תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי סרטים ממצלמה דיגטלית בפורמט של XVID ו DVIX אכשיו רני רוצה להפוך ל SVCD או ל DVD (כידי להראות בDVD שלי) איזה תוכנה עושה את זה הכי איכותי והכי לא מסובך...?? קניתי סרט לDVD ואני רוצה לעשות לו גיבוי יש לי צורב DVD מינוס של טושיבה עשיתי לו אם DVDSRINK גיבוי....הכול טוב ויפה... אבל כאשר(איך לא) נשבר לי הסרט המקורי (המכה של אחים קטנים)רציתי לעשות עוד גיבוי לגיבוי אבל זה לא נותן לי לשכפל את הגיבוי לא נרו6 הכי חדש ולא DVDSRINK הוא קורא כמה שניות ואז מפסיק ב ERROR מה לכול הרוחות זה יכול להיות????? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
התקנתי אותה אבל שאני מנסה להפעיל אותה היא פשוט לא עולה לי (רק מופיעה בתוכניות שעובדות שם CTRL-ALT-DEL) זה קרה לי בעוד תוכנה ואני חושב שזה בעיה בכמה קבצי מערכת. יש דרך לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קניתי אתמול צורב פלקסטור ונאמר שהוא אמור להיות מופעל DMA ויש לי XP ואני לא יודע איך להפעיל אותו למישהו יש מושג? איפה האופציה הזו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זוכר בב skechup 5 היה חלון שבו היה אפשר לקבוע איך העצם יראה, שקפיות(רואים את מה שיש בתוך העצם), שקיפות מלא , ללא שקיפוץ עכשיו בגירסה 6 אני לא מוצא את החלון הזה. מישהו יכל לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי במחשב את הסרט החדש CHICKEN LITTLE וכשאני פותח אותו הוא מראה לי את הסאונד ולא את הוידיאו... גם בעיה נוספת היא שאני מפעיל את הפרקים של"אבודים" הוא כותב לי CANNOT RENDER THE FILE... מה לעשות?? יש לי קודקים של K-LITE 2.63...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שאני מוריד סירטונים אני רק שומע ולא רואה כלום מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
<p>הגעתי לשלב שהוא שואל אותי מה שם השרת הנכנס שלך, ומתחת מה שם השרת היוצא (smtp) מה זה אומר?</p><p>דבר שני האם אני יכול לשים 2-3 תיבות דואר בתוכנה הזאת האם יש תוכנה כזאת?</p>
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב ומאז שהחזרתי הכל כולל את המועדפים שלי לפי הסדר אז המועדפים נעלמים כאילו אלה שאני לא משתמש וזה מעצבן ואני לא מבין איך לשנות את ההגדרות שרשום לי לשנות.. כי סימנתי באפשרויות "אפשר תפריט מועדפים מותאם אישית" והורדתי את הסימון מ"סגור תיקיות שלא בשימוש"... איך מחזירים את זה.. זה פשוט מעיק... כי אם נגיד אני לוחץ על כל המועדפים הם מופיעים ואז אחרי כמה זמן שוב נעלמים.. הנה תמונה שתבינו תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שהמחשב עולה והוינדאוס צריך לעלות הוא מופיעה מסך כמו שמותנים 2 וינדאוסים במחשב רק האופציה השנייה היא תוכנית ההתקנה של הוינדאוס Windows XP Pro Setup ויש לי רק כמה שניות ללחוץ על הכפתור כי אחרת הוא יעלה את תוכנית ההתקנה ואז צריך להפעיל מחשב ולהספיק ללחוץ על כפתור אז השאלה שלי היא איך לעשות שישר יעלה הוינדאוס מבלי שיופיע המסך של הבחירה כאילו יש 2 וינדאוסים?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי שאלה פשוטה לכאורה, אבל היא מושפעת מכמה פקטורים. האם למאיץ הגרפי השפעה ניכרת על רינדור ותצוגה מקדימה לפני רינדור? אם כן, איזה כרטיס מסך מומלץ? אם לא, מה עוד עשוי להשפיע חוץ ממעבד, זכרון ומהירות ההארד-דיסק? יש לי מחשב שנועד לעריכת וידאו. המעבד הוא Intel Q8200 (ארבע ליבות), ויש לי 4GB זכרון פנימי. כרטיס המסך הוא onboard ולכן אני שואל את השאלה, כדי שאדע מה הצעד הבא שלי. אני משתמש בתוכנות Premiere Elements 8 וב-Premiere Pro CS4 ובאף אחת לא התרשמתי מהביצועים, בלשון המעטה. מצד שני, אני עורך סרטים ברזולוציית 720p (אבל לא בפורמט סטנדרטי, דהיינו 264).
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה. כל פעם שאני נכנס לאתר עם אפליקצית Java וה zonealarm פועל המחשב מתרסק לי ברגע שהאפליקציה מסיימת להיטען. ניסיתי לבטל לגמרי את ה privacy settings אבל ללא הועיל. כשאני מכבה את ה zonealarm הכל תקין. מישהו נתקל בבעיה הזו? מישהו משתמש ב personal firewall אחר שהוא טוב, בעל ממשק נוח ולא מתרסק עם אפליקציות java? תודה.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה שתאחד לי שתי תיקיות תמונות עם תוכן של כ-70% זהה מבלי שתהיה לי אותה תמונה פעמיים חלק מהתמונות זהות לחלוטין (אותו קובץ בדיוק) רק עם שם שונה הסבר שתבינו על מה מדובר: כל התמונות צולמו עם האייפון שלי חלק מהתמונות הועלו לאחסון ענן (לא כולם עקב הסיבה שצילמתי יותר תמונות מהיכולת של ה WIFI להעלות אותם) ובגלל שלא נשאר לי מקום באייפון, התחלתי למחוק תמונות וסרטונים שאני יודע שנמצאים בענן התמונות שנשמרות בענן מקבלות שם אחר משמם המקורי ובגלל שהתמונות לא עולות לפי הסדר שצולמו נוצר מצב שיש לי שתי תקיות תיקיית האייפון: עם רוב התמונות והסרטונים תיקיית הענן: עם תמונות וסרטונים שחלקן כן נמצאות בתיקיית האייפון וחלקן לא)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
דרושה לי תוכנת אנימציה שאפשר להנפיש באמצעותה תמונות וכו' משהו בסגנון Power Point רק יותר איכותי אשמח לקבל המלצות
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
שלום ניסיתי למחוק את הנורטוןאבל הווינדוס לא מחק לי אותו טוב שמעתי שיש תוכנה שמוחקת את הנורטון מישו יכול להביא לי קישור ועוד משו ניסיתי להתקין את נוד 32 עשיתי הכל כמו שצריך אבל אני מתחיל את המחשב מחדש הוא לא מעדכן לי אותו אם אני מנסה להתקין גירסה אחרת הוא גם לא נותן לי לעדכן יש למישו פתרון
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתסנכרן תוכן של תיקייה במחשב ברשת לכונן רשת על מחשב אחר באותה רשת מקומית. התוכנה צריכה לתמוך בהרשאות היות שהכונן הזה אמור להיות פתוח לשינויים רק ע"י וכל שאר המחשבים יוכלו רק לקרוא מכונן הרשת הנ"ל. אשמח להמלצות במיוחד עם התנסות אישית בתוכנה המומלצת.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמשנה לי IP כל כמה זמן .... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחה של קבצי wmv עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה בכלל ועכשיו אני לא מצליח לראות את הסירטונים במייל.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
השאלה היא כמה יעלה לי לפי הערכה גסה שלכם לעשות באנר בפלאש לאתר שלי
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על עזרה בפתרון בעיה שלא הצלחתי לפתור. ברשותי מצלמת אולימפוס ומערכת הפעלה ויסטה. עד לפני מספר שבועות בכל פעם שחיברתי את המצלמה "קפץ" חלון ובו בחרתי באיזו תוכנית להעביר את התמונות למחשב. עכשיו - "קופץ" חלון ובו כתוב REMOVABLE DISK וניתן לבחור בו לפתוח את התיקייה ועוד אפשרות אחת. מה אתם ממליצים לעשות על מנת שהמצלמה תזוהה כמצלמה וינתנו לי האפשרויות להעברת התמונות בעזרת התוכניות המתאימות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד שהתחילה לאחרונה, בעת גלישה לאתרים מסוימים(אני לא בטוח, אבל אני חושב כאשר יש בהם Flash לא קטן) המסך פשוט הופך שחור(כל המסך! לא רק האיזור של הדפדפן...) בהתחלה חששתי אולי זה וירוס(למרות שמותקן אנטי..), אז עברתי לXP שמותקנת במקביל, אך גם שם זה קרה! המ.הפעלה שלי היא WIN7 64BIT, דרייברים של כ.מסך מעודכנים(HD4850) וכמו כן של כל השאר.. מישהו נתקל בבעיה מוזרה כזאת? אגב אם זה עוזר, אחד האתרים שזה קורה לי באופן קבוע כאשר אני נכנס אליו הוא http://my.lachman.co.il
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך שתעזרו לי בבקשה למצוא את הפונט שמופיע בתמונה הבאה: