תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט (XVID,AC3) שהבעיה העיקרית שלי איתו היא שהקול בו הוא מאוד חלש. העלתי במאפיני השמע שלי את הכל למקס' אבל עדיין הקול נשאר חלש (טוב מבהתחלה אבל עדיין אני רוצה שיהיה חזק). מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא (או דרך) שבה אני יכול להעלות את הקול בסרט?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שרשום שהפורום מדבר על בעיות חומרה וזה בעצם תוכנה אבל לא מצאתי מקום מתאים לזה מאשר פה, סליחה מראש. כשאני מנסה להיכנס לחלוני סקריפטים של גאווה זה לא נכנס. בבניית אתרים שבאתר PLANET.NANA יש שם עורך אתר ואני לא מצליח להיכנס ולערך זה לא נכנס ולא עושה כלום. ושאני עושה לזה "פתח בחלון חדש" זה מראה את הפקודה javascript:open_win('addtitle.asp') ולא נכנס. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום. כול הזמן שאני מנסה לקודד קובץ וידאו עם TMPGENC התוכנה לא נותנת לי לקודד ורושמת לי הודעה כזו write error accurred at address 77f5215c of module "ntdll.dll" with 00000000 ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש ואפילו להחליף את הDLL אבל שום דבר לא עוזר ??? יש לכם איזה שהו מושג אין אפשר לפתור את המטרד? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אני יכול לעצב לעצמי חתימה עם שם ותמונה משלי, שיהיו מעוצבים, או שפשוט תגידו לי לעזאזל איך כולם מכינים לעצמם חתימות יפות, ואני לא יודע איך?! טוב תודה בכל מקרה D:
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רשת מחשבים - אני מעוניין לדעת מי גוזל יותר/פחות מאשבי רשת/ אינטרנט אי מיילים כבדים וכדומה. אשמח אם התוכנה תהיה פשוטה וחינמית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא של האייס ואני זוכר שהייתה תוכנה שמפעילים אותה והיא הייתה מראה לך את הסיסמא
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אפשר לדבר בICQ דרך מיקרופון ו אוזניות. ואיך להגדיר כדי שיהי אפשר לדבר?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Power DVD Ripper כדי להפוך את ה DVD שהקלטנו של המשפחה לקבצים שאני אוכל לערוך על המחשב. אני מעתיק את כל תקיית TS_VIDEO למחשב ואז הופך אותם לקובץ AVI. הבעיה היא שברגע שהקובץ מגיע ל 4 ג'יגה ההמרה נתקעת ועוצרת ואני לא מצליח לסיים. 1. מישהו מכיר תוכנה חלופית שאני יכול להשתמש בו או יש רעיון למה התוכנה נתקעת לי ככה? 2. לאיזה פורמט כדאי להמיר כדי להגיע לאיכות הטובה ביותר? AVI או MPEG?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כידוע גרסא 3.7 של פיירפוקס תביא איתה שינויים לממשק המוכר (והמיושן) גרסא 3.7a4pre גרסא 3.6 השינויים- סט אייקונים חדש כל הממשק נהפך לדק יותר ע"י הורדת הקווים המפרידים בין החלקים של הממשק האצת חומרה גרפית- פיירפוקס 3.7 יתמוך בהאצה ע"י הכרטיס מסך הדרישות- ווינדוס בגרסא 7 או ויסטה עם SP2 מעודכנת כיצד להפעיל? באדיבות האתר mozillazine.org
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את המקסטון שלי כברירת מחדל! אז נכנסתי לאקספלורר ושם הורדתי את הוי מהנסיון של אקספלורר לבדוק אם הוא דיפולטהעניין הוא שכל לינק שנשלח לי נפתח אוטומטית באקספלורר מה שלא רציתי כל כך שיקרה! יש איזה קומבינה להעביר את העל למקסטון! דרך אגב מי שלא ניסה את מקסטון אז הגיע הזמן ממש מעולה!
