תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אחרי כבר 3 תארדים של חיפוש תוכנות טובות להקלטה בעזרת הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE אני מקווה למצוא סוף סוף תוכנה שתעבוד. ניסיתי את אלה windvd3 intervideo hometheater הכי חדש. sagetv GBPVR chris tv ועוד כמה... באף אחת מהתוכנות אני לא מצליח להקליט טוב. ובנתיים רק בתוכנה INTERVIDEO.... אני רואה ממש טוב וגם בלי דילאי גדול כזה כמו בCHRISTV וSAGETV. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה מראש אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני מחפש שתיהיה אפשרות של לקבוע זמן הקלטה. נגיד בין השעות 21:00 ל23:00... תודע
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מזה זמן רב חיפשתי דרך לשתף את הרמקולים (המעולים) שמחוברים למחשב הראשי בחדר, ועל ידי כך לנגן שירים מהלפטופ. הפיתרון? תוכנה בשם share speaker. מתקינים אותה על כל מחשב ברשת (שאתם רוצים) ומה שהיא בעצם עושה זה פותחת נגן מוסיקה קטן אליו אתם זורקים את קבצי המוסיקה שלכם, בוחרים מחשב (ניתן לבחור IP מהרשימה, לבחור את המחשב עם הרמקולים) ומתחילים לנגן! תוכנה קטנה, פשוטה ויעילה. קישור: http://www.extendoffice.com/count.php?softname=ShareSpeakerSetup.exe
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ס יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני בוחר מוזיקה אני מקפל את התוכנה כאשר היא ברקע של שורת המשימות עכשיו, אני רוצה לבחור תיקיה אחרת ואני בוחר לי שירים ,מסמן אותם ומפעיל הבעיה היא שהתוכנה קופצת על המסך ומתחילה לנגן יש דרך שהיא לא תקפוץ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים אני לא מצליח לפתוח יותר מישום אחד בגלישה כאשר המחשב נידרש לפתוח קישור ללינק או להוריד דאר כאשר אני גולש הדפדפן ניסגר התקנתי שוב את האקס פי (עידכון) ואפילו התקנת ניטסקייפ במקום אקספלורר לא עזר מה עושים אני משתדל להימנע מפירמוט.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
-
איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה לבדיקת איכות המיקרופון, את תגידו לי כמו ה-record בוינדוס אלא אחר שמורידים.... חבר שלי אמר לי שהוא לא שומע אותי כל כך טוב....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח ויש תיקיה שנקראת בשם מסויים. והקבצים לא מכילים שום מידע ID3, אז שתזמין בתוך כל קובץ אוטמטית בשם השיר את שם הקובץ ללא סיומת. ואת שם האלבום לפי תיקיה. האם קיימת תוכנה כזו? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה הסיומת המוזרה הזאת? gi. מישהו שמע על זה בכלל???? איך פותחים כזה קובץ, עם מה? אפילו הD-tool לא יודע איך לאכול את זה... מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי דיסקים של DVD 4.7 אני רוצה לצרוב משחק שהורדתי שהוא שוקל 4.9 או 5+ פלוס איך אני צורב את זה? חוץ מהדרך של לקנו תדיסק של 9 ג'י'גה שזה ממש לא פתרון. אפשר לחלק אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח אבל שמעתי יש דרך שמאפשרת זאת מישהוא יודע איך????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. עד היום הייתי משתמש בכתוביות בפורמט SRT אותם הייתי מדביק לסרט בעזרת תוכנת AVIAddXSub. כרגע יש לי עונה שלמה של סידרה שהכתוביות היחידות לה הם בפורמט SUB. מישהו מכיר ועבד עם תוכנה שיכולה להדביק כתוביות בפורמט SUB לסרט? אני יודע שבעבר שאלתי על המרה מ SUB ל SRT, אבל כרגע זה הפך להיות מייגע (ישנן עשרות כתוביות) ולכן אני מחפש תוכנה שתדביק SUBישירות ללא המרה באמצע בעזרת תוכנת צד שלישי (אין לי בעייה עם זה ששהתוכנה עצמה תמיר וישר תבצע הדבקה).
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נורא מוזר :s05: במחשב יש קול וגם באתרים אחרים יש קול רק ביוטיוב אין.מישהו יודע מה יכול להיות? עריכה:הסתדרתי.זה היתה בעיה רק בפיירפוקס.
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לצרוב כמה סרטים וקטעי וידאו לדיוידי שלי, ואני חייב תוכנה טובה ונורמלית להפכית הקבצים ל-MPG כדי שאני יוכל לצפות בהם. יש למישהו המלצה על תוכנה מסויימת אבל תחסכו ממני את WINMPG כי ניסיתי אותה והיא מורידה את האיכות של הקובץ וגם היא לא עוברת את ה-30 דקות יש מן חסימה כזאת של 30 דקות וזהו. אז תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי אוזניות Sony MDR-1AB שאני גם משחק איתם ולא שומעים איתם כלכך טוב צעדים יש אפשרות אולי עם תוכנה להתאים את הסאונד?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש מיספר סריאלי לתוכנת הצריבה nti cd maker pro 2000 קיבלתי את הדיסק ממשהו שאיבד את העטיפה המקורית שעליה היה את המיספר פאיפה אני יכול להשיג כזה מיספר ותודה מראש למי שיתן פיתרון שעובד
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
שלום... אני משתמש בתוכנה klitekpp243e והיא לא מתחברת ? האם יש איזשהו PATCH שחסר לי ? הגדרות FIREWALL ?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף בדיקת איות בעברית ל-Word שלי. יש לי אופיס 2007 באנגלית עם תמיכה בעברית (מבחינת פונטים והכל) הבעיה שאין לי מילון או אפשרות לבדיקת איות. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה. ניסיתי למצוא משהו להוריד מהאתר של אופיס אבל הכל שם בלאגן אחד שלם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין, תודה רבה לעונים ואחלה שבוע שיהיה.
-
- 7 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני מנסה לטעון אימג' מופיעה לי ההודעת ארור שצירפתי בהודעה הזאת. לדעתי זאת בעיה בשם של הקובץ, אבל אני ממש לא יודע. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בpowerpoint של office2003 עכשיו עשיתי כמה מצגות ושילבתי קבצי מוזיקה.. כולם עובדים חוץ מקובץ אחד שהמצגת עולה הוא לא משמיע אותו לעומת זאת בwinamp שמנסים לשמוע את השיר סתם ככה הוא משמיע.. מה צריך לעשות...? אני חייב את זה ממש דחוף! (זה לאירוע)
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאפטופ חדש סוני ויואו FZ348 שבא מותקן חדש עם ויסטה אבל דיי נמאס לי מזה. פניתי לחברה בצאת ושאלתי לגבי דרייברים ללאפ טוב הזשה והם אמרו לי שיש להם רק עבור ויסטה . עם אתקין XP , זה לא יעבוד טוב? הלאפי לא יידע לזהות את הדרייבים של הויסטה? מה קרה לכם במצבים דומים מניסיונכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור אייקונים ולשים אותם במועדפים לפי כל אתר עם האייקון שלו כי לא לכל האתרים יש וכאלו שיש להם הם נעלמים לאחר כמה זמן. 1 איך אני יוצר ? 2 באיזה גודל ליצור אותם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-