עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי לפני כמה זמן תוכנת פקס, הסרתי אותה ומתברר שנשארה האפשרות להדפיס אליה בword ז"א, ללחיצת cntl-p מופיעה רשימת מדפסות שהתוכנה הזו נמצאת בהן. אני רוצה להעיף את זה. מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. יש לי לוח אם של asus p4p-e-dekuxe ומעבד intel pent 4 3.2 socket 478 לא ממש יסתדרתי לימצוא עידכון לביוס שלי בבקשה עזרה בתודה מראש שלומי

3. יש אתר שמוריד את הסרטים לווינדוס מדיה פלייר...יש איזושהיא דרך להצויא את המוזיקה לקובץ MP3 או משהו?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. שלום לפני מספר ימים נתקלתי במחשב שלי ב CYBER SECURITY זו תוכנה שמשתלטת על המחשב ומודיעה לך (פיקטיבי) שיש לך וירוסים, מה שלא נכון בכלל, לא הצלחתי להסיר את התוכנה בשום מקרה גם לא מלוח הבקרה מהסר חומרה, אין אפשרות ... מישהו יכול לעזור ? אני כבר אובד עצות, תודה מראש אסף

5. אהלן, אני לא יודע מאיפה הוא הגיע, מעולם לא הורדתי אותו, ואני מניח שהוא בא עם משהוא אחר שהתקנתי. בכל מקרה, כל פעם שאני נכנס לפדפן-מנוע החיפוש בשורת הכתובות היא "Speedbit" במקום "Google". שיניתי את מנוע החיפוש לגוגל ואחרי סגירה של הדפדפן (Chrome) מנוע החיפוש "Speedbit" חוזר לתפוס את מקומו של גוגל. מחקתי את ה"Speedbit" הזה, ואחרי סגירה והפעלה מחדש של הדפדפן-הוא שוב חזר. לא יודע מה לעשות, אני כבר שוקל לפרמט את המחשב... כמו כן, הרצתי סריקת אנטי-וירוס על המחשב, מחקתי כל תוכנה שאני לא רוצה מהמחשב שלי-וזה לא עזר. אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש, אליסף

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by asaf16,

טוב אז ככה, את הבעיה הזו יש לי כבר הרבה זמן (3 חודשים?), והחלטתי שנמאס לי. מה שקורה זה שהאקספלורר שלי עובד לסירוגין. כלומר, מדי פעם הוא עובד, ומדי פעם הוא מגיב כאילו אני לא מחובר לאינטרנט (page not found), בעוד שהFF עובד רגיל כל הזמן. איך אני מסדר את זה? כן, עידכנתי גירסא לאקספלורר, לא עוזר. יש משהו דפוק בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. אני מחפש תוכנת שולחן עבודה מרוחק שלא תשפיע על השימוש במחשב הנשלט, ותעבוד על רשת ביתית דרך ראוטר, רצוי שהתוכנה תהיה חינמית. תודה מראש, אורי

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. שלום לכולם, הורדתי את התוכנה partition magic מהמדריך הבא: http://www.lala.co.il/modules.php?name=For...p=324651#324651 התקנתי אותה ומתי שאני בא להפעיל אותה היא מעלה לי הודעת שגיאה: [ מה עושים כדי שהתוכנה תעלה?! תודה..... נ.ב יש לציין שהתקנתי והסרתי אותה פעמיים כדי לוודא שלא היה בעיה בהתקנה... הסרתי אותה מהרגסטי ומכל מקום אחר ככה שלא יכלו להיות "שאריות".. וחפשתי תשובה בגוגל ואני רואה שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת אבל זה באנגלית (אני מבין ככה ככה אנגלית) וזה קצת בעיה... אז אם אתם יודעים אנגלית ותוכלו להגיד לי מה לעשות....

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  9. Started by ophir555,

צריך עזרה בניקוי וירוס/רוגלה בשם antivirusscanner.com האם יש תוכנה חינמית. מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל כולם בתשלום תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. יש לי: לוח אם - MSI P67A-GD53 B3 P67 CHIPSET רמקולים - Creative Inspire T6060 5.1 התקנתי דרייבר לכרטיס הקול Realtek HD ושמתי לב שישנה לשונית "default format" שבה ניתן לשנות תדירויות ואת מספר הביטים. כרגע זה מוגדר על 24 ביט, 48000 הרץ. יש אפשרות לרדת ל16 ביט ולתחום דיי נרחב של תדרויות (נע בין 44.1 ל192 KHZ) או להשאר על 24 ביט ולהעלות תדירות ל96 KHZ או ל192 KHZ. מה בעצם הביטים והתדרויות האלה מסמנים? אם אני מעלה או מוריד אותם איכות הסאונד שלי משתנה? שינוי של משהו שם עלול ליצור עומס על רכיב כל שהוא\לקצר את זמן החיים שלו? נ.ב אני מוסיף תמונה במידה והשאלה לא הייתה ברורה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. אני מחובר בכבלים (מתב) דרך בזק בינלאומי (בלי חייגן) לפעמים יש לי התנתקויות מבזק בינלאומי (בעיות בצד של הספק) אני מחפש תוכנית שתגיד לי אם אני מחובר או לא ומתי התנתקתי , כמה זמן אני מחובר וכו'

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Green,

שלום אני יודע שיש שני תוכנות ממש טובות בשביל לגבות סרטים מדיוידי כאלו שאם הסרט גדול מידי אז אפשר להוריד חלק מהתוספות וחלק מהרצועות שמע בשביל שזה יכנס לדיוידי סינגל לייר תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. Started by idot,

דרוש תותח vb.net לעזרה במ"ס בעיות ספציפיות בפרויקט לימודי...בתשלום idotamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by rafa1977,

כנראה שיש לי בעיה בדפדפן של הווידוס ,מכיון שאני לא מצליח להתקין את תוכנת האנטי וירוס של נורטון הוא מודיע לי על בעיה בסקריפט של הדפדפן , השאלה שלי ,האם אפשר למחוק את הדפדפן ,ולהתקין אותו מחדש מבלי לפרמט את כל מערכת ההפעלה ,או אם יש ךכם פתרון אחר אני אשמח רפא

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. של המשתמש administrator במחשבי windows nt4. הסבר: בעבודה שלי יש 64 מחשבים שכרגע יש להם את אותו שם המשתמש ואותה הסיסמה. בגלל פרשת הסוס הטרויאני אני מחפשת תוכנה או סקריפט (שאוכל לכתוב בעזרת ידע שאקבל בפורום הזה) שתשנה לי כל 3 חודשים את הסיסמאות במחשבים (עפ"י רשימת סיסמאות שהוכנה מראש) תודה רבה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. Started by Triple-z,

שלום, במחשב שלי אני משתמש ב- TVOUT באופן קבוע והוא מושאר דולק בתור דסקטופ נוסף, התצוגה הראשית (מסך המחשב) מוגדר בתור תצוגה 1 והטלויזיה בתור 2 עכשיו שאני מתחבר עם REALVNC הוא מראה לי רקע ריק של הדסקטופ השני וצריך לגלול כדי לראות את הדסקטופ הרגיל רק שאני מבטל את הטלויזיה זה נפתר אבל אני רוצה להשאיר את זה דלוק כל הזמן לא להדליק ולכבות איך אני מגדיר לו שיראה לי רק את התצוגה שמוגדרת בתור ראשית (אצלי כרגע תצוגה מספר1)?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by holy_cows,

אני כרגע אחריי פורמט,עם norton internet security 2004 האינטרנט מוריד לי מאתרים שהורדתי על 80-90 פתאום מוריד לי על 10 יכול להיות שזה בגלל הנורטון? עשיתי סריקה מלאה ולא נמצאו וירוסים או ואני משתמש ב windows 2000 pro

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  18. מהו מנהל ההורדת הכי מומלץ כיום? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  19. אני מדבר על תוכנה שתהפוך דף כתוב לעבודה מוכנה ב WORD לדוגמא שניתן לערוך אותה לפי הצורך. שמעתי על LIGATURE אבל היא לא שווה הרבה, מישהוא מכיר תוכנות רציניות יותר? וחשוב שבעברית

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. הQUICK TIME תמיד נתקעת לי כשאני רואה סרטונים ברשת.. מבקש שם לתוכנה שתפעיל לי סרטונים מהרשת ושתהיה יציבה ולא תתרסק כל הזמן. תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. Started by EyEOnE,

לא מצליח להוסיף משתמשים לרשימה. נפתח לי חלון שרושם לבדוק את החיבור לאינטרנט. מערכת הפעלה Win 7, חיבור לאינטרנט דרך WI-FI.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. Started by netanelj,

אני צריך את התוכנה ratiomaker שמזייפת רטיו על הורדה HTTP תודה לעוזרים

23. יש לי בעיה בצפיית סירטונים דרך האינטרנט.. זה מציג את הסירטון בצע ירוק..זה ככה בכל הסירטונים באינטרנט. תודה לעוזרים

24. שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.