תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני שולח מייל, הוא שואל אותי הודעות מפגרות בקשר לכתב שאני שולח ואם להפוך את זה ל-html או Plain text או משהו כזה... חוץ מזה כל פעם גם הודעה אם קידוד UTF-8 משהו כזה. מה אני עושה עם השטות הזאת??? נראה לי שבכלל אני שולח סימני שאלה. התוכנה הזאת מעולה אבל אם אני לא מסדר את ההודעות האלה אני מעיף אותה נראה לי. ??
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
(שוב אני מדגיש,יש לי קספרסקי כאנטי-וירוס,בנורטון אני משתמש רק לשם speed disk optimise ) (בבקשה בלי הערות כגון "תמחק את נורטון זה לא שווה" וכו' .) אז תראו.... כשאני מפעיל את הnorton systemwork וזה מבקש לעשות active אני בא ללחוץ next אבל המסך תקוע .... זה מאוד מוזר ...הוא ישר תקוע ואני רק רואה חלון שצריך ללחוץ next אבל אני לא יכול זה מראה את הסמן כשעון חול...(שצריך לחכות קצת כשזה טוען) אבל לא הגיוני שזה טוען שעההההה.....זה תקוע . מה עושים? (וניסיתי להתקין מחדש לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה AD AWARE באמצע חיפוש היא נעצרת לי בריגיסטרי אני לא יודע מה לעשות, ניסיתי להפעיל את החיפוש ב SAFE MODE אבל לא עזר ועדיין ממשיך להתקע באותו המקום.. מה הפיתרון איך אני יכול לגרום לתוכנה לסיים את הסריקה? SPYBOT ניסיתי גם את התוכנה הזאת והיא עושה לי סריקה בקצב צב לאחר שעה היא זזה לי רק כמה קבצים אני מעדיף שתתנו לי פיתרון לתוכנה AD AWARE בכל מקרה כל הצעה או רעיון תתקבל בשמחה פליייייייייייז אני נואש אז , תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש מצב שמישהו מסביר לי איך אני יכול להכין את הדבר הבא : שיהיו נגיד סתם לדוגמא 10 עמודים אז לכל עמוד יהיה דף הסבר שאני יכין עליו ובעמוד הראשי יהיה חיפוש שיפנה ע"י חיפוש השם של הסרט לעמוד הנכון.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום..אם לא בבקשה תעבירו. אני כבר מתייאש מזה..אני צריך להקטין או/ו לערוך קטע וידאו ב-mpeg2.. ניסתי בוירטואל דאב..וגם ב-winavi ולא הצלחתי כלום.. אפשר הסבר מפורט איך עושים את זה? בתודה מראש..שלומי.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי MKV איכותיים במחשב (רזולוציה גבוה ו5.1 ערוצים) שהVLC לא מצליח לנגן (BSPLAYER בכלל לא רוצה לפתוח אותם משום מה). כשהם פועלים יש תקיעות, וכל מני ארטיפקס. לפעמיים אפילו התוכנה נסגרת (לא משהו נדיר). מישהו יודע מה הבעיה? אגב הקובץ פועל מצוין עם NERO SHOW TIME, אבל אי אפשר להצמיד בתוכנה הזאת כתוביות (SRT), אז זה לא עוזר. זאת הגרסה הכי חדשה של התוכנה (BSPAYER\VLC) . מעבד P4 2GHZ A. 512DDR , אבל כל התוכנות והתהליכים ברקע סגורים.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
משהו חינמי ופשוט בכדי שאוכל להשתלט על המחשב שלי מהעבודה,לפתוח ולסגור תוכנות וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שאני כותב בעברית במירק ושולח אני רואה רק סימני שאלה (15:50:43) (@iz) ????? אבל שאחרים רושמים בעברית אני יכול לראות אני נמצא על פונט עברי במירק , עכשיו David , אבל ניסתי כבר כמה פונטים ובכלום אותה בעיה למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם וירוס יכול לפגוע בחלקים שונים במחשב? לדוגמא הביוס והלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קורה לעיתים קרובות שאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים ו/או להוריד יישומים והדפדפן נסגר בפתאומיות (ללא שגיאה/תקיעה/ מסך תשלח/אל תשלח) ומופיע על הדסקטופ מסמך TXT. הוספתי את הקובץ, משהו מוכן להסביר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בIE לא עבד לי הVIDEO בכמה אתרים כמו WALLA אז התקנתי FIREFOX שגם פה זה לא עובד. (לפחות הוא לא סוגר לי אותו כשיש VIDEO אל הדף) מישהוא יכול לעזור לי? איך אני מתקין את הVIDEO בFIREFOX???
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איך ניתן לגרום לדפדפן להציג את האתרים שנכנסתי עליהם לאחרונה בראש הרשימה שמופיעה כשאני פותח את ה-Location Bar? דוגמא: http://img413.imageshack.us/img413/2923/sitegoesup9pk.png
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי ):..... גה אד הוואר מוצא אבל לא מוריד וככה גם ה spybot search and dastroy!!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בפקודות אני מתכוון הרצה של תוכנות ופעולות . תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום צריך ליצר עיתון עם ידיעה מושתלת תודה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
-
-
אני משתשמש בnero ואני רוצה לצרוב שתי משחקי PS2 שהפכתי לimage בדיסק אחד, אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
תוכנה הכי קלה והכי פשוטה... + אולי איזה מדריך שימוש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
עזרו לי אנשים חכמים, הפכו את חבורבורותיו של אחד הנמרים! אני רוצה ש אחד מן הנמרים יההיה שחור עם חברבורות לבנות באותם גוונים כמו עכשיו רק הפוך! [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני מנסה לצרוב דיסק dvd5 זה מראה לי כאילו הוא רק 4483mb אבל על הדיסק רשום 4.7(זה קרה גם בnero7). זה בעיה בנרו או שככה זה אמור להיות?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
^^^^
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לבנות מצגת הכוללת סרטים, אודיו, תמונות ועובדת גם עם טקסטים והכל בשילוב. עד עכשיו עבדתי עם ה Movie Maker אבל אין שם תכונות כמו ב Power Point . בקיצור אני מבקש המלצה על תוכנה טובה וקלה לשימוש שתשלב לי פחות או יותר את שתי התוכנות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מובנה על לוח של אינטל ולא נמצא שום דרייבר למערכת ההפעלה X64. חשבתי שיש מקורות נסתרים איפשהוא :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 3, 800 שעד היום ברוך השם פעל מצוין הפעלתי אותו לפני מספר ימים והוא מתחיל לעשות לי בעיות- אני לא מצליח לראות סרטים בכמה נגנים- יש לי במחשב את bsplayer, vlc. הורדתי כמה מקודדים חדשים שעד היום לא היו לי כמו נימו וזה בכל זאת לא עוזר. בדקתי את המחשב בתוכנות אנטי וירוס וזה לא עזר לי. וגם שחזרתי את המערכת לחודש שעבר וגם זה עלה בתוהו. מה עליי לעשות? אודה להתייחסותכם, צח
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להטמיע את התרגום לקובץ AVI וכל שאר סוגי קבצי סרטים מבלי שלאחר ההטמעה אני יצטרך לצרוב את הסרט יותר פשוט אני רוצה להטמיע לכל הסרטים שלי שעל המחשב תרגום לצמיתות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי שום דרך...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-