תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, ברצוני לצפות בקבצי AVI/MPEG ועוד. כרגע אין באפשרותי לצפות אלא רק לשמוע את פס הקול. איזה מבין השניים יעבוד טוב יותר וללא קונפליקטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מה לעשות ?זה מוריד לי רק בערך על 20 וכשאני מתחבר זה כותב שיש לי lowID
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קבצים בMIRC מXDCC BOT ומהירות שלי היא מקסמיום 4K בעוד שחבר שלי מוריד ב 40K מאותו XDCC BOT לי יש ADSL 512K לו יש כבלים 750K בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
או קיי אז ככה אני גולש במירק באיזה חדר משוחח עם האנשים כשפתאום אחד האופים ביקש ממני את האיי פי שלי בתמורה לזה שאני יקבל אופ... לא הייתי דפוק ולא נתתי לו את האיי פי, פתאום הבן ז*נה (סליחה על השפה אני עצבני!!) מתחיל להביא עליי פרטים מי הספק שלי איזה חיבור יש לי והדבר הבא שקורה זה שהמחשב משתגע כל מני הודעות שגיעה מטומטמות מופיעות ואז הופיעה הודעה שסופרת זמן לאחור עד שהמחשב מתכבה באותו הרגע עשיתי ריסט... עכשיו עם מישהו בבקשה יכול להביא לי תוכנת פייראוול חינמית בבקשה אני צריך את זה דחוף!!! תודה מראש נ.ב אפשר דרך התוכנה לזהות איי פי כדאי להיתלונן לספק שלו?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
:AR15: :asthanos: :bash: :asthanos: :AR15: :saint: :smoke:
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי קובץ חשוב על איזה תקליטור שצרבתי פעם. כשאני מנסה לפתוח אותו (או אפילו לעשות PROPERTIES עליו) האקספלורר נתקע, אותו דבר עם כל תוכנה אחרת (התוכנה נתקעת) וכשאני מנסה להעתיק מהCMD זה אומר לי (אחרי המון זמן) שאין מערכת קבצים שזוהתה :-\. כשאני סתם נכנס לדיסק רואים את הקובץ. אני מחפש תוכנה או דרך לשחזר את הקובץ, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, בשלב מסוים, אינני יודע מדוע, הופך ה-OUTLOOK לאיטי מאוד, האם יודעים אתם מדוע?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
העם מישהוא מכיר תוכנה כזאת שכשאני בדוס אני יכול ולהדפיס את הדף. תודה לעונים. ועם יש אפשרות להדפיס את הביוס?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
החלטתי להתקין מוזילה (נראה דפדפן נחמד מאוד) ואני רוצה לעביר את המועדפים שלי לבוקמארק כיצד אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
הורדתי את חבילת השפות למוזילה 1.3.1 מאתר www.mozilla.org.il והאיקונים והשורה של ה File Edit View וכל זה גם באנגית עדין ואני רואה את זה מצד שמואל לימין כמו בעברית (הסדר הכוונה)
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון שלי למודם , ואני רוצה להקליט שיחות ולשמור אותן על המחשב, מישהו מכיר תכנה כזו? תודה מראש דן.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לראות תמונה של המצלמה שלי בתוכנה NETMEETING ובתוכנה המצורפת למצלמה אני כן מצליח לראות
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס טלוויזיה של לידטק winfast 2000XP כל פעם שאני מעלה את התוכנה שלו (שקיבלתי עם הדיסק של לידטק) הוא נתקע לי בזמן הטעינה , אותו דבר עם עוד כמה תוכנות ... חוץ מהMMC8.1 הדריברים של הכרטיס הכי חדשים (ניסיתי גם ישנים יותר) הכרטיס קול\לוח אם מעודכנים ביוס הכי חדש עדיין אותו דבר... גם אחרי פרמוט לא השתנה כלום ... התוכנה של MMC היא מעולה אבל אין לי אפשרות להשתמש בשלט וזה ממש מפריע בלילה ... יש למישהו איזה רעיון איך אפשר לסדר את זה או שנתקל\מכיר בעיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש תכנה חינמים שמאפשרת עריכת שירים וחיבור של שירים או הפרדה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקליטה לקובץ avi או mpg את כל הדברים שנעשים במחשב אם למשל אני משחק FIFA2003 אז שתקליט את המשחק ואת תפריטי הכניסה למשחק, את כל מה שמראים במסך מרגע ההפעלה של התוכנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תכנה לתרגום של קבצי mpeg לקבצי avi מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ומאיפה להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
לאחר סריקה בעזרת NORTON גיליתי שיש לי סוס טרויאני במחשב שבא מתוכנה שנקראת SHOW BEHIND האנטי וירוס לא מצליח למחוק את הקובץ וגם אני לא יכול למחוק אותו ידנית --- יש למישהו רעיונות\ניסיון???? תודה ???
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה אני עושה בסרט שהכתוביות בהתחלה תואמות את הקול אבל אח"כ לא? ניסיתי עם התוכנה VirtualDub אז בהתחלה זה בסדר אבל באמצע הסרט כבר לא.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
צריך לינק לתוכנה (לא דוסית/ביוסית) שתמדוד לי טמפ' ל amd וללוח שלי , יש המלצות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר סרטים מסוג DIVX ו-XVID בעלי סיומת AVI... לסרטים מצורפים קבצי טקסט מסוג SUB,SRT,SSA ו-TXT שהם בעצם התירגום העיברי של הסרטים. ברצוני להמיר את הסרטים הללו לסרטים מסוג SVCD על מנת שאני אוכל לצפות בהם בנגן הדיוידי שיש לי. שאלתי היא, איך אני ממיר את הסרטים לסרטים מסוג SVCD ? בנוסף, איך אני מוסיף את התירגום לסרט כך שאני אוכל לראות את הסרט עם תרגום ? ולסיום, איך אני מחלק את הסרטים כך שיתאימו לגודל של דיסקים לצריבה ? בתודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הוא משמיע לי רק רעשים אבל זה כנראה פורמט שאני לא מכיר מישהו יודע ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למעקב אחרי הוצאות רישום וכו' .... תנו לי בבקשה שמות של תוכנות תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-