עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני קובע שיוכלו לראות את השירים שאני שומע בווינאמפ במסנג'ר?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by gjook,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן ...או שזה לפורום windows...(כאן זה פיתרון בעיות פשוט..) יש ברשותי ווינדוס xp. התקנתי את kaspersky internet security 6 בכל מקרה , אפילו הגעתי לשלב שהוא מוריד עידכונים , הוא הוריד לו להנאתו, אחרי זה יש עוד כמה שלבים , כמו להגדיר לו כל כמה ימיים הוא יעשה עידכונים , סיריקות וכו... ובסוף הוא מבקש לעשות ריסטארט... עשיתי .... ותוך כדי זה שהוונידוס מריץ את הקוביות הכחולות האלה (שמעל יש את הסמל של xp..) ..(הוא מריץ פעמיים , אז בפעם הראשונה..)...פתאום הוא חוזר למצב ההתחלתי כמו ישר אחרי שמדליקים אותו.. (אגב כרגע אני בsafe mode..) עזרה עזרה עזרה!!...

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by sigma,

אני מעונין לחלק קובץ וידאו לשניים או שלושה חלקים. הקבצים נמצאים בפורמט FLV ו MP4 . איזה תוכנה מומלצת לביצוע חלוקת קבצי וידאו?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by Stingray,

יש לי סרט AVI,וקובץ SRT של תירגום,אשר מסונכרן עם הסרט... איך אני "שותל" את התירגום בסרט?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. היי, יש לי AVG וכל יום הוא מוצא לי את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR כל ניסיונות המחיקה לא עוזרים. יש הצעות? תודה רבה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by omri_ro,

מישהו אולי יכול להסביר לי מה הולך שם? כשאני בוחר קובץ פונט הוא פשוט פותח אותו. איך אני יכול לשנות את הפונט בVLC?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by pyro_man,

עוד עיצוב חדש הפעם רדיו קומוניסטי לפי בקשה אל תשאלו אותי למה זה מה שהם ביקשו.. צבעים כההים עדיפות לאדום ושחור.. כוכבים והרבה זה השם של הרדיו.. ( התפשרנו על אחד גדול במרכז..) שיהיו מאפיינים בוליטים של קומוניזים.. ושיהיה הקשר קטן לרדיו (לא ממש קשור אבל הם אהבו אז מה איכפת לי.. (חחח) תכלס באתי להציג אותה פחות לקבל הערות למרות שאתם יכולים תמיד לתת זה עוזר.. הם בעיקרון לא ביקשו שאני ישנה משהו.. והעבודה: שוב יש את הדוגמה המציק הזה אבל אני חייב סורי למרות שהפעם הוא לא ממש עוזר.. דרך אגב הצדדים ריקים כן אני יודע היו שם צלליות(של אנשים רוקדים) אבל הם לא רצו אותם בשום פנים ואופן לא הייתה ברירה הורדתי.. וזה עוד אתר.. שעיצבתי לפני יומיים ככה (לא להתייחס לכותרת הם לא מעוניי…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם, על כל הלינקים הפנימיים של סרטים/תמונות/סיפורים שיש בו לתוך המחשב. לא משנה חינמית או בתשלום.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. שלום, שאני מנסה ללכוד סרט בכרטיס טלוויזיה שלי (Fly 98) הקובץ יוצא בפורמט AVI, אבל הנפח שלו פשוט מרקיע שחקים...550 מגה ל-2:30 דקות לדוגמא.. מישהו יכול להפנות אותי לפיתרון? חיפשתי בפורום פיתרון ולא מצאתי, תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  11. איך אפשר לפתור את הבעיה? דרך אגב ב-YouTube אין את הבעיה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. כבר במשך חודשים זה ככה ניסיתי הכל MALWARE כל התוכנות SPY, Ccleaner פשוט לא עובד כלום יש לי בעיה שכל כמה שניות כשאני עושה הדבק זה מדביק לי כתובת של לא יודע הנה : http://www.angelbux.com/view.php?ad=2070 רואים? כל הזמן זה עושה לי את זה אני מעתיק משהו וכשאני עושה הדבק זה משזה עושה לי גם בלי להעתיק זה עושה לי את זה זה משגע אותי פשוט אל תלחצו על זה זה נותן כסף לזה שבנה תוירוס או משזה לא יהיה תודה לעוזרים ד"א יש לי עוד בעיה כשאני נכנס למחשבון אז זה עושה לי ארור וכמובן לא נכנס... הנה הארור (EROR) '>http://www.siz.co.il/"] תודה לעזורים! בנוסף האינטרנט שלי בזמן האחרון מאד איטי אני חושש שגולשים לי באינטרנט לכן אני רוצה לבטל את הראוטר האל חוטי הסוג של הראוטר שלי הוא TL-WR642G 1…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. אני חושב שלפני כמה חודשים ראיתי משהו כזה פשוט שחכתי את שמה. אני ינסה להסביר מה אני צריך. אני צריך תוכנה שתוכל לעשות בשבילי מספר דברים כל כמה זמן אוטומטי. לדוגמה: להיכנס לדפדפן לאתר וואלה, ואז לסגור את הדפדפן, לפתוח מוזיקה ולסגור אותה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by TaL_F,

היי. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה במסנג'ר זה שמישהי שהוסיפה אותי, ראתה אותי רגיל במסנג'ר שלה אבל כאילו אצלי זה לא אושר ואני רואה אותה כלא מחוברת למרות שניסיתי להוסיף אותה שוב ושוב. הבעיה השניה היא שפתחתי חשבון מסנג'ר חדש והוא לא מוכן להתחבר אליו במסנג'ר 8, רק ב - 7.5, Web Messenger וב - Windows Messenger הישן. שמתי לב שהתקלה עם הידידה עברה כשחזרתי למסנג'ר 7.5 וכשהתקנתי שוב את 8 זה שוב חזר למצב שהיא לא הייתה מחוברת. כנ"ל לגבי העניין עם החשבון שעבד ב - 7.5/Web/Windows Messenger וב - 8 זה פשוט לא עבד. מה אפשר לעשות כדי ש - 2 הבעיות יסתדרו? בעיקר העניין של המסנג'ר החדש. בתודה, טל.

15. Started by oransharvit,

שלום האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג אופיס 97???

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. Started by meirtz4,

מישהו יודע אולי איך אני קובע את הפרש זמן המעבר בין השירים בתוכנה? או איך אני מוסיף FADE IN\OUT ושולט באורך שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by roeesnir,

אני יוצר DVDים גדולים. יותר מ7GB. כשאני מסיים - אני עושה Image שלהם. אני מחפש תוכנה שתחליף לי את ה-CloneDVD, שתדע לדחוס את ה-DVD לDVD רגיל. ה-CloneDVDנתקעת לי לפעמים באמצע, בכל מיני תירוצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. שלום לכם חברים/ומנהלים. נכנסתי לפני מס' ימים לאתר : http://www.lavasoft.com כי רציתי לעדכן את התוכנה שלי : Ad-Aware SE Personal ולהפתעתי באתר אין יותר עידכונים , צריך לבצע התקנה מחדש לתוכנה.. ל - Ad-Aware pro כפי שהם רושמים בקישור הזה : http://www.lavasoft.com/mylavasoft/company...es-discontinued עכשיו כמה שאלות לי אליכם: 1-האם מישהו ממכם כבר התקין אותה? איך היא? 2-האם אפשר לעדכן אותה ? 3-האם התוכנה צריכה רשיון כלשהוא ...? סיראלי/קראק כלשהוא? 4-האם התוכנה רצה ברקע במחשב , במנהל משימות רואים אותה ב- processes כי את התוכנה של 2008 היתה רצה ברקע ב- processes אשמח לקבל תשובות לשאלותי .. תודה לכם ..

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. טוב אז ככה אני צריך תוכנה שתיהיה פשוט שאני יוכל לסמן קטע מסויים של אודיאו מתוך הסרט ולהסיר\להשתיק אותו (פשוט לסמן קטע קול מסויים ולהשתיק אותו) שיהיה אפשרות להשים מוזיקת רקע לסרט וכמו כן שיהיה אפשר לחתוך קטע וידיאו מסויים ע"י סימון שלו ומחיקה...

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by EagleX2,

שלום. בצורה מוזרה, מיד אחרי פירמוט הווינדוס, הופיעה לי הוירוס ששמו sygate32 (לפחות לפי NOD32 וגוגל..) NOD טוען שהוא הוסר, אך לפי מנהל המשימות הוא עדיין פועל... רציתי לדעת מה ניתן לעשות, תודה...

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. שלום. לאבא שלי יש עסק של צילום אירועים, ובטעות הוא הקליט על אירוע מסויים אירוע אחר. הקלטת שעליה הוא הקליט היא קלטת של סוני, קלטת dv, במצלמת DVcam. המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור DVI ו/או firewire, ע"י קונסולה של חברת pinnacle. רציתי לדעת האם יש תוכנה מסויימת שאפשר בעזרתה לשחזר את המידע שיש על הקלטת. בנוסף, רציתי לדעת אם יש תוכנה מסויימת שמשחזרת מידע מכרטיסי זיכרון של מצלמה דיגיטלית, במקרה הזה, כרטיסי CF. אם למישהו יש המלצה בשבילי אני יעריך אותה מאוד. בתודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  22. שלום, חרשתי על האינטרנט ומצאתי רק תוכנה אחת שקוראים לה "דיאט MP3" ,היא מעולה אבל לא מספיקה בשבילי,אני צריך תוכנה שתוריד ברמות את משקל הקובץ שמע שלי. לא חשובה האיכות,אני מחפש תוכנה שפשוט תוריד בהרבה את משקל השירים שלי. תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by shaul1412,

שלום לכם!!! -- יורדים לי הרבה סרטים מהאינטרנט בקובץ MOV , בשביל ליפתוח אותם הורדתי מהאינטרנט את QT LITE 4.0.1 , אבל למרות שהןרדתי את התוכנה הזאת 3 פעמים , (הפעם האחרונה מהאתר הרישמי של מייקרוסופט) , היא יורדת לי עם קובץ INSTALL/SETUP , וכשאני מדבל-קליק עליו הוא לא עושה שום-דבר!!!! , שוב , גם כשהיתייאשתי והורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט בכבודו ובעצמו..... מישהו אולי מכיר את העיניין ויכול לעזור לי? ??? , או אולי יש למישהו הצעה אחרת בשביל ליפתוח את הקבצים הסוררים האילו ??? -- שישי - 12 לאוגוסט -- 09:30 -- שאול -- בתודה-מראש!!!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. ואם אפשר אז גם הסבר על איך עושים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום שאני נכנס לתיקייה שיש בה כמה סרטים המחשב אומר ש EXPLORER.EXE צריך להסגר..ואם אני רוצה לדווח...בלה בלה בלה... למה זה נגרם ואיך מטפלים בזה? תודה

• 8 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.