תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלומות, מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה (1.5.0.2) השועל לא מקבל ENTER בשורת הכתובת, ורק בשורת הכתובת. הכוונה שבכל מקום אחר הפקודה נקלטת, אפילו בגוגל-באר, ורק בשורת הכתובת ( או שזה נקרא בשועל navigation bar ) לא קורה כלום.. אני צריך ללחוץ עם העכבר על GO בשביל שזה יקלט יש למשהו פתרון? תודה ויומטוב.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
את הסרטון הבא למחשב כקובץ divx\avi ?? http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
טוב הסיפור הוא כזה : (עד לא ממזמן חשבתי שזה מספיק?) יש לי את הפירוול של WIN XP סרבס פאק 2 ,האם הוא מספיק טוב או שיש מקום לשים פירוול אחר :s05:
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב נכנסתי לFF וזה עידכן לי עדכונים... אחרי שתי דקות אני נכנס לFF אבל לא נכנס לי לאתרים, אפילו לעזרה כאילו הוא לא צליח להתחבר לאינטרנט ??? ניסתי להתקין מחדש לא עובד!(עכשיו אני עם IE :'()
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תגובות יתקבלו בברכה... זו עבודה שניה שלי בפוטושופ סה"כ... לדעתי יצא לי ממש יפה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, עד היום השתמשתי בBSPLAYER אבל כשאני בא לנגן בו קובץ שמקודד בHD אז אני לא מסוגל לשמוע את הסאונד, הדבר הזה קורה גם בתוכנה MV2PLAYER. יש לציין שכשאר מנגנים את אותו קובץ במדיה פלייר של ווינדוס אז אןי שום בעיה של סאונד, אבל זה לא כל כך עוזר משום שאי אפשר להוסיף כתוביות במדיה פלייר. בקיצור אם למישהו יש נגן שלא יתקשה בלנגן HD , בלי בעיות אודיו ויוכל לאפשר כתוביות אז הוא מוזמן לרשום פה. עוד משהו קטן, חשבתי לעצמי שיכול להיות שזו בעיה בקודקים אבל מכיוון שMP מצליח לנגן בלי בעיות סאונד אז ירדתי מזה, בכל מקרה זה אפשרי בכל זאת שזאת בעית קודקים? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
זה נכון שמ 1/5/06 שירותי ה ICQ יעלו כסף?? תודה
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ממצב אנשים יש לכם אולי מושג איך להעביר כונן קשיח שעובד על FAT32 לNTFS מבלי לאבד את מה שיש עליו? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה באיטרנט ואני לא יודע אך לפתור אותה... הבעיה היא שנגיד אני נכנס לוואלה ואני נכנס למשחקים, אז אני לוחץ על המשחק ו אז נפתח החלון שלו אבל אין שם את הכותבת אז כלום לא ניפתח ניסיתי ללעשות רענן אבל לא מצליח זה לא קורה רק שם זה קורה בכול לינק שאני לוחץ אלו... יש כאלה שנפתחים במקום מה שיש לי אז זה לא בעיה אבל שנפתח קישור חדש אז יש בעיה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
ראיתי בחוברת של הלוח שלי שיש לי אפשרות של Watch Dog Timer הייתי רוצה לדעת יותר על האפשרות הזאת ומה היא עושה
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש... קיבלתי דיסק של הלוח אם, וניסיתי להתקין אותו. עכשיו רוב הדריברים עבדו. פרט לאחד. חשוב לציין שהכרטיס קול מובנה. שאני נכנס לWINAMP לשמוע מוזיקה ( שלא פועלת ) http://img134.imageshack.us/img134/2779/123art7we.jpg גם ככה במדיה פלייר. ניסיתי להתקין דריבר מהדיסק שוב, לא עבד. הלוח אם שלי - Gigabyte GA-8I945P-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
כשאני מקודד עם TMPGEnc והוא ממוזער, אז הוא עובד כמו צב. כשאני שם את TMPGEnc בתור החלון הבולט ועוזב את המחשב, אז הוא רץ בטיל. אבל אם אני נניח, אמזער ואעזוב את המחשב הוא עדיין ירוץ לאט. ז"א שהוא חייב להיות חלון עליון כדי לעבוד מהר, ואני לא יכול לעבוד ככה על המחשב וזה תוקע אותי. למישהו יש עצה\ פיתרון? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
משהו יודע מה קרה לביטורנדו.. כל פעם שאני מביא לו טורנט הוא כותב לי ERORים... הוא לא היה מביא לי ככה על כל אחד אבל פתאום על כל טורנט הוא כות שהוא לא מצליח להתחבר לטראקר... (ולקחתי גם טורנטים טובים מאוד)... אולי השתנו הפורטים או משהו?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איזה יומיים עצובים בחיי!!! כבר יומיים מאז שחזרתי מהצבא אני לא מצליח להתחבר למספר שלי, כנראה שמישהו פרץ לי למספר ושינה לי את הסיסמה. מה שיותר עצוב זה שמערכת שיחזור הסיסמה של ICQ לא עובדת עם המספר שלי וכאשר אני מכניס את המספר שלי בהתחלה הדף אינטרנט לא מגיב ולא עובר לשלב הבא. (של הכנסת החשבון דואר) מה לעשות!?? זה קרה לעוד מישהו? איך אני משיג חזרה את המספר שלי? למה לגנוב לי אותו?!?!? המספר הוא 83962969
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין icq 5, ההתקנה נתקעת בסוף ממש ואני מקבל את ההודעה: windows cannot access the specified device path or file. you may not have the appropriate permissisions access the item. מה עושים? יש רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום קבלתי הודעת שגיאה מהודעות של שלח שגיאות. בקיצור ההודעה היא : של DRWatson Postmortem Debugger ומתחת: Event Type: BEX P1:drwtsn32.exe P2:5.1.2600.0 P3:3b7d84a2 P4dbghelp.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 4110969a P7: 0001295d P8:c0000409 P9: 00000000 לאחר מכן ה WIN מבצע מן רענון לכל ה DESKTOP ול ICON ים בצד ימין למטה (ליד השעון) מה זה אומר??!? ואיך אני גורם לזה שזה לא יחזור?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
בצורה מכוונת החברה מונעת את העידכון לגרסאות "פרוצות" יש למשהו רעיון לעקוף את זה ? או המלצה על אנטיוירוס אחר ? ניסיתי לעבור לקספרסקי ללא הצלחה וביט דיפנדר לא רע אך מאט לי את המחשב.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גירסה חדשה של התוכנה המצליחה מכולן הגיעה בידיוק אחרי spyware doctor לא שחכו אותה registry machanic עם גירסה חדשה 5.2 . קודם כל שיחררה עם הגרסה הזאת כלי יחודי פרי פיתוח PCTOOLS כלי חדש הניקרא Registry Monitor שממה שהבנתי הוא יכול לזהות בזמן אמת כל שינוי הנערך ברג'יסטרי ויכול להראות לכם על כתוב מה הישתנה. ויש עוד כמה פרטים תבינו בעצמכם מהתמונות ניראה פצצה מה שהם עשו כל הכבוד!!! ~~~ כל מי שמישתמש בתוכנה מוזמן להוריד תגירסה החדשה מפה.. http://www.pctools.com/registry-mechanic/ איזה שינוי נכון?! לא ציפיתי שאפשר ליתפוס משהו כזה כלי נהדר וגם מעכשיו היא יכולה לשבת על שורת המשימות ולעשות תעבודה. יאללה אנשים יום טוב לכולם! כל הכבוד להם באמת אחת החברות המצליחות בעולם ההי…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי קספרסקי אבל הוא לא מצליח למחוק את הקובץ הזה... dlh9jkdq7.exe
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
חג שמח ושבת שלום... דוד שלי הביא לי מתנה לחג נגן MP3/MP4 4GB הנגן הוא מסין ויש לי בעיה להעביר אליו שירים. כשאני מעביר אליו שירים בצורה ישירה, כלומר מעתיק מתקיה מסויימת ומעביר אל הנגן, הוא קורא רק חלק מהשירים והתיקיות ואת שאר השירים והתיקיות הוא מחליף לקבצים אחרים שהם לא ברורים (לא קבצי מוזיקה). בנוסף לפעמים הוא גם מעתיק שירים מתיקיה מסויימת שהוא כן קורא מימנה את השירם לתקיה אחרת שממנה הוא לא קורא את השירים והוא מחליף בין הקבצים. אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה שמעבירה קבצים לנגן. בתודה מראש אלדד כהן (אח של אסף)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה החינמית TCPOptimizer שהיא מיועדת להאצת מהירות הגלישה באינטרנט והורדות קבצים בתוכנות השונות. ברצוני להגיר אותה בצורה הנכונה למחשב שלי כדי שתפעל כמו שצריך. בתוכנה יש המון הגדרות שאני ממש לא מתמצא בהן. (כולן קשורות לאינטרנט) אני מבקש ממי שמבין בעניין שיעזור... תודה רבה לעוזרים מראש והמשך יום נעים לכולם!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
סרקתי עם HijackThis וזה מה שקיבלתי כחשודים. אבל מה באמת מזיק?? (כי חוץ משורת 017 שלא הבנתי מה זה, הכל קשור לתוכנות שהתקנתי...) מה להסיר? O2 - BHO: SpearCast BHO - {93AE98A9-E4F6-4F76-BD98-872FA7D45E51} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O3 - Toolbar: Palore - {C44B1312-178E-40A7-8B32-FEC9D6F4A159} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O8 - Extra context menu item: הורד באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm - Possibly nasty O8 - Extra context menu item: הורד הכל באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm - Possibly nasty O16 - DPF: {D79B6F43-F214-4E7A-9ECB-CCC8771F2416} (LauncherV1 Class) - http://www.tapuz.c…
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחשב (אבל זה קורה גם אצלי בבית) לאנשים מבוגרים ואני רוצה לשנות גודל גופן ולא תמיד זה מצליח, אפילו ב-YNET זה לא משנה באתרים אחרים זה לפעמים כן לפעמים לא מה הסיבה....? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. אתמול מחקתי מהמחשב כל מיני תכנות וכנראה שמחקתי איזה תוכנה להשמעת קול או משהו כבר אין לי קול במחשב. אני מנסה לראות "אבודים" והלך הקול. מה אני יכולה לעשות לתקן? ? ?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-