תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי קובץ avi והסאונד בו פשוט חלש מאוד גם שהווליום בכל מקום על מקסימום אני מחפש תוכנה שתוכל להגביר אותו. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי גיבוי למחשב עם קובץ של GHOST. הוינדוס לא עולה בשום מצב גם לא במצב בטוח, קובץ הגיבוי נמצא בהארדיסק בכונן השני וגודלו 3 ג'יגה. איך אני מבצע את השחזור של הגוסט מחוץ לוינדוס? יש לציין שההארדיסק מפורמט בתור NTFS ולכן אין לי גישה להפעיל את התוכנה דרך דוס (כמו שהיו עושים פעם). אז איך אני מבצע את השחזור?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
תודה תודה תודה לעוזרים עריכה : ofir_mim התותח שלח לי מלך !!
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
מה כדאי ? (או אנטיוירוס אחר בחינם) אין לי כוח לתאריך המוגבל של שנה או שנתיים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה לשידור וידאו ליציאת של הUSB במטרה לחבר את הUSB במחשב לכניסת USB בDVD DIVX ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
החלטתי לפרמט.. מצטער אבל מאז ומתמיד האיתי עושה פורמט דרך דיסקט 98, היה נותן לי מסך שחור שבו האיתי מפרמט. אז מאתחל, מפעיל SMARTDRIVE, ומתחיל את ההתקנה של XP מהדיסק כרגיל. נוצר מצב, ונדפק לי כונן הדיסקטים. אני יודע שיש דרך לפרמט ללא דיסקט. 8) הגדרתי בביוס שהמקום הראשון שבו הוא יבדוק את הבוט איהיה הכונן דיסקים. אז עכשיו כשאני מכניס דיסק XP, ומאתחל את המחשב הוא נכנס להתקנה של הוינדוס כמו שצריך... אאבבבללל איך אני מגיע למסך השחור קודם כדי לפרמט את C? תעזרו בבקשה :nixweiss: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
alexa related מחקתי את זה... וזה חוזר כל הזמן... מה לעשות לגבי הספייוור הזה?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה ניובית: אני עוזר לחבר לעשות קולאז' של תמונות על תמונה אחת גדולה שתפותח בגודל A4 (או אפילו יותר) באיכות גבוהה. כאשר אני יוצר את התמונה בפוטושופ אני צריך לבחור בגודל A4 (2480X3508)? או שלבחור מימדים גדולים יותר יעזרו לי לשפר את איכות התמונה? מה עלי לבחור בשדה "resolution" על מנת לקבל איכות מירבית? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסריקת מסמכים שיכולה להפוך את האותיות (אותיות בעברית) במסמך שנסרק לטקסט (הכוונה שיהיה אפשר את הכתוב במסמך שנסרק לערוך את הטקסט הכתוב ולהעבירו למעבד התמלילים,כטקסט ולא כתמונה).
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש בעיה שאני מגיע לשולחן עבודה משהו של הווינדווס ו"סיריוס ארור" למה הבעיה לא נפתרה אחרי פירמוט ? (לפעמים הבעיה הזאת , כנראה , עושה ריסטרט)
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת P2P שתצרוך מעט משאבי מערכת (יש לי מחשב די ישן וחלש),שלא תתקין לי תוכנות מעקב,רוגלות ושאר מיקרובים ושבאופן כללי תעשה עבודה טובה. מה מומלץ? אה כן ,היא צריכה להיות חינמית ותואמת ל-WIN98SE. ומה שמעניין אותי זה בעיקר מוסיקה,לא סרטים ועניינים אחרים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום ר ב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי??????? תודה רבה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... הסיפור הולך ככה: האקספלורר שלי התחיל פתאום לא להראות לי אתרים מסוימים או מראה לי אותם חלקית. לדוגמא: פורום מסוים שאני נמצא בו מראה לי את מפתח הפורומים אך לא את תוכן הפורום. אני מנסה לעשות חיפוש על משהו מסוים וזה לא עובד אבל שאני מנסה על משהו אחר-כן. יש עוד דוגמאות כמו שזה לא נכנס לאתרים מסוימים וכ'ו השאלה שלי היא איך בדיוק אני פותר את הבעיה? להסיר ולהתקין מחדש? מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים?אז איך אפשר להסביר את ה"חיפוש" שעשיתי ולא הצליח? אם ובאמת מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים-איך אני מגלה ומוריד את החבימה? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפוטושופ אני מנסה לעלות את הפוטו שופ ואני מקבל את ההודעת השגיאה הבאה: This application has failed to start because MSVCRT10.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem? אני מבין שחסר לי הקובץ הנ"ל, אבל איך אני מתקן את המצב? אולי להתקין אותו לתוך אחת הספריות של הפוטושופ? מישהו יכול להגיד לי באיזה ספריה צריך להיות הקובץ הנ"ל? שאני אוכל להעתיק אותו לספרה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) ...מפרט המחשב... חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה קשור...
