תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה כמו של המשטרה שבונים פרופיל שאני בוחר תצורה של גולגולת ואז את השער עניים ו.... אבל לא משהו משחק משהוא רציני שיוצא לך ממש פנים של מישהו תודה לעזרים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כאשר מחברים מצלמה וידיאו כל שהיא למחשב בחיבור FireWire עם איזו תוכנה מבצעים את קליטת החומר מהמצלמה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי אוזניות BT ואני משתמש בהן עם המחשב (לפלאפון שלי אין BT) http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp כמובן שיש להן כפתור TALK שאני לא מצילח להשתמש בו במחשב (הכפתור הגדול הבולט) בעיקרון אם אני משתמש באוזניות עם הפלאפון הוא מאור לענות לשיחה או לחייג למספר הראשון ברשימת שיחות לעבור משיחה אחת לשניה וכו'... אבל שהאוזניות מתקשרות עם המחשב לא גילתי מה הכפתור הזה עושה - מישהו יודע האם ניתן להוריד תוכנה/ לכתוב סקריפט שיעשה איתו משהו? יש את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 האם אחד מאלו אולי הוא הכפתור המדובר? (אין לי בעיה לכתוב סקריפט ש"יתפוס" את הכפתור הזה) האם מישהו מכם מכיר תוכנות שמתקשרות עם כפתור כזה? (נניח בסקייפ או משהו דומה?) תודה רבה, אריה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זה ל- WIN7 אני רק עכשיו קניתי תמחשב ושאני מנסה להיכנס למשחק call of duty black ops זה לא עושה לי שם כלום אז חשבתי אולי זה הדריברים...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
איך אני יכול לייבא את הPODCASTS שהייתי רשום אליהם למחשב חדש?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש גירסה חינמית ? אם כן תביאו לי קישור לגירסה CS8 תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
פשוט לא מציגים.. אני עושה פליי ושום דבר לא קורה נראה לי בעייה של הMP, למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
במסנגר החדש יש פרסומת בחלק התחתון של החלון של התוכנה עצמה לא חלונות השיחה האם ישנה דרך להסיר את הפרסומת הזו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים של HWZONE נתקלתי לא מזמן בבעיה שקשורה למסמך PDF. כשאני מנסה להדפיס את המסמך מתקבלת אצלי הודעה (תמונה מצורפת) שאומרת שאני לא יכול להדפיס את המסמך הזה. ניסיתי גם באקרובט וההודעה היתה פחות או יותר זהה. עם מסמכים אחרים לעומת זאת לא היתה לי בעיה להדפיס אותם. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להדפיס בכל זאת את המסמך? אשמח לתגובות ולעזרה כי זה נורא חשוב בשבילי בתודה מראש. ניר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
למי שלא יודע זאת תוכנה שאפשר לדבר איתה בעזרת האייפי אז עכשיו אני רוצה למחוק תתוכנה איך אני עושה זאת? נכנסתי להוספה ולהסרה ואין שם תתוכנה בכלל גם דרך "כל התוכניות" אני לא מצליח עזרה בבקשה!!!1
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
האנטי וירוס מזהה אותה והוא מכניס אותה ל vault שלו אבל משום מה נראה לי שהיא עדיין פעילה, כתוב שהיא משפיעה על הקובץ svchost.exe של הווינדוס והיא מגדילה אותו ככה שיעמיס על המחשב, עכשיו הוא שוקל איזה 30 מגה ואני חושב שהוא לפני זה שקל רק 15 מגה.. אז אני מחפש מה לעשות.. תודה רבה למי שיעזור =]
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה/אתר לבידקת מהירות האינטרנט.. שתיהיה טובה ושלא "תשקר" במה שהיא כותבת חח תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התכונה FRAPS לא עובדת לי ... אני מתקין אותה , לוחץ פעמים על קובץ ההפעלה שלה - exe , מתחיל לעבוד לרגע וזהו , כלום לא קורה התוכנה לא עולה!. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי מחשב חדש (ראו מפרט). היום התקנתי את הווינדוס וכשבאתי להתקין דרייברים, אני לא מוצא את הדיסק בקופסא, ואני בכלל לא בטוח שצריך להיות שם דיסק למרות שבחוברת רשום להכניס את הדיסק "Xpress install". חשבתי על לעדכן דרך האתר של ג'יגה בייט אך אין לי אינטרנט כי אין לי דרייבר לכרטיס רשת :-\ ניסיתי להוריד את הדרייברים ממחשבים אחרים בבית אך פתאום האינטרנט נהיה איטי מאוד... מה אני יכול לעשות? האם למישהו יש את התוכנה הזאת ויכול לנסות לשלוח לי? תודה רבה לעונים וסליחה אם זהו איננו הפורום המתאים לנושא זה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
-
כמו שכבר נאמר בכותרת אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להעביר בין התצוגה של הטלויזיה לבין התצוגה של המחשב. עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזו בדרייבר של כל כרטיס מסך, אבל אני מחפש תוכנה יעודיית שעושה את זה. מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. דוד שלי פנה אלי במייל בקשר לבעיה מסויימת שיש לו במחשב, בעת הפעלתו. אני אישית לא מכיר את הבעיה ולכן אני מתייעץ איתכם, אולי לכם יש מושג. הוא טוען, שהוא מפעיל את המחשב בהעלת הווינדוס קופץ לו חלון שרשום למעלה rundll. ורשום בחלון : "שגיאה בטעינת c:/..../..../ucmtsaie.dll" הוא אומר שהוא נכנס ל MsConfig על מנת לחפש טעינת קובץ בשם הזה ולמנוע ממנוע לעלות בהפעלת הווינדוס. אך הוא לא מצא את השם הזה. הרצתי חיפוש בגוגל על הקובץ dll ולפי מה שהבנתי מהתוצאות מדובר בקובץ משולב עם spyware/adware. וממליצים לעשות סריקה נגד רוגלות עם תוכנה מיועדת. האם יש למישהו קצת יותר מושג מהוא הקובץ הזה? מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה, רן.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ישנה בעיה שחוזרת על עצמה ב- MSN Messenger 7.5 וגם ב- 8. ב- 7.5 לא הייתה רשומה השגיאה, זה פשוט לא נתן להתחבר. עשיתי בדיקת התחברות במסנג'ר, התנקתי והתחברתי, כיביתי את המודם.. מה לא עשיתי ב MSN Messenger 8 רשומה הבעיה, והמספר שלה הוא: 81300030d הבעיה עם זה שכאשר אני לוחץ 'עזרה', בדרך כלל זה מציג את הבעיה ואת הדרכים לפתרונות שלה, רק שהבעיה הזו לא מופיעה כך שאין לי מושג מה הפיתרון! ניסיתי פיתרונות של בעיות התחברות אחרות, אך גם הן לא עזרו... אני מחפש מישהו שמבין בתוכנה, שזה קרה לו ושהוא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון =)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בסרטונים באינטרנט גם ב IE וגם בFF הם מתחילים אבל פתאום עוצרים באמצע הסרטון ולא ממשיכים. ד"א אני פרמטתי לפני כמה ימים את המחשב , אם יש דברים מסויימים שצריך להתקין תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעצב בפלאש, וכבר זמן מה שאני מחפש את התוסף למברשת צבע: pressure sensitive התוסף נראה כך: (מה שמראה החץ האדום..) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו כאשר הוא לא מופיע אצלי בתוכנת הפלאש.. אני משתמש בFlash Macromedia 2004 MX. מישהו יודע איפה למצוא את התוסף ולהוסיף אותו לפלאש, אם אפשר?? תודה חברים..
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הכנתי מצגת עם מוסיקה ותמונות ב-power point. ואני רוצה לצרוב אותה שיוכלו לראות אותה ב-DVD. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-