תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס מסך של Nvidia, התקנתי את הדרייברים על ווינדוס XP במחשב שלי קיימים מספר משתמשים אם אני משתמש באופציה של החלף משתמש ההגדרות לא נשמרות לי ואז כשחוזרים שוב למשתמש הקודם ההגדרות של בהירות התצוגה הופכות לברירת מחדל. יש דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסינון אתרים, כזאת שמונעת מילדים להכנס לאתרים אסורים (סקס, אלימות וכו'). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
חברים אבדה לי הסיסמא למספר האיסיקיו שלי ואני ממש צריך אותו@#!$%! מישהו יכול לתת לי עצות\תוכנות בשביל איך להחזיר ? וכבר ניסיתי את האתר ואני יודע רק תשובה אחת תשנייה שכחתי@! חברים עזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
פשוטה ורגילה כמו המיקסרים הישנים, שיהא אפשר לחתוך ממיקום מדוייק ולהדביק בדיוק מקסימלי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
virtualdub? שיחקתי הרבה עם התוכנה אבל לא מצאתי אופציה כזאת מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
1. המערכת שלי היא דיי פשוטה e5200 4gb ddr 800 17" CRT vista x64 ולוח מבוסס G31 שזה אומר intel gma 3100 בהמשך מתוכננת קנייה של כרטיס מסך ומסך השאלה שלי האם כרגע המערכת עומדת בדרישות המינימום (אני יודע שהוא לא ינצל את היכולות שלו) כך שבהמשך כשאקנה כרטיס מסך לא אצטרך לשדרג גם פוטושופ או שעד שלא אקנה כרטיס מסך הוא כלל לא יעלה 2. האם CS3 ינצל את המערכת טוב יותר או ש CS4 לא מוכרח להשתמש בהאצת כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
http://inforall.net/Test/index.php מה אתם אומרים? צריך איזה שינוי או משהו? זה רק נסיון של עיצוב, אני מתלבט אם לעשות את האתר ככה, או להשאיר אותו עם מערכת מוכנה (JOOMLA) רוב הסיכויים שאני אשאיר את העיצוב הזה כי המערכת של JOOMLA לא מתאימה לי ממש..
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אתר גלריות חדש נפתח ! לא סתם עוד אתר גלריות, אלה אתר גלריות המציג את הגלריה בצורה היפה ביותר עם שימוש בנגן הפלאש. האתר כולו חינם וחופשי לכולם. אז כנסו, הירשמו ופיתחו גלריה ! למה אתם מחכים ! לכניסה לחץ כאן: גלריות גלריה לדוגמא עוד על מה אנו מציעים, באתר. קצת פירסומי, מקווה שלא ספאם או משהו, העיקר שתהנו ~! וד"א אני מעצב האתר שלכם, Casio!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ מערכת Server 2003 + שתי מערכות XP במקביל שיהיו מחוברות ברשת Doamin וירטואלית. אני השתמשתי ב-Virtual PC אבל הביצועים לא משהו. אני יודע שיש עוד כמה תוכנות פופולאריות וטובות, אבל אני לא בטוח שהן מאפשרות תקשורת בין המחשבים הוירטואליים כמו ה-Virtual PC. יש הצעות לתוכנה עם ביצועים טובים שתומכת בזה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הורדתי מלא סוגי של BS פלייר, גם את החדשה שטוענים שהיא מותאמת לויסטה- אבל התוכנה לא מסתדרת עם האירו וכשאני מבטל את האירו ז לא רואים טוב במסך מלא.... בקיצור, אני צריך תוכנה שתחליף את הBS אבל אני רוצה להפעיל בה כתוביות על הפסים השחורים בצדדים ולא על הסרט עצמ- חשוב לי מאוד. VLC ,מדיה פלייר קלאסיק, מדיה פלייר 11 והמדיה סנטר לא יעילים אז אל תציעו לי אותם. כנ"ל לגבי הריל פלייר ורד לייט. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי ISO ו- ORG במקום לצרוב אותם ואז להפעיל .
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
נאצלתי להתקין מחדש את הכרום, בד"כ הוא מסנכרן את התוספים שלי וכעת אני לא מצליח להתקין אף תוסף. מצרף תמונה: http://srv2.jpg.co.il/4/50f3ec94d8378.png
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים הכרום קורס לי באופן קבוע כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב אבל לפעמים גם סתם ככה קורס. אני לא בטוח ממה זה באמת נובע, אולי מעדכון כושל של הכרום עצמו או ממשהו אחר שהותקן במחשב אך בימים האחרונים הותקנו רק שני דברים נוספים במחשב - עדכון של ג'אווה SE והמשחק R6. יש אפשרות לחזור אחורה בעדכונים של כרום? אני בספק שמשהו מהדברים שהתקנתי הוא הגורם המשפיע.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם שלוח לי קובץ PDF נעול בסיסמא כמובן שאת הסיסמא לקובץ שלחו לי גם אבל קצת מבאס כל פעם שרוצים לראות את הקובץ ולהדפיס אותו צריך להקיש קוד האם יש אפשרות לבטל את הדרישה לסיסמא?
-
- 1 תגובה
- 12.6k צפיות
-
-
כשאני פותח את שורת הכתובת באקספולרר 8 מופיעות הכתובות הקודמות + FAVORITES + HISTORY איך אני מבטל את ה FAVORITES ואת ה HISTORY שלא יופיעו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהורדות בדפדפן.. יותר נכון שזו גם בעיה בFF ולא רק בIE... הבעיה היא שכשאני מנסה להוריד קבצים גדולים מFTP שנמצא על HTTP.. כאילו כמו האתר esnips.com.. ששמה ההורדות נמצאות בדף HTTP אבל מורדות דרך FTP... הוא רושם לי שהתקשורת עם הסרוור התנתקה... מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך.. מקווה לעזרה.. תודה Mz155
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי, לא יודע מי ממכם נתקל בזה אבל יש תולעת חדשה שמפיצה את עצמה באי סי קיו וידידה שלי נדבקה בווירוס.. זה עושה את הקטע הזה שהיה לפניי כמה שנים של תוךל 30 שניות המחשב מתכבה.. אני זוכר שהפטרון של זה הוא מאוד פשוט אבל לא זוכר מה הוא.. אני אשמח לעזרה... תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. מה הכוונה שמישהו רושם שהוא מוכר את הקיובייס ועדיין לא נרשם? אם הוא היה נרשם הוא לא יכל למכור? מוכרים יד 2 ב1700 שקל במקום 2600 איך אני יכול לדעת אם הוא מוכר לי משהו מקורי? איך אני יכול לוודא שזה יעבוד? אף פעם לא קניתי תוכנה ממישהו... אם יש כאן אנשים שמבינים בקיובייס אשמח אם תענו גם על השאלות הבאות: 2. אם אני קונה קיובייס 10 פרו, אני יכול להתקין פלאגינים vst פרוצים והם יעבדו? כלומר זה שהקיובייס חוקי או לא זה לא קשור לvst? 3. כל כמה זמן יוצאת גרסה חדשה לקיובייס? אם תצא גרסה 11, 12 זה מתעדכן או שצריך להוסיף כסף? 4. בקיובייס 10 עצמו יש פלאגינים שמגיעים איתו ומבחר ענק? דברים איכותיים או בסיסיים?
-
- 1 תגובה
- 9k צפיות
-
-
יש לי WInXp. דרך שורת המשימות, סימנתי V, בתפריט סרגלי כלים, לצד הפקודה "סרגל שפה". מסיבה מסויימת, אעפ"י שמסומן V, ה- ICON של HE אן En (אשר מופיעים ליד השעון) - לא מוצגים. איך פותרים זאת?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מקוה שזה הדיון המתאים לשאלה כזו, לא מצאתי דיון יותר רלוונטי. אני לא מוצא לינק ישיר למועדפים (סימניות) בדפדפן החדש. מצ"ב screen shot ככה שיהיה יותר קל להסביר לי. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תוכנה לפיצול כוננים אבל זה לא מתאים ל וינדוס 7 64 ביט יש איזה תוכנה שכן מתאימה ועושה את העבודה טוב ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
בwin98 כשאתה מחבר diskonkey/mp3player הוא לא יוצר אוטומטית כונן נוסף, השאלה שלי איך אפשר לעבוד עם המכשירים האלה במערכת הפעלה 98
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-