עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ayalonet,

יש לי פיירול black ice והורדתי מסנג'ר 8 (בטא) וזה כותב לי שגיאה 80048820 ושהפיירול חוסם את המסנג'ר. איך משנים את ההגדרות ב-black ice כדי שזה לא יחסום את המסנג'ר? וגם כשלא היה לי את ה black ice הייתה לי אותה בעיה עם מסנג'ר 7.5 ומעלה. איך אני מתקנת את זה?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. Started by wow,

אבל שיהיו בה את כל האפשרויות לצריבה כמו בנרו. יש משהו מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  3. .www.Lala.co.il.pdf.pdf]http://image.lala.co.il/ENCODED/eMule.Tutorial.by.GolanT.[04.2006].www.Lala.co.il.pdf.pdf תבלו

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by mind5,

כשאני מפעיל את המסנגר 7.5 הרזולוציה של הוינדוז הופכת ל 640*480 ואיכות הצבע ל 8 סיביות (תמונה גרועה)... נסיתי להסיר ולהתקין מחדש לא עזר...נסיתי להסיר ולהתקין V 8.0 LIVE גם לא עזר אותה בעיה כל הזמן... כשראיתי את הבעיה בפעם הראשונה צעק שחסר קובץ DLL מקבצי המערכת ,הורדתי אותו אבל גם זה לא עזר ...זה רק עזר בהפעלת המסנגר בלי ההודעה שהקובץ חסר ... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by roes,

אני רוצה לדבר במיקרופון עם חברים שלי בשרת שאני פותח במשחק UT2004 אבל אני לא יכול, אני חייב להשתמש ב Teamspeak ראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184616.msg1601128#msg1601128 אבל איך משתמשים בה?? התקנתי אותה אבל אני לא מבין איך משתמשים... אני תריך הסבר או איזה מדריך...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. איך אני יוצר מחיצה!!שם..תוכלו להביא לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by Proteous,

בהתקנה הוא מבצע דרישה ל SP2 יש דרך כלשהי לעקוף את זה ולתהקין אותה על SP1... אני ממש ממש לא אוהב את ה SP2 ...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by cleric,

טוב , אני יודע ששאלו כבר מיליון פעם "איזה פיירוול הכי טוב" וכו' , אבל השאלה שלי יותר ספציפית ... אני משתמש כבר הרבה זמן בsygate שהוא פיירוול מעולה ומתאים בול לדרישות שלי , הוא לא משתמש בהרבה משאבים, הוא קל, הוא מבקש ממני לאשר כל תוכנה שמשתמשת באינטרנט, הוא נותן לי לקבוע rules משלי לחסימת פורטים מסויימים וIPים מסויימים והממשק שלו פשוט וקל מכיוון שsygate הוא בעצם כבר מוצר מת בלי אבא ובלי אמא , אני חושב על לעבור לאחד אחר , למקרה שיתגלו פרצות אבטחה (כי אם יתגלו, אני לא ישמע על זה עד שיהיה מאוחר מידי ..) מה הפיירוואל התוכנתי הכי טוב שהכי מתקרב להגדרות האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by Dan1919,

הי, הזון אלארם בזמן האחרון כל כמה זמן מראה לי הודעה כזאת: מה זה אומר? מישהו מנסה לפרוץ לי? זה כל כמה דקות אותה הודעה.. כדי לראות בגדול: http://www.up2.co.il/pics1/1/t0ybhh6qw.jpg

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. Started by KOBRA CHOPER,

what is firewall ? and from where i can download it i have sp1

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by FatallChill,

איפה אני משנה בנו שלו יסגור את הדיסקים שאני צורב כדי לצרוב עוד דברים אחר כך?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

יש לי כרטיס GFORCE 6150 שמחובר לטלויזיה. דרך המאפיינים של NVIDIA אני יכול להעביר את התצוגה לטלויזיה, אבל דרך התוכנה TVTOOL אני לא מצליח... וכן סימנתי FORCE TV DETECTION...מה יכולה להיות הבעיה?! עריכה: הצלחתי להעביר את התצוגה לטלויזיה דרך התוכנה, אבל רק במצב שאו שהמסך של המחשב מראה את התמונה או שהטלויזיה ואני רוצה ששניהם יראו. כשאני בוחר מצב כזה הטלויזיה פשוט לא מגיבה. :s05:

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by omri_ro,

הגדרתי את כתובת האתר שאני רוצה שיחסום והגדרתי לו שיעבוד כBLACK LIST אבל משום מה הוא לו עובד אגב אם יש אפשרות לחסום את האופציה הזו בצורה גלובלית בכל אתר באשר הוא אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. לא בישבילי, אני מסתפק בזה של הsp2 כאילו אחד קליל אבל טוב שיכלול גם פיירוול או מה שזה לא יהיה... אין לי מושג לאחרונה יש אותם כל כך הרבה :-X קשה לבחור. ד"א מה אתם אומרים על דוקאור וואב? או קספרסקי?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by Imtheman,

שלום , אתם יודעים אולי איך אפשר להפעיל את התוכנה בלי שהעין הכחולה תופיע לי ב TRAY כל הזמן סוגרים לי אותה וזה מ ש ג ע !

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by zoman,

כאשר אני פותח אותה במטרה לבדוק טמפרטורות ,אני ניכנס ל - COMPUTER ואז ל - SENSOR ושם מתחת ל - TEMPERATURES יש טמפרטורה של הלוח אחרי זה טמפרטורה של המעבד ,ואחרי זה - טמפרטורה - AUX ,מזה הדבר הזה? תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. אני מחפש איזה תוכנה או מקודדים שישפרו לי תסונד במחשב ותBASS כי שמומעים אצלי חלש ואין לי BASS

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. השאלה בכותרת :jump1:

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. התקנתי את האנטי וירוס ואח"כ רציתי להסיר..זה לא רצה. גם דרך לוח בקרה לא הלך. אז נכנסתי לMSCONFIG מחקתי אותה מהSTARTUP וחסמתי אותה עם הפיירול של ZA גם וכלום לא הולך! ואין לי בעיה שהיא תפעל ברקע. אבל כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על הסל מחזור זה מעלה את הINSTAL של זה. מישהו מוכן לעזור לי איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? ??? תיקון: זה נפתח (מה שבתמונה) כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על כל קובץ מסויים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by mrsph666,

שלום! לפני כשבוע, בשעה טובה התחברתי לחבילה 1.5Mbps/512Kbps וכמובן שרציתי לנסות אותה מאימיול! אני משתמש בגירסא החדשה של ליונטוורק - TLN eMule MOD v6.0. אני משאיר אותו לעבוד בלילה, וכאשר אני רואה 'מה המצב' בבוקר, הוא פשוט מנותק! החיבור עדיין פועל, אבל האימיול מתנתק! לא היתה לי כזאת בעיה כשהיה לי חיבור ADSL עם מודם eci B-FOCuS 312+ וכעת יש לי מודם מסוג Terayon TJ715X - אולי זה קשור? אגב, הגדרתי את האימיול שלי כדי שיעבוד עפ"י המדריך הבא: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=348844&st=0& *ב-ADSL הוא מאד עזר לי ושמתי לב שהמהירויות היו פנטסטיות! תודה רבה לכל עוזר וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  21. http://img98.imageshack.us/my.php?image=16dp.jpg זה סירטון שצילמתי מהפלאפון NOKIA 6280. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה במחיקת הודעות בתיבת הדואר שלי Microsoft Outlook. רציתי לדעת היכן אני מוצא במחשב שלי את התיקייה של ההודעות כדי למחוק משם? אני יודע שב- Outlook Express אני מוצא את זה בכונן סי,בתיקייה של היוזר ונכנס לעוד כמה תיקיות, ואז מופיעים לי שם הקבצים. היכן אני מוצא את זה ב- Microsoft? תודה וחג שמח...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by JUDO007,

מה האימיול הכי טוב שיש ברשת? אם אפשר לינק בבקשה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by er0101,

זה לא מפריע לי. אני רק רוצה לדעת מה גורם לזה. זה קורה רק במחשב אחד למרות שהמקלדת מחוברת לKVM של 2 מחשבים. שניהם עם XP SP2. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  25. Recover My Files גירסה אחרון טעיתי למחוק תמונות חלק לא רואים תמונות אני חייב להציל על תמונות יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים