תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמת אבטחה של חברה כלשהי ואני רוצה לקנות עוד מצלמה של שיאומי. לכל מצלמה יש אפליקציה משלה. האם יש תוכנה/אפליקציה שתוכל לפתוח את שתי האפליקציות במסך אחד (עדיף בסמארטפון אבל אם אין ברירה אז במחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסתי לראות סרטים על המחשב והם עבדו לא טוב אבל יש לי כרטיס מסך מספיק טוב אני חושב RADEON 9250 128MB
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני לא יודע מה הפיתרון כי ניסיתי כמה דרכים ! כשאני מיתחבר לאאוטלוק אקספרס הדואר אלקטרוני במחשב כהאינטרנט מחובר ואני ניכנס לשם אז הוא מיתנתק וגם ברגע שאני עושה שלח קבל זה מיתנתק מה עושים? יש פיתרון? :-\
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב עברית ב פרייהנד 10 הורדתי גירסת נסיון וזה לא כותב לי ! יש בעיה עם הפונטים נראה לי מה עושים????? :'(
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV של אסוס שמגיע עם תוכנות לצפיה והקלטה אבל אני מעדיף היום להקליט ב DIVX. חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי תוכנה שממש נוח לעבוד איתה, רצוי גם שיהיה לה scheduler בשביל להקליט כשאני לא בבית אם מישהו יודע, אשמח לקבל שם שם התוכנה או קישור לאתר היצרן, אין לי בכלל בעיה אם יש תוכנה טובה שגם עולה כסף. תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל סרטון או משחק זה מראה לי את הFPS במסך בצד למרות שזה לא מותקן אצלי מזה יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אין לי מושג איפה כדאי בכלל להתחיל לפתור "בעיה" כזאת זה כזה מוזר שחבל להרחיב במילים הבעיה היא הרקע הלבן מאחורי המילים FILE עד HELP הנה עוד כמה דוגמאות ... בכל מקרה אני מקווה שהבנתם את הרמז, ככה זה בכל התוכנות.... דרך אגב, אם מישהוא שאל: זה לא ממש מפריע לי..... סתם רוצה לסדר את זה , ולא, איו ספיוורים, אין ווירוסים, WINDOWS XP SP2 כולל כל העידכונים האחרונים
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא אני מתנצל ומבקש להעביר.. עכשיו לשאלה.. יש לי דיסק DVD שאורכו שעתיים, שכאמור בנפח 4.7GB עם קבצי VOB. אני רוצה להמיר את הדיסק הזה לקובץ 700 מגה של AVI, אם אפשר אפילו לדחוס עם DIVX או XVID מה שעדיף.. איך אפשר? זה מסובך? ניסיתי 5 תוכנות, כל אחת שיגעה אותי - אחת לא הקליטה קול, השנייה עשתה קובץ ענקי.. יש פיתרון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום . אני גולש במהירות 1.5 מגה דרך 012. לאחרונה בעת שימוש באימיול גרסה 0.42 של ליוננטוורק , הגלשיה הופכת לאיטית באופן קיצוני ולא ניתן לקבל מיילים דרך האווטלוק. בבדיקה שנעשתה דרך 012 לא נמצאה בעיית תשתית או חיבור . הבעיה לא קיימת כאשר האימיול מנותק. האם מישהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? ואם כן מה הפתרון .? יש לציין שאני עובד עם הגרסה הזו של האימיול כבר המון זמן , גם בגלל שהיא אינה גוזלת משאבי מערכת וגם כי עד עכשיו היא גם לא השפיעה לי על מהירות הגלישה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לנגן ווידאו עם אופציה לשינוי מהירות בלי עיוות בקול. אני צריך את זה כי אני מנגן וואני צריך להוציא קטעים מהופעות משמיעה. יש לכם המלצה?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
מחפש E-MAIL CLIENT ל WINDOWS 7. כמובן חשוב התמיכה בעברית מימין לשמאל. יכולות BACKUP קלות לדואר. IMPORT של דואר וכתובות מ OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. וגם הורדתי קודאקים כולל ה K-LITE וגם לא עוזר אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. תודה רבה למי שעוזר או מנסה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מחפש תוכנה שאפשר להוסיף אלייה גם שירים וגם קליפים ושזה יהיה בתפריט תצוגה למשל עד עכשיו הייתה לי את התוכנה הזאת: ROXIO CREATOR ULTIMATE והיא יוצרת את התפריט לקליפים באמת היא מומלצת הבעייה היחידה שאי אפשר להוסיף לה שירים בנוסף כאילו היא מאפשרת לי רק את הסוג של קבצי וידאו ולא מאפשרת לי להוסיף גם קבצי מוזיקה. אני מחפש איזו תוכנה שאפשר להכין איתה תפריט תצוגה שבו ניתן להכניס גם סרטונים וגם קבצי מוזיקה.. תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
ימחק ברגע שאני אקבל לינק, אני מעריך שזה לא יהיה בעוד יותר מחצי דקה. אני ממש שונא שאנשים עושים את זה, אבל זה מקרה דחוף נא לא לנעול או למחוק, אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם :asthanos: עריכה - טוב, תודה בכל מקרה ;D הצלתם אותי..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כאשר אני מנסה להעתיק Audio CD עם NERO , אני מקבל את ההודעה Analyzing CD ואז NERO לא מגיבה עד שמבצעים boot. הצריבה היא עם: OS WIN 2000 , CDR LG X24 , NERO 5.5.8.2 מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי כיצד ניתן לשנות את גוון צבע העור בתמונות. בייחוד אשמח אם יש הסברים לגבי תוכנת GIMP. אשמח אם קיימות תוכנות לכך שהם FREEWARE או SHAREWARE. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
האם ישנה אפשרות להפוך קובץ FLV לקובץ AVI או MOV ואיך?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מגבה את הדריברים של הקול והמסך במצב נתון שהם מותקנים כבר, ואנני יודע היכן קבצי ההתקנה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי סרט ואני רוצה לגבות אותו אני רוצה לכווץ אותו כדי שיהיה באיכות טובה אבל אני רוצה שיהיה גם סראונד... יש תוכנה כזו? divx pro היא התוכנה שלי?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
פשוט תלחצו על START < RUN < ובפקודה תרשמו את זה: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove וזהו אין לכם MESSENGER מעצבן! 8) 8) 8)
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-