תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני יודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה של mp3 recoder התוכנה צריכה להיות מסוגלת להקליט יש ל mp3 מתוך ה in line של כ.קול. *אם כבר עדיף שתוכל לעשות המרות גם ישר מדיסקים ואם בחירת שמות לקבצים (אבל לא הכרחי) (מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל אני רוצה להעזר בניסיון שלכם).
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כדי לראות סרטים ושמתי לב שכשאני רואה סרטי HD, עוצמת השמע מאד נמוכה. ומכיוו ןשהרמקולים שלי בטלווזיה לא חזקים, לא שומעים חזק. יש לציין כי סרטים רגילים ומיס אין בעיה. המחשב מחובר מיציאת האוזניות (נייד) לטלוויזיה על בננה רגילה. אני משער לעצמי שזה קשור לקידוד הסרט? נכון? יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
גירסה חדשה של התוכנה המצליחה מכולן הגיעה בידיוק אחרי spyware doctor לא שחכו אותה registry machanic עם גירסה חדשה 5.2 . קודם כל שיחררה עם הגרסה הזאת כלי יחודי פרי פיתוח PCTOOLS כלי חדש הניקרא Registry Monitor שממה שהבנתי הוא יכול לזהות בזמן אמת כל שינוי הנערך ברג'יסטרי ויכול להראות לכם על כתוב מה הישתנה. ויש עוד כמה פרטים תבינו בעצמכם מהתמונות ניראה פצצה מה שהם עשו כל הכבוד!!! ~~~ כל מי שמישתמש בתוכנה מוזמן להוריד תגירסה החדשה מפה.. http://www.pctools.com/registry-mechanic/ איזה שינוי נכון?! לא ציפיתי שאפשר ליתפוס משהו כזה כלי נהדר וגם מעכשיו היא יכולה לשבת על שורת המשימות ולעשות תעבודה. יאללה אנשים יום טוב לכולם! כל הכבוד להם באמת אחת החברות המצליחות בעולם ההי…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום כנראה וירוס השתלט לי על התיקיות ושינה את השמות שלהם לג'יבריש כל נסיון גישה לתיקיות חסום ומתקבלת הודעת שגיאה גם דרך דוס אין גישה מה עושים? האם יש תוכנה שמשחזרת? רוב החיים שלי שם
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. לפעמים כשאני רואה קובץ אני רוצה לעשות לו "פתח" ולא "שמור", כמו שיש בפיירפוקס ובאקספלורר, ואין את זה בכרום. יש אפשרות להוסיף את זה אולי? ע"י תוספת? מישהו יודע? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
וואו אני ממש חייב עזרה... יש לי על המחשב סרט שלקח לי מלא זמן להשיג... הוא על קידוד ac3 שיש לי מותקן... אפילו אם אני מעלה אותו ב gspot הוא כותב לי שזה מותקן טוב... אבל כשאני מפעיל את הסרט יש רעשים במקום קול והתמונה קופצת לאללה, מה אני יכול לעשות? אני יודע שזאת לא בעיה בקובץ, ניסיתי אבל להפעיל אותו עם divx player וגם עם windows media player 9... :-\ help ???
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש. התקנתי לו XP ואת שאר הדרייברים. ידוע ששהתקנה של הכרטיס רשת נמצאת כל הדיסק של הלוח אם. הבעיה היא שאחרי שאני מתקין, ההתקן מראה סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. מה שאומר שהמחשב לא לגמרי מזהה את הכרטיס רשת. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן http://img399.imageshack.us/img399/9707/64650277qc4.gif מצורף צילום מסך של הודעות שגיאה שמופיעות לאחר שאני מנסה להתקין משהו [לא משהו ספציפי, כבר קרה כמה פעמים] נסיתי להריץ עם הרשאת אדמיניסטרטור, להריץ במצב תאימות של XP SP2 אבל כלום לא עוזר. יש משהו שניתן לעשות? תודה נ.ב. יש לי Vista Ultimate SP1 64bit
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אנשים יש יותר מדי דיונים עם אנטי וירוס ופיירוול אז אנשים תעשו סדר בפורום. תציבעו ותשפיעו על סידור הפורום.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נתחיל באנטי וירוס. אני מעוניין באנטי וירוס לא כבד ויעיל כמה שיותר. ופיירוול שלא יאט את ה5M תעבורה שיש לי וגם לא יהיה כבד מידיי ויעיל כמובן. על האנטי וירוסים שמעתי שה kasprasky וה nod32 טובים. ועל הפיירוולים שמעתי שZoneAlarm והSygate הם טובים. אם יש המלצות יותר טובות אז תגידו.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה והיא מראה שמעבד הפרסכוט מגיע ל55 מעלות איך אני עושה בתוכנה SPEEDFAN שהמאוורר יעבוד יותר מהר אם בכלל אפשר?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרבה זמן לא הייתי פה.... אני מחפש תוכנה לגיבוי, שמאפשרת לשלוח את הקובץ גיבוי לאימייל שלי ב GMAIL... הכוונה היא לא לגבות את האימיילים, אלה גיבוי לקבצים מסוימים במחשב, ושליחה של הקובץ גיבוי למייל, ולא שמירה שלו על ההארד דיסק. מישהו מכיר משהו כזה? חיפשתי נואשות כבר כמה ימים, ואני לא מוצא כלום. תודה. שלומי.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על עזרה בפתרון בעיה שלא הצלחתי לפתור. ברשותי מצלמת אולימפוס ומערכת הפעלה ויסטה. עד לפני מספר שבועות בכל פעם שחיברתי את המצלמה "קפץ" חלון ובו בחרתי באיזו תוכנית להעביר את התמונות למחשב. עכשיו - "קופץ" חלון ובו כתוב REMOVABLE DISK וניתן לבחור בו לפתוח את התיקייה ועוד אפשרות אחת. מה אתם ממליצים לעשות על מנת שהמצלמה תזוהה כמצלמה וינתנו לי האפשרויות להעברת התמונות בעזרת התוכניות המתאימות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי רעשים מוזרים כאילו זרמים בכל פעם וזה פשוט בלתי ניסבל מה עושים אין איזו תוכנה שמשתיקה את זה? אני יודע שזה בכלל תוכנה כי לא היה לי את זה לפני..
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
שלום אני מחשב תוכנה לחבר שהיא בעצם מעבד תמלילים שמדמה מחברת עם שורות. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז ככה אני מתקין את התוכנה TURBOCERT CBT PLAYER בא להפעיל אותה , הכל טוב ויפה פועל , בא לטעון תוכנית שיעור ,בוחר שיעור , מציג לי את השגיאה הבאה: Teasy DatabaseManager.CreateDatabase-cannot create database file C:\program files\turbocert\courses\ccna\ccnaF.tsx וזה לא מתחיל את השיעור... מה שהתוכנה הזאת עושה זה בעצם מדריך שיעורים לדברים מסוימים, לדוגמא פה זה שיעורים להסמכת CISCO CCNA תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא מצליח להכנס לדפדפן בגלל TEHME סורר שנותן שגיאה. הדפדפן לא מגיב ולא נפתח מלבד השגיאה שמופיעה. כיצד אפשר למחוק ידנית שאת הTHEME ולפתור למעשה את הבעיה שנוצרה?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
למה האברטס לא מראה לי את כל הסמלים טמפ' וRPM כמו למשל מאוררי מארז,מאורר ספק ? תמונה איך מסדרים את זה? והאם יש עוד תוכנה טובה ופשוטה כמו האברסט ? ושנותנת אפשרות לשים את הטמפ' בסרגל ליד השעון ?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז ככה בלוטות' יש תכשיר (פלא) תומך יש עכשיו אני רוצה תוכנה לפלא (סידרה 40) שאני יכול להשתמש בפלא כמו שלט למחשב (כאילו דרך הבלוטות') תודה עידו
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
1. איך אני עושה אנימציית gif 2. איך אני עושה כתוביות זזות בלי קטיעות כאילו זזות חלק מלמטה למעלה או לצדדים 3. מדריך של כל מיני אנימציות תודה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לראות צפיה ישירה של DIVX לא מצאתי תוכנה חילופית ובינתיים אין תמיכה.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפשת תוכנה כמו Process Explorer או What's running now הדגש הוא על רמת הפירוט,כי לפני כמה ימים היה לי סוס טוריאני במחשב אבל אף תוכנה מהשתיים לא הראתה שיש משהו שרץ ברקע. תודה מראש, פרנסי
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-