תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה של תקיעות וקפיצות בלתי נסבלות בסאונד שיוצא מהכרטיס קול (לא משנה מאיזה תוכנה\פורמט צליל) כאשר Azureus פתוח ומעלה קבצים. לא מצליח להבין למה Azureus (ורק התוכנה הזאת) גורמת לתקלה הזאת! והנא חלק מהדברים שכבר ניסיתי זה לא הדרייבר - השתמשתי בדרייברים של Youp-Pax והם לא עשו כל בעיה מיוחדת לפני כן אך בכל זאת מחקתי אותם לגמרי (השתמשתי גם בתוכנה "Driver Cleaner Pro" כדי להסיר) וכרגע אני משתמש בדרייברים שמגיעים עם חלונות - לא עוזר. אין כל קשר לעומס על המעבד - הבאתי לנגן עדיפות Realtime וזה לא עוזר בגרוש. זה לא הנגן - ניסיתי את WMP, BSPlayer, Winamp בכולם אותו בעיה. זה לא codec - התקלה מתרחשת בעת נגינת כל פורמט לא משנה איזה WAV/OGG/MP3 וגם בסרטים. ניסיתי למחוק לגמרי את Azu…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך הפיירוול ב- KASPERSKY INTERNET SECURITY 6.0 ביחס ל-ZONE ALARM לדוגמא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי אייפוד חדש. עכשיו שמתי אצל חבר שירים דרך האייטונס שלו. באתי הביתה, רציתי לשים שירים משלי וזה מה שזה כותב לי: איך אני מבטל את זה כדי שאני אוכל רק להוסיף דברים מאצלי בלי למחוק את כל מה שקיים כבר באייפוד? כי אחרי שמופיעה ההודעה הזאת, ואני לוחץ על NO, זה מראה לי כאילו האייפוד לא מחובר בכלל. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.kaspersky.com/trials נה ההבדלים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי כשאני מנסה לקודד סרט אני מקבל הודעת טעות, מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
באיזה אמצעי ניתן לראות בברור אם זיכרונות עובדים בדואל :s05: אני לא רואה ב - SiSoftware Sandra Pro Home 2007 :s05:
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש איזה אתר ספציפי שגלשתי בו עד היום בלי בעיה והיום פתאום שאני בא להכנס אליו אז הדפדפן רושם לי Unauthorized IP address. האתר לא נותן להכנס אליו יותר,אין גישה לאייפי שלי להכנס לאתר מה אפשר לעשות בכל זאת כדיי להכנס לאתר?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אנשים מורידים אנטי וירוס בקאזה - באימיול אבל מה הקטע ? הרי זה יורד מהרשת עם וירוסים והוא בכלל לא יציב אז מה הטעם ? ראיתי בקאזה שיש הרבה תוכנות אנטי וירוס זה מפתה אבל לא יודע אם להוריד
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להתחבר אל האינטרנט הSTART BAR שלי נתקע ואני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מלפתוח חלון של קליק ימני (עכשיו פתחתי את הTASK MENEGER לפני שהתחברתי וגם את הFIREFOX וככה אני כותב :\) יש למישהו מושג מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב FireFox ורוצה לחסום איזשהו אתר ואני לא יכול לחסום אותו דרך הקובץ Host (פרטים בהמשך) חברה שלי כל היום משחקת באיזה משחק שנקרא Bubles, זה נחמד אבל היא כל היות משחקת בזה!!! אני יודע מה כתובת ה IP של ה Web Page שמפעיל את המשחק ואני רוצה לחסום אותו. חברה שלי מכירה את האופציה של חסימת אתרים דרך הקובץ Host אז אם אני אחסום את האתר משם היא תעלה על זה... איך בכל זאת אני יכול לחסום את האתר :s05: ??? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
ICQ 2003B אם אני רושם הודעה וצד שני לא אונליין אלא OFFLINE אז30...40....אחוז מההודעות מגיעות בכלל כ סימני שאלה ????????? ?????? ??? במקום הכתוב . למה זה קורה ? ניסיתי לשנות פונט ..הצד השני גם שינה פונט ועדיין ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לקוח מהדיון הזה... אולי יעניין אתכם הדיון המרתק הבא שהיה לי עם עוד מישהו שהתלהב מ-BS גם. במיוחד תאהבו את הסוף של הסיפור. מצטער מראש על האנגלית... תקציר: 500,000 משתמשי BS הולכים לחטוף עכשיו מכת ספאם שלא חוו בימיהם כי קפצו מהר למים הקרים. ציטוט שלי מהדיון עם אותו מתלהב: "I will probably give Blue Security a chance in a few weeks/months when more data is gathered that their methods actually do work in practice and that it's a viable long-term solution."
