תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן! יש לי לוח של גיגה בייט ומאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס הקול המובנה בתוכו. הכרטיס הוא VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI עפי AIDA32 וכל ההתקנות שביצעתי כאשר וינדוס מצא את הדרייבר הוא תמיד הראה שגיאה וסימן קריאה על ההתקן. ניסיתי לסרוק את גוגל והתקנתי הרבה סוגי דרייברים שמצאתי אך אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. היה דרייבר יחידי של VINY שבו הצלחתי לשמוע מוזיקה אך אחרי זמן מה הוא נתקע וישנה שגיאה שמראה על בעיה בדרייבר. מקווה שבעזרתכם אצליח למצוא את הדרייבר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני קובע את הפרש זמן המעבר בין השירים בתוכנה? או איך אני מוסיף FADE IN\OUT ושולט באורך שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא מתכוון להכינס .. וה לעשות עדפות גובהה ממש לאמץ את המחשב בתוכנה הזאת יש לי מספיק זיכרון בשביל זה .
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האים יש אזשהיא תוכנה או ישום מסוים שיבצע זאת : אני רוצה שבאתר מסוים , לא יהיה אפשר ללחוץ על ה- איקס בסגירת חלון , כלומר לא יהיה אפשר לבטל את החלון , וזאת בגלל שאחותי תמיד סוגרת לי את החלון של הוידיאו של האוניברסיטה הפתוחה, אולי בפירפוקס יש ישום זה , אך הבעיה שבדפדפן זה מלא אתרים לא נקרים טוב לעומת האקספלורד
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב נכנסתי לFF וזה עידכן לי עדכונים... אחרי שתי דקות אני נכנס לFF אבל לא נכנס לי לאתרים, אפילו לעזרה כאילו הוא לא צליח להתחבר לאינטרנט ??? ניסתי להתקין מחדש לא עובד!(עכשיו אני עם IE :'()
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי תיקיה של שירים והייתי שמח אם הייתי יכול להעביר לטקסט פשוט את רשימת השירים בסידור הנוכחי של התיקיות. איזה תוכנה יכולה לעזור לי? תודה! (:
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב (עקב עומס תוכנות) והתקנתי פנדה טיטניום 2006. ברגע שאני מפעיל FW של התוכנה כל החיבור נחסם. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת עד עכשיו היה לי איסיקיו 6 רגיל לפני יומים הורדתי את הגירסה לאיסיקיו 6 של וואלה עכשיו האיסי מתנתק לי אחרי פרק זמן והקובץ exe שלו נמחק ומופיע לי שהקיצור דדך לא תקף מדובר בויסטה 64 אבל הייתה לחבר שלי בעיה דומה בויסטה 32 משהו יודע מה הבעיה פה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אחרי שאני מסיים לעבוד עם המחשב נייד אני סוגר אותו והוא מכניס אותו למצב שינה כל יום אני עושה את זה במקום לכבות את המחשב זה בסדר לעשות ככה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך חוסמים פרסומות באנטרנט עם הנורטון סקיורטי.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
או קיי אז זה המצב הורדתי קובץ RAR, כאשר אני מנסה לפתוח אותו, הוא אומר לי שאין ארצ'יבס, בקיצור אי אפשר לפתוח אבל שפותחים את קובץ הזה עם דיימון טולז, זה עולה.. אני שואל איך אני יכול לצרוב את הקובץ המוזר הזה כדי שיצא תקין. צריבה רגילה כאילו הוא היה IMAGE לא הולכת הוא אומר שאין מקום בדיסק והוא אמור להכנס בלי בעייה...
