עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by idofr,

חלחח טוב אז לא באמת ידעתי איך לקורא לבעיה אבל כול פעם שאני לוחץ על הגלגת בעכבר במקום לגלגל אותה מייד אחרי שאני עוזב את הכפתור מופיע לי כול פעם אתר אחר והרבה פעמים זה גם אתרים מסויימים ש.....בוא נגיד שהבגדים באתרים האלא נופלים הרבה פעמים (לא נעים שאבא משתמש הרבה במחשב ואין לי כוח למחוק את ההיסטורי כול פעם) הקיצר אם למישו יש מושג מזה ואיך אני יכול לטפל בזה העזרה תתקבל בברכה רבה טוב אני עפתי תודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by Or94,

טוב ניסיתי להתקין את הדימון טולס בגירסא Daemon Tools Pro 4.30.0303 Advanced ובזמן ההתקנה זה מבקש ממני סריאל ואני שם סריאל ואז זה כותב לי שהחיבור לאינטרנט נכשל וזה אומר לי לבדוק את החיבור לאינטרנט או החומת אש שלי ולא נותן לי להמשיך בהתקנה. איך ממשיכים להתקין?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by halo,

כל ההורדות נעלמו מאיפה שרואים את כל ההורדות אבל יש את אותן הורדות ב תיקקית ה TEMP רק פתאום הם נעלמו מה אימיול מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. היי, יש לי מחשב בבית מלפני 200 שנה. פרמטתי אותו ומצאתי את כל הדרייברים הנחוצים חוץ מהדרייבר של הכרטיס קול. ניסיתי לזהות את הדרייבר החסר עם התוכנות סנדרה ועוד תוכנה עם שם מוזר (six נדמה לי...) ולא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי עם תוכנה שתזהה את הדרחייבר החסר?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. קובץ MP4 שצולם "עקום", החזיקו את המצלמה לא טוב, ואני צריך להזיז את כל הוידאו ב90 מעלות שמאלה. יש איזה תוכנה שעושה זאת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. כשיש לי קובץ וידאו MPG אז כשאני לוחץ עליו בפיירפוקס 3 זה נפתח לי באותו עמוד באמצעות Quick Time וזה די מקרטע ומגעיל. איך אני גורם לו לתת לי אפשרות לפתוח את זה במדייה פלייר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by meni4,

שלום רציתי לדעת מה התוכנה 3DMark עושה בידיוק מה היא בודקת?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. לדוגמא יש לי ווידיאו ברזלוציה 720X480, והוא דחוס לH.264. נגיד יש לי 60 דקות של ווידיאו והוא עובד ב 25 פריימים לשניה. מה הגודל שלו יהיה? ומה יהיה גודלו אחרי שאני ימיר אותו נגיד, לאיזה שהוא פורמט שהוא LOOSLESS (אני יודע שזה עושה רק יותר גרוע) אבל צריך לעבוד על FINALCUT על פורמט לא דחוס.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by miki03,

איך משתמשים בתוכנה? אני לא מבין פה כלום דחוף!!!!!!! אני רוצה ש נסיך הפרסי יעלה לי יש לי כרטיס מסך ASUS AGP-7700 pure\Deluxe מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. בכרום זה רושם לי 103(net::ERR_CONNECTION_ABORTED): זאת השגיאה.. מחקתי את הכרום כמה פעמים והתקנתי מחדש , הפייסבוק עבד כמה ימים בסדר ושוב אני מקבל את אותה השגיאה. מכל דפדפן אחר זה גם עושה את אותה הבעיה. עשיתי סריקת וירוסים ומזיקים בכל התוכנות , אין שום דבר. אין לי מושג מה זה יכול להיות...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Skippy,

אהלן, התקנתי מחשב נייד עם וינדווס 2000, כדי להתחבר לאינטרנט יש לי כרטיס רשת אלחוטי ליואסבי מדגם: Planet WL-U351 הבעיה היא שבאתר הרישמי יש רק דרייברים ל-WL-U350 ול-WL-U356 ושניהם לא עובדים עם הדגם שיש לי (WL-U351) יש למישהו הצעה או מקום למצוא את הדרייבר המתאים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  12. ללא חשש ..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום כאשר אני פותח חלון ב-WIN 98 אקספלורר 6 מופיעה לי ההודאה הבאה: Winoscfg This program has preformed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists,contact the program vendor . Details WINOSCFG caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0001:00000e85. Registers: EAX=0000ffff CS=17c7 EIP=00000e85 EFLGS=00000286 EBX=0000ffff SS=6217 ESP=00009380 EBP=000093de ECX=00006298 DS=16af ESI=000093ec FS=0000 EDX=00000040 ES=6217 EDI=00009410 GS=0177 Bytes at CS:EIP: 67 66 8b 80 00 00 01 00 eb d0 66 58 5b 66 50 66 Stack dump: 17bf09d5 94109450 70309138 006944da 70309138 bff7b9c5 8166a9d0 70309138 702bb5d4 70309138 00000000 037a11b7 037a9288 74786574 6…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  14. יש לי את האנטי וירוס בלבד 8.0.0.454 בזמן גלישה הדפים נטענים כמעט במלואם אבל לא מסיימים את טעינתם ( לדוגמה, תמונה או כמה תמונות בדף מסויים לא נטענים וכד' ) אבל אם אני מנטרל את קספרסקי טעינת הדפים מושלמת ומהירה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של התוכנה אבל שמתי לב שב"הגדרות" תחת "רשת" מוגדר אצלי באופן הבא: לדעתי ההגדרות האילו הן מקור הבעיה וצריך לשנות שם משהו כדי שטעינת הדפים תסתיים כהלכה ובאופן מהיר, מה דעתכם והאם אני בכיוון, או שהפיתרון בכלל שונה? רק לידיעה, מכיוון שהתמונה לא עלתה מושלם, כל הפורטים מצד שמאל של התמונה מסומנים אצלי.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב בחדר ורציתי לדעת איך אני יכול להפעיל רדיו מהאנטרנט שיפתח אוטומטי וינגן כשהמחשב נדלק?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by pssheba,

