תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על קובץ באקספלורר, במקום להציג לי תיבה שבה אני בוחר אם לפתוח או לשמור את הקובץ, הוא פשוט פותח אותו..... איך אני מחזיר את התיבת שמירה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי אז אני לומד ASP ... כדי להפעיל את הקבצים שאני מכין המחשב צריך להיות שרת אז יש תוכנה כזאת לדוגמא PWS שמותאמת ל WIN 98 לי יש XP יש תוכנה שמתאימה לה? שתהיה גם פשוטה... עד עכשיו השתמשתי ב 98 שבמחשב השני שלי שהוא איטי רצח P1
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ראיתי פעם טבלאת השוואה בין פיירוולים שונים... בין כל הפיירוולים החינמיים, הכי הצליח אחד בשם OutPost... לפני שאני מתקין אותו, אציתי לדעת אם מישהו מכיר אותו ויכול להעיד על התוכנה...
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אנשים , חבר שלי שגר בחול אמור לדבר איתי היום במסנגר , בכל מקרה , הוא אמור להראות כל מיני סרטונים ותמונות של המקום שהוא נמצא בו. הוא מראה לי אותם דרך המצלמה שלו , כי אין לו סורק. בכל מקרה , רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה כל שהיא שאני יוכל לשמור את מה שהוא מראה לי במסנגר. תוכנה שמקליטה למשל קטע מסויים מהמסך , או משהו כזה. או את כל המסך , לא משנה לי , העיקר שמה שהוא מראה לי היום , ישמר אצלי. יש משהו? (זה ממש דחוף , אני מדבר איתו היום בלילה שלנו (בוקר אצלו) ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מדבר על תוכנה שתהפוך דף כתוב לעבודה מוכנה ב WORD לדוגמא שניתן לערוך אותה לפי הצורך. שמעתי על LIGATURE אבל היא לא שווה הרבה, מישהוא מכיר תוכנות רציניות יותר? וחשוב שבעברית
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה .. אבל זאת בעיה באינטרנט ככה שחשבתי שאולי יש קשר לפה, אם לא אז בבקשה תגידו לי לאן זה קשור ותעבירו (אם אפשר).. בכל מקרה.. לאחרונה אני נתקל בבעיות גלישה דרך firefox.. לפעמים אתרים לא נטענים בכלל ולפעמים נטענים ממש לאט. יש לציין שההורדות עובדות בסדר.. מה שמוזר הוא שבIE7 האינטרנט עובד בסדר (גם אני מרגיש האטה מסויימת בזמן האחרון אבל הרבה יותר טוב מFF).. אני מחובר לADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה. מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר? (ד.א ניסיתי להתקין מחדש..)
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם (אמנם 5 וחצי,אבל זה בוקר ;D). לפני כמה ימים ראיתי תוכנה שעוברת במערכת ההפעלה (כמו כל תוכנה אחרת) שנותנת לך את האפשרות לשנות הגדרות בביוס, ובהפעלה הבאה של המחשב,ההגדרות ייכנסו לתוקף. הייתי רוצה לדעת מי שמע על תוכנה מסוג זה, ואיך קוראים לה. MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בקשר לתוכנה Driver Genius, יש מישהו שמכיר\משתמש? שאלתי היא האם התוכנה לאחר פירמוט מזהה לבד את הדרייברים הנחוצים ומתקינה אותם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שבערך כל תוכנה שאני מתקין, הקבצי EXE וחלק מהDLL שלה נדפקים כליל על ידי הוירוס הזה, והNOD32 מודיע בגאון שהוא זיהה את זה, אבל לא ממש עושה משהו. הרצתי סריקה, סריקה במצב בטוח, הרצתי גם איזה כלי של AVG (rmvirut) שמצאתי בגוגל, אבל שום דבר לא עוזר. אני לא יכול להתקין ככה כלום, שנייה אחרי ההתקנה או בהפעלה הראשונה זה קורה. מצטער אם זה לא מתאים לפורום הזה, תודה רבה. כמובן שהNOD מעודכן לדפנישן האחרון, גרסא אחרונה, וכו'.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בדרך מוזרה כולשהי שהעתקתי ספריית מוזיקה מהארד דיסק אחד לאחר כל השירים הסתדרו בתיקיות עפ"י שם אומן. אני מחפש תוכנה שתחלץ את הקבצים שיש באלפי התיקיות לתיקיה אחת. תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
Hi everbody i have this motherboard: http://www.scimex.com/mb/M935.htm And i need a driver for the on board sound card can someone help me ? i search alot and i didnt find it Thanks Alot ( i dont have in this pc hebrew so i write in english )
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא DRIVER מתאים ל HD 3850 ! יש לי מערכת XP HOME EDITION ומעבד P4. הורדתי כמעט מכול מקור אפשרי, וההתקנה של הדיסק שמצורף עם הכרטיס לא עובדת! תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
