עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ophir555,

סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם תודה

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  2. Started by dror_gh,

שלום לכולם עבדתי על מצגת power point שהקובץ היה על disk on key. איבדתי את ה DOK ואין לי גיבוי של הקובץ הזה והוא דחוף לי בטירוף. יש מצב שהוא נשמר איפשהו ויש לי דרך להגיע אליו? תודה

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by No_Man,

יש לי על המחשב קובץ IMG שמטרתו היא צריבה על דיסק DVD ומשם - - > לתוך ה-DVD. זה סרט עם כל התפריט והכל. שום תוכנה שיש לי (לא BsPlayer ולא DivX Pro) לא מצליחותלפתוח את כל התפריט והכל שיראה כאילו כרגע הכנסתי את זה ל-DVD. יש תוכנה שיכולה לעשות דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ^ זו הודעה, בעת התקנת אקרובט רידר (הגרסה האחרונה). מה הבעיה, וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by zabal12,

שלום יש לי מחשב שמחובר למסך מחשב ולטלוויזיה רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לשלוט ברזולוציה של המסכים ולשחק באפשרויות הצגה . כרגע אני משתמש בדרייבר של הכרטיס מסך אבל הוא לא נותן פתרון טוב . תודה ,

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם בעקבות חודשים של סבל עם 012, ובגלל התחייבות לשנה, רק השבוע היה באפשרותי לעבור ל014. עכשיו נתקלתי בבעיה שחשבתי שהגורם לה הוא 012, הבעיה היא: TCP test failed! UDP test will not be performed. בעיה שהייתה גם ב012, שגורמת לLOWID. אני ללא ראוטר, עם פיירוול של סיגייט, שהגדרתי לו חוקים שמאפשרים גישה לפורטים בהם אני משתמש, ואפילו שאני סוגר את הסיגייט זה עושה את הבעיה. חיפשתי בפורום, וחיפשתי בגוגל, ולא מצאתי פתרון לבעיה, בבקשה עזרו לי, כבר ראיתי את החיים הטובים עם 014 :-[

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by 3d7,

התקנתי במחשב שלי את Avast Home Edition 4.7.1001. הייתי בטוח שמדובר באנטי-וירוס חינמי, אבל במחשב הישן קיבלתי הודעה שה-Free Trial של Avast הסתיים ואני צריך לעשות Registration או להתקין את Avast! Professional. טוב, אז נרשמתי באתר שלהם וקיבלתי Free License Key לאימייל. עכשיו, יש לי שני מחשבים ובכל אחד מהם יש שתי מערכות הפעלה (XP ו-Vista), והשאלה שלי היא האם זה בסדר להשתמש באותו License Key בכל 4 מערכות ההפעלה. האם Avast בודק כפילויות של License Key ויכול להשבית את האנטי-וירוס שלי? דבר נוסף: באתר שלהם כתוב שצריך לעשות Re-register כל 14 חודשים, שזה די מבאס. אם כבר התוכנה חינמית, אז למה צריך לעשות Registration, ואם כבר אני עושה Registration אז למה עוד פעם כל 14 חודשים? חוץ מזה, …

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by iakovl,

אני משתמש בBAT mode con codepage select=1255 dir %1 /b /s > f:\anime-list.txt בשביל ליצור רשימות מעודכנות למצב האנימה שלי (טוב במקרה של צורך לשחזר) רציתי לדעת איזה עוד פרמטרים אני יכול להוסיף לרשימה הייתי רוצה להוסיף גודל ותאריכים אם זה אפשר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by haime23,

איך גורעים סרט מהסיפריה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by boazb68,

שלום לכולם, אני מתלבט בין קניה של ה - 7600GS עם הקירור הפסיבי של לידטק מפלונטר ב737 ש'ח (כמו שהמליצו כאן) ובין אותו כרטיס של אסוס שכולל אפשרות לכידת מסך למשחקים ועוד כמה תוספות - 950 ש'ח בKSP. בקיצור השאלה שלי היא כמה תעלה לי האפשרות של לכידת מסך בנפרד, האם היא מבוססת על חומרה או תוכנה, ואם פתרון כזה (אם יש בכלל) יכול להתאים גם כדי ללכוד זרימת וידאו באיכות גבוהה. תודה מראש ותודה על התשובות הקודמות

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by yonik,

היתה לי בעיה של חלונות שגיאה שקופצים ללא פרטים,וכן קולות מוזרים מהרמקול כמו שלוחצים על באקספייס רצוף בלי למחוק כלום באמת כמובן שלפני ואחרי הרצתי סריקות רגיסטרי רוגלות ווירוסים עם כמה וכמה תכנות,הציעו לי להריץ צאק דיסק שבאמת הפסיק את זה לכמה ימים,הצלצולים המרגיזים לא חזרו עדיין אבל השגיאות חזרו ובגדול [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. תגידו זה הודעה השניה שלי ולא עונים לי מה זה מעומעמים מה ניסגר יש בעיה לענות לי איזה פרוםםם מוזר

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה לדעת איפה מגדירים את הפיירפוקס שהוא הדפדפן ברירת מחדל שלי באאוטלוק 2003.כל פעם שאני פותח דף אינטרנט זה ניפתח עם האקספלורר. ברור לי שתוכנה של מיקרוסופט תלך לתוכנה של מיקרוסופט..אבל איך אני יכול להגדיר שזה יעבוד איך שנוח לי ולא איך שנוח להם???

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  15. Started by IlanF,

יש לי אימולטורים לPSX וגם לPS2 ואני רוצה לדעת איך אני יכול להשתמש בקודים של GAME SHARK... האימולטורים שיש לי זה: ePSXe, PCSX2 קיים איזשהו אימולור לגיים שארק או שאפשר דרך איזשהו אימולטור של PSX/PS2 להשתמש בקודים האלה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. מישהו יכול לפרט בדיוק איך אני מסיר את ההודעה הזו? וכיצד אני מטפל בבעיה, האנטי וירוס שלי חודש ומעודכן אך לא הסיר את זה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  17. אני מתכוון גם לכל ההרחבות שהתקנתי ולכל ההגדרות,תצוגה,פשוט הכל בכדי שאם אני מפרמט את המחשב אני רק מייבא את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  18. Started by tal hw king,

מה שאני רוצה בעיכר לעשות זה לקחת תמונה מפוסקלת ולתקן אותה שתראה חלק וטוב וגם להגדיל תמונות מבלי לפגוע באיכות שלהם (שזה תתסעיף לסעיף הראשון) כי את כול שאר הדברים הפאויר פוינט והצייר עושים את העבודה תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  19. אני רוצה לפרמט את המחשב ולא מוצא את הסיריאלים של ה xp והנורטון בעיקר וקיימות מספר תוכנות נוספות עם סיריאלים חוקים (מחשב נייד מהעבודה) מחפש תוכנה טובה למציאת הסיריאלים במחשב תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  20. Started by zivelad,

יש למישהו אולי מושג איך אני מגדיל את התרגום לפני ההפיכה והצריבה של הסרט ככה שאני לא יצטרך להתאמץ לקרוא את הכתוביות הקטנות זה פשוט מוציא את העיניים :silly:

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  21. POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. אני מחפש דרך להפריד קובץ פלאש מהתמונות נראות במצגת. האם יש תוכנה כזו או שאולי אפשר לבצע זאת ידנית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by djdodo,

שלום אני רוצה לראות וידאו מסויים אבל כשאני מפעיל אותו אני רואה צבעים לא ברורים (יש תמונה מצורפת) כבר התקנתי את כל הקודקים האפשריים ושאר הסרטים עובדים בסדר גמור אז מה לעשות? תודה

24. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת ? צירפתי תמונה... לא איכותית אבל תראו על מה אני מדבר.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  25. שלום, במחשב הנייד שלי, ה FIREFOX (באיביי למשל) ממשיך לדף הבא כאשר אני מגיע לתחתית הדף. כלומר, אינני צריך ללחוץ דף מספר 2 כדי לראות אותו. פשוט אפשר להמשיך ולרדת למטה בדף ולראות. במחשב הנייח, זה לא עובד. כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.