תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי בבית רשת ביתית כשהמחשב שלי הוא ה"שרת" וזה של ההורים הוא CLIENT. ההורים לא מבינים במחשבים לכן אני מחפש חומת אש ואנטיוירוס טובים ויחסית קלים לשימוש (ממשק בעברית או רוסית יעזור). אני עצמי משתמש בחבילה של ZONE ALARM אבל היא ממש לא קלה לשימוש. לגבי החומת אש, האם צריך חומת אש ל-CLIENT של ICS ואם כן אז האם החומת אש של SP2 מספיקה (וגם לא תהרוס את ה-ICS וה-FILE SHARING)? לגבי אנטיוירוס..... מה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אני רוצה להתקין פאירוול יש לי אנטיוירוס של נורטון איזה פאירוול היתם ממליצים לי
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש פלאג אין שיודע לבצע חיפוש של מילים לשיר בעברית ושיציג אותם בצורת קריוקי (Lrc) , רוב התוכנות \ פלאגטינס שניסיתי לא הצליחו לבצע את הפרמטרים הנ"ל כמו שצריך , Minilyrics מהגרסאות החדשות שלה שיפרה את החיפוש פלאים אבל מציגה את העברית הפוך. ב EvilLyrics גם העברית תקולה וכל הזמן צריך לבצע קידוד מחדש וגם 95 אחוז מהמקרים אין תוצאות לחיפוש. אולי מישהו משתמש בפלאגאין Lyrics מעולה שאני לא מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל בקלות לערוך ID3 תאג של כל השירים שלי נחמד גם אם בסוף התוכנה תדע לשנות את השמות של הקבצים לפי ה-ID3 שקבעתי (לדוגמא בפורמט track - artist - title.mp3) המלצות?
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
....
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה עם מהירות המאוורר של המעבד , יש לי את המאוורר המקורי של אינטל למעבד P4 3.0 631 , הלוח אם שלי יחסית חדש P5ND2-SLI Deluxe יש לו את תכונת ה Q-FAN, פיצ'ר לא ממש ידידותי למשתמש שכן הוא אכן מוריד את מהירויות המאוורר למינימום הדרוש 400 - 600 RPM שקט כאילו לא פועל בכלל אבל זה עולה בכמה מעלות למעבד , ואם מעבירים את התכונה ל Disable אז המאוורר עובר למקסימום RPM, אני רוצה למשל לשים אותו על 1000 או 1500 במקום לטחון קמח ב 3800 באופן קבוע, זה הפריט היחידי שמרעיש לי המארז שלי די מרווח והטמפ' שם סבירה בהחלט (אפשר לראות את המפרט המלא שלי בצד) האם יש למישהו פיתרון נוח וידידותי באמצעות תוכנה או שינוי פרמטר בביוס שאני פיספסתי (אגב הביוס הכי עדכני) התוכנה המקורי…
-
שאני נכנס לחלק מהאתרים אחרי כמה דקות מופיע לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם הקובץ mshtml.dll והאתר נסגר.. אך פותרים את זה תודה......
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש תוכנה שמסוגלת לפענח את הדטאבייס? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניה של ה - 7600GS עם הקירור הפסיבי של לידטק מפלונטר ב737 ש'ח (כמו שהמליצו כאן) ובין אותו כרטיס של אסוס שכולל אפשרות לכידת מסך למשחקים ועוד כמה תוספות - 950 ש'ח בKSP. בקיצור השאלה שלי היא כמה תעלה לי האפשרות של לכידת מסך בנפרד, האם היא מבוססת על חומרה או תוכנה, ואם פתרון כזה (אם יש בכלל) יכול להתאים גם כדי ללכוד זרימת וידאו באיכות גבוהה. תודה מראש ותודה על התשובות הקודמות
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין תוכנה במחשב שתהיה מוסתרת, קחלת ממשק ושלא יהיה אפשר לגלות אותה, שהיא תחסום אתר כלשהוא שלא יהיה ניתן להכנס אליו. יש כזה דבר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
השאלה בכותרת איך נקראת התיקיה שבה כל העדכונים שירדו ממייקרוסופט? האם ישנה דרך מהירה להסירם,חוץ מהוספה והוסרה של תוכניות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי 320MB SDRAM (אופיס 2003 לא עולה על WIN98)
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי איזה 130 GB של מוזיקה ואין לי כוח לעשות העתק הדבק יש איזושהי תוכנה שתתן לי את כל הקבצים שבתקיות והתקיות המשניות לקובץ טקסט???? תודה מראש!!! :bash:
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני משתמש כבר כמה זמן בפרוטוקול ביטרונט. לאחרונה אני רואה שהמהירות נתקעת על50 קילו בייט בממוצע. יש לי חיבור של 1.5 בבזק בינלאומי. באתרים רגילים אני מוריד על 180 ככה. יכול להיות שהספק מגביל? אם כן, יש איזשהו פיתרון?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שהייתי משתמש במאחה דיסק הרגיל של הXP זה היה לוקח איזה חצי שעה ככה וגם בתוכנה Perfect Disk!! אבל עם Diskeeper זה מסיים את האיחוי אחרי 10 דקות גג!! למה זה ככה??
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! כיום אני משתמש ב-firewall של WinXP - SP2 + כל העדכונים של מיקרוסופט ואנטי-וירוס של "avast!". רציתי להתייעץ עמכם אילו תוכנות פיירוול ואנטי-וירוס כדאי להתקין? האם כדאי להחליף? שמעתי ש-Kaspersky ממש אנטי-וירוס חייתי, אבל לא ממש התקנתי אותו - האם הוא "חופר בשכל" הרבה? אילו טובים עוד יש? האם כדאי להתקין שפיירוול שונה? אני זקוק למשהו חינמי, לא כבד ושיעשה את העבודה בשקט וביעילות! מפרט: P-4 2.6GHz HT 512MB DDR 400MHz WD 160GB 7200RPM 8MB cache תודה רבה לכל עוזר!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי P3 עם WIN98SE ועם GEFORCE NVIDIA 200MX SDRAM כשאני מתקין את הדרייברים שלו מהדיסק אז הכל תקין אך כשאני מתקין מחדש או משדרג את הדריברים שלו מהאתר של NVIDIA אז תמיד יש לי הודעת שגיאה בעת כניסת המחשב מחדש לוינדוס: error loading nvcpl.dll אז אמנם הקובת היה חסר אך חילצתי אותו מקבצי ההתקנה ושמתי אותו שם, אך ההודעה חוזרת על עצמה!! מדוע? (למרות זאת כרטיס המסך עובד מעולה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה שיש לי בסביבות ה 70 מעודפים ולפעמים שאני מחפש איזה אתר לוקח לי משהו כמו חצי דקה ויותר ואי אפשר למצוא אתר לפי סדר האותיות כי לפעמים המילה הראשונה במעודפים היא לא שם האתר אז אני מחפש תוכנה שאני ילחץ על מעודפים היא תציג לי שורה כזו (בסגנון של החיפוש כאן באתר) למלות חלק מהמילה של המעודף והיא תמצע לי אותו.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-