תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות לא הצלחה. אם מישהו מכיר דרך / תוכנה אני אשמח אם הוא ישתף אותי/אותנו.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי. -לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP, וגיביתי מס' קבצים חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן). בקיצור, לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהקנתי שוב את FLASH MX, כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Failed to open document". גם כשאני נכנס לתוכנה עצמה ומשם בוחר באופציית Open ובוחר את הקובץ הרצוי לפתיחה הוא לא פותח אותו מאותה הסיבה. אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (התקנתי גם את FLASH MX 2004 בתקווה שאולי דרכה אני אצליח לפתוח את הקבצים, אבל הבעיה נותרת בעיניה ללא ה…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת 3D שבה אני אוכל לעשות מעיין סרטוט של חדר כדי להתכנון יהיה יותר פשוט
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אם אני משנה את הFILE SYSTEM בהארדיסק מסויים ויש בו קבצים הוא מוחק אותם או משהו? אני רוצה לשנות מNFTS ל FAT32 בשביל שיעבוד לי בDVD זה הארדיסק חיצוני
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש פה אחד היודע כיצד להסיר את HOME SEARCH??? שימו לב, חיפשתי בגוגל, השתמשתי בכלים המוצעים כמו HSREMOVAL ו HijackThis, בנוסף ביצעתי את הפעולות המוצעות ב http://computercops.biz/postp236341.html. בנוסף -> Adware, S&D ו SpySweeper לא עזרו. NAV2004 מצא חלק מהקבצים אך לא הצליח להוריד חלקם (לא היו בזיכרון). בנוסף ניסיתי להשתמש בנעילה על אתר הבית ובקובץ HOSTS. שום דבר לא עזר. הצעד הבא הוא פירמוט, זה לא כזה קריטי אבל הייתי רוצה למצוא פיתרון אחר. לשמחתי הבעיה לא אצלי אלא אצל חבר, אבל עדיין צריך לעזור לו!
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה ל- WIN7 אני רק עכשיו קניתי תמחשב ושאני מנסה להיכנס למשחק call of duty black ops זה לא עושה לי שם כלום אז חשבתי אולי זה הדריברים...
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הורדתי משחק ATC 2-simulator באמצעות e-mule - כמובן להתנסות. ירד קובץ אחד עם סיומת bin איך ניתן לפתוח אותו? ???
-
- 22 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בפוטושופ CS2. יש הרבה מקרים שבהם אני עובד עם קובץ כבד פתאום מופיעה לי השגיאה שלמטה (בתמונה המצורפת). מישהו יודע מה הבעייה? בעיית חומרה/תוכנה? תודה רבה רבה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום שידרגתי לגירסא 11 והיא גרועה אני רוצה לחזור לגירסה 10 או 9 התקנות שלהן לא עובדות כי זה טוען שיש לי גירסה חדשה יותר מותקנת אני גם לא מצליח למחוק בשום דרך גם לא דרך הוספה והסרה של תוכניות אם אני מנסה להסיר דרך התקנת וינדוס זה מסיר אך אחרי זה מסכים להתקין רק את 11 מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
כשאני בא לראות סרטון שבנוי ב-shockwave נפתח לי חלון שזה מוריד אותו ובסוף ההתקנה מתחילה והוא רושם שהדפדפן פתוח, אפילו שהדפדפן בכלל סגור... יש אפשרות לדלג איכשהו על שלב בדיקת הדפדפן? או להוריד Shockwave ידנית או משהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים מה המצב? טוב אז ככה יש לי בעיה ובקשה: 1. בעיה: יש לי כרטיס טלויזייה מסוג: FlyVideo '98 8 אני הקתנתי דרייברים והכל ואני לא מצליח לסרוק את הערוץ 2! והכרטיס טלויזייה מחובר טוב במחשב ומחובר לכבלים טוב הכל טוב! הוא סרק כמעט את כל הערוצים אבל את ערוץ 2 הוא לא סרק ניסתי לסרוק ידנתי כמה פעמין וגם לא עזר... וד"א אני מחובר לכבלים של ערוצי-זהב יש פה אולי מישהו בפורום שיש לו את הכרטיס טלויזייה הזה? וזה פועל לו! שיעזור לי בבקשה... 2. בקשה: רציתי לדעת עם יש למישהו לינק לדריבריים של הכרטיס מסך FlyVideo '98 למערכת ההפעלה XP ד"א אני לא על מערכת הפעלה XP אבל אני צריך דריבריים..... כל מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה ... Icq#102614226 E-mail: Psycho_DrX@Hotmail.Com בברכה ד"ר טראנס.…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה התחיל כשהיו מפעילים את הסבבה דיסי, אחר כך אחרי כמה זמן מהפעלת האימיול, ועכשיו כשמפעילים דף אנטרנט המחשב קורס ומראה עמוד כחול. חיבור האינטרנט מתבצע דרך מודם ALE130, זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על כל תשובה שתהיה אני מעוניין להמיר קובץ AVI (סרט שהורד מקאזה) כדי שאוכל לצרובו ולראותו ב DVD שלי שאינו תומך בפורמט הנ"ל וגם לא ב- DIVX. אנא עזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחפשת קראק לתוכנה אקסס בוס 3.2 הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שוםדבר על התוכנה.. תודה לכל מי שעוזר!!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
האם אפשר להגדיר במקום מסיום אם איזה קידוד יעלה ה IE7 ? כמו שיש אפשרות כזו ב firefox.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב עזרה אני צריץ דריבר חכרטיס קול Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה לעזור לחבר. הוא שמה עד היום רדיו דרך האיטרנט ב - windows media player 9 והוא הוריד את - 10 ועכשיו הוא לא שומע. איך מוחקים את מדיה פלייר 10? נכנסתי ל - program files ומחקתי משם את הספריה של המדיה פלייר ואח"כ ניסיתי להתקין את - 9 וזה לא היה אפשרי והוא כתב שגירסא חדשה יותר כבר מותקנת. אז מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע פרופילים לעכבר שלי (Logitech MX1000) לכול משחק, שיהיה אפשר להגדיר binding בנפרד לכול משחק וכ'ו. התקנתי Setpoint 4.00 ולא מצאתי את האופציה להצמיד פרופיל לכול EXE (מה גם שהוא דיי כבד יחסית לגרייברים) יש איזה תוכנה אלטרנטיבית?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יכול לקבל מילים, אבל לא מצליח לשלוח. מקבל הודעה שהמייל לא הועבר ומיד לאחר מכן מקבל מייל מצוות outlook האומר: please sign in and validate your Outlook.com account כאשר אני עושה זאת, מקבל הודעה "אימות החשבון שלך כדי שתוכל לשלוח דואר אלקטרוני, אנחנו צריכים לאמת את החשבון שלך. אנחנו מבטיחים שזה לא יקרה בכל פעם שתשלח דואר אלקטרוני". במקרה הטוב מאפשר להכניס רצף אותיות/מספרים ואחרי שאני לוחץ על "אמת" הוא "חושב" עד אין קץ ודבר לא קורה. משהו יכול להגיד איפה הבעיה ומה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אדובי פרימייר 1.5 יצרה לי קובצי ענק של הפרוייקטים שלי וסיימתי איתם כבר למחוק אותם כי מדובר פה ב 2.5 -3 GB לקובץ ... מישהו מכיר אותם ? הסיומות שלהם זה : pek ,cfa
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אהלן. יש לי אקפלורר 7 ולא עובדים לי הסרטונים של וואלה. הורדתי חבילת מקודדים של Divx ושל K-Lite ועדיין זה לא עובד לי. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה להשלים חורים בהשכלה שלי וללמוד תכנות אינטילגנציה מלאכותית טיפוסית למשחקים. דברים כדוגמת תיכנות AI לקרבות, ומה שנקרא Daily Routine, כלומר לגרום לעיר או איזור להראות "חי", שהדמויות עושות דברים שהם יעשו בפועלות יומיומיות. בכל מקרה אני מחפש מדריך, או מדריך כתוב איפשהו ברחבי האינטרנט, או מדריך אנושי שיעביר לי שיעורים בפורום. ועדיף שיהיה בC\C++ או בפסואדו-קוד (אלגוריתמים)
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבדיקת חום של הכרטיס מסך בבקשה
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בתוכנה Cubase מדריכים אם אפשר ואם לא אז אפקט רדיו ממ ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-