עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו שהיה במהדורת החדשות היום (24.12)... מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעורכת שיחות טלפון חינם דרך האינטרנט? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. פונקציות JS לדוגמא <a href="javascript:("")> וכאלה.. הדפדפן שלי לא מגיב לזה.. ראיתי שלעוד כמה יש את הבעיה הזו. מה לעשות?

3. Started by pecanman,

איך משתמשים בביטורנט?!?!?! מה כבר רציתי?! להוריד שיר!? אני לא מבין איך אני לא מצליח להשתלט על זה... הורדתי את התוכנה מהאתר שלהם, אבל אני ממש לא מבין איך מורידים קבצים. תודה!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by moo2004,

היי, יש לי דיסק התקנה של Office 2003 ודיסק התקנה של MUI לאותה חבילה של Office. האם אפשר ליצור מהשניים דיסק אחד שתוך כדי התתקנה של Office 2003 יתקין גם את ה- MUI.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. האייקון הישן הזה: http://img127.exs.cx/my.php?loc=img127ℑ=untitled2fgh0gi.jpg והחדש הזה (כל הזמן פעם זה מופיע ופעם זה): http://img127.exs.cx/my.php?loc=img127ℑ=untitled1113fe.png

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by composite,

שלום... יש לי הרבה מועדפים בפיירפוקס, ויש לי בעיה - התוכנה מסדרת את כל המועדפים בעמודה אחת, כך שאם אני רוצה לרדת עד למועדף האחרון, אני צריך לגלגל עד למטה. האם יש דרך להציג את המועדפים בשתי עמודות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by kfirlion,

1.אני לא מצליח לעשות scan, הנה הודעת שגיאה... 2. האם יש גרסה יותר חדשה לאנטי-ויר? ואם יש מאיפה אפשר להוריד? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by Vaz,

יש לי איסקיו 2003 b בזמן האחרון שאני מנסה לשלוח sms אני מקבל הודעת You must activate your account in order to send SMS messages. Click here for free activation http://www.icq.com/sms_act כשאני לוחץ על הקישור הזה ל קורה כלום.......זה מוריד מין קובץ ולא עוושה כלום. מה עושים ? גם התקנתי איסיקיו חדש וניסיתי לשלוח sms ושוב אותה השגיאה זה קשור לגרסה של האיסיו ? מישהו מצליח לשלוח sms ?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. תמיד יש איזה תוכנה או משהו. תודה. :-*

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by kisin,

שלום חברים. יש לי בלאפ-טופ של קומפאק כונן די.וי.די: LG dvd-rom drn8080b הבעיה היא שדיסקים של די.וי.די הוא מנגן אבל דיסקים צרובים די.וי.די הוא לא. הרצתי חיפוש קל בגוגל וראיתי שיש עוד כמה אנשים שמתלוננים על הבעיה וגם מצאתי מקום שמציע דרייבר שפותר את הבעיה אבל לא הצלחתי להתקין את הדרייבר כי הוא טוען בזמן ההתקנה שמשהו חסר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את בעיית הדרייברים הזו? תודה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  11. יש בדיסק קובץ מסויים ואני רוצה שכאשר מכניסים אותו לכונן הוא יתחיל אוטומטית להעתיק אותו לתקייה מסויימת ב HD! אז איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  12. 2 שאלות: 1. איזו תוכנת אנטיוירוס (שכוללת חומת אש) הכי מומלצת היום? 2. איזו קבוצת קודקים לוידאו הכי טובה? תודה

13. Started by Interl-Conore,

ראתי שיש לי ב עליה:ATI HOTKEY ו ATI SMART (אני יכול לבטל אותם?) ??@ 8)

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by com555,

אני מריץ את כל המבחנים ואז שאני מגיע לקטע של הניקוד הוא רושם לי: system suite must be selected and run to obtain pcmark score מה עושים כדי לקבל את הניקוד? תודה!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. היי חבר'ה! אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה שלי... אני עובד עם OUTLOOK EXPRESS במחשב נייד והייתי רוצה לבדוק את המיילים שלי עם התוכנה במחשב נייד בלי שהיא תוריד את המיילים מהשרתים ככה כשאני אגיע בערב הבייתה בכל מקרה כל המיילים יגיעו לי לתוכנה בבית... ניסיתי להגדיר בנייד שישאיר את המיילים בשרת אבל העניין לא עובד...כשניסיתי לבדוק את המייל בנייח לאחר מכן הוא לא משך את המייל... האם יש פיתרון בכל זאת? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by stone cold,

אני רוצה לעשות שיהיה כמה פרופילים בשועל בימיוחד בישביל הקיצורים לאתרים בסרגל למעלה יש אפשרות לעשות את זה? לדוגמה שאני יפתח תפרופיל שלי יהיו אתרים -א-ב-וג בקיצור ושאחי יפתח יהיה -ד-ה וו בקיצור אני מיתכוון לסרגל למלעה שאפשר להוסיף לו תקיצורים לאתרים בתודה STONE

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by rantri,

התקנתי לא מזמן XP Pro , משום מה ה- windows messenger מפעיל את עצמו כל שתי דקות ומנסה להיתחבר לאינטרנט. אפילו שהלכתי ל- Task Manager ועשיתי לו End Process אחרי כמה רגעים הוא הפעיל את עצמו מחדש. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה . תודה מראש , רן.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by nore0,

לסמן את כולם ולעשות FIX ? מה התוכנה הזאת בכלל עושה ? מחיקת תולעים וכו' ??

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. חבר'ה, עשיתי עבודה בוורד על המחשב של אחי, והייתה שם טבלה. אח"כ שמתי אותה על דיסק-און-קי, ובאתי למחשב שלי אך הטבלה לא מופיעה וברגע פתיחת הקובץ יש הודעת שגיאה: " הודעת שגיאה זו עשויה לנבוע מטבלה פגומה במסמך הנוכחי. באפשרותך לשחזר את תוכנם של המסמך והטבלה על-ידי סגירת המסמך ופתיחתו מחדש באמצעות האפשרות פתיחה ותיקון שבתיבת הדו-שיח פתיחה (תפריט קובץ). לאיתור האפשרות פתיחה ותיקון, בחר את החץ למטה הסמוך ללחצן פתח. האפשרות פתיחה ותיקון נמצאת בחלקו התחתון של התפריט. לאחר תיקון הקובץ, הפגם או העיצוב השגוי של כל הטבלאות במסמך אמור להיפתר. אם קיימות שגיאות בטבלה שבמסמך לאחר תיקון, מומלץ לבחון כל טבלה כדי לראות אם קיים טקסט ארוך מדי עבור תא או שורה נתונים, או אם נוצרה או יובאה לתוך המ…

20. יש לי שני כרטיסי קול במחשב ואני מנסה לגרום לVNCPLAYER להשתמש בשני (לא זה שמוגדר בDEFAULT של המערכת). יש למישהו מושג איך עושים את זה?

21. שלום, יש לי כמה סרטים שאני חייב להמיר עד מחר בערב ל MP4 לנגן MP4 של חברת RGN -2401 או משהו כזה (מוצר מדבקה שקיבלתי ולא מצאתי עליו יותר מדי פרטים באינטרנט) אין לי שום צורך בתרגום. ניסיתי להמיר קבצים ל MP4 עם WINAVI (אני ממיר איתה לאייפון ולעוד מכשירים כמו PSP וכאלו ותמיד מצליח) אבל המכשיר לא קורא אותם. בהתחלה שקיבלתי את המכשיר הזה הצלחתי לראות בו MP4. אני חייב להמיר שוב ולראות את הקבצים. חייב עזרה , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by ccc,

כשאני נכנס בפיירפוקס לתמונה הוא אומר CANNOT BE DISPLAYED BECAUSE IT CONTAINS ERRORS למישהו יש מושג למה ?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by gshhar,

יש לי ADSL מגה וחצי. כשאני מוריד תוכנות למשל זה מוריד לי במהירות גבוהה משהו כמו מעל 100 אבל כשאני מוריד סרטים מהקזה אז כמעט רוב הזמן זה מוריד במהירות ממש נמוכה,משהו כמו 5 ואפילו הרבה פעמים במהירות שלא עולה על 1. עשיתי לא מזמן רשת בין שני מחשבים ולפני זה זה עבד טוב,דרך אגב במחשב השני אין קזה ורוב הזמן הוא מכובה ככה שאין כל כך עומס. מה הבעיה או שזה נורמלי?

24. Started by oxygen25,

קניתי מחשב חדש לפני יומיים והתקנתי וינדווס 7 32 ביט ויש לי 2 כרטיסי מסך של 6870 hd וניסיתי להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ati ההתקנה בוצעה כמו שצריך ובתום ההתקנה זה מצריך ריסט עשיתי ריסט ואז הוינדווס פשוט הראה לי מסך שחור לא מעלה לי התקנתי גירסת דרייבר 10.10 32 ביט ati

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום לכולם. האם מישהו מכיר את הפרמטר שאני צריך להכניס על מנת לעדכן את Malwarebytes דרך שורת הפקודה. תודה לעוזרים. עריכה: לא חשוב חברה מצאתי את זה מי שמעניין אותו זה runupdate/

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים