עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gshhar,

תודה.

2. Started by iakovl,

אוקי תראו יש לי בעיה שמתחילה לעצבן אותי ואני צריך עזרה איתה. יש לי את כל חבילת נורטון, סיסטם 2003 ואינטרנט סקיורטי 2003. הבעיה היא שמדי פעם הוא חוסם לי תמונות בכל העמוד, אפילו פה בHW. איך אני פותר את זה? תודה על העזרה ;D

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. Started by shaul,

דבר ראשון, באמת מזה... דבר שני, גילתי שיש לי בעיה עם הCRC כאשר ניסתי להתקין מקס פיין, יצאתי מההתקנה והתקנתי שוב, גם במשחק עצמו יש לי בעיות, היכול להיות שזה שוב, כתוצאה מכך ודבר שלישי, אם אני מנסה לעשות אקסטרקט לקובץ BIN הוא אומר לי שהוא לא יכול בגלל שיש CRC ERROR

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. Started by SUBX2,

התקנתי את התוכנה והיא פשוט נתקעת לי כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מה יכול לביות גורם לבעיה ???

5. שלום לכולם רציתילדעת האם קיימת תוכנה אשר עוזרת לשנות את צורתם וצבען של תקיות במחשב ולסדר את שולחן העבודה באופןמגניב יותר (אני לא מחפש החלפת מעטפת יותר מידי מתסבך) תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by AB,

שמעתי שיש דבר כזה אמיול פרוץ....איך זה עובד.? האם הוא משפר את יכולת ההורדה??...ומאיפה אני יכול להוריד אחד כזה...??. תודה מראש..1

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by motir,

הנה שאלה מעניינת: אני משתמש בדפדפן Avant Browser (שמבוסס על המנוע של Internet Explorer). ניסיתי להשתמש במוזילה אבל היו יותר מדי בעיות תאימות עם אתרים שונים, וה-Avant מאוד נחמד לשימוש. אבל: למוזילה יש פיצ'ר נחמד מאוד שנקרא Find As You Type. העסק הזה מאפשר לך, כשאתה קורא עמוד, פשוט להקיש מילה, והוא מחפש את המילה בכל העמוד ומקפיץ אותך מיד למילה שהוא מצא. לחיצה על F3 מאפשרת לחפש שוב וכו'. הוא אפילו מדגיש את המילה, שיהיה נוח.. :-) אפשרות עוד יותר נחמדה היא לחפש רק לינקים (החיפוש הרגיל ימצא גם לינק וגם טקסט רגיל שבתוך העמוד). אם מצאת לינק, אפשר להקיש על ENTER ופשוט לקפוץ לשם. והשאלה: האם מישהו מכיר פלאגין כזה ל-Explorer? תודה, מוטי.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by gimi10,

שלום לכולם ערכתי סרט ביתי.. ובכוונתי לצרוב אותו על DVD האם יש משהו שיודע איך ניתן לחלק אותו לחלקים כך שה DVD הביתי יכיר אותו וניתן יהיה לעבור בן קטעים.. תודה על הסיוע

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. Started by naknir,

אהלן חברים, אני משתמש ב-Winamp 3 וכשאני מכניס דיסק, החלון הקטן של ה-CDDB עולה אבל אומר לי שהוא לא מותקן ואז נסגר תוך 2 שניות בערך.... למה זה? למה הוא לא מזהה את הדיסק (דיסק בכלל לא נדיר ובהחלט אמור להיות מזוהה)? ניר.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  10. שלום... אני התקנתי OUTLOOK EXPRESS 6 על המחשב שלי... ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה מאד זמן עד שהוא עולה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהוא בודק את תיבת הדואר ברגע שאני פותח את התוכנה אז ביטלתי את האפשרות הזו ועכשיו אני מפעיל את זה ידני, אבל זה לא עזר כי עדיין כשאני מעוניין להפעיל את התוכנה ואני מפעיל אותה לוקח לו יותר מידי זמן עד שהוא נפתח. אחרי זה חשבתי אולי שזה בגלל שיש עוד תוכנות פתוחות כמו ICQ MSN ועוד כמה קטנות כאלו, אז סגרתי הכל. וגם זה לא עזר. עם מישהו יכול לעזור לי אני מאד יודה לכם. תודה מראש Some THing,,,

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  11. Started by gshhar,

אני מנסה להתקין את התוכנה JCREATOR,התוכנה על דיסק כי היא מהמורה שלי אבל נפתחת לי ההודעה הבאה. יש לי מלא מקום פנוי בכונן. מה יכולה להיות הבעיה?(יש לי XP ואני מנסה להתקין את הגירסה ל-XP)

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. Started by gshhar,

אני משתף מלא קבצים אז לא יכול להיות שזה זה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. Started by Fkl0ster,

היי, יש לי חשבון ב- hotmail.com שבו שתי ספריות בהן יש עשרות מיילים שברצוני לשמור, אבל אני לא מוצא אופציה כזו... :-\ האם יש פתרון יעיל יותר מאשר לעבור הודעה אחר הודעה ולעשות העתק&הדבק? אנא העירו את עיני...

14. Started by nissim_y,

מחפש תוכנה שאני מספק את המילים והתוכנה תשבץ אותן בתוך מבנה של תשבץ יש חיה כזו ? :

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. תמליצו על תוכנה טובה לצפייה ב VCD תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. Started by laskos,

שלום לכולם לפני שלושה ימים התקנתי בטעות את התוכנה המקוללת הזאת i-lookup.com ומאז אני לא מצליח להוריד אותה. ??? כמו כן זה שם דוחף לי BAR בשורת האקספלורר איך אני מוריד את זה ?!?! תודה נ.ב אני רוצה להעיף את זה לתמיד לא להוריד את.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. Started by tazok,

לאחרונה אני רוצה שמגיע לי כמויות גדולות של זבל לתיבה אני משתמש בoutlook והמסנן שם דיי שוות לתחת... יש איזה תוכנה טובה שפשוט תעיף את כל הזמן כי פשוט נמאס לי מפרסומות הסקס או פרסומות ויאגרה...

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. Started by p_q,

תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  19. האמת שזה נורא פשוט... קניתי כונן קשיח חדש, התקנתי את כל המערכת ממהתחלה... כל התוכנות שאני רגיל אליהם ואז בדקתי אם יש גרסא חדשה ל ICQ. מצאתי את החדשה שיש היום 3916 והחלטתי לנסות אותה. הוא היה מנתק אותי כל איזה 30 דקות בערך... כותב איזה מספר הודעת שגיאה זאת ומפנה אותי ללינק מטומטם באתר של ICQ. בכל אופן מחקתי אותה לגמרי... התקנתי את מה שהיה לי עד היום... גרסא 3800. ושוב! זה מנתק אותי כל פרק זמן מסוים... קצר יחסית לפני הפרמוט זה לא היה לי... מה עושים? תודה! אגב, יש לי ADSL... הפעלתי את ה FIREWALL הבילד אין של XP. אני נמצא מאחורי גייטויי... שתמיד היה ופועל מצויין... קיצור כלום לא השתנה תודה! יניב

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  20. Started by LinkTree,

http://www.xulplanet.com/ndeakin/arts/reasons.html

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  21. Started by nadav1379,

יש לי שאלה מתי שאני מתקין NORTON אז הוא משנה לי את הסל מיחזור לnorton protected recycle bin במקום recycle bin למה זה ומה זה עושה ואם זה טוב בכלל

22. אני מדבר על תוכנה ,שנגיד אני עושה פורמט אז בעזרת הגיבוי הזה אני מעלה הכול בחזרה את כול התוכנות??

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. ברשותי Office 2003 PRO עברי ומקורי. רציתי לדעת אם אפשר להפוך את התפריטים שעכשיו הם בעברית, לאנגלית. זכור לי מOffice XP שאפשר, אבל אני לא יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע, אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. Started by alon83438,

האם יש תוכנה שמראה לי מי שמי שבאינוויזיבל אם הוא באמת מחובר (באייסיקיו) ומאיפה אפשר להוריד אותה?

25. Started by e.s,

למישהו יש? תנו קישור

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.