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אותה? אני רוצה לעבוד על אח שלי עם התוכנה הזאת! זאת התוכנה המגניבה ביותר שראיתי בחיים שלי! בקקשה אחים שלי תעזרו לי למצוא אותה, מי שיודע איפה שיתן לינק!!!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה/אתר לבידקת מהירות האינטרנט.. שתיהיה טובה ושלא "תשקר" במה שהיא כותבת חח תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה יש לעריכת תרגומים? יש את זאת subtitleworkshop אבל משום מה היא נתקעת אצלי
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התוכנה Kaspersky Internet Security 2009 הודיע לי כבר כמה פעמים על נסיונות כניסה למחשב שלי (כל פעם ip שונה) דרך הפורט 1434 האם אני צריך לסגור את הפורט הזה?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי! אני רוצה להגדיר את התוכנת ביטורנט שלי שתוריד הורדה ספציפית עד המהירות שבא היא מעלה אותה, כלומר אם אני מעלה את ההורדה ב30K שההורדה לא תעבור את ה30K, יש לי מיקרו טורנט וביטלורד, אפשרי? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הקובץ של התוכנה memtest86 (גרסת ה iso) בת'רד ה FAQ בפורום תמיכה טכנית פגום, מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה, גרסת ה iso?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אין לי נזק ממשי אזה כעקרון לא מזיק, אך מפריע לי הרעיון שקופצות לי הודעות וגם פרסומות בחלון כזה של הודעה מ WINDOWS כנראה מאיזה שהיא תוכנה שסורקת פורטים ואולי IP איך להיפטר מזה ?? נ.ב אני משתמש בפנדה אנטיוירוס וגם פיירוול
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
פעם היה לי את הבעייה הזו שהבנתי גם מהפורום של לוג'יטק שזו בעייה בדרייברים שלהם. התקנתי איזה גרסה של דרייבר ודווקא הסתדר לי. ביצעתי התקנה נקייה של המערכת הפעלה, התקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר (setpoint) והכפתור לא מזוהה. אשמח אם מישהו שנתקל בבעיה יעזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי היום נטבו- וכאמור לנטבוקים אין כוננים אופטיים. וחשבתי על כך - שאם נגיד יש לי דיסק כלשהו שני צריך להריץ אותו על הנטבוק, אז אפשר לעשות ממנו קובץ אימאג' ואז להעביר בעזרת DOK למחשב הנייד, ושם להריץ את האימג' דרך DAEMON לדוגמא. עכשיו השאלה היא - בעזרת איזו תוכנה אני יכול ליצור קובץ אימאג'? תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא רוצה לחסום את כל התיקייה לגמריי רק שאת הקבצים בה יהיה אפשר "לקרוא" אבל בלי אפשרות לשנותם. מישהו יודע אם אפשר? כאילו לעשות את כל הקבצים read-only וגם את התיקייה (בזמן שאני באינטרנט נכנסים לתיקייה עוד קבצים שאני לא מעוניין שיכנסו). בקיצור: שתיהיה אפשרות "לקרוא" מהקבצים (אלה לא מסמכי וורד או כתבן) ומהתיקיה, שלא תיהיה אפשרות לתוכנה או משחק לשנות משהו בתייקיה או בקבצים האלה..... מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ב-Panda Platinum Internet Security - מאז שהתקנתי את ה-SP2, כל פעם שאני מוחק אותו מערכת ההפעלה פשוט נדפקת! אי אפשר לגלוש באינטרנט (אפשר להתחבר אבל כל פעם שאני מנסה לגלוש מדווח לי שחסר קובץ), אי אפשר להפעיל את האימיול, ובכלל אי אפשר להפעיל כל משהו שקשור לאינטרנט. כשאני מתקין בחזרה את פנדה - הכל עובד כשורה. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים למדפסת/מכונת צילום/פקס מדגם Arficio fx10 של חברת RICOH לWIN98. לא מצאתי באתר הרשמי, ואני מקווה מאוד שבכלל קיימים דרייברים כאלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה תוכנה של הורדות הכי טובה? [Download Accelerator Plus[dap או FlashGet עם יש תוכנה יותר טובה אז תגידו
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-