עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בדפדפן אינטרנט בכל המחשבים בבית ( שמחוברים לאינטרנט בראוטר דרך המחשב שלי) , כשאני מכניס כתובת לשורת הכתובות ולוחץ אנטר לעבור לעמוד, מופיע לי במקומו עמוד שמקשר אותי אליו. Click to go http://www.walla.co.il If this is safe link, click here to go to http://www.walla.co.il ומתחת לשתי השורות האלה 4 פרסומות שליד כל אחת תמונה קטנה. כשאני לוחץ על הקשור לאתר נהאתר נפתח, אבל זה ממש מעצבן שכל פעם אני צריך לעבור דרך הפרסומות האלה! וכמו שציינתי , זה בכל המחשבים בבית ככה. איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  2. Started by Show,

דרייבר: IDT High Definition Audio CODEC מערכת הפעלה: Windows XP home Edition מבקש לינק ישיר לדרייבר זה, תודה =]

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. Started by dudi4u,

יש לי כ 100תמונות בגדלים שונים, ואני רוצה 'להקטין' את כולם שיהיו בגוגל אחיד, ע"מ להעלותם לאתר מסויים. איך הכי קל לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס מסך riva tnt 32m והורדתי מהאתר של אנוידיה דרייבר לכרטיס שלי וזה אומר לי שהדרייבר לא מתאים.. אני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לתת לי לינק שיתאים? יש לי וינדוס אקספי תודהההההההההה...........

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני עובד עם OULOOK 2007 בעברית. הוא מסונכרן עם המייל שלי בג'ימייל. חלק מהמיילים שמגיעים אלי, כתובים בג'יבריש. יש לציין כי לג'ימייל עצמו הם מגיעים כמו שצריך. הבנתי שצריך להגדיר באיזשהו מקום ב-OUTLOOK את הקידוד, אולם לא הצלחתי למצוא איפה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RobiNooB,

כמה שאלות 1) יש מצב להוריד עוד אנמציות ל-ל-א תשלום ? 2) שאני סוגר את התוכנה היא לא ניסגרת היא מתמזערת חזרה למטה #$!....איך אני גורם לX לסגור אותה לגמרי 3) - והכי חשוב (שזו הסיבה שהתקנתי מלחתחילה) איך היא מסתדרת עם אנטי ספאמים .....? כי כתוב פה junk filter plus is off" ...אז הפילטר שלה כן עובד עכשיו או לא ? (אולי עובד רק לא בגסת "פלוס" ?) ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. המסך הם על בהירות מקסימלית, הגדרות הכרטיס מסך לא משפיעות על בהירות הסרט זה רק משנה את בהירות ה DESKTOP. בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה לשנות את הגדרות הבהירות ב BSPLAYER ועושה OK הם לא נשמרות. אודה מאוד על אזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by hck,

היי! יש לי בעיה בתוכנת הדואר Outlook: כאשר אני שולח אימייל קופצת הודעת שגיאה שיש בעיה בשליחת האימייל. הבעיה העיקרית היא שהאימייל כן נשלח, אולם מכיוון שהוא נשאר עדיין בתיבת הדואר היוצא בגלל השגיאה בשליחה אז הוא ישלח שוב בסבב האוטומטי הבא של ה"Send\Receive". זה יצר לי מצב ממש לא נעים לאחר ששלחתי אימייל בלילה והלכתי לישון לפני שהשליחה הסתיימה וכמה מחבריי (בעיקר בעלי תיבת דואר של 1G ומעלה...) קיבלו אימייל אחד מאות פעמים עד שקמתי בבוקר והפסקתי את התוכנה. מצורפת הודעת השגיאה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by אלעד6,

למישהו יש מדריך להכנת להבות בפוטושופ?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ofeky1,

התקנתי Kaspersky Internet Security 6.0 ומאז יש לי בעיה באימיול שהוא מאוחרי פיירוואל משהו יודע איך מסדרים את זה אני לא מבין בתוכנה הזאת?? תודה

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  11. איך אני יכול לסרוק מסמך ולשנות אותו במחשב? אני סורק משסך למחשב ואני רוצה לערוך אותו קצת איך אני משנה? בעזרת איזה תוכנה WORD? כי אם WORD אני לא מצליח..

• 13 תגובות
    • 10.7k צפיות
  12. איך מורידים ומתקינים אקספלורר 7 ללא פעולת האקטיבציה? שלום איך מורידים אקספלורר 7 לגירסא ווינדוס "לא חוקי". תודה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by BedB0y,

אני מחפש תוכנת צריבה שיכולה לצרוב תמונה על הקדימה של הדיסק, בדיסקים שתומכים בזה כמובן. חוץ מנרו, ולא משנה לי אם חינמית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הבעיה היא כזו: כאשר אני שולח הודעה למישהו באי סי קיו כשהוא לא און ליין והוא פותח את האי סי קיו שלו מאוחר יותר הוא מקבל את ההודעה שלי במלאאא סימניי שאלה במקום מה שרשמתי ....זה רק מאצלי ככה הוא רואה את מה שכתבתי ככה : "RobiNooB‎ (‏PM‎ ‏10:26)‏ : ?? ???? ??? ??? ????? ???? ???? ???? ? 8 ???? ?? ??? ???? ????? !!!!!!!!#$%???????? ??? ! ???? ???? ! " ניסיתי לשנות אצלי פונט ...כלום .....עדיין מה אפשר לעשות ? אי סי קיו גרסת 2003B

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  15. אני צריך אפקט של צופר שמפעילים על ידי מנואלה, כמו צופרי אזעקה פרימיטיביים....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בבקשה תעזרו! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by puffer,

ויחד איתו גם הכוננים האופטים הפסיקו לקלוט (DT) כשאני מכניס CD לתוך הכונן, הכונן נפתח ונסגר אבל המידע לא נקרא.. :-X

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by xlSnaK,

עשיתי פירמוט והתקנתי הכל...עכשיו בDEVICE MANAGER יש דבר אחד צהוב וזה PCI יש עליו סימן קיראה צהוב ורמקולים לא עובדים המחשב כאילו לא רואה אותם אין אותם בכלל מה לעשות ? כבר ניסיתי לחבר שוב וזה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. Started by פרז,

שאני סוגר את האנטי וירוס האתר עולה ללא בעיות,אך אני מגדיר את ESET שלא יחסום את האתר. הסברים בעברית ,תודה לעוזרים,מדובר על אנטי וירוס nod32 3.0.650.0

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by yoakall,

שלום בבקשה תענו לי אני כותב את ההודעה שוב.. עשיתי חיפוש וראיתי עוד אנשים עם בעיה דומה אבל בלי תגובות להודעות שלהם... אני יודע שיש איזה תוכנה שבודקת את תקינות הווינדוס על המחשב ומתקנת תקלות .. יש באמת כזאת ?.. איפה אני משיג אותה..?.. נראה לי שיש לי בעיה ב"סיסטם 32" ניסיתי להתקין איזה משחק והקובץ של הסטאפ לא עובד במקום זה הוא רושם לי הודעת שגיאה שיש חוסר תאימות שהסיסטם32/ אוטו אי.אקס.אי לא יכול להריץ את אמ אס דוס.. מה אני עושה ..?. . תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by 1nstall,

לילה טוב לכולם.. בשבוע האחרון הICQ6 לא מפסיק להתקע, לוקח לו המון זה להעלות. תוך כדי זה שהוא עולה, או מאט את כל המחשב עד כדי תקיעה של כל המערכת. בזמן השימוש בו, הכל עובד מאוד מאוד לאט, ולרוב בכלל המחשב ניתקע. במקרה הטוב אני מצליח לסגור אותו במנהל משימות. ניסיתי למחוק ולהתקין מספר פעמים אבל זה לא הצליח. לנסות למחוק אותו ביחד עם המשתמש וכל ההיסטורי, זה יכול להיות קשור? תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by malcolmx9,

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. Started by liav12,

אחים שלי יש לי את הבלאסט ואת הוולקיה מה לעזאזל אני עושה?? שלחו לי איזה מקום שאני יכול להוריד הגנה...

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by holly man,

שלום לכולם ושנה אזרחית טובה יש לי מנסגר 6.1 יש מספר משתמשים במסנגר שנכנסים אליו איך אני מסיר את המשתמשים האילו זאת אומרת שאני נכנס בחשבון אחר קיימים לי גם חשבונות לא רצויים ואני לא יודע איך להסיר אותם שיהיו רק משתמשים רלוונטים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. איפה אני בודק איזה ספק יש לי באוורסט,באיזה שם הוא אמור להופיע? תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.