עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rino,

לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת PTP בשם bittorrent משום מה לאחר זמן מה שהתוכנה מורידה קבצים היא קופאת וגורמת למעבד לעבוד בניצולת של 100% עד שאני סוגר אותה ומפעילה מחדש אם מישהו מכיר את התוכנה ואת הבעיה אשמח לקבל הצעות לפתרון.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by Socrates,

כך, יש לי תיקיה שיצרתי והעברתי אליה הודעות מסויימת מתיקית הInbox עשיתי Compact All לכל התיקיות. עכשיו אני צריך מספר דברים: א. לשמור את התוכן שלה, בין אם בצורת קובץ שבעתיד יאפשר לי לראות את כל ההודעות דרך תוכנת אווטלוק אקספרס אחרת או אחת כאשר אני אתקין אותה מחדש. ב. שהקובץ או התיקיה יהיו ניתנתים לצריבה על דיסק ולאחר מכן אני אוכל לפתוח באווטלוק אקספרס אחר או אחד שיותקן מחדש. ג. אם אפשר הוראות איך לפתוח את זה כך שאני אראה כאילו ההודעות התקבלו בתוכנה, ולא יהיו דחוסים בקובץ EMAIL אחד שיהיה קשה מאוד לפתוח. [עריכה] שכחתי לציין אני משתמש בOutlook Express 6 וWin2 [/עריכה].

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  3. בדרייברים של nVIDIA היה כלי עזר שאיפשר לשמור על חלון אחד או יותר לצוף תמיד למעלה. לאחר מעבר ל REDEON אני מחפש תחליף פשוט וראוי.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. Started by zvkel,

מחפש תוכנה שתמיר קבצי avi ל wmv או ל divx כדי להקטין את הגודל שלהם תודה מראש עדיפות לתשובת במייל zvi@nayer.co.il

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  5. היי, אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לקרוא, לערוך להכין WAV עם 6 ערוצים. תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לעשות עריכה לסרט כדי שאוכל לראות אותו ב-DVD אבל הסרט שלי הוא DCN FILE. איך אני מעביר אותו ל-AVI?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. Started by wow,

מישהו בבקשה יכול להביא לי מדריך איך לסנכרן כתוביות בעזרת התוכנה Time Adjuster ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אני אחראי מחשבים (שלושה) במשרד בירושלים ואני התקנתי באחד מהמחשבים WINFAX כדי שאני אשלוט אישה פקסים יוצאים ואיזה לא. הפקס והקו של המחשב הם אותו קו, מתי ששלוח פקס התוכנה קיבלה פקס אבל לא הראתה אותו והפקס הדפיס את הפקס ללא הוראה שלי. אז אני חשבתי על במקום שהפקס יהיה מחובר לקו טלפון הוא יהיה מחובר דרך המודם של המחשב כדי שהוא לא יחטוף את הפקס מהתוכנה, זה יפעל?? אם כן אני צריך למצוא כבל טלפון של 15 מטר :-\.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. Started by שלוימי,

שלום! איך אני יודע מה המפרט של המחשב שלי? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BrAvE_HeArT,

יש לי כמה קבצים מהסוג VMT.* ואני לא יודע איך לפתוח אותם??? כול אחד לוקח איזה 15 מגה אבל יש כמה חריגם ויש אחד גדול בגודל 142 מגה, אז אם מישהו יודע איך לפתוח אותם שיעזור בבקשה ??? דרך אגב נסיתי עם WINRAR זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by lvionok5,

יש לי דיסק מוסיקה שכל הקבצים שם עם סיומת cda . אני רוצה לצרוב אותו ואני לא מצליח. צרבתי עם nero ועם easy cd cratore וגם עם clone cd . תהליך הצריבה היה תקין בכל התוכנות אבל בסוף אין לי כלום בדיסק החדש. בבקשה שמישהו יסביר לי מה הסיומת הזו ואיך צורבים דיסק כזה. * לסיום - :-\הדיסק שאני רוצה שיצא לי בסוף הוא מוסיקה רגילה ולא - mp3 .

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Shortboarder,

כל הזמן שאני מנסה לראות ברשת (בשידור חי דרך כתובות URL של סרטים) אני מקבל את ההודעה הזאת: 'Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play למה??? ניסיתי להגדיר הכל לברירת מחדל,לא עזר,ניסיתי להתקין שוב את המדיה פלייר לא עזר...אני עם WinXP PRO מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by gshhar,

הורדתי את התוכנה HeadAC3he אבל כשאני פותח אותה אני מקבל איזה הודעת שגיאה COULD NOT GET VORBIS INTERFACES וכשהמשכתי ובחרתי את הקבצים לפי המדריך גם שם היו בעיות. מה זה בדיוק? המדריך:http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  15. תקבצים. היה לי קובץ BIN ששקל 872 מגה ולא יכולתי לצרוב אותו (היה לי את ה CUE שלו) אבל למרות זאת הנרו אמרה שהקובץ גדול מדי ולא יכולתי לצרוב אותו על דיסק של 700 אז מה אני ברוב חכמתי עשיתי?! ;D הוצאתי את כל הקבצים שיש בבין למחשב ואז צרבתי אותם כשהם בחוץ וכמובן הכל עבד בלי שאלות.... יש לכם רעיונות אחרים אולי? (סתם בשביל הקטע) וניסיתי עם WINRAR לקבץ את הבין זה היה נכנס רק בשני דיסקים..... אחד 700 והשני עוד 100 מגה איזה משחק דפוק....

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by wow,

יש לי שורה אחת בתרגום שהיא הפוכה איך אני מתקן את זה?(עם איזה תוכנה ואיך)

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  17. שלום לכולם, במהלך השנים של שימוש ב ICQ העברתי אותה ממחשב למחשב, ממערכת הפעלה אחת לשניה ומהתקנה להתקנה. כמובן שהצטברה לי חתיכת היסטוריה רצינית למדי. עקב ניסיון העבר אני לא סומך על ICQ שתדע לשמור על קבצי ה history שלה במאה אחוז. האם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שתוכל לעזור לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by pringles,

שלום לכולם הורדתי סרט בקידוד MVCD איפה יש מקודדים שאני יוכל לראות את הסרט

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. אפשר שם של תוכנה להעברת קבצים ממחשב למחשב? אני יסביר למה אני צריך אותה: יש לי בבית הספר קובץ ששוקל 200 mb ןאני רוצה להעביר אותו לבית יש לי אניטרנט בשניהם אבל אני רציתי לעשות את זה עם icq ואז נזכרתי שאני צריך להיות בשני מקומות בו זמנית על מנת לאשר את העברת הקובץ! יש תוכנה שאני יפעיל אותה במחשב בבית וגם בבית הספר ואז אני יוכל להעביר את הקובץ מבלי להיות בבית?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  20. Started by zzroni,

שלום. יש לי win xp עם netmeeting 3 . אני לא מצליח להתחבר לשרת microsoft internet directory . הוא כותב לי שהשרת לא נימצא. למה ? יש לי גם מצלמת רשת. אני רואה את עצמי , אבל איך עושים שמישהו אחר יראה אותי ? כשאני כותב מספר ip הוא כותב לי שהמחשב לא נמצא. בקיצור ,יש למישהו סבלנות בשבילי להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת ? בתודה מראש. רוני.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by jossi_t,

אני אמור לקנות רישיון ל MS-Office Proffesional (כי אני צריך את ה - Access ) חשבתי לקנות או להשיג את ה - StarOffice במקום. אבל, יש לי מס' שאלות: א) האם היא תומכת ב - Windows XP ? ב) האם היא תומכת בכתיבה בעברית ? ג) איך היא יחסית ל - MS -Office מבחינת נוחות למשתמש? עד כמה קל להסתגל אליה ? ד) האם ניתן לייבא קבצי DB מ - MS -Access ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. היי, יש לי ICQ LITE ושאני מנסה להתחבר למספר ICQ שלי התוכנה פשוט יוצאת החוצה... לכל מספר אחר היא מצליחה להתחבר אבל לשלי לא.... ב-ICQ PRO זה גם לא מצליח להתחבר אבל התוכנה נשארת פתוחה... אין לי בעיה להעביר את כל המספרים שיש שם למספר חדש אבל כבר התרגלתי למספר הזה {אני איתו כבר איזה שנתיים...} וכולם יודעים שאני במספר הזה ולהתחיל לשלוח הודעות לכולם שאני במספר חדש זו בעיה... אז תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. Started by Sma1,

שלום, יש לי בעיה, אני מנסה לפצל סרטבפורמט AVI לשני חלקים קטנים יותר בעזרת VIRTUAL DUB, אבל משום מה אני לא מצליח. אשמח לקבל המלצות על תוכנות אחרות...

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  24. Started by moshebe,

שלום אני מבקש עזרה בהכנסת התרגום לסרט כשהצלחתי להכניס את התרגום הוא לא מתאים לסרט(הדיבור מגיע לפני התרגום) בתוכנה של הכנסת התרגום הוא רושם את מהירות התמונה ואני לא יודע מה המהירות בבקשה תעזרו לי לדעת איך יודעים את המהירות של התמונה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה ממושכת עם תוכנת המסנג'ר- גם ב- Windows Messenger וכן ב- MSN Messenger הבעיה היא שאני לא מצליחה לאמת את כתובת הדואר האלקטרוני שלי... ניסיתי המון המון פעמים וכל פעם הוא רושם לי את אותה הודעת שגיאה ואני מצטטת: נא נסה שוב לשירות NET Passport. Microsoft לא היתה אפשרות באופן זמני להשלים את בקשתך. נא נסה שוב במועד מאוחר יותר. אני משתמשת במערכת הפעלה Windows XP Home Edition גירסאת ה- Windows Messenger היא 4.7 וגירסאת ה- MSN Messenger היא 6.0 תודה מראש , הדר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.