עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liav12,

הורדתי את התוכנה מהאתר ואין לי מושג מה עושים ואיך משתמשים בה...אם אפשר עזרה?

2. שתצפין קבצים-תיקיות וכ'ו עם סיסמה . אני ראיתי מלא תוכנות freeware וגם shareware . אני רוצה רק שתמליצו לי מניסיונכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  3. מישהו פה נתן איזה הסבר אבל לא כל כך הבנתי וזה לא הלך לי. וגם האם האימיול צריך להיות פתוח\סגור\פתוח אבל לא מחובר כי שמעתי שזה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Started by lunamia,

היי, מבקשת המלצה ואם אפשר גם דרך להורדה של תוכנת url caputre טובה ועד כמה שאפשר גם פשוטה... תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by edoson,

משום מה התמונות ב ADOBE לא נראות כמו שהם באמת. כלומר יש הטיה לכיוון מסוים של הצבעים ואז אני לא יכול לשפץ כלום בגלל שאין לי מושג איך זה נראה אח"כ! למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. האנטי וירוס מזהה אותה והוא מכניס אותה ל vault שלו אבל משום מה נראה לי שהיא עדיין פעילה, כתוב שהיא משפיעה על הקובץ svchost.exe של הווינדוס והיא מגדילה אותו ככה שיעמיס על המחשב, עכשיו הוא שוקל איזה 30 מגה ואני חושב שהוא לפני זה שקל רק 15 מגה.. אז אני מחפש מה לעשות.. תודה רבה למי שיעזור =]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. היי אני לא ישעמעם אותכם עם הסיפור המלא ולמה אני צריך, אבל אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הבאה: בכל תת-תיקיה שבא יש פחות מ5 קבצים, כל הקבצים יועברו לתיקיה והתת-תיקיה תימחק הרעיון זה שאני יתן לתוכנה תיקיה (או תיקיות) והיא תבדוק את התיקיות שבתוכם (הם התת-תיקיות) בעבר הייתי צריך תוכנה לשינוי שמות של קבצים למטרה דומה, אחרי הרבה חיפושים מצאתי תוכנה נחמדה בשם Renamer אשר עשתה לי את העבודה (מצאתי הרבה, פשוט ברובם לא היו את האפשרויות שהייתי זקוק להם, בRenamer יכלתי לכתוב לעצמי אפשרויות)... לעומת זאת לא מצאתי שום תוכנה המסוגלת לעשות את העבודה בהזזת קבצים...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by dan105,

המחשב איטי לאללה התקנתי כבר מלא תוכנות נגד וירוסים לא מצא כלום וגם הרבה תוכנות נגד תוכנות ריגול וגם לא עזר... אני חושששששד שזה בגלל התוכנה EXEEM - יכול להיות? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:51:32, on 29/01/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  9. כל פעם שמנסים לשלוח מייל מתוכנת אופיס כגון אקסל או word נפתח ממשק של אוטלוק אקספרס במקום אופיס אוטלוק. עד לא מזמן זה היה בסדר. ממשק בחירת תוכנות בררת מחדל אפשר לבחור רק אוטלוק אקספרס. יש windows xp pro ואופיס 2003 בתצורת exchange למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by Aviram,

מדי כמה זמן אני מנקה את תקיית ה-Program Files מתקיות ריקות של תוכנות שמחקתי, וקבצים לא רצויים שנשארו. היום מצאתי תקייה בשם NewDotNet ויש שם את הקובץ: newdotnet6_30.dll uninstall6_30.exe בלבד. אני לא ידוע מה זאת התוכנה הזאת, אבל כשאני רוצה למחוק את הקובץ dll, אני מקבל שגיאה שהקובץ בשימוש. רציתי לדעת אם מישהו מכיר פה את הקובץ הזה או משהו והאם הוא יכול לגרום לי לבעיות ???

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. שלום, אני מחפש תוכנה עם אוריינטציה לילדים (אבל לא משהו מצועצע) אשר יאפשר בניית אתר לבנות בקוד אני יודע - אני צריך לתת את זה לאחיינים כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. אתמול אבי הביא לי מצלמה פשוטה של אינטרנט והוא הביא איתה תוכנה. עכשיו שאני מצלם סרט עם התוכנה, כל סרט של דקה לוקח 400 מגה. לא הייתה לי שום אפשרות קומפרסור. אם אפשר בבקשה להמליץ על תוכנה טובה שאפר לצלם איתה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by Forest14,

משום מה, האקספלורר לא פותח חלונות חדשים אלא חדש על חשבון הישן. ניתן לפתוח חלונות חדשים רק בטאבים. בעברית פשוטה - לא ניתן לפתוח חלונות אינטרנט נפרדים.....

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לראות את המפרט של המחשב שברשותי (לוח אם, ספק, וכו'). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by ep2,

איך אני פותח קבצי TEXT/HTML ב FIREFOX? כשהיה לי אקספלורר, הייתי פותח אותם עם האקספלורר, איך אני פותח אותם ללא אקספלורר? תודה

16. Started by GbeTech,

שלום! אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שיעשה מקשי קיצור לסיומות של אתרים. לדוגמא: במקום שאכתוב www.hwzone.co.il ואז ENTER, אכתוב בכתובת hwzone ואז (אם קבעתי כך) אלחץ CTRL+ENTER וזה לבד ישלים לסיומת שהגדרתי. אתם מבינים? שתהיה הגדרה כזאת (נגיד): ENTER = www.*.com CTRL+ENTER = www.*.co.il SHIFT+ENTER = www.*.net. או דברים אחרים. מכירים כזה תוסף? ועוד שאלה, אם יש אפשרות בתוסף Tab Mix Plus, שכל טאב חדש יפתח ברקע. או אם יש תוסף מיוחד לכך. כלומר, שאם אני בטאב מסויים, ואני פותח עוד טאב, אז שהדפדפן ישאר על הטאב שהייתי עליו, ושהטאב החדש פשוט יפתח ברקע. תודה רבה נ.ב. יש אתרים מסויימים שהפרסומות עולות על שאר האתר. בבראוסרים אחרים זה לא ככה. יש אולי תוסף שמתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by Liran -,

שלום לכם יש לי בעיה קטנה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בה, אז ככה ... אולי לא כולכם שמעתם, אבל יצאה גירסה ניסיונית של Norton AntiVirus 2005 למס' חודשים בלבד ( גיסת ניסיון : ). היום התקנתי אותה, עד עכשיו השתמשתי ב - Norton SystemWorks 2004 + Norton AntiVirus 2004 והכל עבד פשוט מושלם ! העידכונים עבדו כל הזמן, הכל עבד טוב בקיצור. אחרי שסיימתי להתקין את הגירסת ניסיון של האנטי וירוס, נכנסתי אל ה - Live Update על-מנת לעדכן את האנטי וירוס שיעבוד בצורה טובה, בסיום העידכון, אחרי שהוא הוריד את כל העידכונים + התקין אותם, קיבלתי את הדו"ח הבא : ( הכל היה מסומן ב - V ירוק, פשוט לא רואים את זה בתמונה :-\ ) אוקיי, חשבתי שהכל בסדר והמשכתי, נכנסתי אל האנטי וירוס עצמו כדי לסרוק את…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. מחפש תוכנה שאני שם על הדיסק און קי וברגע שאני מחבר אותו למחשב אז כל מה שמוקלד על המחשב מועתק גם לדיסק און קי. כלומר זה מועבר אליו כל עוד הוא מחובר למחשב וברגע שאני מנתק אותו אז שום דבר לא נשמר/מותקן על המחשב. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by x-pac,

הייתי רוצה לדעת איך להגיע למהירות גבוה בAzureus בגירסה2.3.0.4

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by SeaMonster,

אתם יכולים להמליץ לי אל תוכנת צריבה טובה ל Vista 64bit? תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  21. אם אני מוריד משהוא (סתם הורדה רגילה ביותר באינטרנט אם שמור וכל זהה) אני יכול להפסיק אותה באמצע??? זה משהוא כבד 900מגה האם זה מזיק.? האם כדי לי לחקות לסוף ההרודה

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by Fkl0ster,

היי, יש לי חשבון ב- hotmail.com שבו שתי ספריות בהן יש עשרות מיילים שברצוני לשמור, אבל אני לא מוצא אופציה כזו... :-\ האם יש פתרון יעיל יותר מאשר לעבור הודעה אחר הודעה ולעשות העתק&הדבק? אנא העירו את עיני...

23. Started by elad-k1,

איפה התוכנה שיכול לכבות את האוררים שבמחשב יש פה את התוכנה אנמי לא זוכר איפה זה

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  24. אני אישית משתמש ב - LSD. מה אתם אומרים? (ואם גם תוכלו להגיד למה...)

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

אני רוצה לעשות את הפיירפוקס שלי כברירת מיחדל במקום האיקספלורר אני לא מוצא איפה ואיך! ועוד משהו עם הפייר פוקס למשל שאני משתמש באייסי בצד ימין ומדביק אותו לצד ימין אז הוא דוחק את שאר הדברים הצידה (< אין בזה דבר פסול אני אוהב שזה כך) אז הפיירפוקס לא מצתמתצם אלא שנאר בגודלו ולכן הוא הוא יוצא מהמסך, אשמח אם תוכלו להגיד לי איך פותרים את זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.