תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, כשאני מנסה להיכנס לאחת מהתיקיות שנמצאות ב-HD החיצוני, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מה יכול לגרום לזה ואיך נפתרים מזה? האנטי וירוס לא מוצא שום בעיה. ד"א, זה קורה רק בתיקייה ספציפית. (שיש בה רק סרטים) תודה מראש, עדו
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט סטנדרטיים ל- word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב בצורה נוחה יותר מתוך word. קובץ טקסט יכול להיות למשל 50 עמודים אבל אחרי הקטנת גודל הפונט, צימצום שורות, הגדלת שוליים וכו' אפשר לצמצם אותו משמעותית. הבעייה היא שאני לא יודע איך עושים את בצורה הנכונה. למשל, אם נניח שבקובץ טקסט, השורה גולשת באמצע המשפט השני. אם נעתיק ונדביק את הטקסט למסמך WORD או נפתח את קובץ הטקסט ב- word אז השורה תראה תקינה, אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא חושבת שצריך אות גדולה תחילת כל משפט (באנגלית). אם נקטין את גודל הפונט, או נרחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט יישאר חתוך איפה שהוא היה ואני אשאר עם "מקום מבוזבז" א…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הבעיה בעיקרון היא במירנדה. הייתה לי מירנדה והתחילו להיות לי בעיות בחיבור.כשניסיתי להתחבר לאייסי הפרח היה הופך לירוק ואז תוך חצי שניה ממש אפור. נסיתי למחוק מהמחשב מהלוח בקרה את כל התוכנות של המירנדה ולהתקין, וניסיתי מכל מיני אתרים וקישורים שונים ולא הלך והייתה את אותה בעיה. :s05: דיברתי עם ידיד שלי והוא אמר לי שכנראה יש בעיה ב רגסטרי או מה שזה לא יהיה =\ וצריך למחוק משם לנקות אותה או משהו ויש תוכנות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי? לשלוח לי תוכנה מתאימה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום כולם! אני אשמח להמלצה לתוכנה שתוכל להגביל את קצב ההורדה/העלאה של תוכנות ספציפיות שמשתמשות בחיבור האינטרנט. אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה 64 אולטימייט. לא חייבת להיות חינמית אבל צריכה להיות איכותית! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי במדור ההורדותוגם אתרי תוכנות שונים ולא מצאתי שום תוכנה שעושה Capture למסך תוך כדי משחק, אבל Capture של ווידאו. תוכלו אולי לתת לי שם של תוכנה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך זה קרה אבל איכשהו גרמתי ל-Task Manager שלי להיראות כך (קובץ מצורף). איך אני מחזיר אותו לקדמותו? (חסרים כל ה-Tabs וכו') [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? למישהו יש תוכנה שעושה את זה, שממירה? נמאס לי כבר לחפש בגוגל אני לא מוצא שם כלום שעוזר. תודההה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, הימים שלי בזמן האחרון הפכו לעמוסים יותר וקצת קשה לי לזכור אם זה שעות אימונים, מבחנים או שיעורים פרטיים... אני יודע שהפעולה הזו תקטין לי את המוח בכשתי אחוזים בגלל שהינה עוד פחות מאמץ למוח אך זה פשוט קשה משום שהמבחנים חשובים והכול מתבלגן... אני רוצה משהו שיראה פשוט כמו לוח שונה רגיל שאני אוכל לכלול בו את האימונים והשעות ומבחנים וכל השאר... אני רוצה תזכורת של שבוע לפני בקשר למבחנים וגם שיהיה לי קל נגיד להכניס את ימי האימונים לכל השנה משום שקשה לעבור שבוע שבוע ולסמן את הימים ואת השעות ואם השעות קבועות אז זה ממש טפשי לעבור ככה שבוע שבוע בזמן שאפשר ללחוץ על כפתור אחד ולהגדיר לכל השנה... אשמח אם תשיגו לי תוכנה כזו הן אם היא חינמית או הן אם היא בתשלום. בתודה מראש, אבי. עריכ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אודה לכם, אם תענו בהקדם...... ערן.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ניסיתי את כל האתרי המרות האלה, כולם הורידו את האיכות ובדר"כ גם את הרזולוציה, אני מחפש תוכנה להתקנה במחשב (וינדוס 7, 64 ביט), להמרה מ-FLV ל-MP4. מן הסתם שסתם שמות של תוכנות אני יכול למצוא בגוגל, והמרות מפורמטים סטנדרטים ל-MP4 זה עוד יותר קל, בבקשה להתמקד בצרכים הספציפיים האלה. תודה רבה רבה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי הדפדפן הזה היום עברתי אליו אחרי אינטרנט אקספלורר הגרוע הזה ויש לי כמה שאלות 1.איך מעבירים את פס הגלילה מצד ימין לצד שמאל 2.למה שאני פותח מהמועדפים אתר אז הוא נפתח לי על האתר הקיים ולא בכרטיסיה חדשה 3.האם יש איזה כפתור של מועדפים כמו באקספלורר 7 שאני יוכל לפתוח כמה אתרים במקום כל רגע ללחוץ למעלה על BOOKMARKS וכו' 4.האם יש איזה אפשרות שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא ישאל אותי אם אני רוצה שהוא יפתח את אותם כרטיסיות אתרים בפעם הבאה 5.ולמה בפורומים כשכותבים לאורך אני לא רואה את מה שכתוב רואים רק חצי אין פס גלילה כזה למטה שמאפשר לנוע בין צד לצד אני משתמש בגירסה 2.0.0.2 עם תוסף Tab browser Preferences
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היום פרצו לי לMSN ואני יודע שפרצו לי כי אחד אמר לי Wait i give to my friend your ip and your msn your fucked up אז קיצר נראה לי שאו שמחקו לי אותו או ששינו את הסיסמה יש דרך כלשהי להציל את המצב ? אגב הכתובת של המייל של זה googlf2@walla.com שזה גם הMSN PLEASE HELP !
