תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... הביטורנט שלי לא מתחבר לסידים (seeds) רק לאנשים אחרים(peers) וזה מאט את ההורדות.... יש לי ווינדוס אקס פי עם SP2 אבל ביטלתי שם את הפיירוול הפיירוול היחיד שמופעל הוא של הנתב b-focus 312 עשיתי בו קידום פורטים אבל זה עדיין לא עובד טוב... מישהו יכול לעזור...?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שאני מפעיל תוכנה בשם CAMASTASIA ועושה REC למסך FULL PAGE אי אפשר לגעת בעכבר , הסמן של העכבר מהבהב במנהל התקנים אני רואה שהמעבד על 50% מאמץ שאני לוחץ F10 כדי לסיים את ההקלטה הכול מסתדר אבל יש לי 4GB זיכרון ומעבד E4600 והטמפרטורות תקינות למה זה ככה ? 30 מעלות המעבד! , יש בעיה במעבד ? מה יכול להיות דפוק ? האמת זה קרה לי עם עוד מחשב שהפעלתי את התוכנה הזאת ,,, ממש מוזר אני שם מיליון דולר שהבעיה בכרטיס מסך OB ,
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נגיד שיש לי על המחשב סרט SVCD בלי כתוביות אני רוצה להדביק לו כתוביות ואז לצרוב שיפעל ב DVD בבית ואני לא מוצא כתוביות ל SVCD אני רק מוצא ל XVID משהו כזה עכשיו אני גם צריך מדריך שיעזור לי להדביק את הכתוביות לצמיתות... השאלה היא אם אני יכול להצמיד כתוביות של XVID לSVCD ואם כן איך עושים זאת? אפשר פשוט רק להשים את הקובץ בתיקיה? הDVD יקרא את זה? יש לציין שיש לי בבית DVD פשוט אבל קורא VCD/SVCD מי זיכול להסביר לי אני אשמח ואני צריך גם מדריכים. צריך תשוות דחוף, תודה!
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי מצליח לראות סרט ולשמוע את מנגינת הרקע - אך ללא שמיעה של סאונד הדיבור. כשאני צורב ורואה ממכשיר דיוידי אין בעיה. (מותקנת אצלי חבילת קודקים של קיי-לייט 5) האם זו בעיית קודק ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי רשת... וכדי לקבל קבצים הייתי צריך להכניס הגדרות פיירוול.. הבעיה היא שגם לחברים שלי שיש רשת הכניסו את ההגדרות ועכשיו אנחנו לא יכולים להעביר בינינו קבצים (החברים עם הרשת)... הוא נותן את השגיאה הבאה: מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי desktop 5000 כל פעם שאני לוחץ על PLAY או MEDIA המדיה פלייר נפתח...מישהו יודע איך לבטל את זה ולגרום לווינאמפ להיפתח?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני הורדתי office 2007 ואחרי שאני כותב מה שאני רוצה אני מעביר את הקובץ למחשב אחר ומשם מדפיס... עכשיו במחשב האחר יש רק office 2003 והוא לא קורא את הקובץ של הoffice 2007 יש משהו שאפר לעשות כדי שיקרא אותו? =] תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפשת תוכנה כמו Process Explorer או What's running now הדגש הוא על רמת הפירוט,כי לפני כמה ימים היה לי סוס טוריאני במחשב אבל אף תוכנה מהשתיים לא הראתה שיש משהו שרץ ברקע. תודה מראש, פרנסי
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם VirtualDub-1.9.11- אבל היא חותכת לי קטע של 5 דקות ועושה מימנו 8 ג'יגה, אני מחפש משהו הגיוני תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא מוכן לעשות ריסטרט\להכבות כאשר אני בוחר לעשות זאת מהחלונות, או לאחר התקנה של דרייברים\תוכנות גדולות. מה שקורה זה שאני בוחר ריסטרט לדוגמא וזה סוגר את הכל, מכבה את החלונות ונתקע במסך: "window is shutting down" אני אשמח לעזרה!! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני ממיר מ mp3 ל wave עם תוכנת ההמרה הזו MP3 WAV Converter 3.98 Portable התוכנה עבדה מצויין עד שפתאום סרבה להמיר שיר והקפיצה את ההודעה הבאה runtime eror this application has requested the run time to terminate it in an un usual way please connect the application suporte team for more infprmation מה הסיבה לזה או איך אני יכול לגרום לה להמיר את השיר שבגללו הקפיצה את ההודעה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב! עד כה השתמשתי בתוכנה Quick Screen Capture כדי ללכוד תמונות בזמן משחקים. למי שסקרן לדעת, אני עושה זאת כדי שאוכל להספיק לקרוא את הכתוביות של השיחות שמתנהלות במהלך המשחקים בין הדמויות. בכל אופן כשהגעתי למשחק the witcher משהו השתבש, אין באפשרותי ללכוד תמונות מהמשחק, גם אם אני מעביר את המשחק למצב חלון. למי שמכיר תוכנה ללכידת תמונות, שפועלת גם ע"י hot key, ושיודע שיש לה יכולות לכידה בכל משחק בלי בעיות, אשמח אם תספרו לי. בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להגביל מהירות שימוש בפס בתוכנות מסוימות כמו NET LIMITER , רק יותר טובה , חינמית עדיף יותר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד עם ויסטה מותקן עליו... הכונן קשיח שלי מחולק ל225 ג'יגה כונן C ו7 ג'יגה גיבוי וונדוס כונן D רציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את כונן C לחצי אחרי שהווינדוס מותקן עליו כבר שיהיה גיבוני לפירמוט בעתיד או כל דבר ?? תודה מראשש
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב עם סקינים לVS? רצוי סקינים שנוטים לצד השחור
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
1.אני לא מצליח לעשות scan, הנה הודעת שגיאה... 2. האם יש גרסה יותר חדשה לאנטי-ויר? ואם יש מאיפה אפשר להוריד? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מאז הפירמוט שעשיתי יש לי כמה בעיות שצצו, אחת מהם זה בכול פעם שאני מכבה את המחשב כרגיל דרך התחל, המחשב כאילו נכבה ואז נעצר על דף שחור, כמו הדף התחלה של win xp רק שבמקום לטעון, כתוב: "לחץ על כיבוי, על מנת לכבות את המחשב", ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי, ורק אז המחשב כובה. איך אני מחזיר את זה להגדרות הרגילות, שברגע שאני לוחץ כיבוי דרך התחל, המחשב נכבה בלי עוד שאלות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן שאני מעלה, צבע ההעלאה משתנה מירוק לאדום, היא מראה שהיא ממשיכה להעלות אך בפועל היא לא מחוברת עפ"י מה שמראה לי האתר שהורדתי ממנו(TORRENTLEECH), זה קורה גם להורדות שלא מהאתר הזה איך אפשר לתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התוכנות Jdownloader ו FreeRapid החליטו פתאום שהם לא רוצות להפתח לי ואני לא יודע למה, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש לתת להם אישורים מיוחדים באנטי - וירוס (AVG פרימיום) ,כמובן למחוק אותם והתקין שוב וזה לא עוזר בבקשה עזרה :-\
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
אני אולי הוזה אבל מספר העמודים שמספיקים לטיונר או מכל דיו אחד נמוך משמעותית מהמוצהר, יש לי גם מדפסת קנון דיו וגם OKI לייזר שחור-לבן. אני מחפש איזה תוכנה שאני אוכל לדעת כמה עמודים הודפסו במהלך תקופה מסויימת ואם אפשר גם אחוז דיו בדף אז עוד יותר טוב. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הורדתי סרט חדש והוא ב קובץ OGM איך אני פותח אותו ואם איזה תוכנה תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-