תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי כבר שערכות נושא , לא מסוכרנות טוב לFF בעברית, ואני רוצה לשנות אותו לאנגלית. יש אפשרות לעשות זאת או שהכי כדאי זה להסיר את הנוכחי ולהתקין את הגירסא האנגלית?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה.. מהיום, הווינאמפ החליט שהוא לא מנגן שירים. כל שיר שאני מנסה לפתוח, הוא פשוט מריץ אותו ממש מהר (בלי סאונד) ועושה לו עותק ששוקל כמה עשרות MB'S בכונן C. למישהו יש מושג מה הבעיה ? אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב זה מה שאני מקבל אין לי אייקונים אין לי את הTASKBAR אין כלום אני מפעיל את המחשב דרך TASK MENG יש למישהו רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? ריסטור לא עוזר- ניסתי ללכת אחורה גם חודש- כלום אשמח לפיתרון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
המחשב הנייד הוא של אחי בעצם, הוא של HP דגם nc6120 שמעתי שבמחשבים ניידים מסוימים יש מקום מוקצה מההארדיסק של 500 מגה או משהו כזה רק לדרייברים של המחשב נייד עצמו... איך אני יכול לדעת אם זה קיים במחשב הזה? אם לא קיים איך אני יכול להשיג את הדיסק חזרה?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כשאני מגדיר איזה ספריות אני משתף אז בספריות של התוכנה להגדיר רק את INCOMING ו-TEMP או כל מה שיש פה? ושאלה בקשר לאני וירוס של הקפיי-בנוסף לאייקון של התוכנה יש לי בצד ימין למטה עוד אייקון שנקרא MCAFEE GUARDIANNV,מה זה?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום היום, ברוב טפשותי, פירמטתי את כרטיס הזכרון של ה PSP שלי לפני שהוצאתי משם את השמירות של המשחקים, ומכיוון שממש לא בא לי להתחיל הכל מחדש, רציתי לדעת- האם יש תוכנה שמשחזרת מידע מכונני פלאש? אם יש, בבקשה ציינו את שמה, תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כל פעם אני פותח את ה TASK MANAGER ואני רואה שהאייסיקיו תופס 50 אחוז מניצול המעבד.. ואני לא עושה כלום באייסיקיו ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר.. אם זה משנה אני משתמש גם ב SPYCQ, אבל בעבר זה לא היה עושה לי את הבעיות האלה..
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יותר ספציפית אני מחפש תוכנה שאני אוכל "לגזור" ממנה חלקים משירים MP3 או WAV תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בד"כ, כשהייתי לוחץ על המצג הימני של העכבר על קובץ RAR, והיית מסמן את אחת מאפשרויות ה-rar, הפעולה הייתה מתבצעת. לדוגמא: extract here. פתאום, ללא כל סיבה שנראית לי מובנת, האפשרויות אמנם מופיעות, אך אינן מגיבות. על מנת שפעולה כזאת תפעל, עלי ללחות על file ועל הפעולה הנדרשת מתוך התפריט שנפתח. כדי לחסוך לי שעות של ניסוי וטעיה (trial & eror), אולי מישהו יגיד לי כיצד להחזיר את הנוחיות הזאת שברחה לי.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול האם יש תוכנה המאפשרת לי להתקשר חינם לכל טלפון בזק בארץ ואם תוכלו לשלוח לי הוראות שימוש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על החץ השמאלי במקלדת אז הסרט רץ אחורה.. השאלה איך אני מגדיר את זה למס' השניות שאני רוצה שהוא יחזור אחורה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה.. יש איזה הופעה שהורדתי ואני רוצה לצרוב כ-SVCD. היא בפורמט AVI והיא בשני חלקים, כל אחד 700 מגה. עכשיו, שאני בא לצרוב את זה ב-Nero, מופיעה לי ההודעה הבאה: עכשיו, מכיוון שאני לא ממש תותח באנגלית, רפרפתי לי בין במילים, ו"הגעתי למסקנה" שקובץ צריך להיות בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך אותו לזה בתוכנה TMPGEnc Plus v2.52 אבל אין לי מושג איך משתמשים בה. אני לא בטוח שזה מה שצריך לעשות כדי שזה יפעל, אבל זה מה שאני הבנתי.. אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח לקבל עצות..
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי להתקין את התוכנה HAMACHI אך נתקלתי בבעייה. בעבר התוכנה הייתה מותקנת לי ולאחר שחשבתי שהיא לא שימושית מחקתי אותה. לאחר שאני מנסה להתקין באמצע ההתקנה מופיע לי הודעת שגיאה "Setup has failed". בנוסף אציין שזה קורא כשהוא מנסה להתקין את הדרייבר "Installing network adapter". חיפשתי תשובה בכל רחבי האינטרנט לבעייה ולא מצאתי. ניסיתי לנקות את הרג'יסטרי עם CCleaner אך זה גם לא עזר. כנראה שנשארו שאריות מהתוכנה במחשב ועכשיו אני לא יוכל להתקין אותה. אשמח אם מישהו יעזור לי, יאיר
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, הורדתי KLITE- חבילת קודקים אז אני יכול לשמוע את הקבצים בWMP אבל אי אפשר לראות כמה זמן נקובץ מתנגן ולהעביר אותו, ניסיתי להוריד מפענח צהאתר לש WMP בשם OGG (תומך גם בקבצים אלו) אבל אחרי שאני מתקין אותו אם אני מנסה לנגן FLAC התוכנה פשוט נופלת, למישהו יש פתרון בשבילי? תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום. אני משתמש בויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי ICQ 5.1 והתוכנה תמיד עולה שהווינדוס עולה! למרות שעשיתי בהגדרות שלה שלא יעלה עם הווינדוס. מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קודם כל - יש לי בעיה בקאזזה לייט שלי - אני לא מצליח משום מה להתחבר פתאום ??? זה עבד לי לפני שבוע... יש לי קאזזה לייט 2.4.3 - עם WIN XP SP2 וגם נתב של DLINK DI 604
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי סרט ישן עכשיו הצלחתי מהאינטרנט להוריד כתוביות הבעיה שהכתוביות באות ב2 חלקים 2 קבצים של srt בעוד שהסרט הוא חלק אחד שאני שם את הכתובית הראשונה היא מתאימה לי ושמגיע שעה וקצת הכתובית נגמרת ואני מנסה לשים את השניה ולא רואים כלום איך אני משלב את 2 קבצי הכתוביות לקובץ 1. יש כזאת תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ FLASH.ocx כל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו פלאש , האקספלורר קורס ובפרטים הוא כותב את הקובץ הזה עשיתי מחיקה מלאה של פלאש והתקנתי אותו מחדש עדיין לא עובד. מתי שאין לי פלאש האקספלורר עובד מצוין נ.ב : זה גם קורה לפעמים בICQ , שגם שם יש פלאש עזרה!! ???
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב סוני ואיו עם טלפון של הייץ טי סי אני רוצה להעביר דיסק של שירים לטלפון. הכנסתי את הדיסק חיברתי את הטלפון למחשב דרך היו אס בי והוא זיהה את המכשיר עשיתי סינכרון דרך המדיה פלייר אבל האפשרות הזאת לא זמינה ולא פעילה בקיצור אין לי אפשרות להעביר . מה לעשות תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מתלבט באיזה פיירול להשתמש \ לבחור \ והאם מה שיש לי בראוטר מספיק? יש לי תפיירול שבראוטר EDIMAX מופעל ויש לי גם פיירול של שאני משתמש בו מאז ומתמיד אבל הוא צורך נראה לי יותר מדי משאבי מערכת לא?! Norton Personal Firewall 2003 V9 יש לי גם שגם מאז ומתמיד אני משתמש בו והוא רק בזמן האחרון עושה לי בעיות עם עידכון ...ואולי גם הוא צורך הרבה משאבי מערכת? Norton AntiVirus 2003 Professional Edition ניסתי להשתמש בזון אלרום והוא מסובך באגים וחוסם אתרים ותוכנות ככה סתם........ רציתי לדעת אם אני יסיר תפיירול שיש לי ורק זה שבראוטר ישאר זה מספיק....? שלא יכנסו דרך שיתוף או משהו..אנשים כאלה משועממים
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
משום מה הCTRL+הגלגלת של העכבר (שינוי גודל הפונטים) הפסיקו לעבוד אצלי(קיצור הדרך במקלדת עובד CTRL+ +/-) יש אולי איזו דרך להחזיר את ההגדרה הזו?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ידידותית למשתמש מצד אחד מצד שני באנרים איכותיים
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הגרסה האישית ניתנת להורדה בחינם, והייתי רוצה לדעת אם כדאי לי לשלם על גרסת ה PRO ומה בדיוק היתרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-