עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שלמשל אם יש לי סרטון אני אוכל להפריד ממנו את האודיו שלו ואת הוידאו לחוד ולהפך לחבר קובץ אודיו ווידאו ביחד. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. טוב ככה יש לי את האייסייקיו שלי ושחכתי את הסיסמא שלו עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פורץ אליו.. ואז אני יכנס אליו ואז יכניס את האיימייל שלי ואוף זה ישלח לי את הסיסמא.. עם מישהו יכול בבקשה בבקשה לעזור לי בקשר לזה.. כיאילו איך לעשות את זה וכול זה יהיה כי שיגעון בארץ.. תודה אנשים אוהב אותכם

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. איזה עצבים, בעבודה משתמשים עם MS Office, ושאני בא הבייתה ורוצה לערוך טקסט ב sheet שלי שנעשה עם MS Office הוא לא פותח אותו כי הוא לא מותקן אצלי, אבל יש לי openoffice ושלא נדבר שזה בסה"כ טקסט!! האם מישהו יודע איך להגדיר בSW שיפתח (או יותר נכון שיהיה אפשר לערוך) כל דבר כזה עם notepad או openoffice במקום רק עם MS Office? הוספתי תמונה שיהיה קצת יותר ברור. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. היי, בעת פתיחת ה - Live Messenger יש את המקום בו כותבים את שם היוזר שלך, יש לי שם רשימה של אנשים שהתחברו אך אני רוצה למחוק אותם מהרשימה ושרק היוזר שלי יהיה ברשימה זו. איך זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום לכולם וחג שמח ! יש לי iCq 5 בעברית ושאני מדבר אם מישהו ואני רוצה לראות אותו במצלמה אני לא מצליח לראות אותה , זאת אומרת הוא מפעיל את המצלמה אני מאשר ואז אני רואה מסך שחור זה אצל כולם זה לא אצל בן אדם אחד.. יכול להיות שזה בגלל הרשת הביתית שהפירוול מופעל?פתחתי את הפורטים 5190 ו 5200 בפרוטוקול UDP ..ועדיין לא מצליח לראות כלום במצלמה...מקווה שמישהו יוכל לעזור לי דרך אגב התקשרתי לבזק ונזק רוצים 300 שקל למשך שנתיים כדי לקבל תמיכה על המוצר שלהם...

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

עדכנתי אתמול ל 0.7 ומאז, של פעם שאני פותח טאב (ctrl+t). אני לא יכול ישר להקליד את הכתובת, צריך ללחוץ על שורת הכתובת, או לשחק עם כפתור ה TAB במקלדת עד שזה מגיע. מה הענין פה?? בגירסאות הקודמות זה לא היה ככה, אני עובד הרבה עם עם טאבים וממש מציק כל שניה לשלוח יד לעכבר בשביל להקליד את הכתובת... תודה.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. האם אפשר לקודד סרט עם תרגום שיהיה מובנה בנרו מבלי להשתמש בVD?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by rgm7,

אחרי שסיימתי להכין אנימציה בתכנה -3d max , כשאני מייצא אותה לקובץ avi ,מה שאני רואה זה רק את הפריים הראשון, מישהו יודע איך אני יוכל להוציא את כל האנימצייה שעשיתי לקובץ avi כך שאני יוכל לראות את כל האנימצייה בסרטון?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by avi2014,

עכשיו יש לי עבודה לעשות לבגרות במחשבים באקסס, יש לי בבית אופיס 07 ובבית ספר 03...עכשיו יש מספר שינויים שאני רוצה לעשות בבית...האם דברים שאני יבצע ב07 יעבדו על 03?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by Cr4ck,

נתקלתי בזה הרבה לאחרונה , והחלטתי לעשות משהו בנושא הרבה תוכניות , שכנראה רצות על dos מעלים לי את ההערה הבאה ( קובץ מצורף)ברגע הפעלתם . מה הבעיה פה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  11. תזמון יומן צפיה אם אתם מכירים תוכנה בסיגנון .

12. שלום, אני מנסה לבנות מתאם למאוורר 120 מ"מ ככה שיתאים בדיוק על הפינים של ה SLK-947U, לא כמו בתמונה הזאת שבצדדים המאוורר לא מוציא אוויר על הפינים: אני מחפש תוכנה שאני אוכל להכניס בקלות את המידות (במ"מ) של החרוט, של הבסיס שלו (כמו בתמונה למטה), של הפינים, לסדר את הצורות ושיצא לי דגם מדוייק של התוצאה הסופית. ניסיתי לעשות בRhino3D וזה יצא בערך אבל קשה לי לעבוד שם עם מידות מדוייקות (וזה לא מה שהתוכנה הזאת בשביל ואני לא מומחה גדול בתלת ממד). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. אבל זה לא עולה לי.מה אני עוששה חברה?

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by מוקיון1,

שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת לגבי התהליכים האלו חלק אני חושב שייכים לאנטי וירוס אבל יש כאלה שאני לא יודע של מה הם, לא ידעתי ממש איפה לשאול מקווה שזה לפה EKRN.EXE - EGUI.EXE - TSNP2STPD.EXE - NVSVC32.EXE - NOTEPAD.EXE - VSNP2STD.EXE - IGFXSRVC.EXE - IUSCHED.EXE -

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. כיצד או בעזרת איזו תוכנה אפשר לשמור סירטונים של - flash player 9 .... אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. דאגתי לפני פורמט לשמור על תיקיות UTORRENT ו-FIREFOX מהפרופיל.. אחרי הפורמט העתקתי את התקיות לפרופיל, בעיות: UTORRENT: משום מה הוא נותן לי X אדומים על כל ההורדות אולי בגלל שתיקיית ההורדות השתנתה? מה אני יכול לעשות? FIREFOX: עובד טוב רק במצב בטוח, מראה לי מועדפים והכל. במצב רגיל לא עובד טוב.. איך אפשר להגדיר שיעבוד במצב רגיל כמו במצב בטוח? תודה.

17. Started by BlackBird71,

כותרת אבל לא מהאתר הראשי כי ההורדה לא מתחילה ותודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by wooper,

היי שאני רואה כל סרטון ב YOUTUBE אם אני עובר לטאב אחר הסרטון מתאפס ומופעל מחדש מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 14:30:28 טובהבעיה נפתרה מחקתי תוסף שפורסם ב YNET blabber

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. אני רוצה לעשות שבIE8 זה ישלים לי וישמור לי מידע כמו סיסמאות ומשתמשים...כמו בתמונה: http://eliad.org/uploads/1252656780.jpg זה בFF אבל אני רוצה שזה יהיה לי גם בIE8 מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  20. אורח RnGKay

בעיה באיציק: הוא שולח לי את אותה הודעה (שנשלחה לי כאשר לא הייתי מחובר - הודעה, הכוונה לחבר ולא מודעה) בכל פעם שאני פותח את האיציק (אין גבול לכמה שאני שונא את התוכנה הזאת!). למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש, R.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by omri_ro,

כשאני עושה בIE יבוא של הBOOKMARKS מה FF כל העיברית משתבשת (רואים ג'יבריש) יש איזו תוכנה טובה (עם תמיכה בעיברית) לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. יש לי קובץ וידיאו מסוים ויש לו גם קובץ כתוביות. אני רוצה לצרוב אותו על DVD, האם אני אראה הבדל בין VCD לבין DVDR? ומה השיטה הטובה ביותר לצרוב את הוידיאו לDVD? כי בנרו אין אפשרות להוספת כתוביות

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by alex125,

שלום לכם!! יש לי את Visio 2003 אבל אין הרב חלקים של חמשל שאני צריך אותם האם אני יכול להוריד את חלקים או משהו אחר אני יכול לעשות כדי שיהיה לי את חלקים!!!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. שלום חברים. אני אחרי שלא ישנתי כל הלילה. אתמול נמחקה לי בטעות ספרייה בגודל של 800GB עם המון חומר שאין לי גיבוי שלו. יש שם סרטים שערכתי וחומר נוסף רב ערך. ביצעתי בטעות shift-delete כך שהחומר לא בסל המחזור. בהתחלה חשבתי שלא תהיה בעיה, כי לא ביצעתי שום שינוי נוסף בדיסק (לא כתבתי אליו אחרי המחיקה וזה לא דיסק של מ"ה, כך שאין אליו כתיבה של Pagefile וכד'). הורדתי תוכנה ל- Recover, אבל היא אפשרה לשחזר רק קבצים בגודל עד 4GB כ"א. הקבצים הגדולים יותר (שהם עיקר החומר החשוב) זוהו אצלה כקבצים בגודל 0, והיא כתבה לגביהם שסיכויי השחזור Poor ואכן הם לא שוחזרו. זה למרות שלא כתבתי על הדיסק דבר מאז המחיקה. חשבתי שזו בעיה של התוכנה, וניסיתי אחרת והתוצאות זהות. כך גם בתוכנה שלישית, ואז הבנתי שי…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים