תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא חשוב, מצאתי... הם פשוט קוראים לזה סקייל במקום רי סייז...
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש פה אחד היודע כיצד להסיר את HOME SEARCH??? שימו לב, חיפשתי בגוגל, השתמשתי בכלים המוצעים כמו HSREMOVAL ו HijackThis, בנוסף ביצעתי את הפעולות המוצעות ב http://computercops.biz/postp236341.html. בנוסף -> Adware, S&D ו SpySweeper לא עזרו. NAV2004 מצא חלק מהקבצים אך לא הצליח להוריד חלקם (לא היו בזיכרון). בנוסף ניסיתי להשתמש בנעילה על אתר הבית ובקובץ HOSTS. שום דבר לא עזר. הצעד הבא הוא פירמוט, זה לא כזה קריטי אבל הייתי רוצה למצוא פיתרון אחר. לשמחתי הבעיה לא אצלי אלא אצל חבר, אבל עדיין צריך לעזור לו!
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי! איני מצליח לצפות בקטעי וידאו בתוך אתרים. ישנם פעמים שאף נעלמת תמונה כלשהי . קניות בנענע גם איני מצליח ליכנס. ניסיתי דפדפן מוזילה לא הולך כלום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
במסנגר החדש יש פרסומת בחלק התחתון של החלון של התוכנה עצמה לא חלונות השיחה האם ישנה דרך להסיר את הפרסומת הזו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהוא מכיר את התוכנה הזאת ? אני מנסה להעיף אוץה מה TESKBAR ללא הצלחה הרצתי בדיקת SPY . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום זה קורה לי בפעם המי יודע כמה - יום בהיר אחד ונעלמו לי *כל* הכתובות על תיקיותיהן יש דרך לאחזר אותן? עריכה: הכוונה היא לא לכתובות שבהיסטוריה, אלא למועדפים(עם התיקיות והכל)
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב תמונת מסך של הודעות שמופיעות מדי פעם, ואם אני מאשר או מבטל זה תוקע את המחשב. מה ניתן לעשות? זה וירוס? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
תוכנה שאני יכול להעביר את הסרט האמיתי של הבלוקבאסטר למחשב (פריצה של הדיסק) אבל לא את התיקיה של ה-video_ts אלה ב-ISO או משהו כזה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
נכון , עשיתי טעות - את זה אני יודע (התקנתי XP 64) ..מה חשבתי לעצמי? טוב , אני כבר עם המערכת הזו מעל 4 חודשים ובינתיים הכל בסדר , אני כרגע משתמש ב Agnitum Outpost firewall שעושה רושם מצויין , רק שהוא חוסם את כל העולם ואישתו בערך (מה שגורם להמון בעיות , גם אם מציבים חוקים נכונים , יש לו IPS פנימי ודברים דומים ל SmartDefence של CheckPoint).. אם כך - למישהו יש המלצות ל FW אחר? חשבתי על החבילת Security של Mcafee , דבר אחד שיהיה ברור אני לא מתקרב ל Symantec ו Windows FW... /discuss
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לא מבין למה זה, אם אני סוגר אותו כולם נעלמים אבל אפילו כשכמה טאבים בודדים פתוחים המון פרוססים נפתחים ותופסים המון זיכרון http://imageshack.us/photo/my-images/849/unledqnw.png/
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם קבצי וידאו כשאני מפעיל אותם יש רק קול אין תמונה ואין כל קשר לקודקים או לנגני מדיה הורדתי את כל מה שדרוש בתודה, מאור. עריכה: משהו יודע מה לעשות בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוס של NOD32 הבעיה היא שנגיד והוא מצא לי 10 קבצים נגועים (וירוסים וכדומה) את אלה שקשורות לתוכנות אין בעיה למחוק (וזה במידה שאי אפשר להסיר את זה ) מה קורה אם הוא מוצא לי קובץ נגוע בתוך תיקייה של ה WINDOWS או בתוך SYSTEM32 מה אז אני אמור לעשות אם הוא רושם לי שאי אפשר להסיר את הוירוס ונשאר רק למחוק מה אני אמור לרשום לו הרי אי אפשר להשאיר את זה ככה "LEAVE" תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה או איך אפשר לגרום לכך שהמחשב יעלה בשעה מסויימת?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה לא סיפור רציני, סתם רכיב ריגול פעוט שלא יסכן אף אחד. אז איך הוא לא נמצא בתוצאות החיפוש?! פתאום שמתי לב שיש לי רכיב ריגול במחשב (כשקופץ לך חלון מדי פעם בלי קשר ויש תוכנית שצצה וחוזרת ברשימת התוכנות הפעילות, לא קשה לדעת). ב-Task Manager, התוכנה החשודה היתה WindowsSecurityUpdate.exe, שקפצה פנימה והחוצה מהרשימה בלי הפסקה, מה גם שלא ראיתי אותה מעולם - במיוחד אחרי שביטלתי בכלל את העדכונים של מערכת ההפעלה. ביצעתי חיפוש רגיל ומצאתי את הקובץ ב-c:\windows. באתי למחוק אותו, אבל חשבתי למה לא לבדוק את התוכנות שלי עם אתגר. לא אתגר הכי קשה, כי זה נראה לי סתם מסכן ולא רציני - סתם פותח חלונות מדי פעם כשיש אינטרנט, לא עושה מעבר לזה. ועוד בתיקיה כזו (windows).. בין המקומות הראשונים לחפ…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ANY SUGGESTIONS?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאחרונה, התקנתי על המחשב חשבשבת 7 (על XP), במטרה לעזור לבעל עסק בשכונה שלי, ירקן לצורך הדוגמא. הנתונים שהוא מעוניין להכניס לתוכנה הם, כמה בננות, תפוחים, ואבטיחים, הוא קנה היום. וכמה הם עלו לו סה"כ ביחד. בנוסף, הוא גם מעוניין להכניס כמויות שנמכרו, ולראות מה הבלאי שלו. דוגמא להמחשה - נתיחס ליום אחד כאל חודש: הוא קנה 3 תפוחים, 1.2 ליחידה = 3.6 ש"ח הוא קנה 2 בננות, 1 ליחדיה = 2 ש"ח ואבטיח אחד, 5 ליחידה = 5 ש"ח. סה"כ 10.6 ש"ח. לעומת זאת, הוא מחר 2 תפוחים, 3 ליחידה = 6 ש"ח הוא מכר בננה אחת, 3 ליחידה = 3 ש"ח ו-0 אבטיחים. אז באותו יום הוא הרוויח סה"כ 6+3 = 9 ש"ח ברוטו. הבלאי שלו, הוא על אבטיח אחד, שעלותו 5 ש"ח, בננה אחת, ותפוח אחד. סה"כ בלאי = 5+2+1.2 = 8.2 דוגמא קטת מפורטת מדי, …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם יש דרך לדעת על מייל חדש באוטלוק 2003 כשהתוכנה לא פתוחה?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה-אז אם צריך להעביר... מישהו יודע אם אפשר להגדיר שהשורה הראשונה בעמוד תופיע תמיד (אני מתכוון שגם כשאני יגלול ויירד לשורות תחתונות יותר בעמוד השורה הראשונה עדיין תופיע כמו סוג של כותרת..) תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום אני זוכר שב-ICQ 2003 היה אפשר לשלוח הודעה לכל רשימת המחוברים.... האם יש תוכנה שמאפשרת את זה ב-ICQ 5.1 ??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
הורדתי כמה סרטונים כאלה וזה מקרטע החומרה שלי אמורה להספיק (ראיתי שזה עובד במחשבים אחרים עם חומרה דומה ) מה "חסר" ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי SYSTEM MECHANIC עשיתי סריקה וראיתי שיש לי המון קבצים כפולים (סה"כ בערך 1GB תופס לי) , הייתי רוצה לדעת איך אני יודע מה אפשר להסיר ומה לא תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אח שלי שלח לאחותי שנמצאת בחו"ל אימייל. עכשיו הוא שלח לה את המכתב באוטלוק בקידוד לא נכון(היו לו שלושה אפשרויות בחירה , והוא בחר באפשרות הלא נכונה כנראה שגרמה לקידוד לצאת ככה) אז יש דרך לתקן את המצב? :-\ אני מקווה שהבנתם מה הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-