עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השאלה בכותרת בעיקר. יש לי רשימה גדולה מדי ל"קופי פייסט" פלוס תיקיות שאם אני מעתיק באופן רגיל הוא ניהיה ללינק כזה ששם כתוב המועדפים שבתיקיה. (וזה לא מה שאני רוצה) חשבתי שזה נושא מוכר ויהיה לזה סטיקי. אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by idg83,

אבא שלי מתחיל ללמוד את התוכנה 3D MAX אבל הוא צריך מחשב חדש הבעיה שהוא לא יודע אילו דרישות יש למחשב כרטיס מסך מעבד חמירים וכו' (מקינטוש לא נראה לי בא בחשבון כי אין לו נסיון עם המחשבים הללו) אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד וזה יעזור מאוד לאבא שלי תודה מראש איתי.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. הבעיה לא מופיעה ב IE.. יש פתרון לזה?

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by stingeR-,

היום הופיע לי WRITE PROTECTION על הדיסק הנייד והDOK שלי ופשוט לא מוכן לרדת.. לא משנה מה אני מנסה, גם פורמט אי אפשר לעשות להם... וזה רק במחשב שלי, מה הבעיה? הבעיה נפתרה בעזרת תוכנה פשוטה... בעת חיפושי באמת מצאתי תוכנה שיודעת לבטל את זה לבד... זה תוכנה דיי טובה לבעלי הארדיסקים ניידים וכ'ו שרוצים לשמור עליהם מפני וירוסים : http://pcproblems.wordpress.com/2008/10/03/write-protect-your-usb-drive/

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by ניר.,

מישהו יכול להמליץ לי ולהביא לי קישור להורדה לתוכנת צריבת DVD חינמית אשר לאחר הצריבה לא תציג פרסומות וכו' שלא קשרורים לסרט ? נ. ב מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  6. יש לי קובץ וידיאו מסוים ויש לו גם קובץ כתוביות. אני רוצה לצרוב אותו על DVD, האם אני אראה הבדל בין VCD לבין DVDR? ומה השיטה הטובה ביותר לצרוב את הוידיאו לDVD? כי בנרו אין אפשרות להוספת כתוביות

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by OmriF,

שלום לכם. התקנתי על מחשבי הנייד החדש נורטון גוסט גירסה 14 ואני ביצעתי בהצלחה גיבוי למחשב. זה פעולה קלי קלות. אך הפעולה שסיבכה אותי הייתה ליצור image וליצרוב אותו על DVD. בתוכנה, האופציה היחידה שמזכירה בשם את הפיצ'ר שאני מחפש זה: Create aVirtual Disk - האופצייה הנ"ל מייצרת קבצים המתואמים לצריבה (לפי התוכנה) על גבי פורמט Vhmd (או משהו כזה). עכשיו תהיתי לעצמי כיצד אני צורב את הקבצים הללו? והאם זה כמו שהיה פעם בנורטון 9 שהיינו מייצרים קובץ GHO וצורבים אותו לCD ואז בבוט פשוט הוא מוצא את הגוסט ישר? או שיש תהליך אחר? אשמח להסבר על התוכנה החדשה מבית נורטון, פשוט חיפשתי אחר תמיכה באתרם וגם אודות הבעיה שלי בגוגל והחיפוש לא ממש הניב פירות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. אני רוצה להתקין על אותו דיסק גם את word 2003 וגם את word 2007. מה להתקין קודם, את 2003 ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. אני מנסה ליצור מצב בו לאחר אתחול המחשב ולאחר חזרה לפעילות ממצב STANDBY האיקונים על שולחן העבודה ישארו בדיוק באותו מיקום, כיום לאחר כל מצב האיקונים מסודרים מעט שונה כי המרווחים האנכיים שלהם משתנים בין המצבים ואיני מצליח ליצור מצב שישאר קבוע בכל צורה של חזרה לעבודה, יש עצה טובה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. לדוגמא www.fave.co.il חפשו משהו נגיד a יהיו כל מני קישורים, הבעיה היא שיכול להיות חלוקה ל 10 קישורים ואז צריך להכנס לכל אחד מהם בנפרד ואז לחזור אחרוה ולעבור לקישור הבא, חשבתי לפחות לקצר קצת את התהליך ע"י גרירת הקישורים ולפתוח כל אחד מהם בטאב ואז לעבור אחד אחד במקום קדימה ואחורה. יש איזה Addon ל FF שפותר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by oorlevi,

נגיד שיש לי על המחשב סרט SVCD בלי כתוביות אני רוצה להדביק לו כתוביות ואז לצרוב שיפעל ב DVD בבית ואני לא מוצא כתוביות ל SVCD אני רק מוצא ל XVID משהו כזה עכשיו אני גם צריך מדריך שיעזור לי להדביק את הכתוביות לצמיתות... השאלה היא אם אני יכול להצמיד כתוביות של XVID לSVCD ואם כן איך עושים זאת? אפשר פשוט רק להשים את הקובץ בתיקיה? הDVD יקרא את זה? יש לציין שיש לי בבית DVD פשוט אבל קורא VCD/SVCD מי זיכול להסביר לי אני אשמח ואני צריך גם מדריכים. צריך תשוות דחוף, תודה!

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Internal,

מחפש תוכנה שיכולה להוריד את האיכות ב מפ3 נגיד מי 320 ל 192 וכו...

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  13. הורדתי גירסא מסויימת שאין לה תרגום, אבל יש לי תרגום שגם הוא לדיסק בודד (חלק בודד), איך אני מסנכרן אותה? יש לי את התוכנות, subtitle workshop ו-Time Adjuster, בעבר ניסו להסביר לי אבל אני לא ממש זוכר איך זה עובד, סורי... תודה (:

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. איך אפשר לפתור את הבעיה? דרך אגב ב-YouTube אין את הבעיה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by The Dom,

יש לי שאלה לגבי בבילון... אף פעם באמת לא התנסיתי בתוכנה ותהיתי אם היא יכולה לתרגם דף שלם... או אם יש תוכנה בכללי שיכולה לתרגם דף שלם(?) תודה ראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by קיפוד,

שלום לכולם קניתי קיט ולהרד דיסק חיצוני ואני מחפש תוכנה שתנהל את הדיסק . כלומר תוכנת שדרכה אני אעביר קבצים לדיסק (מעיין תוכנת גיבוי ) אבל שתדע לנהל איל קבצים צריך לעדכן ואלו לחדש וכו וכו' אשמח לעצות תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. שלום, חשבתי על להפוך מחשב יש שיש לי למחשב הורדות (חוקיות ) עכשיו יש לי את המחשב ואני לא רוצה שיהיה לו מסך (סתם מסך ענקי ומגושם שתופס המון מקום) אז חשבתי על תוכנה שאני יכול לישתלט על המחשב שאני רוצה שמעתי על התוכנה Remote Administrator 2.2 העם התוכנה טובה, היה לכם שימוש איתה? המלצות

18. Started by tamirushb,

יש לי את הכרטיס מסך הזה - nvidia geforce 7600gt 256 mb אך אין לי את הדרייברים המעודכנים.. יש למישהו לינק להורדה או לפחות תגידו לי מה הדרייברים האחרונים לכרטיס הזה..

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by liordavid,

קודם כל - יש לי בעיה בקאזזה לייט שלי - אני לא מצליח משום מה להתחבר פתאום ??? זה עבד לי לפני שבוע... יש לי קאזזה לייט 2.4.3 - עם WIN XP SP2 וגם נתב של DLINK DI 604

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by Goadzilla,

אני צריך תוכנה שלא תאפשר לצרוב את הדיסקים שאני מכין מצאתי כמה כבר אבל הם לא תומכות בDVD רק בCD ראיתי כבר שמישהו פה ביקש לCD אבל היא לא עובדת על דיוידי תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. הבעיה שלי היא כזאת - האחרון שעבד על המחשב שלי שינה משום מה משהו בהגדרות, ועכשיו הכל נראה ענק, גודל הגופן בסדר, סוג הכתב בסדר, אבל משום מה, הכל כפול, איך אני מחזיר את זה להיות נורמלי? (למען הנוחות של הבנת הבעיה, צירפתי גם תמונה) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  22. שאני מפעיל תוכנה בשם CAMASTASIA ועושה REC למסך FULL PAGE אי אפשר לגעת בעכבר , הסמן של העכבר מהבהב במנהל התקנים אני רואה שהמעבד על 50% מאמץ שאני לוחץ F10 כדי לסיים את ההקלטה הכול מסתדר אבל יש לי 4GB זיכרון ומעבד E4600 והטמפרטורות תקינות למה זה ככה ? 30 מעלות המעבד! , יש בעיה במעבד ? מה יכול להיות דפוק ? האמת זה קרה לי עם עוד מחשב שהפעלתי את התוכנה הזאת ,,, ממש מוזר אני שם מיליון דולר שהבעיה בכרטיס מסך OB ,

23. Started by Goat17,

שלום לכולם מישהו מכיר אולי תוכנה לעריכת קבצי שמע שתדע לעשות משהו מאוד פשוט- לחתוך קטע מתוך קובץ MP3 אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by sharmeiri,

הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם

25. Started by liiight,

לפני כמה זמן הייתה לי איזה בעיית אינטרנט רגעית, ואתר אחד נטען עם עיצוב דפוק (רקע לבן במקום שחור, ופונטים לבנים של טקסט). הבעייה היא שאני לא מצליח לטעון אותו מחדש כמו שצריך בFF. מחקתי את כל ההיסטוריה, וניסיתי שוב, והוא נראה אותו דבר, מה שאומר שהוא עדיין מושך את העיצוב ישירות מהCACHE (בכל דפדפן אחר אין שום בעיה). למישהו יש עצה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים