תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנה והכל טוב עד שבאתי לפתוח את התוכנה אני פותח וזה עושה לי שגיאה After Effects can't continue: sorry , After Effects has Crashed. See http://adobe.com/support/products/aftereffects.html (0 :: 42 לא הבנתי כלום באתר הזה ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה באימיול שכשאחרי כמה זמן שהוא פתוח - בערך 5 דקות הוא הופך ל-not responding וכשאני פותח את ה-task manager אז אני רואה שהאימיול לוקח מהמעבד 99% (נראה לי שזה באחוזים) ו-20 מגה זיכרון. עשיתי אתמול ghost כדי להחזיר את המערכת לאיך שהיא אחרי פורמט והתקנות רק של תוכנות חשובות ופיקסים לווינדוס (XP) ועדין יש לי את אותה תופעה. אני משתמש ב-EMULE 42g עם המוד sivka ועם אותה תיקיית קונפיג, כמו שרשמתי לפני זה, אני עובד עם XP עם כל העידכונים כולל SP1, יש לי 512 מגה זיכרון ומעבד 2.4GHZ של INTEL. ד.א- בפעם הראשונה שהפעלתי את התוכנה היא עבדה לי כל הלילה בלי להיתקע אבל בבוקר כשעשיתי ריסטרט ופתחתי את האימיול הוא התחיל להיתקע שוב. תודה מראש, דור לוי.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כמו שהיה במהדורת החדשות היום (24.12)... מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעורכת שיחות טלפון חינם דרך האינטרנט? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רעיון משוגע אבל אני רואה בו פוטנציאל. אני סטודנט במכללת סלע, לקראת סוף קורס בן שנתיים בכל החשור ל-.net MCPD. אני מקווה להתמחות בנושאים כגון ASP.NET, WCF, SILVERLIGHT. אני מחפש מעצב גרפי שגם הוא לומד או לא מזמן סיים את הלימודים בעיצוב גרפי לסביבת האינטרנט אשר לומד/למד HTML,CSS,XHTML,Action Script, Flash וכו'... יש לי כמה מקורות לפרוייקטים (לא בתשלום) שאפשר לעשות ובכך לרשום שורה או שתים לתיק העבודות. בין הפרוייקטים: 1. אתר עבור המחלקה לפרהיסטוריה - אוניברסיטת תל אביב. 2. יכול להיות אתר אינפורמטיבי ואולי בעתיד מכירתי עבור חברה לציורי אילוטרציה - אוקראינה. 3. אתר אישי לכל אחד מאיתנו - קו"ח וכו'... עם הזמן (ועם צבירת נסיון ותיק עבודות) אפשר יהיה…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדאוס XP SP3, ובזמן האחרון קורים דברים מוזרים: הגלישה מפסיקה לפעול, המסך נכבה ומקבל הודעה כאילו שהכבל שלו לא מחובר למחשב או שהוא נהיה לגמרי אפור, כשהמחשב עולה הוא לפעמים פשוט נתקע וכו'. אני לא יודע עד כמה יעיל להתקין אנטי ווירוס כשהמחשב כבר נגוע, אז עדיף להתקין אחד ב-safemod? ועל איזה אתם ממליצים? אני מכיר רק את AVG, אבל לפי נסיון הוא לא מוצא כלום.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מה אתם אומרים רואים שינויים חוץ מהאפשרות שעכשיו אפשר להחליף טאבים עם CTRL+TAB http://en-us.www.mozilla.com/en-US/firefox/3.1b1/releasenotes/Firefox 3.1 Beta 1 is based on the Gecko 1.9.1 rendering platform, which has been under development for the past 6 months. Gecko 1.9.1 is an incremental release on the previous version with significant changes to improve web compatibility, performance, and ease of use: * Web standards improvements in the Gecko layout engine * Added support for CSS 2.1 and CSS 3 properties * A new tab-switching shortcut that shows previews of the tab you're switching to * Improved control over the Smart Location Bar using special characters t…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
רוב השאלה בכותרת, יש לי דיסק שמכיל מוזיקה (בפורמט אודיו סידי) ומכיל גם סרטים יש לי מקודד FLAC ופחות או יותר זהו, איזה תוכנות אני צריך כדי לבצע את זה? בנוסף חשוב שהפורמט יהיה לוסלסס, יש אפשרות מוגבלת לעשות את זה דרך הנרו בפורמט שהוא לוסי ואני לא מעוניין בכך
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunrise-135250316
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש בדיסק קובץ מסויים ואני רוצה שכאשר מכניסים אותו לכונן הוא יתחיל אוטומטית להעתיק אותו לתקייה מסויימת ב HD! אז איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה שלי... אני עובד עם OUTLOOK EXPRESS במחשב נייד והייתי רוצה לבדוק את המיילים שלי עם התוכנה במחשב נייד בלי שהיא תוריד את המיילים מהשרתים ככה כשאני אגיע בערב הבייתה בכל מקרה כל המיילים יגיעו לי לתוכנה בבית... ניסיתי להגדיר בנייד שישאיר את המיילים בשרת אבל העניין לא עובד...כשניסיתי לבדוק את המייל בנייח לאחר מכן הוא לא משך את המייל... האם יש פיתרון בכל זאת? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שאפשר לצייר באמצעותה ציורים בגאומטריה, כמו הציורים שמופיעים בספרים של גאומטריה בתיכון. קוים ישרים, זויות, מעגל, אולי קצת תלת-מימד, לא דברים מסובכים מדי... אשמח לעזרה !
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לינק לתוכנה שמסוגלת לתרגם טקסט שלם אנגלית עברית ? אני ממש חייב כזאת. תודה רבה רבה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
לסמן את כולם ולעשות FIX ? מה התוכנה הזאת בכלל עושה ? מחיקת תולעים וכו' ??
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו שנגיד אני רואה סרטון ב-youtube אז אני רוצה להגדיל את התמונה זה עושה לי פסים כזה ואי אפשר. אך מתי שהתמונה בקטן ואני לא לוחץ על הגדלה אפשר. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
לשינוי הגודל שלהם, גזירה של המימדים וכו, כמובן תוך כדי שמירה על תזוזת האנימציה... תודה (:
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תנו לי הצעות לאנטי וירוס חינמי... ואל תגידו לי לחפש בפורום, יותר קל לי יהיה שתכתבו רק את השם של האנטי וירוס וזהו...
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רציתי להוריד את נרו, אבל ראיתי שיש 2 גרסאות: Nero 7 Premium Reloaded - Trial Version ו- Nero 7 Premium Reloaded - Full Installer. מה ההבדל בניהם?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
גלשתי בכמה אתרים והורדתי כמה תוכנות כדי לפתור בעיה כלשהי, וכנראה שהורדתי משהו בעייתי בדרך, ומאז כל פעם הרקע משתנה לזה שבתמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1272732352.JPG מה עושים? אין לי אנטיוירוס, או תוכנה כלשהי שמסדרת את זה.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אפשר קישור או מידע או כל דבר מאיפה אני יכול להשיג את גרסת 2004 של נורטון אנטי-וירוס?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאיחוי הדיסק , יש הצעות? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
משהו יודע מה זה אומר ?! ואיך להעיף את זה ?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חדר לי איזשהו טרוג'אן למערכת ואני לא מצליח למחוק אותו, אני משתמש באנטיוירוס של NOD32 וכל פעם שאני מנסה להתחיל סריקה החלון נסגר אוטומטית. אני גם לא יכול להשתמש ב-Task Manager, בפקודות msconfig ו-regedit, וגם בחיפוש של ה-Windows XP. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-