עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vatos-Locos,

לשינוי הגודל שלהם, גזירה של המימדים וכו, כמובן תוך כדי שמירה על תזוזת האנימציה... תודה (:

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. הינה התמונה http://img237.imageshack.us/img237/1113/20933739fb6.jpg

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by KapiSH,

מצטער שאני כותב פעמיים, פשוט זה קשור גם לכרטיסי מסך (שם כתבתי מלכתחילה) וגם לתוכנות... אז הנה הדיון המקורי. אני פשוט מחפש תוכנה שעושה את העבודה של Tv Tool אבל תהיה חופשית (או שלא יהיה כל כך קשה לפרוץ אותה )

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by huber,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3618140,00.html כן ירבו. ככל שיותר אנשים יגלשו בדפדפן הזה יהיה למפתחי האתרים יותר אינטרס ליצור אתרים תקניים.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב. יום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד וכל פעם שהדלקתי אותו הוא נדלק ונכבה אחרי שתי שניות. אחרי סיפור ארוך המחשב נדלק אבל לא מגיב לשום דבר. עכשיו אחרי שאני מוציא את הבטריה מהלוח אם למשך 20 דקות המשחב עולה מגיב למסך וכל שאר החלקים החיצוניים אבל הוא נתקע במסך השחור בהתחלה שרשום את כל החלקים שמחוברים. ולמטה רשום שיש שגיאה: CMOS CHECKSUN ERROR-DEFAULTS LOADED *****WARNING :SYSTEM BOOT FAIL****** YOUR SYSTEM LAST BOOT FAIL OR POST INTERUPTED. PLEASE ENTER STUP TO LOAD DEFAULT AND REBOOT AGAIN מה עושים??? זה בעיה של ביוס???

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Milk-Inc,

יש לי נורטון אנטי וירוס ומדי פעם קופצת לי הודעת שגיאה: "cannot read subscription data. you may need administrator privileges" אני לוחץ על אוקיי וזהו... הכוונה הנורטון פועל והכל, אין שום בעיה חוץ מזה שההודעה הזאת קופצת מדי פעם.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by ytoledano,

שלום. כשאני לוכד מFirewire יש עיוות בסרט שאני מקבל - כמו פסים מאוזנים, בולט יותר כשהתמונה זזה מהר. זה קרה לי עם כמה תוכנות ועם כמה מחשבים (אבל עם אותו כרטיס FW!). אין לי עוד כרטיס FW ואני 99% בטוח שזה לא המצלמה. כל היודע דבר על התקלה מתבקש להגיב. תודה. (גם אם עוד מישהו דופק את הראש בקיר בקשר לזה, יהיה נחמד לדעת. אני חושב שקראתי כאן משהו כמו זה, אבל אין מצב שאני אמצא את זה)

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. היי יש לי שלוש שאלות בקשר למזוילה פיירפוקס 1)אין אפשר להגן על ה Options בעזרת סיסמה,כי אני מעוניין להשתמש באופצייה 'Saves Passwords' ובעצם כל אחד יכול להכנס ולראות את המשתמש והסימה שלי :-\ 2) איך מגיעים לFavorite 3) איך אפשר לבטל את ההודעות שמבקשות להוריד פלאגינים?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by CocoMania,

אתמול התקנתי את הccc 9.3 legacy מהאתר של ATI (כרטיס מסך x1950) ומאז התחילו הבעיות. אחרי שעשיתי את הrestart שההתקנה מבקשת, הוינדוס התחיל לעלות והכל, אבל אחרי הטעינה שלו ושהגיע המעבר לדסקטופ, "אבד הקשר" עם הכרטיס מסך והופיע לי הודעה (של המסך) "no signal input" אבל המחשב המשיך לפעול (אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מכבה את המחשב והמסך דולק). נכנסתי דרך safe mode על מנת למחוק את כל העסק של ATI בצורה מלאה ואחרי הריסטרט המחשב עבד סבבה. כשניסיתי להתקין דרייבים ישנים יותר קרה אותו דבר. מחקתי גם אותם וניסיתי להתקין את הדרייבים מהדיסק של הכרטיס מסך אבל שוב קרה אותו דבר. מאז אני בלי דרייברים מותקנים כי רק ככה המחשב שלי פועל (או בסייף מוד עם הדרייברים). רעיונות כלשהם? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by dbzu,

מישהוא מכיר תוכנה לפתיחת אלבום תמונות שיוצר כמו ספר ואפשר להדפיס אותו?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by ronkishe,

היי אני מתכנן בקרוב להתקין במחשב שלי ווינדוס 7 64 ביט האם כל המשחקים ייתמכו ב64 ביט? או שאני צריך לחפש גרסא שתומכת ב-64 (כמו דרייברים למשל) וכנ"ל לגבי תוכנות כמו פוטושופ ולייטרום. תודה רון

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. ש-לום. אז ככה,עכשיו התקנתי Ad-Aware SE (לאחר פרמוט),והוא פשוט לא נותן לי לעדכן אותו, הוא רושם לי - Error retrieving update. והורדתי את גירסת ה-SE (החינמית כמובן) מכל מקום אפשרי,ובכולם הוא רושם לי את הודעת השגיאה הזאת. הייתי רוצה לדעת אם זה קורה לכולם,או רק לי (משום מה).

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתוכל להכנס לאתר כלשהו ולהוריד את תוכן בסיס הנתוני הפומבי שלו, כלומר יש למשל באתר טופס שכל בחירה בו מציגה מידע מסוים אזי אני מעוניין שהתוכנה תוריד את כל המידע המוצג בכל האפשרויות) הכוונה היא להוריד מידע שקיים וחוקי להורידו למחשב ולא בשום אופן לפרוץ לאיזה אתר או משהו בסגנון. אשמח לעזרה אם מישהו מכיר תוכנה בסגנון. (או בכלל המלצות על תוכנות שמעתיקות אתרים כולל DB שלהם למחשב)

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by sigma,

אתרי אינטרנט מזהים כתובות IP של הנכנסים אליהם. אילו סוגי עקבות נוספים מזוהים ע"י אתרי אינטרנט ? באיזה אופן ניתן לצמצם או למנוע השארת עקבות באתרים ? באילו תוכנות אפשר להשתמש למטרה הנ"ל ? אילו הגדרות מומלץ לקבוע בדפדפן ? אילו שרתי Proxy מומלצים ?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  15. האם קיימת תוכנה שמראה את מצב הדיסק הקשיח (כמו המנורה שבמארז) על המסך?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. אני צריך עזרה, vCleaner לא עובד, ה- safe mode לא עובד ( משהו מוזר =\ ) המחשב עובד בצורה איטית מאוד ועד שנכנסתי לפה לקח לי 10 דקות אני חייב שתעזרו לי איך אני מוחק את הוירוס! למה הסייף מוד לא עובד (יש לי שם כזה שורה שכתוב SPDT Press Enter) משהו כזה. תודה למי שיעזור, זה מאוד דחוף לי

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  17. בד"כ, כשהייתי לוחץ על המצג הימני של העכבר על קובץ RAR, והיית מסמן את אחת מאפשרויות ה-rar, הפעולה הייתה מתבצעת. לדוגמא: extract here. פתאום, ללא כל סיבה שנראית לי מובנת, האפשרויות אמנם מופיעות, אך אינן מגיבות. על מנת שפעולה כזאת תפעל, עלי ללחות על file ועל הפעולה הנדרשת מתוך התפריט שנפתח. כדי לחסוך לי שעות של ניסוי וטעיה (trial & eror), אולי מישהו יגיד לי כיצד להחזיר את הנוחיות הזאת שברחה לי.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by SMAZ,

שלום אני מחפש אתר שפעם מצאתי ואני לא מוצא שהיו בו הרבה מדריכים של תוכנות 3D וגם כמה שפןת תיכנות ודף הבית היה בו יד כזאת איך בונים בתוכנה בתמונות כסרטון וזה תודה לעוזרים אם זה לא עוזר או משהו לא מובן תגידו לי אני ינסה להסביר אחרת טוב אם זה יעזור זכרתי שהאתר בעברית

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by eladbu,

יש לי איזה בעיה במקסטון שעד כה חסם לי כמעט 100% מהפופ אפים ישנו איזה פופ אפ באתרים ישראלים שנפתח חלון נוסף אמנם הוא נחסם ואני לא רואה את התוכן את בראשו יש את השם של חברת ההפצה ADVERNET איך אני נפטר מזה?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  20. הכנסתי את השם Media passלגוגל -שם מציעים להוריד תכנה בשם HIJACK THIS התכנה עושה SYSTEM SCANומוציעה רשימה אבל רוב הפריטים נחוצים. איך אני יודע מה מהרשימה צריך למחוק?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  21. שלום לכולם. היום נכנסתי לאתר של קראקים אבל הדבר היחידי שהשגתי זה טוראנים ועוד כמה מזיקים, עכשיו יש לי אנטי ויורס AVAST אני משתמש ב סייגט פירוול 6.0 אד אוור SE SPY BOY וכל זה ולא הצלחתי להסיר את הרכיבי ריגול או מה שזה לא יהיה שגורם לכמה אתרים לא להמחק נכנסתי לאתר אחד בשביל קראקים וזה פתח לי במקום זה כל מיני אתרי סקס יצא מזה ההיסטורי נישמרה עשיתי DELDE HISTORY+COCIKES+FILES את כל זה בדפדפן שלי הכול מחקתי אבל כאשר אני לוחץ בשורת הכתובת נגיד T אז זה מראה לי כתובת של איזה אתר סקס TEENSFREE משהו ואני ממש לא יודע לעשות אךי אני נפטר מהכתובת הזאת בכלל לא נכנסתי לזה !! איך אני מוחק את הכתובת האילו? תודה מראש :'(

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. שלום התקנתי MediaPortal. יש לי כרטיס טלווזיה(פנימי PCI) שמחובר באמצעות כבל s-video לממיר yes. הכרטיס מסוג BT878. כאשר התקנתי את MediaPortal הוא שאל אותי אם אני רוצה לצפות בטלוויזיה, אז סימנתי שכן. לאחר מכן הוא שאלה אותי איזה database להתקין, אז סימנתי שיתקין את Microsoft SQL Server 2005. בסוף ההתקנה, נכנסתי לתוכנה עצמה אבל לא ראיתי שום טלוויזיה, כלומר המסך שחור. נכנסתי לTV-Server Configuration ושם חיפשתי את ההגדרות לטלווזיה אך לא מצאתי משהו מיוחד שם. ההגדרות שחיפשתי הם שיטת שידור(להגידר ל PAL), מקור אות הוידיאו(שאצלי הוא ה S-VIDEO). את ההגדרות האלה לא מצאתי. בקיצור, מה ואיפה אני צריך להגדיר כדי שיהיה לי טלווזייה ב MediaPortal? תודה רבה, זה מאוד חשוב.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן רציתי לדעת מה התפקיד של התוכנה הזאת והאם אפשר להשתמש בה במקום TMPGEnc DVD Author תודה יניב

24. Started by shai_ka,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי 4870X2 , התקנתי windows sp3 heb הכל בסדר עד כה.... התקנתי את הדרייברים של לוח אם ( X48-DQ6 ) גם כאן הכל בסדר.... ברגע שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך - לאחר הפעלה מחדש אני מקבל מסך כחול שאומר שהדרייבר נכנס "ללופ אינסופי". ניסיתי דריברים שהגיעו עם כרטיס המסך וגם דרייברים שהורדתי מ PALIT וגם את הדרייבר האחרון מ ATI . חשבתי לנסות Windows sp2 .... יש למישהו רעיון ? או אפילו היכן ניתן להשיג דרייברים ישנים של 4870X2 ? (מפרט מחשב : Q6600,ספק TAGAN 900W ,זכרונות 2GB של Geil )

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.