עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם הבת שלי מצאה דף FLASH שהיא צריכה לעבודה שלה (אתר) אך אנו לא מצליחים לשמור אותו בצורה גרפית. יש למישהוא רעיון? תודתנו מראש, יהודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by רן.ט,

שאני מפעיל שם איזשהו קובץ וידאו זה כותב למטה משהו עם codec ואז משמיע רק את הקול ואין תמונה. ואם אני מפעיל באינטרנט משהו במדיה פלייר אז זה מראה לי את זה אבל בצבעים משונים מישהו יודע מה הבעיה פה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by xyo,

אני צריך בבקשה לדעת איזה תוכנה יכולה לקרוא מילים בעברית בקול אני יודע שיש את זה באנגלית לקריאת mail

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. הכנסתי את השם Media passלגוגל -שם מציעים להוריד תכנה בשם HIJACK THIS התכנה עושה SYSTEM SCANומוציעה רשימה אבל רוב הפריטים נחוצים. איך אני יודע מה מהרשימה צריך למחוק?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by Xilver,

ישנה בעיה שחוזרת על עצמה ב- MSN Messenger 7.5 וגם ב- 8. ב- 7.5 לא הייתה רשומה השגיאה, זה פשוט לא נתן להתחבר. עשיתי בדיקת התחברות במסנג'ר, התנקתי והתחברתי, כיביתי את המודם.. מה לא עשיתי ב MSN Messenger 8 רשומה הבעיה, והמספר שלה הוא: 81300030d הבעיה עם זה שכאשר אני לוחץ 'עזרה', בדרך כלל זה מציג את הבעיה ואת הדרכים לפתרונות שלה, רק שהבעיה הזו לא מופיעה כך שאין לי מושג מה הפיתרון! ניסיתי פיתרונות של בעיות התחברות אחרות, אך גם הן לא עזרו... אני מחפש מישהו שמבין בתוכנה, שזה קרה לו ושהוא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון =)

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. שלום לכולם. היום נכנסתי לאתר של קראקים אבל הדבר היחידי שהשגתי זה טוראנים ועוד כמה מזיקים, עכשיו יש לי אנטי ויורס AVAST אני משתמש ב סייגט פירוול 6.0 אד אוור SE SPY BOY וכל זה ולא הצלחתי להסיר את הרכיבי ריגול או מה שזה לא יהיה שגורם לכמה אתרים לא להמחק נכנסתי לאתר אחד בשביל קראקים וזה פתח לי במקום זה כל מיני אתרי סקס יצא מזה ההיסטורי נישמרה עשיתי DELDE HISTORY+COCIKES+FILES את כל זה בדפדפן שלי הכול מחקתי אבל כאשר אני לוחץ בשורת הכתובת נגיד T אז זה מראה לי כתובת של איזה אתר סקס TEENSFREE משהו ואני ממש לא יודע לעשות אךי אני נפטר מהכתובת הזאת בכלל לא נכנסתי לזה !! איך אני מוחק את הכתובת האילו? תודה מראש :'(

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. שלום ניתקלתי בבעיה מוזרה מאוד הרמקולים מוציאים סאונד שנשמע כמו הקול של הקסטה של פעם בטייפ שלוחצים חצי לחיצה (צפצפני כזה אבל במהירות רגילה ) ניסיתי עם רמקול אחר זה אותה בעיה יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה או מה גורם לזה מקווה שהבנתם תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by AmitT,

האם מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה? ניסיתי את המשתנה temp וגם את הפרופיל. כנראה הבעיה לא מהם.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by SeaMonster,

אתם יכולים להמליץ לי אל תוכנת צריבה טובה ל Vista 64bit? תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  10. ברגע שמנסים להדפיס המחשב עושה ריסט באותו הרגע,חשוב לציין: *אין בעיה אם מנסים להדפיס את הקובץ הבעייתי אל מדפסת אחרת ברשת. *אין בעיה כאשר מנסים להדפיס קובץ אחר מאותה מדפסת. אשמח לרעיונות

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by good__one,

מסתבר שה-google toolbar משתלט על הקליק הימני כך שאי אפשר להשתמש בבבילון עם האינטרנט אקספלורר. מישהו מכיר דרך לבטל את ההשתלטות של ה-google toolbar? איפה בכלל נמצאים התפריטים של הקליק הימני ברג'יסטרי?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  12. יש לחבר שלי בעיה של SPYWARE במחשב. לאחר סריקות מרובות של אנטיוירוס (Norton Corporate + NOD 32) הוסרו כל הוירוסים, ולאחר מספר סריקות של Ad-Aware SE + Windows Defender + SPY BOOT + SPY SWEEPER (האחרון לא מעודכן), נשארה "חתימה" של הSPYWARE. צירפתי לכם תמונה למטה, כאשר בחלק התחתון ישנו האייקון של הספייור / וירוס + הודעה שהוא מקפיץ, ובחלק העליון צירפתי את דף הבית שהוא משתלט עליו. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שכן תצליח להסיר לי אותם. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  13. 1. ה Mute, והווליום ברמקולון הזה בווינדוס לא מגיב זה לא עושה כלום וזה אומר שאני לא יכול להשתמש בווליום של המקלדת גם רק הווליום מהתוכנה ומהרמקול עצמו עובד. לא של הווינדוס.. למה זה ככה ? יש לי לוח אם EPOX 8RDA3 עם כרטיס קול AC97 והתקנתי מחדש דרייבר הכל.... הכל עובד חוץ מזה. 2. יש למישהו מושג איך עושים תת קטגוריה בפלייליסט מסויים ? למשל יש לי היפ הופ אבל אני רוצה בתוך לשים בעץ כזה אלבום של טופאק... איך ? תודה

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by asaf_azar,

מישהו יכול להמליץ על גירסא PHOTOSHOP שנוחה למתחילים? תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by .AloN,

האם ניתן להמשיך לצרוב על דיסק שכבר צרבתי עליו ISO\BIN ? כל זאת, כמובן, בהנחה ואני לא סוגר את הדיסק סופית. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by NuNaTaK,

אני מנסה להגדיר את החיבור של הטלוויזיה למחשב ונתקלתי בבעיה, כשאני מגדיר שהטלוויזיה תציג את מה שמופיע על המסך של המחשב(במקום להרחיב את שולחן העבודה) זה מגביל לי את הרזולוציה של המסך ל1024X768. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר ככה שהמסך והטלוויזיה יציגו את אותה תמונה אבל כל אחד ברזולוציה שונה? במידה וזה רלוונטי הכרטיס מסך שלי הוא 9800GT ואני משתמש בחיבור קומפוזיט. תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. Started by tdknight,

שלום, רציתי לדעת מה הגירסא הכי חדשה של התוכנה 3D Max ואיפה אני יכול למצוא מדריכים טובים (לא ספרים, אני לא מתכוון לקנות בינתיים), או שאלה שבאים עם התוכנה מספיק טובים?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Pavlik,

ברצוני להעביר את הסטוריית השיחות מהמחשב הישן לחדש. בשני המחשבים מותקן ICQ 6. ניסיתי כבר להעתיק את התיקיה עצמה וזה לא עוזר. מישהו הצליח?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 23:12:47 אולי בכל זאת מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. Started by oev israel,

יש לי מוזילה ויש לי איתה 2 בעיות: 1. לא מראה סרטים מהאינטרנט לפחות לא בפורמט media player של microsoft. בכלל לא מראה אפילו את חלון התצוגה של הסרט. 2. הכתב בעברית בחלק מהאתרים הוא איום ונורא, כל מיני כתבים עבריים מכוערים. כיצד ניתן לשנותם ל"אריאל" למשל? תודה

20. Started by ^GunX^,

היי לכולם וחג שמח, אני מחפש תוכנה שתוכל לבטל את הצלילים של יישום מסוים , למשל משחק כלשהו ,שאי אפשר לבטל בו את הצלילים וברגע שאני מפעיל את התוכנה ומגדיר בה לבטל את הצלילים של המשחק הזה (lf2) אז שהמשחק יפעל בלי צלילים פשוט. תודה.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  21. התוכנות האלה עובדות עם פיירפוקס? אם כן, איזו גרסה מהן?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. שלום חבר'ס אני מחפש תוכנה שתפריד סאונד של סרט, אל קובץ נפרד. הרעיון הוא לקחת קובץ וידאו של מופע בידור, להוציא ממנו את הסאונד ולצרוב כדי לשמוע ברכב...

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by tood,

בוקר טוב, יש לי על מחשב ישן וינ' 98 בו יש תוכנה שכתובה ב-access 97 את התוכנה ניתן לקרוא באופיס 97 ואוליי באופיס 2000 יש פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by KOBRA CHOPER,

i have kaspersky 6 and all the time it catch worm downloder from 212.199.20.28:1701 allways from this server how can i know what site it is?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. היום חזרתי מבצפר אני בא להתחבר כרגיל למירנדה אבל כלום הפרוטוקול מזג אוויר מתחבר אבל האייסיקיו מנסה להתחבר ותוך איזה דקה נהיה אפור... באתי לראות אם אני יכול להתחבר מהאייסיקיו הרגיל וכן בלי בעיה האייסיקיו מחובר אני שולח הודעות בלי בעיה והכל... אגב המירנדה אצלי מותקנת כבר כמה חודשים ועובדת חלק ככה שאין בעיות עם פיירוואל וכאלה (אגב בדקתי פיירוואל ומירנדה מאושרת לחיבור לאינטרנט) אגב מה שעוד מוזר זה שהלכתי למחשב של אחותי (שניהם אגב מחוברים בראוטר) וגם אצלה מירנדה לא התחברה ואייסיקיו רגיל כן (וניסיתי עם פרופיל אחר בכלל... אותו מספר אבל פרופיל נקי לגמרי) מה עושים? אחרי חודשים של מירנדה רק לראות את הרשימה בלייט 5 עושה לי רע על הלב כרגע אני פשוט לא מסוגל לעבוד עם אייסי לייט 5 אז אנ…

• 7 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים