עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ה פ נ י נ ה,

שלום אינני מצליחה לפתוח קבצי אינטרנט אותם אני מקבלת במייל. כשאני לוחצת על הלינק מופיעה הכתובית "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא לפנות אל מנהל המערכת" אנא עיזרו לי

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. שלום, בימים האחרונים התקנתי את הגרסה החינמית של התוכנה avast וביצעתי איתה סריקת וירוסים והתוכנה לא מצאה שום דבר. לאחר שהוספתי סריקה ב PUP(לא יודע מזה) פתאום התוכנה מצאה 5 וירוסים(מצורפת תמונה). מחקתי את הוירוסים ולאחר בחינה נוספת של הקבצים שנמצאו ולאחר שהמחשב הפך להיות איטי יותר (אולי בגלל התוכנה?), אני דואג שאולי מחקתי קבצי מערכת חשובים. השאלה שלי היא האם מחקתי קבצים חשובים או וירוסים? ואם מחקתי קבצי מערכת, מה כדאי לעשות כדי לתקן את הבעיה? מצטער על ההסבר הקצר והלא מפורט אך אין באפשרותי לפרט יותר כרגע. תודה *המחשב הוא מחשב גיימרים (4 ליבות וכו') והוינדוס הוא ויסטה 64 ביט

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. Started by Titan777,

מישהו יכול לתת קצת מידע באופן כללי והמלצה לתוכנה מתאימה? מדובר בlightscribe החדש של אסוס תודה!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. Started by slimshady21,

שלום. מחקתי בטעות תיקייה גדולה עם המון קבצים מהמחשב (כן, גם מהסל מיחזור...). אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את התיקייה הזו עם הקבצים. כבר ניסיתי כמה תוכנות (גרסאות הטריאל שלהן) אבל אז גיליתי שהם רק מחפשות קבצים מחוקים ולא באמת משחזרות אותם

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה לגילוי רוגלות??

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  6. Started by RonCohen,

רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה ממש קלה ומהירה רק בשביל אינטרנט(יוטיוב HWZone FaceBook) למפרט הבא: מערכת 3 מעבד-Intel Pentium D 3.00GHz לוח אם- intel grand county 2 d102ggc2 זיכרונות-KingStone 1Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך- MSI 8500GT כונן קשיח-Westen Digital 160Gb ואני ולאr רוצה ווינדוס כל שהוא(לא שאני אנטי המחשב הראשי ווינדוס 7 פשוט אני רוצה לנסות דברים חדשים) לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי לכל מערכת הפעלה יש פורום רק בשבלה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by yossia23,

שלום אנשים הורדתי סרט (חוקי) עם סיומת AVI (זה MPEG DIVX) באתר של ההורדה רשום שזה סרט באיטלקית עם תרגום באנגלית. מה שהיה להוריד זה רק סרט עם סיומת AVI. צרבתי אותו עם כתובית בעברית בתיקייה. כשהפעלתי את הסרט בDVD שלי הנגן מזהה 2 כתוביות (כתובית אחת שאני הוספתי) וכנראה שבתוך הקובץ של הסרט יש אופציית תרגום באנגלית. אפשר לבטל את התרגום "המובנה" - אבל הבעיה היא שאי אפשר לראות את התרגום בעברית שצרבתי בנוסף. ניסיתי באמצעות תוכנות מסוג של DVD RIPPER לעשות RIP לסרט הזה, ולהוציא מהקובץ רק את הסרט בלי תרגום - לא הצלחתי התוכנות רוצות קובץ מקור רק מסוג DVD מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. איך אני מעביר קבצים בין המערכת הפעלה שלי WINDOWS VISTA ל מערכת הפעלה שאני מדמה: 1. WINDOWS XP 2. LINUX UBUNTU בתוכנה vmware workstation תודה מראש

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  9. Started by epichorus,

א.האם העובדה שיש לי WINXP 32 BIT אומרת שהמעבד לא מנוצל במלואו על שני ליבותיו ? ב.האם הביצועים בגירסת ה64BIT ישתפרו ? ג.ושאלה אחרונה האם כדאי לשקול מעבר לויסטה לאחר יציאת חבילת השירות מספר 1 ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. Started by eranyosf,

אני מוריד משחק כל שהוא ואחרי כמה זמן זה יוצא לי, נסיתי משרת אחר וזה עדיין יוצא אחרי זה הורדתי את flashget, וזה עדיין ככה!! בבקשה עזרה@!!

11. Started by TaMiRn2,

אני רוצה להפעיל vertical sync יש לי ATI tool tray אין לי מושג איך עושים את זה אבל הבנתי שאפשר גם דרך הווינדוס נ.ב יש לי ווינדו אקס פי 64 ביט תודה...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by wooper,

איפה האפשרות בשועל שדומה לתוסף SessionSaver במקרה שאני יוצא מfirefox ורוצה לשחזר את הלשוניות תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאחרונה קיבלתי את התוכנה MUVEE AUTO PRODUCER 4 ויש לי איתה בעיה בהתקנה! לקראת סוף ההתקנה הקובץ הבא מופיע לי! ידוע לי כי התוכנה תקינה כוון שהיא מהדיסק המקורי זאת ההודעה! מה יכולה להיות הבעייה!אולי משהו במחשב שלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. Started by zilbermm,

קניתי SONY HC40 ואני רוצה לדעת עם איזו תוכנה מומלץ לעשות CAPTURE ועם איזו ENCODING ל-DVD אם אפשר אז גם הסבר באיזה פורמט לעשות CAPTURE תודה

15. בזמן האחרון התחיל משהו מוזר לאללה במחשב שלי. לפעמים (רוב הזמן אבל לא תמיד) כשאני מפעיל את winamp / windows media player / realplayer ולוחץ על פליי כדי להתחיל לשמוע קבצי מוזיקה התוכנה מפסיקה להגיב זה קורה רק עם קבצי מוזיקה - לא וידאו התקנתי את התוכנות מחדש - אבל זה לא עזר מישהו יודע מה יכול לעשות כזה דבר ומה לעשות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום, אני מכיר את התוכנה דיימון טולס וראיתי עכשיו שיש גירסת Pro מה יש בגירסת הPro שאין ברגילה ?

17. כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר אני מספיק לגלוש שתי דקות עד שמופיעה שגיאה של SEND\DON'T SEND... זה ממש חריף, לא איזה בעיה של פעם ב... מה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עוזר... המפרט מצויין ליד האוטאר. בתודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. Started by Shaharrr,

התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  19. Started by WaRez.,

אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש... קיבלתי דיסק של הלוח אם, וניסיתי להתקין אותו. עכשיו רוב הדריברים עבדו. פרט לאחד. חשוב לציין שהכרטיס קול מובנה. שאני נכנס לWINAMP לשמוע מוזיקה ( שלא פועלת ) http://img134.imageshack.us/img134/2779/123art7we.jpg גם ככה במדיה פלייר. ניסיתי להתקין דריבר מהדיסק שוב, לא עבד. הלוח אם שלי - Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. התקנתי (ברוב טיפשותי) את חלון המבזקים של ואללה. עכשיו, כאשר איני מעוניין בו יותר, אני לא רואה שום דרך להוריד אותו. אין כלום במסגרת add/remove programs או אפילו בסיפריית ההתקנה שלו. למישהו יש מושג מה עושים איתו?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. Started by NIVTOL,

ברשותי שירים שהמרתי לWAV הבעיה שהם תופסים 100 דקות ןאני רוצה להמיר את זה לדיסק אחד ולשמור על פורמט WAV בדיסק רגיל יש איזו תוכנה או הגדרה שמישהו מכיר שיכולה לעזור לי וככה אני אוכל לחסוך בדיסקים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by zombie,

יש לי לוח אם של גיגה-בייט ds3l תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  23. Started by afikg,

לא מצא חן בעיני אחי הצעיר שהחלטתי לנעול בפניו בססמא את המחשב (כיון שהוא יושב שעות ומזניח דברים אחרים) והוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור. שמתי ססמא במשתמש שלו ובאדמיניסטרטור, הוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור ודרכו הוא מחק את הססמא של המשתמש שלו... מישהו יודע/ מכיר אולי תוכנה שעולה לפני טעינת הווינדוס ומבקשת ססמא? ראיתי פעם תוכנה שעולה בדוס מיד כשמדליקים את המחשב וכדי להכנס להרדיסק צריך ססמא.. תודה רבה לעוזרים. יו"ט.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by theking7,

שלום, יש לי בעיה במחשב מסויים בבית שלי... תיבת דואר נכנס, שהכילה למעלה מ-1000 אימיילים, נמחקה כלא הייתה. אני לא משתמש במחשב הזה, ומי שכן משתמש בו טוען שהוא לא עשה שום פעולה... הוא אף חזר על הפעולות ולא נראה לי משהו שקשור. האמת כבר נראה לי שקרה לי שפתאום דברים נמחקים מהמחשב בלי סיבה. מישהו מכיר את התופעה, ויודע אם יש דרך לשחזר את האימיילים?

25. Started by zoshi,

מחפש תוכנה שעוקבת אחרי קבצי EXE שמפעילים, ומדווחת בדיוק מה הם עושים במערכת...(איזה קבצים הEXE קורא, מה הוא כותב ברג'סטרי ואיפה ועוד כל מיני) חבר שלי רק זוכר שהוא התעסק איתה פעם אבל לא יותר מזה... רעיונות?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.