תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני הולך להקים רשת מחשבים קטנה בעסק מסויים. השאלה שלי היא איזה תוכנות אתם ממליצים לרכוש למערכת הנ"ל על מנת שתהיה מוגנת טוב מפני וירוסים ובכלל לשימוש יומיומי על המחשב? Win Xp Pro זה ברור... אל איזה גרסה של Office אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מחפס אתרים טובים עם טיפים לעבודה בתוכנה הזאת. כרגע אני משתמש בגירסת הטרייל של 400 דקות עבודה, על שתי מחשבים שונים(שיהיה לי 800 שעות). ואני צריך כמה שיותר אתרים ומדריכים (ואפילו אולי ספר טוב שאפשר לרכוש, אפשר גם באנגלית), שיכולו להדריך אותי להתחיל לעבוד עם התוכנה המופלאה הזאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני גרגע משתמש בנורטון ובmcafee שניהם משגעים אותי ולא יעילים כלל וגם מעמיסים על המערכת! מישהו אולי יכול להמליץ לי בבקשה על אחד חינמי וטוב?? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
1) מחפש תוכנה ליצירת כתוביות. 2) מה ההבדל בין סוגי הקבצים שבהם נשמרים הכתוביות? 3) באיזה סוג קובץ מומלץ לשמור את הכתוביות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב- Miranda. כל משתמש שאני מדבר איתו שיש לו ICQ4/Lite4 מקבל את ההודעות שהן בעברית בג'יבריש (אני כן רואה את מה שהוא שולח בעברית). יש מה לעשות בנידון? עריכה: אוליי זה יכול לעזור : http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/20109.html#0
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
כשאני שולח פקס מהמחשב , זה לוקח לי כאילו זמן שיחה רגילה, נכון? ואגב אני משתמש בתוכנה שיש באקספי , על איזו תוכנה תמליצו לי על שליחת פקסים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
ואם אפשר אז גם הסבר על איך עושים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום! קודם כל, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים- אם לא - תעבירו לאן שצריך. ולעניין. אני מחפש תוכנה טובה לקידוד מ-dvd לsvcd או פורמטים דומים. חשוב שהתוכנה תהיה קלה לשימוש(זה לקרוב משפחה שלא מתעסק הרבה עם מחשבים) ושתעשה את העבודה כמו שצריך. תודות, נדב
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ווינדאוס, אני רוצה להתקין JAVA אז ניגשתי לאתר הבית ומצאתי שם הרבה גרסאות שונות של התוכנה הזאת. מישהו פה מוכן להביא לי קישור ישיר לתוכנה שאני אמור להוריד מאתר הבית של JAVA? יש לי XP PRO.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנה,כל פעם שאני לוחץ על רשימת השרתים...ראו תמונה: מקווה שתעזרו לי , אסף.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
-
-
אני משתמש במוזילה כבר כמה חודשים וסידרתי את הפונטים בעברית לפי איזה אתר שהביאו פה פעם, כעת משום מה הבעיה חזרה על עצמה למרות שההגדרות נשמרו איך שהם היו לפי האתר אינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
הצלחתי לשדר בהצלחה(שומעים ממש מדהים)אודיו. בפורום של ווינאמפ כולם בריטים מתורממים... במקום לספר מה עד עכשיו כן הצלחתי לעשות לפי מדריך מסכן שמצאתי,אני אבקש מדריך מכם. תודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
פשוט חייב חייב חייב להמליץ בחום על norton ghost! פשוט לא להאמין שקוד כזה פשוט הוא כלי כל כך חזק וחושב! איך לא השתמשתי בו קודם?!?!?! עכשיו הוא הציל אותי,הייתי צריך לעשות ת'נוהל הרגיל של הrepair console ,מה שעשיתי,מה שהוביל לאיבוד משתמש קודם וקריזה רצינית. מה שעושים זה (מתקינים...)כשהמערכת במצב אידיאלי מגבים את כונן C,אויש שכחתי להגיד שמומלץ שתיהייה תיקייה אליה מותקנות כל התכנות(לא c...) כשקורה משהו(חלילה וחס)אם נשאר הווינדוס מה טוב,פשוט עושים restore דרכו,אם לא אפשר לפרמט(תיכף תבינו למה המלצתי למחיצה לתוכנות)מפרמטים מתקינים שוב את ghost(עדיף לC,בהנחה שלE כבר מותקן(ואי אפשר להפעיל התקנה קודמת כן...)),מריצים את הrestore והופה יש לכם מערכת קודמת מתפקדת במצב אידיאלי,המהדר…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום כולם תראו לאחר שראיתי כאימול לא שווה הורדתי ביטרונרט ראיתי שיש כמה גרסאות וכי רובכם ממליצים כאן בחום על אזורס אז חיפשתי בגוגל ומצאתי תאתר שלהם הורדתי את זה והתקנתי עכשיו לאחר מכאם אישירתי את זה בפיירוואל והורדתי תגאווה סקריפט שצריך כדאי להפעיל תתוכנה לאחר מכאן הכול עובד ויפה הגדתי תתוכה לפי האשף שיש ועכשיו אני רוצה להוריד כמה דברים הבעיה היא שאני לא יודע איך ! מה זה טורנט וכול הדברים האלה אם מישהו יכול לעזור לי פה אני מאוד ישמח
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, לאחר ה-CRASH האחרון והקטלני שהיה לי, החלטתי להתחיל לגבות בצורה סדירה. אני מחפש תוכנה טובה שתוכל לעזור לי: 1. לסמן קבצים לגיבוי (למשל, את כל ספרית ה-My Documents שלי) 2. לעשות ZIP לספריות מסוימות ולגבות אותן כ-ZIP (למשל, את כל ה-Favorites שלי. אני לא אוהב לגבות אותם כספריה אלא כ-ZIP אחד) 3. להריץ תוכנות חיצוניות כחלק מהתהליך (למשל, את תוכנת הקיטלוג לדיסקים כי היא מייצרת קובץ ARCHIVE שאותו מגבים) - כמובן שהגיבוי צריך להיות על דיסק (לא אכפת לי אם התוכנה לא תצרוב בעצמה אלא רק תייצר ספריה שאותה אני אצרוב עם NERO). - אני מעונין שהגיבוי יהיה INCREMENTAL, ז"א שמידע שכבר גובה בעבר לא יגובה שוב אלא אם הוא השתנה כבר אני לא צריך SCEHDULING. להיפך, אני מעדיף להריץ אותה ידנית. חי…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש תוכנה לצריבת DVD יש לי nero אבל אני מחפש משהוא אחר
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קניתי SONY HC40 ואני רוצה לדעת עם איזו תוכנה מומלץ לעשות CAPTURE ועם איזו ENCODING ל-DVD אם אפשר אז גם הסבר באיזה פורמט לעשות CAPTURE תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בבקשה תוכנה טובה שיכולה להגיד לך הכל על מחשב שלך, עד לרמת מהירות הזיכרון שבלוח אם. אם אפשר שהתוכנה גם תדע לאתר תקלות תוכנה וחומרה במחשה. תודה רבה למי שיביא לי לינק או שם של תוכנה כזו.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני בטוח שהנושא כבר נשאל ואפילו פעם ידעתי איך אבל שוכחים... אני מתכנן להמיר קבצי AVI לפורמט DVD (לא VCD או SVCD) ואני לא רוצה שזה יהיה לי בתור "גוש" אחד אלא שאני יעביר בין פרק לפרק לפי מה שזכור לי הייתה אופציה כזאת עם tmpgenc אבל אני לא מוצא אותה כרגע תודה עריכה: אוקיי נזכרתי זה היה בifoedit
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אנשים אני צריך המלצה לתוכנה לניהול עסק קטן משהו עם מס' לקוח שמות כתובות וכדו' , אם למישהו יש משהו כזה אני אודה לו מאוד... תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את התוכנה הזאת אבל יש לי בעיה אני לא מצליח לשמוע כלום, זה מנגן אבל לא שומעים. הקולות במחשב עובדים ככה שזה בתוכנה עצמה. הוא רושם לי OFF NO SOUND צרפתי תמונה כדאי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-