פירמטתי את המחיצה שבא היו כל המסמכים. את המערכת הקודמת לא פירמטתי, ז''א שתיקיית הWINDWOS הקודמת השארתי, והתקנתי את המערכת בתיקייה אחרת. אני רוצה לשחזר את המידע שהיה לי במסמכים שלי, ולגבות אותם ואז לפרמט פירמוט חדש חדש שממש ימחוק את כל המידע במחיצה. ובנוסף נמחקה לי מחיצה, וכל החומר שהיה בפנים, והיא נהייתה נקייה מחומר. אני רוצה לשחזר משם גם את המידע. איזה תוכנות יודעת לעשות את זה, כאשר יש לכם ניסיון איתן. תודה GETDATABACK for ntfs לא שיחזרה לי כלום, סימנתי לה איזה מחיצה אני רוצה שתשחזר, מחיצה SYSTEM (שד''א כל המחיצות שדיברתי עליהן נמצאות באותו כונן) והוא פשוט מצא לי את החומר שיש כרגע ולא של קודם.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום כשאני פותח דברים קטנים כמו שבכתבה מסויימת יש תמונה ואני לוחץ עליה ויוצאת תמונה גדולה, או במכרזים שאני מסתכל על תמונה גדולה של מוצר, אז כשאני סוגר את החלונות האלה כל החלונות של אינטרנט אקספלורר נסגרים. מה אפשר לעשות כדי לתקן?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל הזמן שאני מתקין דברים וזה זה עושה לי סימני שאלה וגם שאני רואה סרטים בכל נגן התרגום הוא באותיות מוזרות כן יש לי ויסטה והוספתי עליו עברית אבל זה היה לפני שהתקנתי את העברית תודה רבה לעוזרים אני מאוד ישמח אם תעזרו לי כי זה בעיה ממש מעצבנת הנה תמונה : http://www.zix.co.il/images/175956058.jpg
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אולי זה ישמע טיפשי אבל אני גולש בשועל 3.0 ויש לי בעיה: אם אני נמצא באמצע או בסוף דף כל שהוא ולוחץ על קישור ואז רוצה לחזור אחורה לדף המקורי, הוא לא חוזר לי לאותו מקום אלה תמיד לראש הדף המקורי. מה אני אמור לעשות בכדי שכשאני חוזר אחורה בדפדפן הוא יחזור לי לאותו מיקום? תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כבר איזה 10 שנים שאני משתמש ב Nvidia משמע GeForce, אני עומד לקנות כרטיס חדש מסדרת ATI Radeon, ורציתי לדעת איזה דרייבר מומלץ, ראיתי מספר אפשרויות ואין לי כל כך מושג בכרטיסי המסך מהסוג הזה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש אתר שפעם מצאתי ואני לא מוצא שהיו בו הרבה מדריכים של תוכנות 3D וגם כמה שפןת תיכנות ודף הבית היה בו יד כזאת איך בונים בתוכנה בתמונות כסרטון וזה תודה לעוזרים אם זה לא עוזר או משהו לא מובן תגידו לי אני ינסה להסביר אחרת טוב אם זה יעזור זכרתי שהאתר בעברית
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקי אני גולש כבר המון זמן עם פיירפוקס ולאחרונה יש לי בעיות בפיירפוקס. לדוגמא שאני נכנס לאתר שיש בו סרטון נגיד youtube פשוט אין את הסרטון. או שנגיד שאני לוחץ סתם דוגמא בפורום לוחץ על פורום מקינשוט זה פשוט לא נכנס זו בעייה ממש מעצבנת ודרך אגב, יש לי IE Tab ושאני עובר ל-IE זה עובד.. בבקשה עזרה..
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ככל הנראה ההארדיסק שלי מעפן. מה שקרה זה שלפני כמה ימים המחשב נכנס ללופ של ריסטרטים ולא מגיע לווינדוס. כשנכנסתי דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס גיליתי שה partition הראשי שלי :C לא מוגדר. (לא NTFS ולא FAT) כך שזה נראה ככה: (partition1 (unknown חיברתי את ההארדיסק ככונן נוסף דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה תקינה, והצלחתי לראות את הקבצים דרך תוכנה בשם "active partition recovery" אבל לא הצלחתי לגשת אליהם ולאחות אותם. אז למי שיש הצעות תוכנות וכו', אודה לכם מאוד!
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מכירים דבר כזה כשאתם לוחצים על קיצור דרך ונכנסים ל PROPERTIES יש שם כל מני אפרויות כמו TARGEN , START IN, SHORTCUT KEY וכ'ו אז האפשרות SHORTCUT KEY עושה לי בעיות אם נגיד אני מגדיר שם שאם לוחצים F10 נגיד, אז הקיצור דרך יפעל יענו הקיצור דרך של התוכנה תפעל דרך לחיצה אחת במקלדת אז מה הבעיה שאחרי שאני מגדיר את זה , זה עובד הכל טוב ויפה עד שאני עושה ריסטארט למחשב ואז הכפתור F10 שהגדרתי אותו כבר לא עובד למרות שאם להכנס למאפיינים של הקיצור דרך הזה אז זה עדיין מוגדר שם הכפתור F10. מה אפשר לעשות איך אפשר לתקן את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך רוצה ליצור אפשרות לעשות חיפוש עבור מחרוזת במספר מחשבים ברשת. האם למישהו יש תוכנה שיכולה לעשות את זה ולזרוק את התוצאה לקובץ לוג, או אולי תוכנה שעובדת דרך command line?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היה לי דיסק קשיח אחד אותו הוא קורא הכל טוב ויפה לאחרונה הוספתי עוד דיסק והוא לא מצליח לתמוך בו, הוא מראה נתונים של הדיסק הראשו בטאב של הדיסק השנין ולא מראה את הטמפרטורה..מה אפשר לעשות? אני מצרף תמונות: הדיסק הראשון: http://img403.imageshack.us/img403/8929/18638135hd8.gif הדיסק השני: http://img509.imageshack.us/img509/7500/72654257pi0.gif
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-