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא ככה ברגע שאני מוריד משו ומוחק אותי לגמרי הוא נמחק אבל במאפיינים של הכונן הוא מראה כאילו הוא שם הנפח נשאר אותו נפח מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אם אני למשל רוצה להוסיף קצת את הבאסים באיזה שהוא שיר להגביר אותם ליותר חזקים מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות זאת?<
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת בכללי?? יש לי אותה והיא מסיימת לאחות לי תכונן תוך כמה דקות ונראה לי שזה מהר מידי משהו יכול להסביר לי את התופעה!? תודה ofeky1
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה זאת התוכנה הזאת ביכלל ..? מה אפשר לעשות איתה..?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מסתבר שה-google toolbar משתלט על הקליק הימני כך שאי אפשר להשתמש בבבילון עם האינטרנט אקספלורר. מישהו מכיר דרך לבטל את ההשתלטות של ה-google toolbar? איפה בכלל נמצאים התפריטים של הקליק הימני ברג'יסטרי?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 בנוסף כתוב לי בחלון של מאפייני הצלילים שאין התקן שמע.... וכשאני מנסה לפתוח את החלון של בקרת העוצמה הוא מראה חלונית כזאתי.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להסרה מלאה של כל הדרייברים אבל ממש הכל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה מיפוי אתר ולא VISION כי היא לא ממש מוצלחת =\ יש לכם? אם לא אז תוכנה שממש נוחה להכנת תרשים זרימה לפחות...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב שלי... ולא הצלחתי לסדר את עניין הסאונד... לא שומעים כלום מכיוון שחסרים לי הדרייברים של הסאונד.... אלו הפרטים שהצלחתי להוציא מהתוכנה CPU-Z.... נתנו לי אתר לחפש בו אבל אני לא ממש מצליח להתמצא בו.... זה האתר: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד..... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם , בדירה שאני שוכר כרגע ישנו מחשב חלש במחיוד , PENTIUM 3 550 CELERON ( ולא ניתן לבצע OC..... ) כשאני מנסה להריץ עליו סרטים שמקודדים ב DIVX או XVID ב WINDOWS MEDIA PLAYER אני רואה את הסרט אך בקטיעות וה CPU על 100% כשאני מנסה לנגן את הסרט ב VLC ,אני מצליח לראות בצורה יותר טובה , אך עדיין יש קטיעות כל כמה שניות לצורך העניין , כדי לא להעמיס על המחשב כשהסרט רץ כל התוכנות שעובדות ברקע סגורות , המחשב פורמט לא מזמן ואין בו ווירוסים או רוגלות והשאלה היא : האם יש נגן " קליל " יותר שבעזרתו ניתן לנגן סרטים במחשב המזדקן הזה ? האם ניתן בכלל לראות סרטים במחשב עם מעבד שכזה ?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל אני מנסה להגדיר את הרשת בין המחשבים(מוצלב) בכל אופן אחרי restart נעלמו לי כל המעודפים וה firefox מרצד כל פעם שאתר מסיים טעינה מתחיל ריצוד מעצבן הסרתי התקנתי-אין שינוי אני לא יכול לחזור לאקספלורר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-