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת הדואר eMailaya [אחלה תוכנה],אבל אני רוצה להעביר אליה את הדואר שכבר יש לי מ -Microsoft Outlook Express [בערך 40,000 מיכתבים].
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מצאתי מצלמת רשת ישנה בבית שנמצא לה שימוש. הבעיה היחידה שעומדת בפני היא שכבר אין לי את דיסק הדריבר של המצלמה. המצלמה היא מצלמת WEBCAM פשוטה ביותר עם חיבור USB, המצלמה היא של חברת Quantum וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עלייה. עד שלא אמצא דריבר מתאים אי אפשר להתקין את המצלמה, אודה מאוד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי התקנתי נרו 7 והתוכנה השתלטה לי על כל הקבצים םחות או יותר כנראה באחד המסכים עשיתי next בלי לראות שהתוכנה שייכה לעצמה את הכל אני לא מוצא איפה בתוכנה אפשר לשנות את זה מישהו מכיר איך?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת,אני זקוק לתוכנה שכזאת, שמאפשרת גם רשת ביתית, כלומר שמאפשרת למחשבים אחרים (המחוברים בLAN למחשב שבו היא מותקנת) גישה לאינטרנט (שיתוף אינטרנט מוגדר בעזרת INTERNET CONNECTION SHARING של WINDOWS) וגם מאפשרת לאותם מחשבים גישה לקבצים שאני משתף ברשת ביתית מהמחשב שלי אני מעדיף שהתוכנה תכלול אנטיוירוס ופיירוול שאלו הם רכיבי חובה מבחינתי, מעבר לזה, אנטיספאם וחוסם פרסומות וחלונות קופצים אינם חובה. אם יש מישהו שמכיר תוכנה בסגנון, שטובה יותר ה NORTON INTERNET SECURITY, אני אשמח לשמוע את המלצותיו. תודה רבה רבה לעונים מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד שיש לי תמונה של חוף ים ובעמצעה פח זבל איך אני מוציא אותו מהתמונה?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
טוב. אני לא יודע למה אני עושה את זה לעצמי (או יותר נכון למחשב שלי ) אבל החלטתי להתקין את הגרסה החדשה של Infima. הפעם החלטתי לבדוק פן אחר. המפתחים מבטיחים דחיסת קבצי MP3 של 128kbps ללא איבוד איכות (על איבוד מידע אין על מה לדבר בכלל). אז לקחתי 4 קבצי MP3 בסגנונות שונים (טראנס, רוק, מזרחי ואינסטרומנטלי) באיכות 128kbps ודחסתי אותם והרי התוצאות: 1. גודל מחיצה מקורי לפני דחיסה - 18.7MB 2. גודל קובץ LAN (מכווץ) - 17.2MB 3. גודל מחיצה חדש (לאחר חילוץ) - 18.7MB (כ-200 בתים פחות) 4. סה"כ דחיסה - 8% (92% מהגודל המקורי) - בשביל זה כל הרעש?!?! ??? 5. איכות השירים - איכות השירים ירדה (שוב) בצורה דרמטית למרות ההבטחה שאיכות השירים לא נפגמת כלל (במיוחד הובטח כך עבור 128kbps). יש ל…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לא דע ממתי זה , אני חושב אולי מאז העדכון ל1.5.0.2 אבל לא בטוח, הכתובת של דף אחד נשמרת לדף אחר, הכוונה שנגיד נכנסתי לאתר www.hwzone.co.il בטאב אחד, שהיה פתוח ראשון, ואחר כך אני פותח טאב חדש, אז הכתובת של האתר תישאר גם בדף הזה.. ובנוסף, כשאני סתם עובר בין טאבים, אז כתובת של אתר אחד , "משתלטת" פתאום על כל שאר הטאבים ובכל טאב שאני אהיה רשומה הכתובת של טאב אחד מבין הטאבים.. מישהו אולי נתקל בבעייה?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-