עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פתאום קפצה לי הודעה של כל המשתמשים שם וניסיתי להשתמש במשתמש ברירת המחדל אבל הוא לא נתן לי ועכשיו הייתי צריך לעשות משתמש חדש ושום דבר מהתוספות, לינקים לא מופיע לי, איך להחליף את המשתמש בחזרה לברירת מחדל? לא יכול להראות תמונה כי לא מוצא את החלון הזה יותר....

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by elior021,

שלום לכולם אז ככה בן דוד שלי הקטן רוצה להיכנס לצאט של נענע אבל משום מה מקבל את ה3 שגיאות הבאות אחת אחרי השניה couldnt create directory c progrem files nana even though it does not exist error5 couldnt copy c:\users\7cff 1\appdata\local\temp\low\chat.dll c:progrem files\nana\chet.dll from the following reson3 get temp file name failed with error267. parameters c: progrem files \nana אלו שלושת השגיאות הוא משתמש בוינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by aerosmith,

האיי סי קיו לא מתחבר לי פתאום! אני שם תסיסמא, וזה חוזר כאילו למצב הראשוני אחרי כמה שניות כאילו לא הכנסתי סיסמא, כאילו נכנסתי עכשיו לתוכנה וצריך להכניס תקוד מחדש.. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by p_q,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת - להקליט וידאו (רצוי גם עם קול) ממצלמת אינטרנט כל פעם שזזים מול המצלמה. - שיהיה גם צילצול מסויים ברמקולים של המחשב מתי שהתוכנה מזהה תזוזה בתמונה - ושיהיה אפשרות לשיתוף המצלמה באינטרנט(רצוי) - ושיהיה אפשרות לכוון את הרגישות של המצלמה תודה מראש

5. איך אני יכול לעצב לעצמי חתימה עם שם ותמונה משלי, שיהיו מעוצבים, או שפשוט תגידו לי לעזאזל איך כולם מכינים לעצמם חתימות יפות, ואני לא יודע איך?! טוב תודה בכל מקרה D:

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by hd500,

שלום. ראיתי שאפשר לשדר איתה לייב בבלוגים, או אפילו במסנג'ר עצמו. (שזה מזהה את זה כמצלמה, או משהו בסגנון) יעני שרואים את כל המחשב עצמו וכו'.. (שולחן עבודה, וכל פעולה שעושים במחשב) השאלה איך אני מתאים את התוכנה למסנג'ר? איך אני מפעיל במסנג'ר את זה, בשביל שיראו? כבר נכנסתי וסימנתי אנדליי על לייב וזה.. אבל אין, פשוט ללא הצלחה.. לא מצליח לשדר חי במסנג'ר.. אולי האם מישהו יודע איך להתאים את זה אחד על לשני? (אפשר גם לשדר במסנג'ר בלייב - בדוק!) אז מי שלא יודע , שלא יענה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. רשת מחשבים - אני מעוניין לדעת מי גוזל יותר/פחות מאשבי רשת/ אינטרנט אי מיילים כבדים וכדומה. אשמח אם התוכנה תהיה פשוטה וחינמית. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by rb024,

איך עושים התאמה בין תאים (כמתואר בתמונה)? הסבר: מתוך כרטיסים 1-20 אני צריך לבדוק את הסטאטוס(המצב- שומש/לא שומש) של כרטיסים 1,6,9,15,18,20 ולא את של כולם (ראה טבלה עם כותרת כחולה). המטרה היא שזה יסדר את הרשימה הצהובה ההתחלתית לרשימה הצהובה הסופית לפי מה שדרוש ברשימה הכחולה... http://img138.imageshack.us/img138/2860/excelqtj5.jpg תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by mor873,

רכשתי שירים ב WMA ואני רוצה להמיר אותם ל MP3 אבל זה לא מתאפשר לי בגלל שהקבצים מוגנים האם יש דרך להסיר את ההגנה . תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by Homey,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לקחת תמונה ולמשוך את החלק העליון שלה כלפי פנימה, כלומה שמתמונה ישרה היא תהפוך נגיד לתמונה שאני אוכל להלביש אותה על שולחן למשל וככה זה יראה שהיא שוכבת עליו אני מקווה שהבנתם את הרעיון תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  11. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by vinipyx,

פשוט קופץ כל הזמן אותו חלון אמרו לי שאני יכול להסיר אותו , איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by Boomer,

יש אפשרות להוסיף לחצנים חדשים ב-Toolbar של האקספלורר או לשנות לינקים לכאלו קיימים? אני צריך את זה כי התקנתי את ה-Messenger החדש אבל ב-Toolbar יש לינק עם Icon רק ל-Messenger הישן. אז איפה זה נמצא (איזה תיקייה או איפה ב-Registry) כדי שאני אוכל לשנות את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by RonTwins,

החלטתי לנסות את מזלי בפוטושופ...מה דעתכם? אני חייב לציין שזו החתימה הראשונה שלי אז לתת הערות,הארות והערות בונות.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  15. כי אין AUTOFIRE, הטמטום גם שאי אפשר להשעין את זה בצורה נורמלית בשביל ללחוץ עם האצבע שלא התעייפה, בטוח יש איזה תוכנה שעובדת עם ה MAME שמאפשרת AUTOFIRE ?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מייצא את קובץ המיילים של האאוטלוק 2003 ואחרי התקנה חוזרת מחזיר את המיילים וכנ"ל לגבי משתמשים כלומר לשמור את הפרופיל ואחרי התקנה חוזרת להחזיר אותם

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. סיגייט קספרסקי קריו? וגם איזה גרסא

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  18. אני אישית משתמש ב - LSD. מה אתם אומרים? (ואם גם תוכלו להגיד למה...)

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. היי, התפריט של התוכנה Adobe Reader 6.0.2 ME מופיע לי בג'יבריש. השורה פקודות (של קובץ, תצוגה, עזרה וכו') מופיע בעברית אבל כשנכנסים פנימה הכל כתוב בג'יבריש. בדקתי את הגדרות השפה ב Regional and Language Options והכל תקין שם. מערכת ההפעלה היא XP עם SP1.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by sapartil,

אני רוצה לשאול שאלה ברצינות מוחלטת. אני מבקש שרק מי שמכיר אימיול כזה שיענה. מי שרוצה לצחקק על השאלה שלי אני ממש ממש מבקש ממנו לא לכתוב כלום !!! השאלה שלי היא איזה מהאימיולים מאפשר להוריד קבצים מבלי שההורדה תרשם אצל הספק ? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=151831

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by shai11,

המחשב האגדי שלי בתיקון אז מצאתי פנטיום 3 בגג.. זה עכשיו קשה להיות עם 256 אחרי שהיה לך 2 גיגה הקיצר המחשב לא זז! עכשיו שמתי אייסיקיו 6 כי אני רגיל כבר (יש עליו XP) אבל יש לי בעייה עם פלאש וזה עושה תאייסיקיו איטי ואת המחשב עוד יותר מבדיקה פשוטה יצא שזה הפרסומות האלה שיש בתיבת הודעה מישהו יודע איך להוריד אותם?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by benor,

כרגע אני משתמש ב- LH Bittorent והוא בסדר לפני זה השתמשתי ב- ++BT והיא רק עשתה בעיות, המחשב נהייה איטי ואם למשל הייתי עושה Pause להורדה מסויימת אז זה היה מתחיל להוריד מחדש. יש לכם רעיון?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. Started by ROTFL,

שלום אנשים. מסיבה שאינה מובנת לי, האאולוק מסרב לעבוד (ראה תמונה מצורפת). אתמול אחרי שהמחשב קפא נאלצתי לבצע ריסטרט וכשהווינדוס עלה מחדש האאוטלוק הציג את הודעת השגיאה הזו. הרצתי SCANDISK ולא נמצאו שגיאות, ניסיתי להפעיל את האאוטלוק במצב בטוח וגם את הווינדוס במצב בטוח וללא הועיל. יש למישהו רעיון מה עושים? עידכון - גם כשאני מנסה להיכנס ידנית לסיפריה לא ניתן ומתקבלת ההודעה הבאה:

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  24. שלום רב, סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו) באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת? תודה רבה מראש עמיר

25. תוכנה שאני יכול להעביר את הסרט האמיתי של הבלוקבאסטר למחשב (פריצה של הדיסק) אבל לא את התיקיה של ה-video_ts אלה ב-ISO או משהו כזה.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים