עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by source,

האם יש תוכנה שיודעת להפריד את הסאונד מהסרט אני צריך רק קטע מסרט ללא סאונד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ben007,

שלום לכולם, אני מצטער מראש על פתיחת הת'ראד הזה ( אני יודע שכבר נפתחו כמה ) אבל לא מצאתי אחד מלא ( ראו דוגמא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85791.0 ) המחשב שלי נתקע ב- "שומר הגדרות..." וזהו, לא מגיב *גם לי יש מודם ALE130 **כל פעם שהחיבור לאינטרנט נתקע ( לא מגיב ) - המחשב נתקע השומר הגדרות. אם ההתנתקות מהאינטרנט לא מסתבכת - הוא לא נתקע. מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by avi_lilah,

שלום לכולם וחג שמח אז כך לאחר שעבדתי עם dvd shrink אני לא מצליח לצרוב יש כאן אנשים שעבדו כבר עם dvd shrink

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by Cain,

אני שוקל להחליף את קליינט האימייל שלי למשהו יותר רציני וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה לשדרג את כל האופיס מ-XP ל-2003. האם רוב הבעיות הקריטיות שנתקלתם בהן תוקנו ב-Service Pack 1 (שיצא לפני כחודשיים, אגב)?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by 8-Ball,

יש לי תוכנה (בילבולון) שהופכת אותיות מעברית לאנגלית וכדומה במעבדי תמלילים למיניהם, עבדתי איתה עם 98 אבל עכשיו עברתי לXP ויש לי כל מיני בעיות, כשאני לוחץ F12 (כפתור ההפעלה של הפונקציה שהופכת את האותיות) אז המשחב עושה הרבה פעולות נוספות ומופיעים לי ERRORS, נגיד הוא משתיק את הסאונד ועושה MUTE, הוא פותח קובץ WORD חדש או מנסה לעשות LOG OFF ומה שמוזר שאם אני סתם בשולחן עבודה ולוחץ על F12 לא קורה כלום, אבל אם אני נגיד בשורת חיפוש באינטרנט (GOOGLE TOOLBAR) ואני עושה את זה אז הוא עושה את הפעולות שציינתי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  6. כבר לא פעם ראשונה קורה לי שנעלם לי הבר הליון(זה עם הTITLE ו כפתורי שליטה על החלון) בחלון הprocess manager ב WINXP ו גם ב WIN2K איתו גם נעלמים הtabs שדרכם אני יכול לעבור לאפשרויות נוספות בTASK MANAGER.. האם מישהו מכיר את הבעיה?? האם זה וירוס איך לתקן את זה? תודה רבה מראש! :-X

7. אות למעשה... אל תתפסו יותר מידי למה זה מהר\דחוף זה ממש סיפור ארוך(אבל זה באמת דחוף). אני צריך אחת שלא עושה יותר מידי בלאגן בהחלפה(למרות שבינתיים אין שם כלום),ונורא חינמית,וכן שעובדת עם NTFS. אייל

8. Started by noambaum,

יש לי רק קובץ BIN ללא ה-CUE ואני צריך לצרוב. NERO ו- FIRE BURNER לא מוכנות לצרוב,אם איזו תוכנה עליי להשתמש? תודה מראש!

9. Started by omnius,

כל תמונה הוא עושה לי איזה סמלונצ'יק של תמונה, ואני צריך לעשות עליו מקש ימני=>show picture. למישהו יש מושג? עכשיו זה קרה גם לאקספלורר! פתרתי את זה! כלים=>אפשרויות אינטרנט=>מתקדם סימנתי כל מה שקשור במולטימדיה וזה עבד...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by POD,

אהלן חבר'ה התקנתי מזמן את ה- Mcafee Firewall+Spam Killer והכל עבד חלק. עד לפני אתמול. הוספתי ל- XP עוד user, שיחקתי עם כמה דברים (חוץ מה- Mcafee), ואז התחילו בעיות: קודם כל, כל התוכניות שעלו אוטומטית עם החלונות הפסיקו לעלות (המפתחות שלהם ברג'יסטרי, ב- run, נמחקו!!! ). סידרתי את זה לבד. הבעיה עכשיו היא מאד מוזרה: הסמל של Mcafee תמיד עולה כשהוא בצבע שחור, אני שם את סמן העכבר מעליו, והוא כותב לי שה- Firewall ב- disable. כשאני נכנס להגדרות של ה- firewall כתוב שם 'שה- firewall מותקן ומגן כרגע על המחשב, במידה ואני רוצה לשים אותו ב- disable עליי ללחוץ כאן'!!!! כלומר הוא ב- disable אבל הוא לא ??? כמובן שאני יכול, דרך התפריט שעולה מה- icon, לשים אותו על enable ואז הצבע ה…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  11. היי יש לי על המחשב קבצי WMA וwinamp ו media player לא צליחים לקרוא אותם. מה צריך לעשות כדי לקרוא אותם? בתודנ נראש Install

12. Started by oferyuval,

Office 2003 ניתן לקרוא מייל משרתי מייל גם ב http (בנוסף ל pop3 וכו') רציתי להשתמש בזה כדי לקרוא דוא"ל וניסיתי על שרתי yahoo, hotmail ועוד אך ללא הצלחה. מי הצליח ? יש טיפים ? יש הנחיות איך מקנפגים ? חשוב : לא מדובר במשיכה באמצעות pop3 !!!

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  13. זה קורה כשאני לוחץ על RUN 3D MARK... יש למישהו מושג למה זה קורה???

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by shanibh,

היי, אני מתלבט איזה אנטיוירוס להתקין, תוכלו לעזור לי ולחוות את דעתכם?

15. Started by prido,

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה התגלתה אצלי בעייה בסוגים מסויימים של קבצי וידאו, שכשאני מנסה לנגן אותם יש סאונד אבל לא רואים כלום רואים פשוט מסך שחור, וזה פתאום קרה בלי שום שינוי שעשיתי ולא התקנתי שום תוכנה חדשה או מקודד חדש... למישהו יש מושג איך פותרים את הבעייה? בתודה, דודי הסטלן.

17. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי כ45 קבצי RAR שמכילים קטע וידאו אחד (חולק לכמה RARים), כמו שכולם יודעים פותחים את הראשון, ואז הקובץ יוצא... הבעיה שאני לא מצליח , והWINRAR נותן את השגיאה הבאה: ! D:\*********: You need to start extraction from a previous volume to unpack **********.avi ! CRC failed in *****.avi. The file is corrupt השורה השניה מופיע הרבה פעמים. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הקבצים ? או לפחות לדעת איזה אחד מהם פגום ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by omnius,

פירמטתי מחשב ישן, והתקנתי 98. עד כאן הכל הלך חלק. התקנתי קספרסקי, ZA ואת כל הדרייברים, ועדיין הכל הלך בסדר. רק שהאקספלורר מראה כל אתר בענק... ניסיתי עם מקסתון וכלום... יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. אני מנסה לצרוב, ולוקח לו איזה שלוש שעות, ואחר כך אני מגלה שהוא לא צרב כלום! מה זה? יש לציין כי נרו צורב מצויין, אז זה לא בעיה בצורב

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by ori83,

מישהו מכיר תוכנה לאחד שני חלקי סרטים כולל התרגום שלהם?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. ברשותי תוכנת band in a box 12. תוכנה לנגנים ויצרי מוזיקה. ישי לי בעיה והיא דחופה ביותר פתאום בלי שום התראה הפסיקה התוכנה לעלות. מופיעה לי ההודאה הבאה: 16 bit windows subsystem c:/ windows/system32/ autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications. choose "close" to terminate the application. מה עושים???? תודה תודה תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. שלום, הימים שלי בזמן האחרון הפכו לעמוסים יותר וקצת קשה לי לזכור אם זה שעות אימונים, מבחנים או שיעורים פרטיים... אני יודע שהפעולה הזו תקטין לי את המוח בכשתי אחוזים בגלל שהינה עוד פחות מאמץ למוח אך זה פשוט קשה משום שהמבחנים חשובים והכול מתבלגן... אני רוצה משהו שיראה פשוט כמו לוח שונה רגיל שאני אוכל לכלול בו את האימונים והשעות ומבחנים וכל השאר... אני רוצה תזכורת של שבוע לפני בקשר למבחנים וגם שיהיה לי קל נגיד להכניס את ימי האימונים לכל השנה משום שקשה לעבור שבוע שבוע ולסמן את הימים ואת השעות ואם השעות קבועות אז זה ממש טפשי לעבור ככה שבוע שבוע בזמן שאפשר ללחוץ על כפתור אחד ולהגדיר לכל השנה... אשמח אם תשיגו לי תוכנה כזו הן אם היא חינמית או הן אם היא בתשלום. בתודה מראש, אבי. עריכ…

23. Started by zglazer,

שלום לכולם. אני משתמש חדש באימיול המהירות של ההורדה איטית ביותר זה החיסרון היתרון שאני מוצא זהו המבחר הגדול ומושקע שעושים האתרים הישראליים בנושא. רציתי לשאול אותכם מנסיונכם על איזה תוכנות לשיתוף קבצים אתם ממליצים הן מבחינת אבטחה(וירוסים וכו')והן מבחינת מהירות. עיקר ההורדות אצלי הן סרטים עם תרגום,ומשחקים. אנא תציינו איזה גירסת תוכנה עדיפה התוכנות ששמעתי עליהם: [1-ביטורנט 2-sabbadc+ 3-קאזה תודה צביקה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by c5123,

hi i have problem with norton i cant seem to run it i am looking for the best next thing in anti virus can same1 giv me a name of a good 1 plez thx

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by T-MacH,

משהוא יכול להביא לי מדריך להאצת האימיול שלי מוריד על 10 מקסימום

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.