תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע-שבועיים התקנתי את sygate personal firewall ואת avast! antivirus. אני מאד מרוצה מהם, עובדים טוב מאד ואפילו לא מתקרבים לעומס שנורטון שם על המחשב, אבל יש לי מס' בעיות שאני לא מצליח להבין - 1. אני משתמש בתוכנה בשם yahoopops שמורידה לי מייל מיאהו לאאוטלוק, ויש לה התנגשות עם AVAST, הוא מתקין סרוויס שמקשיב לפורטים 25 ו110 וכנ"ל התוכנה yahoopops, והן פשוט לא עובדות יחד, אם אחת טעונה, השניה לא מצליחה להתחבר לפורט. לא מצאתי שום דרך לסדר את זה. גיליתי שהפיירוול, למרות שהוא לא אמור לחסום סקריפטים (זו אמורה להיות אופציה של גרסאת הפרו) ישנם אתרים מסויימים, כמו הפורומים כאן בHW, כמו WINDOWS UPDATE, כמו YAHOO MAIL שפשוט לא עובדים כשהפיירוול עובד. מישהו נתקל בבעיות האלה?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שיגע אותי הדבר הזה, פשוט שיגע אותי, מה לא עשיתי, מה לא ניסיתי ?! שום דבר לא עזר להוריד את הדבר הזה - (רעיונות יתקבלו בברכה) http://www.pbase.com/image/25792653
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום =] יש לי בעיה שטותית אך חיונית מאוד בשבילי אני עשיתי שטורנטים ירדו אוט'.. ומי שמכיר ויודע בTL צריך את הטורנטים האלו עלמנת לזייף, איך אני מבטל את זה שהם ירדו ויפתחו בביטקומט באופן אוט'? תודה =]
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 rc ומאז כל פעם שאני מנגן איזה שהוא סירטון עם כתוביות בעברית הכתוביות מופיעות בסינית !!! זה קורה בכל מיני תוכנות : Media player vlc
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפעמים אני מגלה שהנורה של הדיסק מהבהבת באופן חשוד ואני דואג שאולי זאת פעילות לא רצויה של תוכנה כלשהיא או וירוס שהאנטי וירוס שלי לא זיהה או חדירה של האקרים . אני מעוניין לשמוע מכם מהם התוכנות המומלצות (רצוי החינמיות) שיכולות לנטר באופן מיידי את הפעילות בדיסק ולהצביע ולהתריע בזמן אמת על התוכנה או הגורם שמבצע את פעילות הגישה לדיסק הקשיח ולהגביל או לעצור את התוכנה באופן אוטומטי במקרה של חשד לפעילות הרסנית הערה : אני מתכוון לתוכנה משלימה לאנטי וירוס ולא במקומו.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? יש לי דיסק dvd בשיטת ntsc ואני מעוניין לצרוב אותו בשיטת pal איזו תוכנה ? או עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי שלושה קבצים עם סיומת GI אני לא מצאתי שום תוכנה שיכולה לעשות MOUNTלהם כגון התוכנה DAEMON TOOLS הקבצים הללו הם IMAGE של DVD הקובץ הראשון הוא כמו הקובץ CUE שישנו בIMAGE רגיל עם סיומת BIN. התוכנה שצורבת את הקבצים האלו זו PARSSI DVD הבעיה שיש לי גישה לצורב DVD של חברת SONY והתוכנה מזהה רק PIONEER. בבקשה עזרו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. כשאני לוכד מFirewire יש עיוות בסרט שאני מקבל - כמו פסים מאוזנים, בולט יותר כשהתמונה זזה מהר. זה קרה לי עם כמה תוכנות ועם כמה מחשבים (אבל עם אותו כרטיס FW!). אין לי עוד כרטיס FW ואני 99% בטוח שזה לא המצלמה. כל היודע דבר על התקלה מתבקש להגיב. תודה. (גם אם עוד מישהו דופק את הראש בקיר בקשר לזה, יהיה נחמד לדעת. אני חושב שקראתי כאן משהו כמו זה, אבל אין מצב שאני אמצא את זה)
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, התקשתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי. עריכה : התבלבלתי. הייתי צריך לפתוח את הדיון בפורום אחר וזה מה שאני אעשה... אבקש למחוק את הדיון ואבקש את סליחתכם גם כן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר למצלמה בשביל חבר טוב שלי אני לא ממש מבין במצלמות אבל כתוב על הקופסא שלה: pc camera 100 k בחיבור usb וזהו זה מה שרשום אז כל מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מראש תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על המחשב. לדגומא כשאני משחק במשחק אני רוצה להקליט אותו. תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הפסקת חשמל גרמה להודעת שגיאה בזמן עליית הווינדאוס, לגביי קובץ config פגום או משהו דומה, והייתה הנחייה לבצע תיקון דרך הדיסק של XP כדי לסדר את התקלה. לא רציתי להתקין את הווינדאוס מחדש, כי היו לי המון דברים לא מגובים, אז פשוט עשיתי תיקון דרך הדיסק של XP, ועכשיו הכל עובד חלק חוץ מ-FF! כשאני מנסה להפעיל את התוכנה, כלום לא קורה! לחיצה על האייקון שלה פשוט מביאה שעון חול בסמל העכבר לשנייה אחת וזהו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה, אבל גם לא עוזר. יש לי עוד דרכים לנסות ולגרום לפיירפוקס לעבוד, במקום להסיר לגמרי את XP בגללה? את המועדפים שהיו שמורים בפיירפוקס אני מצליח לפתוח אגב עם IE, אבל ברגע שאני מנסה לפתוח אותם עם FF אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת). עריכה יצא שחצי מהתוכנות לא ע…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס חינמי לויסטה בשביל ידידה, על XP אני בדרך כלל מתקין את ה AOL AVS אבל לפי מה שהבנתי הוא ממש לא תומך בויסטה אז אני אשמח להצעות...
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי יש לי שלוש שאלות בקשר למזוילה פיירפוקס 1)אין אפשר להגן על ה Options בעזרת סיסמה,כי אני מעוניין להשתמש באופצייה 'Saves Passwords' ובעצם כל אחד יכול להכנס ולראות את המשתמש והסימה שלי :-\ 2) איך מגיעים לFavorite 3) איך אפשר לבטל את ההודעות שמבקשות להוריד פלאגינים?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב AS2 גודל קובץ ה SWF 7K לינק http://flashtest.000space.com/myGallery/ בעיצוב אני לא הכי חזק.... אבל הגלרייה דינאמית תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום אחי הוא מעצב גרפי ובונה אתרים והוא רוצה ליקנות את התוכנות האלה אבל הוא לא יודע איפה מוכרים אותם בארץ וכמה זה עולה אשמח אם תגידו לי איפה אפשר ליקנות אותם בארץ תודה!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקין את EXPLORER 7 ורציתי לדעת מה חדש בו ששוה יותר מהגרסה הקודמת 6? יש לי ווינדוס PRO בעיברית והבנתי שהגרסא 7 תומכת אבל תיהיה באנגלית נכון?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התקנת התוכנה וביצוע ריסטרט , בקינפוג הסופי לאחר שהמחשב עלה ולוחצים המשך מתקבל ERROR שכביכול אין לי מספיק הרשאות או משהו בסגנון אציין כי היוזר שבו אני משתמש למיטב הבנתי הינו גם אדמיניסטרטור וזה היוזר הראשי שזה אני. צרפתי גם תמונה של ההודעה שאני מקבל [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב שלי יתחיל לנגן רשימת הפעלה מסויימת ביום ובשעה שאני אבחר, בWindows Media Player 11 שלי. מישהו פה מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? ניסיתי לעשות את זה בTask Manager המובנה בווינדוס, אבל לא הצלחתי. משום מה הוא מבקש ממני ססמא ואז אומר לי שהגישה נחסמה. יש אולי פלאגין למדיה פלייר שיכול לעשות את זה? אני משתגע....
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני חושש שעוד מזמן שעשיתי OC נפגמו ארבעת הסלוטים של הזכרונות ממתח גבוהה אליהם. יש תוכנה שתבדוק זאת או בכלל את תפוקת הזכרונות? 2 ג'יגה של קורסייר, ניסיתי גם לשים את הישנים, זכרונות 667 פשוטים של kingstone לא היה שינוי.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 07:47:03 .
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני די חדש בנושא. הורדתי רובת AVI המרתי לMPEG חתכתי לשניים. וצרבתי עם NERO קובץ בגודל 700MB של MPEG בפורמט VCD . הצריבה הייתה בסדר(הקידוד והכל) אבל שהכנסתי את הדיסק לנגן DVD הסרט לא זז. רק ראיתי תמונה של NERO ולא הצלחתי להתחיל את הסרט. אין לי צורב DVD אבל הבנתי שגם עם רגיל בצריבה ל-VCD אפשר לראות בנגן. אז מה אני עושה לא נכון? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר רק פעם אחת את איזור ה capture ועם שניהן בכל פעם שאני עושה area cpture אני צריך להגדיר אותו מחדש
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של ATI שיניתי את הrefresh rate ומאז הוינדוס עולה לי עם תמונה לא ברורה ואני לא מסוגל לשנות את זה דרך הוינדוס .. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אהלן, מחפש תוכנה לניטור הטמ"פ ל HDD? ניסיתי להתקין את HDD LIFE אבל היא אומרת לי משום מה שה S.M.A.R.T לא פעיל, מה זה אמור להביע? ב XP זה עבד ללא בעיה, אני כרגע עם וינדוס 7 7137, 64ביט. יש גרסה מתאימה ל64 ביט? או שיש תוכנה אחרת שאני יכול להתקין? אגב אני גם לא מצליח למחוק את התוכנה מהמחשב, התוכנה לא נותנת לי.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. אם אתם חושבים שהמחשב שלכם איטי מדי ולוקח יותר מדי זמן לעלות תוכנה אחת קטנה ופשוטה ואתם רוצים להביא את המחשב שלכם לשיא חדש של ביצועים זה אפשרי אבל יש מחיר. יש אפשרות בווינדוס XP לשנות את ביצועי המחשב ואת תצוגתו כלומר אפשר להוריד כמה מביצועי המחשב שתצוגה וכך המחשב יעלה את ביצועיו בהעלת תוכנות ומהירות. אז אם אתם מוכנים להמיר את התצוגה היפה והמדהימה של ווינדוס XP לביצועי מחשב נורמלים עשו כך- לחצן ימני על המחשב שלי, אפשרויות. עכשיו יפתח לכם חלון לחצו למעלה בין האפשרויות על מתקדם. עכשיו תלחצו על ביצועים (Preformance) . עכשיו יש לכם אפשרות של לסדר את המחשב לפי הביצועים הכי טובים או לפי התצוגה היפה ביותר. בחרו מה שעדיף לכם. הערה: המחשב אוטומטית בוחר להתאים לפי התצוגה ה…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-