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הי היתה פעם תוכנה שמשנה את השפה של טקסט שהוקלד בשפה לא נכונה כי שכחו לשנות שפה, למישהו יש אולי לינק לתוכנה?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
קורה לי משהו מוזר: כאשר אני עורך שיחות עם עוד משתמש אחד הכל מצויין ואני לא חווה שום תקלות. אבל כאשר השיחה לפחות משולשת... כלומר אני ולפחות עוד שנים אז לאחר כדקה או שתיים אני אעזוב את השיחה... לא אתנתק מהשירות אלא רק אעזוב את השיחה. הערות טכניות: *התקלה מתרחשת בשני מחשבים שונים על אותה רשת אלחוטית ושניהם אחרי פרמוט, אחד עם ויסטה והשני עם XP. *אני משתמש כרגע בגרסה העדכנית ביותר (8.5) וזה קרה גם בגרסא הקודמת *אני חושב... וכמעט בטוח שהכל החל כשהתחלתי לגלוש ברשת אלחוטית, אני כמעט בטוח שעם המודם זה לא היה קורה. *כמו שציינתי אני לא חווה שום בעיות בשירות... אין ניתוקים, ואין בעיה בהעברת קבצים. *עשיתי port forwarding לפורטים הבאים(וגם זה לא עזר): 1863-1863 5190-5190 6891-6900 690…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי יש לי על האייקון של אימיול שבשורת המשימות קו שחור על העיניים מה זה? כיצד ניתן לבטלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? יש לכם אולי מושג על איזו תוכנה של MONITORING שאני יכול להתקין על מחשב שיודע לקבל מכל ה-CLIENTS את המידע ושומר את הנתונים האלו, כביכול כמו SERVER ו-CLIENT אני צריך תוכנה שיודעת לנטר את החומרה במחשב יודעת להודיע על בעיות בהרד דיסק או זיכרון וכאלו... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מנהל ההורדות של FF הוא מספיק מהיר לעומת תוכנות צד שלישי כמו IDM ?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לחבר שלי פאלפון נוקיה ויש לו שפות בפאלפון ספרדית צרפתית אנגלית ועוד... ואין לו עברית...אז הוא שם אנגלית כמובן... עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזו תוכנה קוד משהו שאני יכול להשים את השפה העברית בפאלפון???? בבקשה תעזור זה דחוףףףףףףףףףףףףף כל המגיב תודהההה רבהההההה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה MV2-PLAYERS התקנתי את ערכת המקודדים של קאזה לייט אני רואה את הסרט אבל לא את הכתוביות (לא משנה באיזה סרט) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קבצי וידאו דיגיטלי ואני רוצה לערוך אותם (בעיקר לחתוך חלקים מיותרים) תוכלו בבקשה להמליץ לי על תכנה טובה שעושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם העכבר שלי שהוא מיקרוסופט ווירלס אופטיקל העניין הוא שאני נמצא באינטרנט ומשתמש בלחיצה על הגלילה בכדי לנווט בתוך הדף עם החיצים הכל עובד טוב ויפה עד שאני עוזב את הגלילה והדף קופץ לי לתחתית העמוד בלי שום אזהרהבטוח יש איזה טריק לתקן את זה שישאר איפה שעזבתי את הכפתור! יש לי כמוהן מותקן אינטלי פוינט 5.1
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר בין כמה מסמכים לקובץ אחד, הכיצד?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב ושנה טובה לכולם, לאחר שעדכנתי את המסנג'ר לגרסה החדשה (WINDOWS LIVE 2009), אני מצליח להתחבר אבל לא מצליח לראות את אנשי הקשר שלי, מה גם שהם לא רואים אותי. הבעיה ממוקדת אך ורק למחשב שלי, כי במחשבים אחרים המסנג'ר עובד רגיל ומציג את האנשים, לאחר שניסתי לייבא את אנשי הקשר מהמחשב השני, אני מצליח לדבר עם אנשים שרואים אותי מחובר, אבל אני לא רואה אף אחד מחובר. ניסתי למחוק את ה-CACHE של התוכנה כפי שמפורט באתר של מיקרוסופט, וזה לא הצליח, ניסיתי למחוק את את התוכנה עצמה (דרך UNINSTALL), וגם זה לא עבד. האם יש דרך לתקן את זה, כי לא מצאתי מה אפשר לעשות, וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעייה דומה לאחר העדכון. תודה רבה ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-