תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני צריך תוכנה שתשמור לי אתר על המחשב בדיוק כמו שהוא נמצא על השרת כולל הכל
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
הפכתי את המודם שלי מסוג SAMSUNG E300 (המגהץ הכחול) לנתב וכאשר אני מוריד קבצים מה EMULE אני מקבל בסטטוס של התוכנה LOW ID ולכן מהירות ההורדה נמוכה מאוד יחסית. איזה הגדרות אני צריך לשנות בנתב כידי להוריד הכל מהר יותר. במילים אחרות איך אני מגדיר בנתב את ה"פורטים" המיוחדים בהם משתמש ה - EMULE תודה ???
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים לשמירה את המינידיסק החדש של אחותי, Sony MZ-N710, יחד איתו הגיע דיסק ועליו התוכנה להעברת שירים דרך ה USB - SonicStage בכלאופן לאחר שאני משתמש בתוכנה פעם אחת (ז"א רק פותח אותה ונותן לה להטען) אז לאחר שאני סוגר אני לא יכול לפתוח אותה יותר רק לאחר ביצוע ריסט במנהל משימות נשאר לי הקובץ EXE של התוכנה, Omjybox.exe משהו כזה, ופשוט איאפשר לסגור אותו\לפתוח את התוכנה.. יש למישהו רעיון ? ושאלה קצת לא קשורה אבל עדיין בנוגע למינידיסק, יש אפשרות לבצע איתו הקלטה ממיקרופון ישירות? ז"א שאני אחבר מיקרופון ואקליט ישירות לדיסק. תודה..!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני סימנתי את REMOVE SILENCE ועדין בין שיר לשיר יש הפסקה וזה לא עובר ישר. ב EASY CD CREATOR לא היתה בעיה כזו. בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעזור לי לסדר את הפייבוריטס (Favorites) של האינטרנט אקספלורר מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די דחוף
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה להפיכת כונן dvd למולטיזון שמעתי על התוכנה dvd region free מישהו מכיר אותה?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך חוסמים פרסומות באנטרנט עם הנורטון סקיורטי.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חשבתי שזה הפורום המתאים להציג את בעייתי, אם לו תזיזו ואני מתנצל... לפני זמן מה התקנתי את המשחק homeworld 2 על המחשב שלי... לפני שהתקנתי אותו, היה לי כ4.5g פנויים ולאחר התקנתו כ-2.6g היום בצהריים החלטתי להסיר אותו, אך הויי! עדיין המחשב מראה לי שיש 2.6g פנויים לאחר הסרת המשחק! :sad: ניסיתי עם add/remove 2003 plus ואין זכר למשחק ניסיתי לחפש את התקיות בו הוא היה מותקן: c:\program files\sierra\homeworld2 וגם שם אין שום זכר למשחק נראה כאילו המשחק הוסר לחלוטין אך הוא עדיין תופס מקום על הדיסק הקשיח... מה אני יכול לעשות? :-[
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הורדתי משחק בשני קבצי BIN אני רוצה להפוף אותם לשמישים אבל לא לCD שישאר על המחשב
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
שלום..... מישהו יכול לארגן לי מדריך להאצת האימול בבקשה......................
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
צריך את התוכנה הכי מתקדמת והכי טובה תודה רבה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה - אני עובד עם win xp ועם outlook express אני רוצה לפרמט את המחשב אבל רוצה שכל המייליים שכרגע שומרים בזיכרון יופיעו גם לאחר הפירמוט מה אני אמור לעשות ? איך מבצעים ???? תודה רבה לכל העוזרים ....
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כל מי שיש לי ברשימה של האי סי קיו והכינוי שלו רשום בעיברית עכשיו זה מופיע כסימני שאלה יש למישהו מושג למה ואיך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לבושתי הרבה אינני בקי בתוכנת צריבות. ברצוני לבצע גיבוי למספר מחיצות בדיסק הקשיח . משהו יכול להנחות אותי כיצד לצרוב מחיצות (כולל קבצים) בדיסק הקשיח באמצעות תכנת nero? תודה !
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
או קיי יש לי בעיה חמורה עם המקודדים אין לי מושג איזה להשים כל מה שאני תמיד מתנגש ותמיד הורס אז אם למישהו יש את כל המקודדים או יש למשהו הצעה איזה מקודדים להשים שלא יתנגשו אחד בשני יש לי גם רעידות בסרטי xvid אז שהמקודדים יטפלו בזה ואם למישהו יש איזה pack שבתוכו יש את כל מה שאני תריך זה יהיה ניפלא... ואם תוכלו להשים לינקים ישתבח שמכם.... ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
למה System Mechanic לפני שהיא מתקינה היא רוצה שאני יסיר את אנטי וירוס ואם אני עושה הסרה לנורטון 2004 אני יוכל להתקין מחדש אותו ? כי היה לי בעיות פעם עם הסרה והתקנה של נורטון בסוף לא רצה לעדכן את עצמו מוזר
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, האם מישהו מכיר לינקים טובים להורדות ב BitTorrent?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן חברים, כן אני יודע שיש עוד כמה הודעות כאלה וקראתי את רובן הורדתי PANDA וזה על הפנים.. וזה לא ממש חינם זה ל30 יום וזה מעצבן הורדתי גם את ה K (משו ארוך) וזה לא התקין אותו אפילו.. אז רציתי לדעת אם יש אנטיוירוס פשוט, חינם, אמין, שמגן טוב על המחשב ! בתודה תום.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
:-*
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מישהו יודע למה כלכך הרבה??? יש שמה FSM32 ....FSMB32...... ועוד F..... יש 15 כאלה דומים .... ועוד BACKWEB.... שהכל שייך לF-SECURE.... בשביל מה כולם? אפשר לצמצם???
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-