עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dbzu,

מישהוא מכיר תוכנה לפתיחת אלבום תמונות שיוצר כמו ספר ואפשר להדפיס אותו?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by alex125,

שלום לכם!! יש לי את Visio 2003 אבל אין הרב חלקים של חמשל שאני צריך אותם האם אני יכול להוריד את חלקים או משהו אחר אני יכול לעשות כדי שיהיה לי את חלקים!!!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. היי, שוב יש לי בעיות עם התוכנה מסנג'ר לייב (8.1 - הגרסה הכי חדשה) וזה כבר פשוט בלתי נסבל. אפשר לקרוא על זה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245322.0 אמרתי שאם הבעיות יחזרו אני אפתח ת'רד חדש לעזרה, והבעיות אכן חזרו.. זה כבר באמת בלתי אפשרי ככה, עברתי למחשב אחר, ובכל מחשב יש את אותה הבעיה.. נמאס כבר.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני עושה Adj Layer הוא עובד על כל התמונה. איך אפשר לגרום לו לעבוד רק על לייר אחד ? אצרף תמונה להמחשה. במצב כזה הAdj Layer עובד על כל התמונה, אני רוצה לגרום לו לעבוד רק על הלייר שמתחתיו (שקראתי לו Transparency Mask) בתודה מראש, מייק. עריכה: הצלחתי בעזרת Clipping Mask. ד"א אני לא מוחק את התראד משום שהוא אולי יעזור למישהו בעתיד. אם זה באמת מפריע למישהו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה ואני אמחק את התראד. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. שלום! יש לי דיסק מסוים שצרבתי לפני זמן מה אצל חבר שכאשר אני מביא אותו הביתה הכונן שלי מתקשה לקרוא חלק מהמידע(הוא רושם לי שגיאה כאשר אני מנסה להעתיק חלק מהדברים למחשב),אצל אנשים אחרים דווקא אותו הדיסק עובד,לכן אני מניח שפשוט הכונן שלי צריך לקרוא במהירות קצת יותר איטית. אשמח לתוכנה ששולטת במהירות הקריאה של הCD ROM. תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. טוב, אז ככה. איך שקיבלתי תמחשב החדש התקנתי תדרייברים החדשים שלNVIDIA ה 158.22, מכאן והלאה היו רק בעיות ותקיעות, גם בBF2142 וגם בLOST PLANET. בהתחלה, חשבתי שהבעיה היא בחומרה. ואז, אחרי שהחליפו לי רכיב אחר רכיב כי גם הטכנאים של IQPC לא הבינו מה זה, הבנו ביחד שכנראה זו בעיית תוכנה\דרייברים. בהמשך לכך, ביררתי קצת באינטרנט איזה דרייברים טובים לLOSTPLANET ובאמת הורדתי את 160.02 וLOSTPLANET לא נתקע יותר, אבל, הBF2142 המז***ן הזה ממשיך להתקע!!!!!! איזה עצבים עם זה. אני עכשיו עם דרייברים 165.01 בטא ועדיין נתקע.. למישהו יש רעיון \ בעיה דומה? אני חיפשתי באינטרנט הכל על זה לא מצאתי כלום. זה מייאש! הנה תמונה שמראה איך זה נתקע בBF2142: הנה הקישור לתמונה אם לא פועל: http://www.z…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by mongoose,

שלום לכולם אתמול בלי כוונה העלתי על הפוטושופ קובץ של 200 תמונות בימקום תמונה אחת לקח למחשב בערך חמש דקות ליטעון את כל העיניין כשחזרתי למחשב כעבור כמה דקות גיליתי את שעוללתי וכיביתי את התוכנה מאז שמתי לב שזיכרון הram שלי נימצע על 50 אחוזי שימוש כאשר כלום לא רץ על המחשב כאשר בדרך כלל שעון זה מורה על לא יותר מ5 אחוזים בתנאים דומים ??? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש מתן

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by @אלעד,

שלום לכולם כשאני רוצה לצפות בקבצי וידאו ..או דרך המידה פייר או דרך האקספלורר אני ניתקל בבעיה .. הסרטון אומנם עובד והסאונד מצוין אבל אני לא רואה תמונה ברורה התמונה כאילו מרוחה בצבעים אני מצליח לזהות דמויות וכאלה אבל אני לא מקבל תמונה כמו שצריך...אלה צבעים מרוחים . אני חושב שזו בעית הגדרות ..אם מישהו מכיר את הבעיה אני ישמח לעזרה .. תודה אלעד

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by zx1993,

התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול ליצור את הקבצים האלה שהם כמו סרטונים קטנים האלה אבל בפורמט GIF??

12. Started by MeTaLhAmMeR,

3 שאלות לי אליכם... מאיפה אפשר להוריד פונטים בעברית לפוטושופ 7 ואיך אני יכול להשתמש בהם? יש לי בבית פוטושופ אבל אני לא יכול לכתוב בעברית בכלל, למה? למה כשאני כותב בעברית, מספר אחרי אות המספרים מתבלבלים? ואיך אפשר לסדר את זה?

13. כל פעם שאני מוריד משהו גדול מביטורנט של כמה גי'גות חייב תמיד להיות לפחות קובץ אחד פגום שם... ניסתי כמה מודים של ביטורנט ובהכל זה חוזר הבעיה היא שאני לא יכול להוריד שוב רק את הקובץ הפגום אלה את הכל מחדש [ד"א יש מקום שאני יכול להוריד חלק ספציפי ולא תמיד את הכל ?( חוץ מ FTP)] ואני עוד מוריד את זה מאתרים סגורים ... באימיול היה לוקח יותר זמן אבל לפחות היתי יודע שזה יעבוד בסופו של דבר למישהו יש מושג איפה הבעיה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. אממ השאלה בגוף הכותרת,מפרט מימין. תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. מחשב ישן עם כרטיס מסך MX440 בעיה בהתקנת הדרייבר.... כאילו והמחשב לא מזהה אותוץ הורדתי את החבילה של הדרייברים של הGEFORCE והוא לא מתקין לי את הכרטיס מסך... http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html הבעיה היא שפעם היה דריבר ספציפי לכרטיס מסך ועכשיו הם שמו קובץ אחד לכמה כרטיסי מסך... יך פותרים את זה?

• 10 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by debojam,

שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. Started by solo53,

Media Player Classic 6.4.8.8 http://www.free-codecs.com/download/Media_Player_Classic.htm

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by oFiR 22,

שלום, יש לי 512MB של זכרון RAM. עכשיו, אני משתמש בתוכנה שנקראת Free RAM XP Pro שהיא "מנקה" את הזכרון ומפנה מקום. אני לא מבין למה כאשר אני משתמש בה בממוצע מופיע שיש לי 250 זכרון בערך... ואיך שאני מפעיל את האיי סי קיו, מסנג'ר והדפדפן התוכנה מראה שהזכרון צנח ל130 בערך. למה? הרי אני לא מבין יש לי 512, איך שאני מפעיל את המחשב עם פיירוול, אנטיוירוס והFreeRAM יש רק 280-270. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לפנות יותר זכרון ולעבוד יותר בחופשיות? תודה רבה רבה, אופיר נ.ב. אם למישהו יש איזשהי הצעה לתוכנה יותר טובה אני אשמח גם כן.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  19. אני כבר נואש, איך מעלים את הקובץ CCAPP לרשימה של הSTARTUP ב- msconfig? משום מה הוא לא נמצא לי שם.... אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי.....

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. טוב ככה יש לי את האייסייקיו שלי ושחכתי את הסיסמא שלו עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פורץ אליו.. ואז אני יכנס אליו ואז יכניס את האיימייל שלי ואוף זה ישלח לי את הסיסמא.. עם מישהו יכול בבקשה בבקשה לעזור לי בקשר לזה.. כיאילו איך לעשות את זה וכול זה יהיה כי שיגעון בארץ.. תודה אנשים אוהב אותכם

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by idofr,

הייייייייייייייי יש לי בעיה כזאת אני צריך לעבוד עם כמה קיבצי אייקונים של תוכנות אבל הבעיה היא שהם כולם נמצאים בקבצי EXE או DLL ואין לי איך להפוך אותם לJPG עכשיו אני זוכר משו על תוכנה שעושה את זה אבל אין לי מושג איך קוראים לה או איפה אני מביא אותה כי לפי מה שאני זוכר היא לא כזאת מוכרת אז אם מישו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה...... בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by HFDO5,

אני מחפש תוכנה להדפסה אני צריך תוכנה שתדפיס לי הרבה תמונות ולא אחת אחת.. וגם שיהיה אפשר לקבוע בה את הגודל שצריך להדפסה משהו בסגנון שיש בוינדווס אקספי של ההדפסה.. רק ששם זה חותך לי את התמונות אז אני לא משתמש בזה..

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by TOMMYB1,

הלוח: P4S800D ציפסט:SIS655FX חברה יש לי מחשב והתקנתי בו כונן SATA אבל כאשר אני בא להתקין את WINDOWS XP SP2 הוא אינו מזהה לי את הכונן. גם בביוס הכונן אינו מזוהה. אני יודע שבהתקנה של ה WINDOWS יש הוספת דריבר לכונן SATA. וניסיתי גם את הדריברים שיש בדיסק של הלוח. אם מישהו יכול להביא לי את הקבצים או לרשום לי איזה קבצים צריכים להיות זה יעזור.. תודה מראש טומי

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. שלום רב יש לי WIN XP PRO לאחר שאני פותח 3 חלונות(תוכנות)שונות ב 4 מפסיק להגיב לא פותח אותו קליק ימיני לא עובד. מה העיה ואיך פותרים אותה ? תודה ויום טוב מיקי

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by elyaz,

יש לי בעיה- כאשר אני סוגר את פיירפוקס והוא באמצע הורדת קובץ- הוא נסגר ישירות ולא שואל אותי מה לעשות עם ההורדה כמו שבדרך כלל קורה אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לי all in one sidebar חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי פתרון

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים