תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אפשר מדריך על התוכנה? אני מעוניין, אך לא הבנתי איך לתפעל אותה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מאז אתמול בערב,כל פעם שאני מנסה להכנס לאחד משלושת הכוננים שלי ע"י שני קליקים על הכונן הוא לא נכנס לי,כשבתהליכים נוסף לי התהליך wscrift.exe אחרי כל כניסה לא מוצלחת.כשאני מנסה להכנס לאחד מהכוננים ע"י לחיצה על המקש הימני בעכבר ו-open הכונן נפתח בלי בעיות. הנה תמונה של התהליכים כשניסיון הכניסה שלי לכוננים נכשל. http://img145.imageshack.us/my.php?image=81239638cn7.jpg מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חבר'ה, פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב ומאז אני מנסה להתקין ויזואל סטודיו אך הווינדוס לא נותן לי. אני מוריד למשל visual c++ 2005 במהלך ההתקנה הוא מוריד קבצים מהאינטרנט ואיך שהוא מתחיל להתקין ההתקנה נפסקת ואני מקבל Error כפי שמצורף. ומצורפת גם תמונה של תוצאה ההתקנה, לפי שאמרתי לו אם לשלוח דו"ח או לא לשלוח. זה קורה גם כשאני מתקין 2008. למה זה קורה? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שבIE8 זה ישלים לי וישמור לי מידע כמו סיסמאות ומשתמשים...כמו בתמונה: http://eliad.org/uploads/1252656780.jpg זה בFF אבל אני רוצה שזה יהיה לי גם בIE8 מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאינטרנט מופיע לי איזשהוא אתר אחר, שהוא לא אתר הבית שלי... הקיצר...כאשר אני מעלה את ה- Explorer המחשב נכנס לאתר שהוא לו מה שרציתי... למרות שאני משנה את אתר הבית, זה ממשיך להשתנות...????!!!! עוד בעיה...: כאשר אני מריץ חיפוש ב- Google לדוגמא ולאחר מכן לוחץ על התוצאות, אני ניכנס שוב לאתר המעצבן במקום ללינק הרצוי... האתר שמופיע לי שם הוא אתר קבוע (בנוגע ל- 2 הבעיות)... מה אני עושה כדי להיפטר מהבעיה????
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. לפעמים כשאני רואה קובץ אני רוצה לעשות לו "פתח" ולא "שמור", כמו שיש בפיירפוקס ובאקספלורר, ואין את זה בכרום. יש אפשרות להוסיף את זה אולי? ע"י תוספת? מישהו יודע? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס ברוסית ואנגלית והוספתי גם עברית בעזרת חבילת ה MUI אז כשה אני כותב ב WORD אני כותב למשל כמה מילים בעברית ואז כשה אני רוצה לכתוב מילה אחת או כמה באנגלית זה חוזר לי להתחלת השורה וזה לא מסודר בכלל שלא לדבר כשה אני יורד שורה זה בכלל עשוה לי בלאגן . אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד ה WORD באנגלית
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איך אני קובע שיוכלו לראות את השירים שאני שומע בווינאמפ במסנג'ר?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן ...או שזה לפורום windows...(כאן זה פיתרון בעיות פשוט..) יש ברשותי ווינדוס xp. התקנתי את kaspersky internet security 6 בכל מקרה , אפילו הגעתי לשלב שהוא מוריד עידכונים , הוא הוריד לו להנאתו, אחרי זה יש עוד כמה שלבים , כמו להגדיר לו כל כמה ימיים הוא יעשה עידכונים , סיריקות וכו... ובסוף הוא מבקש לעשות ריסטארט... עשיתי .... ותוך כדי זה שהוונידוס מריץ את הקוביות הכחולות האלה (שמעל יש את הסמל של xp..) ..(הוא מריץ פעמיים , אז בפעם הראשונה..)...פתאום הוא חוזר למצב ההתחלתי כמו ישר אחרי שמדליקים אותו.. (אגב כרגע אני בsafe mode..) עזרה עזרה עזרה!!...
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי סרט AVI,וקובץ SRT של תירגום,אשר מסונכרן עם הסרט... איך אני "שותל" את התירגום בסרט?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרייברים עבור הלוח אם MSI MS-6318, לא הצלחתי למצוא שום דבר עליו באתר של MSI. בתודה מראש, מייק.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רכשתי כונן גיבוי חצוני 250 גיגה של wd, הוא מגיע עם תכנת גיבוי טובה (סנכרון של כל הקבצים שהשתנו בלחיצת כפתור), אבל...בגרסה לחודש, לקנות עולה 40$, מכירים תכנת גיבוי טובה בחינם או בפחות?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי , דוד שלי רוצה להקים קו פירסומי לעסק שלו , יש לכם מוסג אולי על איזו תוכנה שיכולה לחייג באופן אוטומטי למספרים ממאגר טלפונים דרך מודם ? תודה מראש , נדב
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כי אין AUTOFIRE, הטמטום גם שאי אפשר להשעין את זה בצורה נורמלית בשביל ללחוץ עם האצבע שלא התעייפה, בטוח יש איזה תוכנה שעובדת עם ה MAME שמאפשרת AUTOFIRE ?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר את המחש הנייד של ידידה שלי, המחשב מסוג Sony Vaio PCD-FX301 (דורון 800, 256 MB, כונן דיודי) מערכת הפעלה win 2000PRO SP4. ויש בעיה מעצבנת שהכונן DVD מסרב לפעמים לקרוא דיסקים (לא משנה הסוג), אין בעיות בהגדרות הכונן הוינדוז, וניקיתי את העיינית. והכונן לפעמים מזהה את הדיסקים ומפעיל אותם, אבל שניסיתי להתקין office 2000, ההתקנה נכשלה באמצע. המערכת הפעלה מלאה כנראה בוירוסים וטרואנים, כי אי אפשר להכנס ל safe mode, ובהפעלה רגילה ישנה הודעת שגיעה עפ גמר התחול המחשב, של חוסר בקובץ Rundll. יכול להיות שהבעיה של הכונן DVD נובעה ממערכת הפעלה גמורה?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי כרגע windows 7 על המחשב הישן שלי. במחשב יש כרטיס רשת פנימי - 3com etherlink xl 10/100 pci עד עכשיו הייתי עם windwos xp והוא זיהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי ללא צורך בדריבר. אבל ב 7 הוא לא מזהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי. חיפשתי באינטרנט דריבר לכרטיס הנ"ל אך בשום מקום לא מצאתי. מה ניתן לעשות? או לחלופין, אפשר קישור לדריבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
? עריכה-אה,ומאיזה עד איזה מספר אני יכול לרשום את מספר הפורט?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום,לי לי 2 בעיות עם המחשב. 1)כשאני מדליק את המחשב,בזמן שהוא עולה,נפתח "המחשב שלי",איך מבטלים את זה,חיפשתי בmsconfig ולא מצאתי כלום. 2)יש לי מין וירוס כזה שמשגע אותי להתקין איזה תוכנה,ופתח לי פופאפים כל שניה. איך אני מעיף אותו? תודה מראש, עדן
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי טבלה שבה מופיעה שדה של email באנגלית אבל חלק מהמייל רשומים באותיות גדולות וחלק בקטנות, אני רוצה להמיר את כולם ביחד לאותיות קטנות, השאלה האם יש יש פונקציה או מאקרו שעושים את זה ואיך בדיוק אני מבצע את זה , זה נורא חשוב לדוחות שלי. כמובן שיש לי הרבה רשומות ואני לא רוצה לעבוד אליהם אחד אחד, כל פתרון יצירתי אחר יתקבל גם... תודה. דוגמא. TTTTTT@HOTMAIL.COM שיומר אוטמטית לttttt@hotmail.com
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד בתוכנה אתר אולי צריך לשנות משהו בהגדרות ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
וזאת התוכנה היחידה שאני לא רואה בה עברית , והכל טוב ב REGIONSL SETTINGS כל הפומנים מותקנים הכל בסדר.רק בתוכנה הזרת זה קורה שזה הופך לגיבריש ,איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי office 2000 שאני מאוד מרוצה ממנו. האם כדי לשדרג לoffice xp? אני לא מכיר את XP האם יש שיפורים ביחס ל 2000. אציין שאני משתמש רק ב WORD וב EXCEL. תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני חושב שלפני כמה חודשים ראיתי משהו כזה פשוט שחכתי את שמה. אני ינסה להסביר מה אני צריך. אני צריך תוכנה שתוכל לעשות בשבילי מספר דברים כל כמה זמן אוטומטי. לדוגמה: להיכנס לדפדפן לאתר וואלה, ואז לסגור את הדפדפן, לפתוח מוזיקה ולסגור אותה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-