תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה (לא משהו רציני) לעריכת סרטים... בכבוד רב: Yosda-Boy
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
נכון , עשיתי טעות - את זה אני יודע (התקנתי XP 64) ..מה חשבתי לעצמי? טוב , אני כבר עם המערכת הזו מעל 4 חודשים ובינתיים הכל בסדר , אני כרגע משתמש ב Agnitum Outpost firewall שעושה רושם מצויין , רק שהוא חוסם את כל העולם ואישתו בערך (מה שגורם להמון בעיות , גם אם מציבים חוקים נכונים , יש לו IPS פנימי ודברים דומים ל SmartDefence של CheckPoint).. אם כך - למישהו יש המלצות ל FW אחר? חשבתי על החבילת Security של Mcafee , דבר אחד שיהיה ברור אני לא מתקרב ל Symantec ו Windows FW... /discuss
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הoutlock שלי לא שולח ולא מקבל דואר.. כשאני לוחץ על send/recive הוא רושם error ליד recive וטוען משהו שנקרא RSS feeds.. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם מה המצב?:] במחשב החדש שלי מותקנת המערכת VISTA HOME PREMIUM 64BIT ENGLISH... היא עבדה מעולה (כמובן שפה ושם באגים אבל זה לא רציני... מה גם שחלקם זה בגלל שאני לא מכיר את המערכת.. ) עד שהתקנתי בעידכונים האוטומטיים SP1.. מאז אני לא שומע סאונד.. בכלל! אם זה לעבור עמודים באינטרנט, ללחוץ על תיקיות, לראות סרטונים (יוטיוב ומדיה פלייר - זה מה שבדקתי) ואפילו במשחקים אני לא שומע את הסאונד.. אני בטוח שזה משהו כל כך פשוט בהגדרות, אני פשוט לא יודע מה! אגב, מה שמוזר זה שבונטרילו אני גם לא שומע דברים אבל אני שומע את הדיבורים של האנשים! זה הדבר היחידי שאני כן שומע עכשיו.. ממש מוזר.. בבקשה תעזרו לי אני מיואש תודה!
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כמו thunderbird צריך שרת ? איך לקבוע כתובת משלי?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
איך סוגרים את זה?? זה חוסם לי כמעט כול אתר שאני מנסה להיכנס אליו!!!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שמכילה קבצים מ-01 עד 50 וקובץ SFV. הבעיה היא שאני לא יכול לאחד את כל הקבצים עם WINRAR כי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שקובץ היעד גדול מדי - ורק מערכת עם NTFS תומכת בקבצים שגדולים מ-4GB. ניסיתי ישר לצרוב את הקובצים ע"י הנרו - כאשר התיחסתי לקובץ ה-SFV כ-IMG אבל אז הנרו שאל אותי לגבי גודל הבלוק וההדר ועוד כל מני דברים שאין לי מושג איך למלא. יש למשהו פתרון עבורי ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, אני רואה עברית בתוכנה אבל הכל הפוך... איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוס של NOD32 הבעיה היא שנגיד והוא מצא לי 10 קבצים נגועים (וירוסים וכדומה) את אלה שקשורות לתוכנות אין בעיה למחוק (וזה במידה שאי אפשר להסיר את זה ) מה קורה אם הוא מוצא לי קובץ נגוע בתוך תיקייה של ה WINDOWS או בתוך SYSTEM32 מה אז אני אמור לעשות אם הוא רושם לי שאי אפשר להסיר את הוירוס ונשאר רק למחוק מה אני אמור לרשום לו הרי אי אפשר להשאיר את זה ככה "LEAVE" תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה לא סיפור רציני, סתם רכיב ריגול פעוט שלא יסכן אף אחד. אז איך הוא לא נמצא בתוצאות החיפוש?! פתאום שמתי לב שיש לי רכיב ריגול במחשב (כשקופץ לך חלון מדי פעם בלי קשר ויש תוכנית שצצה וחוזרת ברשימת התוכנות הפעילות, לא קשה לדעת). ב-Task Manager, התוכנה החשודה היתה WindowsSecurityUpdate.exe, שקפצה פנימה והחוצה מהרשימה בלי הפסקה, מה גם שלא ראיתי אותה מעולם - במיוחד אחרי שביטלתי בכלל את העדכונים של מערכת ההפעלה. ביצעתי חיפוש רגיל ומצאתי את הקובץ ב-c:\windows. באתי למחוק אותו, אבל חשבתי למה לא לבדוק את התוכנות שלי עם אתגר. לא אתגר הכי קשה, כי זה נראה לי סתם מסכן ולא רציני - סתם פותח חלונות מדי פעם כשיש אינטרנט, לא עושה מעבר לזה. ועוד בתיקיה כזו (windows).. בין המקומות הראשונים לחפ…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איך מתקינים אייקונים חדשים לסנג'ר ומאיפה מורידים אותם?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום , יש לי אנטי וירוס נוד 32 גרסא 4 והסמל נהפך לי במנהל משימות למטה לכתום.. הבנתי שאני צריך להחליף יוזר ..