תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש אפשרות שאני יוכל לבנות איזה קובץ הגדרות שיוכל על כולם בעיקר כדי למנוע שליחת קבצים תודה, HaimTS
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני אוסיף הרבה תמונות משיוכל לעזור לי אני אשמח ... הסוללה נקראת סוללה " גרניט " , סמל של הסוללה בצד אחד , סמל של הגדוד בצד השני, ומשפט באמצע .... העבודה נראת לא מסובכת , אבל אני ממש גרוע בעיצוב אשמח אם תעזרו לי .. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, אחרי שהתקנתי FireFox וממש התאכזבתי החלטתי להסירו ולאחר מכן לא עבד לי קישורים ששלוחים לי במסנג'ר ב ICQ בOFFICE וממש הצטערתי שבכלל התקנתי. בקיצור איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? כלומר שהקישורים בכל התוכנות הנ"ל יעבדו?
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום , לפני מספר ימים קניתי אוזניות משהו מקצועי של סוני , בקיצור , אין לי כוח כל כמה שעות או כל כמה זמן להוציא את החיבור של רמקולים ולשים את ל האוזניות או ההפך קיצר קניתי מפצל , ככה שאוכל לחבר גם את האוזניות וגם את הרמקולים , אבל מה , אני חייב איזו שהי תוכנה או פלאג-אין או משהו , שאני יגדיר לו כל פעם מה פהעיל את האוזניות או הרמקולים !!!!! בבקשה בבקשה בבקשה תצילו אותי !!!!!!!!!!!! (ביקשתי בפורום אודיו אמרו לי לבקש כאן) בתודה אור פרג'
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, יש לי מחשב חדש וכמה תוכנות לא נותנות לי להתקין מכיוון שהווינדווס של ה64 ביט חדש מידי. רציתי לדעת אם כאשר אני יוריד את התוכנות האלה בגירסה חדשה יותר הם יפעלו. (התוכנות שלא עובדות הם: NERO 6 , D-TOOLS 3.47, TUNE-UP 2006, NORTON ANTIVIRUS 2006) תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי מחשב חדש והתקנתי WINDOWS XP של 64 ביט. ועכשיו אני רוצה להתקין OFFICE חדש . איזה OFFICE הכי טוב להתקין ל WINDOWS הזה?, אני מעדיף כמה שיותר חדש ומקצועי תענו מהר, תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
למה זה קורה לי ??? לפעמים אני חוזר אחרי הרבה זמן מאז שמישהו במשפחה הדליק את המחשב ומגלה את זה , מה שמונע מהאי מיול לעלות וכל היום אני מתבאס שהוא לא פעל בינתיים והוריד ....(הוא מכוון מהתוכנה לעלות עם WINDOWS) איך נפתרים מזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אממ היה לי היום משעמם אז סתם נכנסתי לפוטו וחשבתי איך אפשר לעשות לשפר את התמונה אז הוספתי משפטון 8) למי שלא עובד : http://img146.imageshack.us/img146/2175/fatguy5az.jpg
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר היום לאיי סי והוא כותב לי כל הזמן Validating Connecting וככה בלי סוף האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני נכנס ואני רושם /identify עם השם והסיסמה והכל מופיעה לי תגובה כזאת מהתוכנה: -NickServ- Your nick isn't registered. מה אני צריך לעשות?? תודה לעוזרים!! אני יחסית חדש בתוכנה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני צריך בקרוב לפרמט... ויש לי כמה שיחות ממש חשובות באייסי יש איזה תוכנה שמגבה היסטוריה ושאח"כ גם יהיה ניתן להחזיר אותה לתוכנה או משהו כזה? זה ממש חשוב.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה דומה שלא מצריכה התקנה ע"מ להוריד טורנט ישירות ל"כונן" ג'ימייל. מצאתי gspace שזה תוסף לפיירפוקס אבל זה עובד כמו FTP כלומר צריך שהקובץ יהיה במחשב לפני שמעלים אותו וזה כנראה מוגבל ל10 מגה לקובץ. אני רוצה אפשרות להוריד לשם קבצים on the fly.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ישנו פס קול מסויים שאני יכול לשמוע רק דרך הרשת , ולא ניתן לשמור אותו למחשב. כנ"ל לגבי קובץ וידאו מסויים. האם יש תוכנה שיודעת להקליט מה שהמחשב משמיע? (למרות שזה לא ייצא איכותי). מה לגי השלטה של סרטון וידאו פלאש? (ורגיל) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
1)איך אני מסיר את הסרגל באופן קבוע. בהסרת תוכניות לא מצליח להסירו. 2)כשאני רוצה לעבור מאנגלית לעברית ולהפך אלט + ושיפט או צרוף אחר של המקשים לא הופך אותו ואני צריך להחליף עם העכבר בשורת הפקודה .מעצבן. איך מחליף בין עברית ואנגלית ולהפך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי 6600 256MB וליפני כמה זמן הורדתי את ForceWare 91.31 ואז אחרי ההתקנה שחזרתי לXP אז קיבלתי הודעת שגיע שהוא אמר לי שהSIL שלי לא מוגדר טוב ויש לי ביכלל AGP 8X ואז ניכנסתי לכמה מישחקים ואני רואה שהגרפיקה ניראת כאילו יש לי איזה GF4MX הגרפיקה הייתה כזו גרוע אז מחקתי תדרייר וחזרתי לדריבר הקודם שלי ואז המישחקים ניראים אותו דבר כמו שהם היו ניראים ב BETA ForceWare 91.31 ואז מחקתי תדרייבר ואז אחרי שחזרתי ל XP הישתמשתי בתוכנה Driver Cleaner Pro כדי שימחוק ת'שאריות ואז אני מתקין דרייבר אחר ואז אותוו דבר אגב!!! יש את אותה בעיה לבנאדם הזה :http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=186212 אז אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי את כול מה שאני יודע וזה לא עזר אז אני מ…
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להגדיר ביומן שכאשר פגישה כלשהי שהתקיימה כבר תמחק אוטומטית מהרשימה הכיצד?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
זה התחיל בנסיון לעשות חתימה עם תמונה לא מוצלחת, התקדם לניק מרשים, רקע מתאים ומברשות במקום... ואז הגיעה המחשבה- "בוא נוציא את התמונה מהדבר הזה... ותראה למה זה הופך- סמל אישי שלך "! הנה הוא, במלוא הודרו: http://img227.imageshack.us/img227/4900/xilvercopy54ws.jpg תגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מקבל כל הזמן הודעות מן הרשת כל כמה שעות אני מקבל הודעה ואז מתחילים רעשים חזקים מאוד ברמקולים בדקתי שוב ושב כל פעם שאני מקבל את ההודעה מתחילים אותם רעשים וגם כאשר אני סוגר אותה הם ממשיכים... כאשר אני מדליק את ה WIN XP אין את הרעש עד הרגע שבו אני מקבל את ההודעה... בחיים לא ניתקלתי בדבר כזה מישהו יכול לעזור? (כבר עשיתי WINDOWS UPDATE+התקנתי אנטי וירוס+FIREWALL... וגם תוכנה אנטי רוגולות שום דבר לא עזר.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום אנשים. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows xp בגרסת 64 bit. כאשר אני מנסה להתקין את נורטון 2006 , מופיעה ההודעה הבאה: "this product requires windows 2000 service or greater a 32- bit version of windoes XP.setup will exit" מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים של 12 ס"מ כל אחד על המאז , וקשה להירדם איתם. איזה תוכנה תוכל להוריד את המהירות שלהם שאני ישן?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה פשוטה שתוכל להשמיע צלילים בתדירות שאני אגדיר לה, גם אם זה מעבר לתחום הנשמע(כלומר, תוכנה שתוכל להפיק גם תדרים שהם אולטרהסאונד ו\או אינפרהסאונד, בהנחה שהרמקולים שלי יכולים להפיק את זה. קיים?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אז ככה קניתי סרט בארה"ב(יותר נכון הביאו לי) DVD אחרי שקנו לי רציתי לשים כתוביות. אז ככה הכנסתי אותו לכונן DVD שלי וניסיתי לפתוח ואז הצלחתי הופיעו לי כל מיני קבצים. נכנסתי ל MPEG ויש שם קובץ ששוקל 800MB. נכנסתי פתחתי אותו בעזרת ה BSPLAYER ורציתי להוסיף כתוביות. אז חיפשתי בגוגל ומצאתי. הורדתי את הכתוביות וכשהוספתי את הכתוביות הם לא סונכרנו(הם לא התאימו לזמן של הסרט) איך אני מסנכרן לסרט כזה? יש לי את Subtitle Workshop
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיעזור לי בעיצוב אתר מישהו שמבין בנושא = עבודה קלה מאוד יקח שעה לא יותר לעצב :}] ללא תשלום :-[ מי שרוצה שיכתוב פה שוב עבודה קלה מאוד ללא תשלום
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך מדריך להמרה לDVD מאיזה שהוא פורמט שאני יכול להקליט אותו דרך התוכנה Windvr 3. מזאת אומרת? אני מקליט קובץ ששוקל 4GB שזה אומר בערך 350-400דקות - אני רוצה לצרוב אותו לדיסק DVD ושיראו אותו בDVD כמו שצריך - אפשרי? אם כן - אפשר לקבל מדריך מפורט?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-