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב עושה רסטרים כל הזמן למישהוא יש מושג איפה יושב קובץ ההתקנה של הפאצ בויסטה 32 ביט? ניסיתי תיקון קבצים+startup repair מהבוט-לא עזר כמו כן באותו מחשב מותקן גם xp שעובד בצורה תקינה ללא בעיות duall boot כך שיש לי גישה למחיצה של הויסטה(ברשותי גם erd,minipe תודה נ.ב-שחזור מערכת אינו פעיל
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם ניתן להמשיך לצרוב על דיסק שכבר צרבתי עליו ISO\BIN ? כל זאת, כמובן, בהנחה ואני לא סוגר את הדיסק סופית. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום וסליחה על הכותרת הלא מובנת.. יש לי "בעיה" עם הראוטר שלי ( TNN SIEMENS SL2-141) , כשרק אני משתמש באינטרנט מבין שלושת המחשבים בבית אז מהירות ההורדה לדוגמא היא 250KBS אבל ברגע שעוד מחשב אחד מתחיל להשתמש באינטרנט זה ישר צונח ל70KBS. שמעתי שישנה תוכנה שיודעת "לחלק את האינטרנט" בין המחשבים בבית. ואם אין אני אשמח לפתרון אחר תודה!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים / פורומים שיש איזה סקריפט דוגמה http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=login אני לא מקבל את מסך ההתחברות. מערכת ההפעלה שלי WINDOWS 98SE מוגן עם ZoneAlarm Pro. סגירת התוכנה מאפשרת התחברות. מישהו יודע איך לאפשר גם כאשר התוכנה פתוחה התחברויות כאלה. בעבר זה עבד לי. סגירת התוכנה מיד שולח לי וירוסים דוגמת BRASIL למחשב תוך שניות.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, שאני מנסה ללכוד סרט בכרטיס טלוויזיה שלי (Fly 98) הקובץ יוצא בפורמט AVI, אבל הנפח שלו פשוט מרקיע שחקים...550 מגה ל-2:30 דקות לדוגמא.. מישהו יכול להפנות אותי לפיתרון? חיפשתי בפורום פיתרון ולא מצאתי, תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול לשמוע שום צליל מהרמקולים שלי אבל מהאוזניות אני שומע טוב ,מתי שאני מחבר את הרמקולים ורוצה לשמוע מוזיקה אז מופיעה לי הודעה שאין התקני ערבול ויש לי דרייברים והם עובדים מצויין
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי אנטיוירוס ואני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין עוד אנטיוירוס מבלי למחוק את הקודם? ואם לא למה?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי בבילון... אף פעם באמת לא התנסיתי בתוכנה ותהיתי אם היא יכולה לתרגם דף שלם... או אם יש תוכנה בכללי שיכולה לתרגם דף שלם(?) תודה ראש
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שאני מפעיל תוכנה בשם CAMASTASIA ועושה REC למסך FULL PAGE אי אפשר לגעת בעכבר , הסמן של העכבר מהבהב במנהל התקנים אני רואה שהמעבד על 50% מאמץ שאני לוחץ F10 כדי לסיים את ההקלטה הכול מסתדר אבל יש לי 4GB זיכרון ומעבד E4600 והטמפרטורות תקינות למה זה ככה ? 30 מעלות המעבד! , יש בעיה במעבד ? מה יכול להיות דפוק ? האמת זה קרה לי עם עוד מחשב שהפעלתי את התוכנה הזאת ,,, ממש מוזר אני שם מיליון דולר שהבעיה בכרטיס מסך OB ,
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב ככה אני מחפש תוכנה שכול פעם שאני יקבל אימייל אז היא תודיע לי שיש לי אימייל ועוד שאלה בקשר לתוכנה הזאת היא עובדת רק על האימיילים שנמצאים ב Outlook Express או שהיא יכולה לעבוד גם על האימילים שאני פתחתי בוואלה ובהוט מייל וכאלה ?? תודה לעוזרים אנשים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב אז התחילה לי בעיה לפני מספר ימים התחילו לקפוץ לי כל מיני אתרים בזמן שאני גולש סרקתי עם מלא תוכנות ועדיין קיימת הבעיה AVG Anti-Spyware AVG אנטי וירוס Spybot - Search & Destroy CCleaner מחקתי קוקיז וקבצים זמניים סרקתי את הרג'יסטרי ועדיין קופצים לי חלונות למישהו יש פיתרון? פרט לפירמוט! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מקבל שגיעת 9999.171 באמצע ההתקנה מישהו יכול לעזור לי בבקשה? וכן אני יודע לא שווה נורטון אבל עדיין תעזרו. בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש תגמול מובטח!!!! :hat: :asthanos: :asthanos: :bigglasses: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנת GHOST שאיתה אוכל לגבות את המערכת על דיסק, בנוסף, שהדיסק יהיה במצב BOOTABLE . איזה תוכנות עושות את זה מלבד Norton ghost? אנא המליצו לי מנסיונכם ולא מחיפושים באתרים מסויימים. תודה רבה על תשומת הלב. _________________
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-