אבל זה לא עזר החלפתי 3 פעמים וכל יוזר נשאר ירוק 10 דקות ואז שוב פעם משתנה לכתום. הוא לא מעדכן לי והוא כותב לי שההגנה לא בטוחה ב100 אחוז . עזרה ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן.. אני רוצה לעצב מחדש את חדרי.... כבר יש לי בראש רעיון מסויים אבל אני רוצה לדעת איך זה בדיוק יצא... אז אם מישהו מכיר תוכנה אדריכלית כלשהי שלא דורשת קורס של כמה שבועות אני ישמח... בדרך-כלל התוכנות האלו הם מאוד מאוד מסובכות אבל אני מאמין שיש גם פשוטות! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית לבניית אתרים. אני יודע HTML וקצת JavaScript, ומה שאני צריך זה לא תוכנה שתעזור לי אם הקוד. אני מחפש תוכנה חינמית (אני מאמין שהיא תהיה פשוטה) שתעזור לי עם העיצוב ותקל על העבודה. אני מתכוון שאני יוכל להוסיף טקסט, תמונות, טבלאות וכו' ולהגדיר להם מאפיינים בלי להתעסק אם קוד (גם בגלל שאני בונה את האתר עם עוד מישהו שאין לו מושג ב HTML), פשוט כדי להקל על העבודה עם הקוד. נ.ב כדאי להשתמש ב Composer של מוזילה? הוא נוח? תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח עם HD של 40G , כאשר אני בודק את תכולת הHD אני רואה כי הHD מלא לגמרי. ניתן לראות במאפיינים על ספריית WINDOWS כי הספריה תופסת כמעט 40G , אך כשאני בודק את התת ספריות תחת WINDOWS אני רואה כי כל הנפח של כל התיקיות\קבצים תחת ספרייה זו הינו רק 2G. משמע יש וירוס שמנפח תכולת הHD באופן תאורטי בלבד , כי מעשית אין יותר מ-5G על המחשב. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה השתנה? לא יודע. תהנו: http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=164373339
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה שאני צריך בעיקר, זה תוכנה(אם יש כזאת כמובן) שמסוגלת להפוך סטריאו לסראונד 5.1 ולהעלות איכות הקובץ מוזיקה ל96 KHZ (לא יזיק גם שהיא תדע לפצל ולאחד קבצי מוזיקה)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להגבלה של מהירות הורדה/העלאה. אח שלי כל היום משאיר תוכנות שיתוף והורדות דלוקות (אתם יודעים, אחים קטנים ומפגרים) והאינטרנט אצלי במחשב פשוט זוחל. אני רוצה להגביל את המיהורת הורדה אצלו לאיזה 50KB שהאינטרנט אצלי יוכל לעבוד מהר יותר ואני יוכל לשחק ברשת (אהם ET:QW אהם) עם פינג נורמלי ולא 500 אם אפשר אז תביאו גם הסבר איך להשתמש בתוכנה.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לגיבי EMAILים, מועדפים ושאר פירות וירקות (ללא מע"מ),משהו פשוט וקל לתפעול שיתאים למשתמש הפשוט. ולא אחת מהתוכנות בסטיקי של ה"תוכנות המומלצות" כי בדקתי אותן והן לא כ"כ לטעמי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
למי שלא יודע זאת תוכנה שאפשר לדבר איתה בעזרת האייפי אז עכשיו אני רוצה למחוק תתוכנה איך אני עושה זאת? נכנסתי להוספה ולהסרה ואין שם תתוכנה בכלל גם דרך "כל התוכניות" אני לא מצליח עזרה בבקשה!!!1
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי SYSTEM MECHANIC עשיתי סריקה וראיתי שיש לי המון קבצים כפולים (סה"כ בערך 1GB תופס לי) , הייתי רוצה לדעת איך אני יודע מה אפשר להסיר ומה לא תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תמונה=אלף מילים! --------------------------- למי שלא עולה התמונה אז רשום שם ככה: A cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please Verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is vaild. זה קורה לי כאשר אני מתקין directx בגלל שמשחק מסוים מבקש מימני להתקין אותו הורדתי כבר מאתר של מיקרוסופט וגם לא הולך אותה שגיאה... תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את המשחק Rising Eagle תמונה של הבעיה http://www.picup.biz/viewer.php?file=1icchzgukuxvplynfih.jpg אני מנסה את GTA ומקבל את התגובה הבאה: failed to initialise direcinput מה קורה למחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קיבלתי את הנייד עם התוכנה הזו וכאשר אני מדליק את הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=im2mgzw5gmmw.jpg מה זו התוכנה הזו ומה זו הודעה שאני מקבל?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה אני מדליק ת'מחשב, לוקח לו פול זמן (אני מעריך משו כמו לפחות שעה) עד שהוא עובר ת'שלב של הטעינה של הווינדוס, ואז הוא מבקש בחלון מוזר כזה, שם משתמש וסיסמא (זה אדמיניסטרייטור, ואין סיסמא) אז אני לוחץ אנטר, הוא מגיב ב"טוען הגדרות משתמש" ואחרי איזה שעה גם הוא מציג ת'שגיאה הזאתי... חשוב לציין שהמחשב הוא נייד של לנובו, עבר פרמוט לא מזמן לווינדוס פרופשיונל, עבר התקנה של כל הדרייברים עבד תקין משך איזה חודש ופיתום באה השגיאה הזאת...:
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-