עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם אני מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות במחשב יש לי את התוכנה הזאת MEMTEST אני מחפש תוכנה יותר טובה מזאת השאלה האם קיימת תוכנה כזאת אשמח לתוכנה טובה יותר לבדיקת הזכרונות במחשב תודה אופיר

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by LORIANTA,

מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות...

3. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  4. היי, ברצוני לבדוק את תפקוד הקירור במחשב, לכן אני צריך תוכנה שתאמץ את ה CPU והזכרונות. תודה אופיר

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by zohar678,

אני מחפש תוכנה שבודקת האם המעבד תקין. וגם מדריך בעברית שמסביר כיצד עלי להשתמש בתוכנה זאת.

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. אם לא ,אולי משהו שרץ ישירות מDISK ON KEY?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by max74,

הלוח של ga-7zxe מעבד 1300 amd duron זכרון 2x512mb .שמעתי שיש תוכנה שמתאימה ללוחות של gigabyte .תודה לכם

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  8. אשמח אם מישהו יגיד לי אם יש כזאת תודה רבה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by aviel131,

שלום לכולם... אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את תאריך המעבד/דיסק קשיח/לוח אם לבדוק אם הוא חדש ואם היה בו שימוש קודם כי פעם היה לי את התוכנה הזו ונמחקה לי תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ZXY1,

הייתי במעבדת מחשבים והייתי שם תוכנה שעושה דיאגנוזה לכול חומרת המחשב במקביל cpu + mem + harddisk + mb + PSU וכ"ו איך קוראים לתוכנה? ואיפה אפשר למצוא אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחובר בכבלים (מתב) דרך בזק בינלאומי (בלי חייגן) לפעמים יש לי התנתקויות מבזק בינלאומי (בעיות בצד של הספק) אני מחפש תוכנית שתגיד לי אם אני מחובר או לא ומתי התנתקתי , כמה זמן אני מחובר וכו'

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by maorsh18,

בעבר יכולתי להקליט מהטלויזיה מה שרק רציתי היום הוא לא מראה סיגנל התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין ישנה הבעיה האם יש איזו תוכנה שמריצה בדיקת חומרה של הכרטיס??

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  14. Started by xTz,

אהלן, כמו שרשום בכותרת מחפש תוכנות שבודקות תקינות כרטיס מסך ולוח אם, שימו לב שאני מחפש תוכנות שעולות מדוס, כלומר כאלה שיוכלו לבדוק את הרכיבים הנ"ל ברגע שהמערכת קורסת והאם הבעיה היא באחד הרכיבים האלה (כמו memtest לזכרונות) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by a643,

ברשותי מחשב נייד עם מע' הפעלה ויסטה ו-4 גיגה זכרון. האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית, בעלת ממשק נהיר ופשוט לבדיקת כרטיסי הזכרון? תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by Smgr,

אני מחפש תוכנה שבודקת את הלוחות עוד ב BOOT , רק שתגיד לי אם הלוח תקין או לא וככה אני לא אצטרך להתחיל להחליף כרטיס מסך ... זיכרון .. וכו עד בידוד של תקלה. אז אם מישהו מכיר איזה תוכנה כזו אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. שלום, אני מחפש תוכנה/אתר לבידקת מהירות האינטרנט.. שתיהיה טובה ושלא "תשקר" במה שהיא כותבת חח תודה לעוזרים, דניאל.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by firemebad,

אהלן אני מחפש תוכנה טובה שבודקת את תקינותם של המועדפים ,מסמנת איזה ליניקים שבורים ומוחקת אותם,וגם עדיף שתוכל לגבות אותם ,ושתהיה מהימנה. ניסתי כבר איזו תוכנה אבל לא אהבתי את חוסר המיהמנות שלה,היא סימנה לי קישורים כלא תקינים שנתגלו כתקינים בבדיקה ידנית. עדיף שתהיה תוכנה חינמית ,אבל גם אם אין אשמח לשמוע על תוכנות טובות בתשלום. אז בעצם זהו.. יש לכם להציע תוכנה כזו ?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  19. אני מרכיב מחשבים כמעט כל יום - העניין הוא שכל מחשב שאני מרכיב אני מתקין מערכת הפעלה זמנית דרייברים ואז עושה BURN IN TEST כדי לבדוק שהכל תקין וזה גוזל ממני המון זמן כי אני צריך גם לפרמט אחר כך וכו' רציתי לדעת אם יש תוכנה ( אפילו תוכנה שעולה כסף) שיכולה דרך הBOOT (כדי שלא אצטרך להתקין ווינדוס) שתבדוק את תקינות החומרה בצורה הטובה ביותר, תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  20. שלום אני צריך תוכנה שיודעת לצבוע את כל המסך בצבע לבן ועם כל מיני טקסטורות על מנת לבדוק שאין למסך LCD פיקסלים שרופים או פיקסלים מזייפים כאלה... תודה מראש עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לבדוק את היציבות של הספק שלי. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  22. שלום. אני מחפש תוכנה שתגיד לי כמה צריכת חשמל המחשב שלי צורך בזמן אמת. תודה. ועוד תוכנה לשליטה על מהירות המאווררים במחשב. תודה. וזהו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by AKEL,

האם מישהו מכיר או שמע על אחת?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Yahi69,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה לבדיקת תקינות קבצי אופיס, אני לא מעוניין לתקן אותם אלא לאתר למחוק קבצים פגומים. תוכנות בסגנון לבדיקת תמונות יש את Bad Peggy או לקבצי PDF יש את Recursive finder of corrupted PDF files גם ל-MP3 יש, אך משום מה אני לא מצליח למצוא אחת כזאת לקבצי אופיס (word, excel) מי שמכיר, אשמח לעזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ישנה תוכנה לבדיקת תקינות לוח אם כמו התוכנות שבודקות את הזיכרונות וההארדיסקים לדוגמאת סנדרה או משהו..?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים