תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלוםפ יש לי אייפוד מיני 4GB אייטונס הכי מעודכן שיש, אני בתוכנה יוצא בצד playlist, וקורא לה בשם שאני רוצה, אך איני מצליח להוסיף ל"תיקייה" הזאתי שירים. עזרה בבקשה... תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. רציתי להתעסק בעניין של לחבר קטעים מסדרות וליצור סרטון אנימציה עם מוזיקה וכל זה. יש איזו תוכנה קלה? וגם איפה נמצא העורך של הווינדוס לדברים האלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי סרט avi, עכשיו אני רוצה להפוף אותו לדיוידי כך שיהיה בדיוק כמו סרט מקורי כלומר עפ כל התפריט עם אפשרות בחירה תרגום כך שהתרגום לא יהיה מוטבע בסרט אלה שאני יוכל לבחור את התרגום בשלט ואז יהיה תרגום וכל דבר כמו סרט דיוידי שמשכירים אם מישהו יודע איך לעשות זאת אז אני מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה קבצי PNG שהם INTERLACED. איך אני יכול להפוך אותם ללא INTERLACED? בנוסף יש לי עוד קבצים כאלה בהרבה ספריות שונות. האם קיימת תוכנה שיכולה לחפש בכל הספריות ולהפוך את כל הקבצים ללא INTERLACED? תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו? לא רק במשחקים, אלא גם בעבודה יומיומית ובעוד תוכנות.... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח לכול התותחי תוכנות פה...מצטער על ההודעה החופרת אבל מקווה שיהיה לכם זמן לקרוא וכח.... ;D יש לי בבית 2 מחשבים צמודים שאחד מחובר לרמקולים מעפנים והשני מחובר למערכת טובה עכשיו לפעמים המחשב עם המערכת תפוס (אח שלי משחק או משהו ואי אפשר להפעיל שירים ) אז אני רוצה לעשות עם תוכנת שידור שמתי שאני רוצה שאני מפעיל את הWinamp במחשב שמחובר למערכת ואז אני משדר לו שירים מהמחשב השני חשוב לי שזה יהיה פשוט כמו winamp שבמחשב עם המערכת אני רק אפעיל את הווינאמפ כמו ששומעים רדיו ובמחשב השני אני אפעיל רשימת שירים או שיר נפרד בתוכנה מסויימת...אם אפשר דרך הWinamp לשדר באיזשהי דרך זה יהיה מצויין ד"א זה רק ברשת שלי לשדר ככה שתוכנה שיכולה לשדר באיכות טובה שזה ישמע כאילו זה במחשב עצמו ול…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מיקרוספט אאוטלוק 2003 והבעיה היא שכאשר שולחים לי תמונות, נגיד 8, אני חייב לפתוח אחת אחת וזה די מחרפן, אני רוצה לראות אותם ברצף כמו בכל אימייל נורמלי... משחקים בהגדרות לא עזרו, לא מצאתי משהו שפתר את העניין תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, ראשית-אני חדש בפורום,(אני כבר הרבה זמן קורא פה אבל רק לאחרונה נרשמתי). אני שנה משתמש באנטיוירוס avg pro7.1, מתעדכן על בסיס יומי,קליל ,לא מכביד על המחשב,ממשק פשוט , אך יש בעיה אחת: הוא לא מוצא חלק נכבד מהוירוסים. החלטתי להחליף אנטיוירוס. ברשותי להתקין את האנטיוירוסים הבאים: נוד32,קספרסקי6.0,ביטדיפדדר 9. אשמח אם תמליצו לי על האנטיוירוס הכי טוב מביניהם. מספר דרישות: שיתעדכן הרבה,ושיהיה קליל ושלא יכביד על המחשב (כדוגמת נורטון),זהו. אז,מצפה לתשובות בתודה מראש,דן.
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
טוב תוכנה קטנה ומעולה! לאחר הפעלת התוכנה הזו לא יוכלו אנשים לפתוח את אותו מספר שלכם ממחשב אחר כאשר האייסי שלכם פתוח... זה טוב לאנשים שפורצים מספרים ע"י כוח ברוטלי וכו'.... אז מהיום אם אתם רוצים להפעיל את האייסי שלכם מחבר זכרו לכבות את האייסי אצלכם... איך לא חשבו על זה קודם?? אחלה תוכנה! ירד כי כרגע לא ברור עם הקובץ נגוע. רק לאחר שאני יהיה בטוח שזה לא אני יחזיר.... בוא נבדוק עם קפרסקי... תגובות!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתהפוך WMV ל MPEG, אבל שתוכל הרבה קבצים במכה ולא אחד אחד כמו בTMPGEnc. הכותרת אומרת הכל בעצם. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
1. אני צריך שם של תוכנה שמנקה את הרג'סטרי ב-99% מהזבל שיש לי ברג'סטרי (יש לי כבר את RegVac) יש עוד תוכנה טובה? 2. אני צריך שם של תוכנה שמוצאת ומוחקת תיקיות ריקות במחשב (יש תוכנה משולבת אם הכל הנקראת בתחילת שמה Ice) אך אני לא זוכר איך קוראים לה. תודה, VL.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תשמעו אני כבר כל הלילה מ 11 עד 7 אותו דבר 99.9! :pissed: :bash: מה הקטע? הקובץ עצמו זה 1.81 GB והוא הוריד 8 GB! מישהו יכול לעזור לי? אגב אני משתמש ב UTORRENT
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש דרייבר מיוחד ל-dual core האם מומלץ להתקין אותו? האם הוא גורם לבעיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיוצרת IMAGE מדיסק כלומר יש לי דיסק ואני צריך להפוך אותו לקובץ IMAGE אחד ועוד תוכנה (או אותה תוכנה שעושה את 2 הדברים) שיודעת להפעיל אימאג' מדיסק כאילו אני רוצה ליצור כמה קבצי אימאג' ואז לצרוב אותם ב DVD ולשים גם את התוכנה בDVD ושאני יעשה בוט מהDVD הוכנה תורץ (אחרי לחיצה על מקש מסוים) והיא תוכל להריץ את כל אחד מהאימאג'ים תודה מראש לכל העוזרים טל
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב אז ניסיתי לעצב חולצה בפעם הראשונה לדעתי זה קצת עמוס או שיש שם משהו מיותר לא יודע אבל נסיון ראשון שלי אז לא לדרוס בבקשה תודה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! דוד שלי רואה סרטים בשחור לבן! לא משנה איזו תוכנה לא משנה איזה סרט... החלפנו קודקים... יש קול. מה הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE מצאתי את זה - http://global.level1.com/products2.php?Id=534&PC1thId=10 איך אני מבטל את הFirewall שלו ? Thank you
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים לפלאפון (נוקיה 6230) דרך הכבל שיש לי??
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ! יש לי iCq 5 בעברית ושאני מדבר אם מישהו ואני רוצה לראות אותו במצלמה אני לא מצליח לראות אותה , זאת אומרת הוא מפעיל את המצלמה אני מאשר ואז אני רואה מסך שחור זה אצל כולם זה לא אצל בן אדם אחד.. יכול להיות שזה בגלל הרשת הביתית שהפירוול מופעל?פתחתי את הפורטים 5190 ו 5200 בפרוטוקול UDP ..ועדיין לא מצליח לראות כלום במצלמה...מקווה שמישהו יוכל לעזור לי דרך אגב התקשרתי לבזק ונזק רוצים 300 שקל למשך שנתיים כדי לקבל תמיכה על המוצר שלהם...
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחפש בבקשה תוכנה שבעזרתה אני יוכל לחתוך קטעי מוזיקה ולחבר בינהן.. תודה וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שלוש כוננים : c ,d, e אני רוצה רק שתיים : c ,d איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
אוקיי חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ של 700 מגה. עכשיו אי אפשר להעלות את זה לשרת או משהו כי אין שרתים מספיק גדולים. אי אפשר בMSN כי זה ניקתעע. אי אפשר לצרוב כי אני לא רואה אותו ( הוא גר רחוק מאוד ) אמרו לי משו טורנט.. אבל לא ממש הבנתי.. עם אפשר בבקשה עזרה- תודה.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אח שלי החליף את הסיסמא שלו ושכח אותה... יש תוכנה שאמורה למצוא את הסיסמא (והיא חוקית) השם שלה הוא RECOVER למישהו יש את התוכנה הזאת או יודע איפה למצוא אותה שיצור איתי קשר ב-ICQ 334223616 או בהודעה פרטית...
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו זו : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 שלא מסתירה הכל ,שתיהיה מאחורי כל החלונות ? (שלא תסתיר כלום)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-