שלום, קובץ וידיאו בפורמט avi. במחשב אחד אני צופה בו ללא בעיות באמצעות windows media player. בנייד, מעבד סלרום, אני מקבל הודעה: ERROR DOWNLOADING CODEC ואני יכול ר לשמוע את הקול אך לא לראות את הוידיאו. ב 2 המחשבים אותה גירסת windows ו אופיס. מישהו יכול לזהות את הבעיה ולהדריך אותי איך פותרים אותה ? תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by Eddi S,

יש לי בעיה קטנה. יש לי נייד של COMPAL JFL92 התקנתי עליו WIN7 והצלחתי להתקין לו את כל הדריברים חוץ מ - WIRELESS SWITCH מישהו יכול לעזור לי איפה לחפש?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by KoDkOd,

שלום, אני מחפש תוכנה שאני יכול לקליט יותר זמן מאשר בתוכנה המובנת ב win אני ישמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, האם אפשרי לעבוד בו זמנית על אותו מסמך וורד דרך האינטרנט, וכל פעם שאחד המשתמשים יבצע שינוי במסמך כולם יראו אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by roeesnir,

האם אפשר להתחבר למחשב, ליוזר מסויים, ובאותו זמן יוזר אחר עובד על אותו מחשב?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by eladbu,

התקנתי אופיס 2003 חדש לחלוטין והא מחפש קובץ בשם OUTLOOK.PST ואין לי כזה איך אני פותר את הבעיה!רשום לעשות ריאינסטול לקובץ !איך אני עושה את זה? כשאני לוחץ עזרה" הוא מחפש קובץ exchng.hlp

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. שלום לכולם . אני מחפש המלצה לתוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה ככה וככה ותסגור לי אותם באופן מסודר בשעה ככה וככה. במקרה הזה מדובר על הפעלת תוכנות שיתוף בלילה. *windows task manager לא נוח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  23. ניסיתי עכשיו להתחבר לאיסיקיו עם הסיסמא שלי, ופתאום אני לא מצליח, כאילו מישהו שינה לי את הסיסמא. אולי יש איזו בעיה בשרתים של החברה עכשיו בDATABASE שלהם? מישהו נתקל במשהו דומה בשעות האחרונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. שלום לכולם,המחשב נדבר בוירוס ששמו Heur.Dual.Extensions . בהתחלה לפני שהייתה לי את התוכנה COMODO (שעשתה עבודה מעולה) היה לי סוג של וירוס שתוקע לי את המחשב באמצע משחקים כאשר אני לוח. על המקלדת ,נהיה דיליי וקירטועים אז אמרו לי זה כנראה סוג של קילוגר,התקנתי את התוכנה שעתה סריקה והכל חזר לקדמותו.עכשיו כל פעם מופיעה לי הודעת שגיעה ,כפי שתראו בתמונה, כל פעם אני עושה Quarantine ,אבל בכל זאת זה חוזר על עצמו.בהתחלה הייתה רק הודעה אחת, אך כרגע יש יותר מ 7 הודעות..אשמח לעזרה מה לעשות ,אני עושה אישור וREMOVE וזה שוב חוזר על עצמו בתודה מראש,אילן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  25. שלום התקנתי את תוכנת CUBASE LE ושמתי לב שאפשר לייבא קובץ וידאו... עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול אולי להקליט קובץ וידאו עם מצלמת האינטרנט שלי... ובאותו זמן להקליט גם של אודיו... עכשיו חיפםשתי כבר כמה זמן קורא בהוראות ואני לא מוצא את האפשרות הזאת... אז למקרה שאי אפשר... אני מחפש תוכנה שמאפשרת הקלטה באצמעות מצלמת האינטרנט שלי וחיבור של מגבר למחשב. חשוב שהקלטת האודיו תהיה באיכות טובה, בקשר לוידאו... זאת מצלמת אינטרנט אז אין מה לעשות אבל זה מספיק טוב. בקיצור אני צריך תוכנה שאני אוכל להקליט איתה קליפ וידאו עם אודיו באיכות טובה תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.