עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברה אני צריך עזרה יש לי מיקרוסופט אאוטלוק 2002 ואחרי הפירמוט של המחשב גיליתי ששכחתי לגבות את הדואר נכנס והאנשי קשר זה חשוב לי מאוד!! אני משתמש בתוכנה -r-studio לשחזור קבצים שנמחקו אבל מישהו יכול לומר לי איזה קבצים אני אמור לשחזר או למצוא? תודה לכל מי שמנסה לעזור

2. Started by טל אזולאי,

יש לי 2 קבצים ISo 1 שוקל 700 ו ה 2 700 אני רוצה ליצרוב את המישחק הזה על דיסק DVD 1 אגב קוראים למישחק Prince Of Persia 1 ..יש לכם דרך להכניס 2 קבצי iso בקובץ 1 ?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  3. תזמון יומן צפיה אם אתם מכירים תוכנה בסיגנון .

4. היי יש לי שלוש שאלות בקשר למזוילה פיירפוקס 1)אין אפשר להגן על ה Options בעזרת סיסמה,כי אני מעוניין להשתמש באופצייה 'Saves Passwords' ובעצם כל אחד יכול להכנס ולראות את המשתמש והסימה שלי :-\ 2) איך מגיעים לFavorite 3) איך אפשר לבטל את ההודעות שמבקשות להוריד פלאגינים?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

בזמן האחרון כבר ממש ממש קשה לגלוש, כל הזמן הדפים נתקעים ולוקח להם הרבה זמן להיטען, בד"כ אני פותח הרבה טאבים ובזמן שאני קורא טאב אחד אז השאר נטענים בינתיים וככה הלאה, אבל עכשיו טאבים אחרים בקושי נטענים בלי שאני בפוקוס עליהם, שלא לדבר על תמונות שלוקח כמה דקות לפתוח. זה לא בעייה באינטרנט כי בזמן שאני מוריד קובץ אז אני מוריד על מקס' מהירות. אין וירוסים \ רוגלות, ניקיתי קוקיס וקבצים זמניים. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  6. שידרגתי את הווינדוס 7 לגירסא החדשה (7100) , ככה שהייתי צריך לפרמט את המחשב. מאיזושהיא סיבה לא ברורה , סטים פשוט מסרב לעבוד. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש , אבל בכל פעם אחרי ההתקנה כשהוא עושה לעצמו UPDATE , הוא מודיע שהוא לא מצא את STEAM.DLL ואז נכשל בעצם בעדכון , ניסיתי מלא פעמים להתקין ולהסיר מחדש , RESTART וכו'... למישהו יש רעיון איך אפשר להתקין את סטים ושיעבוד ? כי זה דיי חשוב לי..

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. איך ניתן לצרוב דיסק למערכת ולבטל לחלוטין את ההפסקה של השתי שניות בין השירים בנירו? הבעיה קיימת רק בין השיר הראשון והשיר השני.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. אני רוצה לגבות אותם, כדי שאם בטעות נמחק לי משהו או סתם יש בעיה, לא אצטרך לחפש אותם ולהתקין מחדש אחד אחד אני יודע שיש PLUGIN שעושה את זה, אבל אני רוצה לעשות את זה ידנית. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by ali_baba,

איך אני מסיר את windows media player באופן סופי ומוחלט ?? (ואל תשלחו אותי ל start,setting ,control panel,add or remove program) זה לא באמת מסיר את התוכנה הספציפית הזאת

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. Started by DarkSide1,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה טובה לשליחת פינגים. תוכנה שעובדת אם מישהוא מכיר שמות של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד...! אם מישהוא יכול להביא קישורים להורדה יעזור עוד יותר. תודה למי שיעזור

11. Started by edoson,

הורדתי לא מזמן כמה תוכנות נדרשות בקאזה, וקיבלתי אותן כקובץ EXE ללא ICON. כשאני מנסה לפתוח אותם מופיע חלון CMD למס' שניות ומיד נסגר. הניחוש שלי הוא שאין לי תוכנה מתאימה לפתיחת הקובץ. יש למישהו רעיונות איזה? (הקובץ מסתיים ב *.ISO)

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by eladbu,

יש לי ויסטה 32 ביט לאחר עדכון המערכת נעלמו לי רוב התוכניות שהתקנתי מהוספה הסרת תוכניות של "ויסטה" אגב גם מ YOUR UNINSTALLER

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by amit501,

אני די חדש בנושא. הורדתי רובת AVI המרתי לMPEG חתכתי לשניים. וצרבתי עם NERO קובץ בגודל 700MB של MPEG בפורמט VCD . הצריבה הייתה בסדר(הקידוד והכל) אבל שהכנסתי את הדיסק לנגן DVD הסרט לא זז. רק ראיתי תמונה של NERO ולא הצלחתי להתחיל את הסרט. אין לי צורב DVD אבל הבנתי שגם עם רגיל בצריבה ל-VCD אפשר לראות בנגן. אז מה אני עושה לא נכון? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by afekchaos,

שלום רב, אני רוצה לדעת כמה דברים על התוכנה מירנדה. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע למה הכתב שמה הוא ג'יבריש ולא בעברית כמו באייסיקיו? ועוד שאלה חשובה לשם זאתי התקנתי אותה. איך יודעים מי מסתכל לי באווי. זה יהיה גם טוב אם תתנו לי קישור למדריך לעזרה בקשר לתוכנה הזאתי תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. Started by liav12,

אהלן, מחפש תוכנה לניטור הטמ"פ ל HDD? ניסיתי להתקין את HDD LIFE אבל היא אומרת לי משום מה שה S.M.A.R.T לא פעיל, מה זה אמור להביע? ב XP זה עבד ללא בעיה, אני כרגע עם וינדוס 7 7137, 64ביט. יש גרסה מתאימה ל64 ביט? או שיש תוכנה אחרת שאני יכול להתקין? אגב אני גם לא מצליח למחוק את התוכנה מהמחשב, התוכנה לא נותנת לי.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. שלום חברים. אני אחרי שלא ישנתי כל הלילה. אתמול נמחקה לי בטעות ספרייה בגודל של 800GB עם המון חומר שאין לי גיבוי שלו. יש שם סרטים שערכתי וחומר נוסף רב ערך. ביצעתי בטעות shift-delete כך שהחומר לא בסל המחזור. בהתחלה חשבתי שלא תהיה בעיה, כי לא ביצעתי שום שינוי נוסף בדיסק (לא כתבתי אליו אחרי המחיקה וזה לא דיסק של מ"ה, כך שאין אליו כתיבה של Pagefile וכד'). הורדתי תוכנה ל- Recover, אבל היא אפשרה לשחזר רק קבצים בגודל עד 4GB כ"א. הקבצים הגדולים יותר (שהם עיקר החומר החשוב) זוהו אצלה כקבצים בגודל 0, והיא כתבה לגביהם שסיכויי השחזור Poor ואכן הם לא שוחזרו. זה למרות שלא כתבתי על הדיסק דבר מאז המחיקה. חשבתי שזו בעיה של התוכנה, וניסיתי אחרת והתוצאות זהות. כך גם בתוכנה שלישית, ואז הבנתי שי…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  17. האם קיים Gadget לויסטה שמציג את הטמפרטורה של המעבד ושל הכרטיס מסך? :

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by tzahi16,

השאלה כבר כתובה בכותרת

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by most,

שלום, הרבה המליצו על התוכנה הזאת לצורך המרת פורמטים ולפי מה שהבנתי הגירסה החינמית אמורה לעשות זאת. התקנתי ואין לי אפשרות להמיר מ FLAC ל MP3. התוכנה דורשת REGISTRATION . גם ראיתי שה MP3 לא חופשי או חינמי והוא ל 30 יום בלבד. מישהו מכיר במה מדובר? מישהו יכול להנחות אותי?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by Fenomeno,

מישהו מצא דרך לגרום לתוכנה ליישר לימין? תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. שלום קבלתי סרט ב2 חלקים בפורמט VCD ב2 חלקים - 4 קבצים שניים של CUE ושניים של BIN חלק אחד גדול מ800מגה ואני חושב שאני לא אוכל לצרוב אותו כדי לראות איך אני צופה בסרט בלי לצרוב אותו?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by RF SOS,

תמיד שאני מפעיל " אינטרנט " אחרי עבודה של חצי שעה - שעה קורה שדף אחד נתקע מתוך 5 ורשום " דף לא מגיב " והמעבד מגיע ל 70 אחוז מאמץ ... למה זה קורה ? אפילו עשיתי פירמוט לשלול וירוס יש לי NOD32 .. זה קשור לזיכרון ? למעבד ? יש לי פנטיום 4 אבל זה מעולה לאינטרנט . " דף לא מגיב " זה חוסר במשאבים ? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. שיחקתי באיזה משחק באינטרנט שהצריך התקנת ActiveX אחרי שהגעתי לשלב מסוים ניתנה לי האפשרות בתחילת המשחק לבחור אם להתחיל את המשחק מהשלב הזה או מההתחלה מחקתי את כל האפשרויות בbrowsing history של האקספלורר 7 שלי שזה כולל קבצי אינטרנט ועוגיות וכו' ועדיין המשחק ידע שעברתי את השלב הזה והמשיך להציע לי להתחיל משלב יותר מאוחר חיפשתי ברג'יסטרי ולא מצאתי שום דבר. איפה הוא איחסן את המידע הזה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  24. היי יש אתרים שאני נכנס אליהם ואני מקבל איקסים אדומים איפה שאמורים להיות תמונות איך מתקנים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים