תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
השתמשתי בתכונות spybot ו ad-aware. הם מזהות ומעיפות את כל הספיי אבל בכל הדלקה של המחשב מחדש... זה חוזר ודף הבית משתמה לאתר בשם mysearch ונוספים tool-bar שנדבק וחוזר בכל פתיחת דפדפן מחדש! עזרה ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב. אני לא הייתי בטוח עם בעיה עם ויורסים שייך ותוכנה או תמיכה טכנית בחומרה אף אחד מהם לא היה מתאים אז עם יש פורום יותר מתאים מזה נא להעביר או להגיד לי, היום נכנסתי לאתר איטרנט של קראקים משהו בשביל חבר, האנטי וירוס שלי AVAST 4.7 מעודכן התריעה כל המחשב נתקע, לא יכולתי לימחוק או לתקן את הויורס הוא רשום משהו כמו אי אפשר למחוק אתצ הקובץ ואז החזיר אותי לחלון הנוכחי של האנטי ויורס שם אני בוחר מה לעשות עם הויורס, אני לא יכול לעשות איתו כלום כיביתי את המחשב בגלל שהמחשב בקושי זז, די מוזר מכיוון שבדרך כלל הAVAST פשוט מתריע ומוחק והוא אנטי וירוס ממש קל, בכול אופן עשיתי סריקת ויורסים עכשיו והוא לא מוצא כלום עידכנתי את האנטי ויורס לפני הסריקה מישהו יכול להמליץ לי על פיתרון? אני יו…
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה פשוטה שמכניסים לה תלינק של הסרט באתר והיא מורידה מישהוא מכיר תוכנה כזו
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה Truck שאני שומע באיזה משחק אחד אבל אין לי את שם המנגינה או משהו אחר, חיפשתי במשחק ובקבצים שלו ולא מצאתי, לכן אני רוצה להקליט את זה, מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עכשיו גם כאן אין עברית רק התקנה מחדש פותרת את זה... אבל כל פעם שאני מכבה אותו, הוא איכשהו "מאבד" את היכולת להציג עברית... אני לא מתכוון להתקין מחדש את ICQ כל פעם שאני רוצה להתחבר, אז יש דרך לפתור את זה? ד"א ההודעה הקודמת, שהICQ לא עולה, זה אצל חבר... הוא ביקש שאני ישאל כאן במקומו... אין לו משתמש כאן...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקי אז ככה התחלתי פרויקט ראשון שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157590.new#new ואני צריך שמישהו יסרטט לי כמה דברים בתלת מימד.. אם מישהו יכול ומוכן לעזור לי אז שיצור איתי קשר בבקשה בבקשה.. :-X תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי, המיקרופון פועל ממש חלש ושומעים אותי ממש חלש ב team speak. ואני לא יכול לתת בוסט למקירופון, ואופציית ה ADVANCED חסומה, איפה שהסמל הקון של הרמקול בצד. איך אני מגדיר אותו? וצריך איז דרייברים מיוחדים?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אדובי פרימייר 1.5 יצרה לי קובצי ענק של הפרוייקטים שלי וסיימתי איתם כבר למחוק אותם כי מדובר פה ב 2.5 -3 GB לקובץ ... מישהו מכיר אותם ? הסיומות שלהם זה : pek ,cfa
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
בסנדרה נותן לי טמ"פ מעבד שונה , ובAIDA32 נותן לי טמ"פ מעבד שונה לחלוטין למה ? והקטע שבAIDA32 זה נותן לי את האמיתי כמו שרשום בביוס .
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התוכנות Jdownloader ו FreeRapid החליטו פתאום שהם לא רוצות להפתח לי ואני לא יודע למה, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש לתת להם אישורים מיוחדים באנטי - וירוס (AVG פרימיום) ,כמובן למחוק אותם והתקין שוב וזה לא עוזר בבקשה עזרה :-\
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שהופכת לי סרט ב- 180 וב- 270 מעלות, חוץ מ- virtual dub, כי אני צריך שהיא תשמור את הסרט במהירות, כי וירטוראל דאב כאילו צופה בסרט ואז שומרת אותו במצב שרציתי, וזה לוקח זמן... תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
משהו יודע אם ad-aware תומך ב VISTA 64BIT? הייתה לי גרסא של ad-aware שהייתה נתקעת באמצע הסריקה. כשרציתי להוריד גרסא חדשה ראיתי שרשום שם למערכת הפעלה VISTAT 32BIT ולא היה רשום ל 64BIT. למשהו יש VISTA 64BIT ש ad-aware עובד אצלו?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן חב'רה, תקשיבו אני מחפש תוכנה להזזת הכתוביות.. אני יסביר למה אני מתכוון: למשל הורדתי סרט והתרגום אליו לא מתאים כי הוא מתחיל מוקדם מדיי או מאוחר מדיי... אז אני מחפש תוכנה שמאפשרת להזיז את התרגום למספר הדקות שאתה רוצה וככה התרגום ישב טוב על הסרט ותוכל לראות אותו עם תרגום בסבבה =] אני מכיר תוכנות שמזיזות אבל רק על המחשב, אני מחפש אחת שמזיזה לצמיתות וכך אני יוכל לצרוב את הסרט ולראות ישירות ב DVD מחכה לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וישנם סרטים ששומעים בהם רק את הפסקולולא שומעים את הדיבורים.... בדקתי את אותו הסרט בWINDOWS MEDIA PLAYER ושם הסרט עובד סבבה מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב- LH Bittorent והוא בסדר לפני זה השתמשתי ב- ++BT והיא רק עשתה בעיות, המחשב נהייה איטי ואם למשל הייתי עושה Pause להורדה מסויימת אז זה היה מתחיל להוריד מחדש. יש לכם רעיון?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי לכולם!!! אני צריך תוכנה חינם אשר משחזרת טוב תמונות מכרטיס SD אשר פורמט תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשחזר איזה כתובת אימייל של מישהו שדיברתי איתו במסנג'ר (אחרי שהאמייל שלי ניסגר על ידי MSN מחוסר שימוש.. מישהו אמר לי שאפשר לעשות משהו עם ה cache files, אתם יודעים משהו על זה? אולי דרך אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי NERO6 וכאשר אני צורב קובץ MPEG כVCD הכל טוב, אבל כשאני מפעיל אותו (בDVD בסלון) ואני רוצה "לקפוץ" קצת (ע"י לחיצה בשלט, משהו כזה >>), אי אפשר. (יש סימן בצד ימין למעלה כמו של שלט "אין כניסה" ) איך אני עושה שהנרו יעשה כמו פרקים כאלה (משהו כמו דקה/שתיים), ואז יהיה אפשר לדלג מהר ? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אנשים. מסיבה שאינה מובנת לי, האאולוק מסרב לעבוד (ראה תמונה מצורפת). אתמול אחרי שהמחשב קפא נאלצתי לבצע ריסטרט וכשהווינדוס עלה מחדש האאוטלוק הציג את הודעת השגיאה הזו. הרצתי SCANDISK ולא נמצאו שגיאות, ניסיתי להפעיל את האאוטלוק במצב בטוח וגם את הווינדוס במצב בטוח וללא הועיל. יש למישהו רעיון מה עושים? עידכון - גם כשאני מנסה להיכנס ידנית לסיפריה לא ניתן ומתקבלת ההודעה הבאה:
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי office 2000 שאני מאוד מרוצה ממנו. האם כדי לשדרג לoffice xp? אני לא מכיר את XP האם יש שיפורים ביחס ל 2000. אציין שאני משתמש רק ב WORD וב EXCEL. תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלומות ? יש לי בעיה...אני לא רואה שום מלל או תמונה או תוכן באף מייל שאני מקבל.. בימעתי בדיקה של וירוסים וspy ...וכלום. תומנה : ??? ניסיתי להגדיר חשבון מחדש וגם פרופיל משהוא יודע על הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני חושב שלפני כמה חודשים ראיתי משהו כזה פשוט שחכתי את שמה. אני ינסה להסביר מה אני צריך. אני צריך תוכנה שתוכל לעשות בשבילי מספר דברים כל כמה זמן אוטומטי. לדוגמה: להיכנס לדפדפן לאתר וואלה, ואז לסגור את הדפדפן, לפתוח מוזיקה ולסגור אותה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן! יש לי לוח של גיגה בייט ומאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס הקול המובנה בתוכו. הכרטיס הוא VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI עפי AIDA32 וכל ההתקנות שביצעתי כאשר וינדוס מצא את הדרייבר הוא תמיד הראה שגיאה וסימן קריאה על ההתקן. ניסיתי לסרוק את גוגל והתקנתי הרבה סוגי דרייברים שמצאתי אך אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. היה דרייבר יחידי של VINY שבו הצלחתי לשמוע מוזיקה אך אחרי זמן מה הוא נתקע וישנה שגיאה שמראה על בעיה בדרייבר. מקווה שבעזרתכם אצליח למצוא את הדרייבר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי השבוע את המקלדת הנ"ל, אחלה מקלדת. באמת. אבל... אין לי כנראה הרבה מזל.. כי התוכנה של מייקרוסופט שבעזרתה בעצם מגדירים את כל המקשים שיש בה (IntelliType Pro)... - מה שבאמת מאפשר לנצל את המקלדת... - פשוט מסרבת להתקין את עצמה... וניסיתי להוריד מהאינטרנט כמה גרסאות שונות ויותר ישנות שלה. כלום. ההתקנה פשוט לא מתקדמת הלאה. אחרי שאני מריץ את ההתקנה - היא עושה לעצמה exctract לספריה Microsoft IntelliType Pro ב-program files, נפתחים לשם כל הקבצים הזמניים לצורך ההתקנה... ובסוף הextract - מריצה את setup.exe שנמצא באותה ספריה. ובנקודה הזאת אני פשוט מקבל הודעת שגיאה: "setup.exe could not be started"... ולא יכול להמשיך הלאה. ולא, הקבצים לא דפוקים, והורדתי אותם *ים* פעמים מחדש. ואין …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-