עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by איסתרא בלגינא,

אני מנסה לשמור קטע קצרצר מ- DVD לצורך העלתו לפורום ברשת. כבר משכתי את ה- vob-ים ופיענחתי אותם, עכשיו נשאר רק לגזור את הקטע המבוקש ולדחוס אותו מחדש כדי לחסוך מקום. התקנתי את הגירסאות האחרונות של VirtualDubMod, AC3Filter ושל LAME (גם DS Filter וגם ACM), פתחתי את ה- vob - ואין אודיו! VDM לא מכירה את הפילטר ל- ac3 וכל ניסיון לעשות איתו משהו מביא להודעת שגיאה שלא נמצא פילטר מתאים. גם את LAME היא לא מכירה. התקנתי שוב ידנית, אותו כנ"ל. בדקתי ב- Sound Recorder, גם הוא לא מזהה אותם. בדקתי בלוח הבקרה, הם לא מופיעים. גם ffdshow שהתקנתי מוקדם יותר ושאחראי על כמה פורמטי אודיו לא מופיע. ניסיתי במחשב אחר, בתול למדי (לא הותקן עליו שום קודק למעט אלו שבאו עם Windows) ואני נתקל באותה תופעה …

2. שלום לחברי הפורום. אח שלי שלח לאחותי שנמצאת בחו"ל אימייל. עכשיו הוא שלח לה את המכתב באוטלוק בקידוד לא נכון(היו לו שלושה אפשרויות בחירה , והוא בחר באפשרות הלא נכונה כנראה שגרמה לקידוד לצאת ככה) אז יש דרך לתקן את המצב? :-\ אני מקווה שהבנתם מה הבעיה...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. יש לי לקוח שלא שולט באנגלית, והוא ביקש ממני למצוא לו תוכנות קיימות בעברית, כדי שיוכל לבצע תחזוק מערכת יעיל. אני יודע שיש את spybot בעברית... אך האם קיים גם אנטיווירוס , firewall וממ זהו בעקרון.

4. Started by The-Devil,

אני רוצה לדעת איך משתמשים בתוכנה Ghost לצורך העברת מידע מהארד דיסק להארד דיסק שכן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by funky,

מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה שאני יראה את ההיסטורי למה אני לא יכול לראות אותו ולפני שמחקתי את האיסיקיו יכלתי.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  6. חברה אני צריך עזרה יש לי מיקרוסופט אאוטלוק 2002 ואחרי הפירמוט של המחשב גיליתי ששכחתי לגבות את הדואר נכנס והאנשי קשר זה חשוב לי מאוד!! אני משתמש בתוכנה -r-studio לשחזור קבצים שנמחקו אבל מישהו יכול לומר לי איזה קבצים אני אמור לשחזר או למצוא? תודה לכל מי שמנסה לעזור

7. Started by maorbe,

שלום התקנתי לא מזמן את הבטא של אינטרנט אקספלורר 7 לXP ומאז כל פעם שאני נכנס לחלון שיחה במירנדה ויסטה מופיע לי חלון כזה : מישהו יודע איך מבטלים את החלון הזה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by gal_il50,

למה ה-WINAMP שלי(גרסה 3)קורא רק שירים באנגלית? את השירים בעיברית הוא מציג לא בג'יבריש אלא עם מלא סימני שאלה והוא לא קורא אותם. מה הבעיה? דרך אגב יש לי WINDOWS XP PRO

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by iakovl,

באיזו תוכנה אתם משתמשים תנו שמות אנשים והמלצות לאחרים

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. יש לי קובץ avi גדול של ככמה ג'יגות (לדוגמא 3 ג'יגה) מה התהליך להקטנת נפחו? ע"י איזו תוכנה אני עושה את זה? ועד כמה אפשר להפחית בלי שזה יפגע באיכות כמה אחוזים? ואם אפשר שזה יעשה לזה קידוד divx או משהו. חשוב לי להזכיר שאני רצה שהקובץ עדיין ישאר קובץ avi . מצטער שאני שואל את זה פה אך אני לא יודע לנסח את זה אחרת. תנסו לענות בבקשה או שתפנו אותי ללינק שיעזור לי כי לא הצלחתי למצוא תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by BloodyW,

כשאני צופה בוידיאו באתרים כמו יוטיוב וואינט וכל אתר עם וידיאו ומעביר למסך מלא, הוידיאו נתקע והסאונד ממשיך כרגיל. אני נאלץ לצאת ממסך מלא ולהכנס שוב, אבל אחרי כמה דקות זה קורה שוב. ניסיתי להתקין מחדש את הפלאש פלייר של אדובי וזה לא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  12. האם אפשר לקודד סרט עם תרגום שיהיה מובנה בנרו מבלי להשתמש בVD?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי, אני צריך תוכנה שתיכך AC3 וM2V ותחבר אותם לVOB. למישהוא יש? כעקרון התוכנית שלי היא לעשות קובץ VOB בלי תוכן של סרט אלא רק סראונד וככה ליצור SACD.... תודה רבה!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by ski_farm,

יש לי דיסק קשיח נייד שאליו אני מעביר את כל הסרטים שאני מוריד בכמה פעמים שהעברתי קבצי מדיה (סרטים, שירים) לדיסק הקשיח הנייד נפל הקשר המחשב הפסיק לזהות את ההתקן ורשם הערה שלא היה ניתן לשמור את כל הנתונים עבור קבצים מסויימים גם בזמן הקרנת סרטים המצב חזר על עצמו הקבצים לא נמחקו וכולם הועתקו ונשמרו בדיסק הקשיח הנייד ליתר ביטחון העתקתי את כל הקבצים בלי בעייה למחשב שלי אך כמות נכבדת של סרטים שהועתקו למחשב לא ניתן לראות ותוכנת הניגון מודיעה שיש תקלה ונסגרת וכך נשארתי עם כל הקבצים שחלק גדול מהם לא ניתן לראות איך אני פותר את הבעייה כדי שאוכל לצפות באותם סרטים שכנראה נפגמו או משהו אחר תודה רבה מראש ski farm

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש איזה תוכנת בדיקה טובה ואמינה לבדיקת הארד דיסק מתוצרת חברת hitachi אשמח לקבל המלצות בתודה daido

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

בזמן האחרון כבר ממש ממש קשה לגלוש, כל הזמן הדפים נתקעים ולוקח להם הרבה זמן להיטען, בד"כ אני פותח הרבה טאבים ובזמן שאני קורא טאב אחד אז השאר נטענים בינתיים וככה הלאה, אבל עכשיו טאבים אחרים בקושי נטענים בלי שאני בפוקוס עליהם, שלא לדבר על תמונות שלוקח כמה דקות לפתוח. זה לא בעייה באינטרנט כי בזמן שאני מוריד קובץ אז אני מוריד על מקס' מהירות. אין וירוסים \ רוגלות, ניקיתי קוקיס וקבצים זמניים. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  17. שידרגתי את הווינדוס 7 לגירסא החדשה (7100) , ככה שהייתי צריך לפרמט את המחשב. מאיזושהיא סיבה לא ברורה , סטים פשוט מסרב לעבוד. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש , אבל בכל פעם אחרי ההתקנה כשהוא עושה לעצמו UPDATE , הוא מודיע שהוא לא מצא את STEAM.DLL ואז נכשל בעצם בעדכון , ניסיתי מלא פעמים להתקין ולהסיר מחדש , RESTART וכו'... למישהו יש רעיון איך אפשר להתקין את סטים ושיעבוד ? כי זה דיי חשוב לי..

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. יש לי תתוכנה Ad-Aware משנת 04 אני יכול ליצור התקנה שלה עם כל העדכונים של עד היום? הכוונה כמו בווינדוס XP במקום להתקין ווינדוס XP ואז להתקין SP2 יוצרים דיסק אחד של XP SP2 כדי לחסוך בזמן ובנוחות

19. Started by Sma1,

שלום, אני מנסה להעביר קובץ AVI ל-MPEG על מנת שאוכל לצרוב ל-VCD. אני משתמש בתוכנת TMPGENC. בחלק הראשון של הסרט אין בעיה, אבל כשאני מנסה להעביר את החלק השני, אני מקבל delay בין הקול לתמונה ??? אם למישהו יש הצעות...

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  20. אני צריך תוכנה, שבא אני רושם את שם הסרטף ופרטים על הסרט, אם ראיתי את הסרט הזה, מה הדירוג שלי אליו, ומי משחק בו תקציר וכו' מישהו מכיר תוכנה כזאתי? תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by ali_baba,

איך אני מסיר את windows media player באופן סופי ומוחלט ?? (ואל תשלחו אותי ל start,setting ,control panel,add or remove program) זה לא באמת מסיר את התוכנה הספציפית הזאת

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by duk4u,

יצרתי מצגת בעזרת התוכנה Photo to movie על מנת לנגן את הקובץ בכל DVD המרתי את המצגת לקובץ DVD כמו בתמונה הבאה אלה הקבצים שהתקבלו ברצוני לציין שהנגן היחידי שאני מצליח לנגן את הקובץ ב VLC פלייאר. ואנני יודע כיצד לצרוב בנרו את הקבצים על מנת לנגן בכל DVD . אשמח לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by do_k,

הי בדר"כ אני משתמש ב-BS PLAYER להצגת סרטים. אחלה תוכנה ידידותית שמציגה גם כתוביות בלי שינוי שמות והגדרות מסובכות בכללי. עד היום התוכנה הציגה את רוב הקבצים. השבוע ניסיתי להציג דרכה קובץ סרט של 1080i. לא הצלחתי. אפשר להציג אם התוכנה הזו כאלה קבצים, או שיש תוכנות אחרות? VLC יודעת, אבל אני לא כל כך אוהב להשתמש בה. היא פחות ידידותית. תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.