עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oev israel,

בסטרימינג באינטרנט, כשזה פועל על מדיה פלייר במהירות adsl הוא תוקע את המחשב (רק בתוכנה הזו, רק בחיבור מהיר). ההודעה שנרשמת: a fatal exception 0E haz occured at 0028:ff0a4b7c. the current application will be terminated. יש לציין כי רק ריסט למחשב אפשרי במצב כזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by maormark,

מחפש תוכנה שממירה מtrp ל avi.. מישהו מכיר? מצאתי תוכנה שהיא ממש טובה iSkysoft Video Converter דגם 2.1.0.55 הבעיה שאני צריך סריאל, יש למישהו סריאל לתוכנה הזאת

3. Started by ronkishe,

היי אני מתכנן בקרוב להתקין במחשב שלי ווינדוס 7 64 ביט האם כל המשחקים ייתמכו ב64 ביט? או שאני צריך לחפש גרסא שתומכת ב-64 (כמו דרייברים למשל) וכנ"ל לגבי תוכנות כמו פוטושופ ולייטרום. תודה רון

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. היי לכולם ברצוני לסנכרון את חשבון ה- Gmail שלי לקליינט, אבל להמנע מסנכרון תיקיות spam & trash לחלוטין (וזאת ללא צורך במחיקה חוזרת של המיילים המגיעים אליהן). 1. ניסיתי לעשות זאת ע"י ה- outlook 2010 beta, לא מצאתי אופציה כזו, שאלתי חברים לגבי ה- outlook 2007 - לא הכירו את האופציה (אם יש אמורה להיות גם ב- 2010). נאמר לי שלפחות בעבר ניתן היה להגדיר את העניין ב GMAIL - לא מצאתי אופציה כזו. אם אתם מכירים אופציה כזו בתוכנה אודה לכם אם תדריכו אותי בנושא. 2. כמו כן, אם הדבר אפשרי ב- Thunderbird (עדיף portable) שמהמעט שקראתי היא קטנה ומהירה יותר אשמח גם לשמוע. ואם כבר מדובר עליה, אשמח לדעת אם היא כוללת את כל הפיצ'רים שב- outlook, האם עובדת טוב עם עברית והאם צפויה לעשות לי בעיו…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. שלום, יש לי כמה סרטים שאני חייב להמיר עד מחר בערב ל MP4 לנגן MP4 של חברת RGN -2401 או משהו כזה (מוצר מדבקה שקיבלתי ולא מצאתי עליו יותר מדי פרטים באינטרנט) אין לי שום צורך בתרגום. ניסיתי להמיר קבצים ל MP4 עם WINAVI (אני ממיר איתה לאייפון ולעוד מכשירים כמו PSP וכאלו ותמיד מצליח) אבל המכשיר לא קורא אותם. בהתחלה שקיבלתי את המכשיר הזה הצלחתי לראות בו MP4. אני חייב להמיר שוב ולראות את הקבצים. חייב עזרה , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל אם לא מצטער לא ידעתי איפה לכתוב. בכל מקרה יש לי בעיה בלפטופ שבחלק מהסרטים הסאונד ממש ממש חלש. אני משתמש בK-LITE FULL הכי חדש שיש וניסיתי להכנס להגדרות הסאונד של FFDSHOW ולהגביר אבל מתברר שזה לא עוזר.. מה אפשר כן לעשות? תודה..

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Numi1989,

מאז הפירמוט שעשיתי יש לי כמה בעיות שצצו, אחת מהם זה בכול פעם שאני מכבה את המחשב כרגיל דרך התחל, המחשב כאילו נכבה ואז נעצר על דף שחור, כמו הדף התחלה של win xp רק שבמקום לטעון, כתוב: "לחץ על כיבוי, על מנת לכבות את המחשב", ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי, ורק אז המחשב כובה. איך אני מחזיר את זה להגדרות הרגילות, שברגע שאני לוחץ כיבוי דרך התחל, המחשב נכבה בלי עוד שאלות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by nisimm,

שלום אני מחפש תוכנות עריכה איכותיות לכל מיני דברים,יש המלצות חוץ מAdobe After Effects וvagas? ועוד משהו-יש תוכנות שלא פועלות עם כרטיסי ATI,אתם יודעים איזה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. בניית תפריט לדיסק עם כמה תוכנות . ברצוני לבנות תפריט לכמה תוכנות שיש ברשותי כגיבוי. כשאני מעלה את הדיסק שיתן לי תפריט ועל ידי לחיצה אני אכנס ל SETUP של התוכנה ויתקין אותה אודה על כל עזרה תודה: BARAKUSH

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. רציתי להוריד את נרו, אבל ראיתי שיש 2 גרסאות: Nero 7 Premium Reloaded - Trial Version ו- Nero 7 Premium Reloaded - Full Installer. מה ההבדל בניהם?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by xlSnaK,

שכחתי תסיסמה וגם כשאני עושה שכחתי סיסמה אז שם אני לא זוכר את התשובה לשאלה... יש דרך לגלות את הסיסמה שלי ? תודה זה דחוףףף [=

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by pergola,

אני נכנס לdreamweaver לtemplate שעשיתי.. ואז גורר את העכבר על כל מה שעשיתי.. ובוחר באפשרות לעבור לfireworks (בedit שם) בfireworks אני לוחץ על אחד מהslices שעשיתי.. ואז באפשרות בחלון behaviors אני לוחץ על ה+ ובוחר set pop-up menu שמה אני עושה את כל ההגדרות ומשנה מה שצריך.. ואז בוחר בdone עובר לdreamweaver אוטומטית זה מבקש לעדכן הכל.. אני מעדכן.. לוחץ בנוסף גם save all.. ואז כשאני עושה preview on browser בעמוד הראשון שזה מביא לי זה מסתדר ומראה לי כשאני שם את העכבר על הslice הזה את הpop-up אבל כשאני לוחץ על קישורים אחרים באתר.. (ועדיין נשאר הslice הזה כי הוא מוגן בtemplate) אז במקום שכששמים את העכבר עליו יופיע הpop-up זה לא עובד.. ובמקום מופיע למטה בצד שמאל רשום לי את מה ש…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. טוב אז יש לי משהו מציק שמעצבן אותי כבר תקופה . יש אתרים שמבקשים ממני להתקין תוסף של קויק טיים בפייר פוקס, אני מנסה להוריד והוא אומר לי שהוא לא מצליח, ושולח אותי להורדה ידנית, אז אני מגלה שזה בעצם לא תוסף אלה בכלל כל התוכנה,לא מתאים לי להוריד את כל התוכנה ולהתקין. ידוע לכם על איזה תוסף שיעזור לי לאתרים שדורשים quick time???

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  15. היי לכולם!!! אני צריך תוכנה חינם אשר משחזרת טוב תמונות מכרטיס SD אשר פורמט תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by oronab,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בבוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים. זה די מלחיץ אותי

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by kotel,

יש לי רעשים מוזרים כאילו זרמים בכל פעם וזה פשוט בלתי ניסבל מה עושים אין איזו תוכנה שמשתיקה את זה? אני יודע שזה בכלל תוכנה כי לא היה לי את זה לפני..

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. Started by oorlevi,

נגיד שיש לי על המחשב סרט SVCD בלי כתוביות אני רוצה להדביק לו כתוביות ואז לצרוב שיפעל ב DVD בבית ואני לא מוצא כתוביות ל SVCD אני רק מוצא ל XVID משהו כזה עכשיו אני גם צריך מדריך שיעזור לי להדביק את הכתוביות לצמיתות... השאלה היא אם אני יכול להצמיד כתוביות של XVID לSVCD ואם כן איך עושים זאת? אפשר פשוט רק להשים את הקובץ בתיקיה? הDVD יקרא את זה? יש לציין שיש לי בבית DVD פשוט אבל קורא VCD/SVCD מי זיכול להסביר לי אני אשמח ואני צריך גם מדריכים. צריך תשוות דחוף, תודה!

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  19. רוב השאלה בכותרת, יש לי דיסק שמכיל מוזיקה (בפורמט אודיו סידי) ומכיל גם סרטים יש לי מקודד FLAC ופחות או יותר זהו, איזה תוכנות אני צריך כדי לבצע את זה? בנוסף חשוב שהפורמט יהיה לוסלסס, יש אפשרות מוגבלת לעשות את זה דרך הנרו בפורמט שהוא לוסי ואני לא מעוניין בכך

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. Started by nimrods,

מאיפה אני יכול להוריד תוכנה של חתימות אבל בעברית תודה לעונים??

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

אז כך עם כל גירסה חדשה שיוצאת נירו הופכת לכבדה ומעצבנת יותר והחלטתי שאני צריך משהו אחר שיעבוד על ויסטה 64 ביט ושבין היתר יתמוך בצריבת DL DVD תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. כותרת. ומאיזה גירסא נרו תומכת בויסטה? כי אתמול התקנתי ויסטה ונרו 6 לא עובד שם...

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by nore0,

התקנתי את הגירסה האחרונה 7.2.0.240 בהפעלה של סרטוני QuickTime באתרים עולה לי האייקון הזה http://img19.imageshack.us/img19/5818/quicktimepk0.jpg צריך להתקין מכאן משהו ? http://www.apple.com/quicktime/resources/components.html יש לי מקודדים של CCCP

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי u torrent ,ברגע שאני מגביל את האפולווד המהירות צונחת ל-0 כנראה בגלל שמי שבה את המוד עשה הגבלת בדיוק כמו שיש באימיול. אני לא רוצה להשתמש בנט לימיטר,איזה מודים של ביטורנט יש שהם טובים ואין להם את הדבר המעצבן הזה שיש ב u torrent ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by dor_20,

שלום לכולם! מישהו מכיר איזושהי תוכנה שניתן בעזרתה להקליט שירים מהרדיו של המדיה פלייר? תודה מראש דור

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים