עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, משום מה אינני מצליח לבצע יצוא אנשי קשר מאאוטלוק 2003 לאקסל או לכל תוכנה אחרת בטענה "שכלי התרגום לא קיים ולא ניתן להתקינו". האם ישנה אפשרות אחרת ליצא את אנשי הקשר מהאאוטלוק? תודה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. מאיפה אפשר להוריד מילון אנגלי עברי ועברי אנגלי טוב (לא Babylon כי הוא דפוק)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by matos100,

מסמכי הוורד אינן נפתחים. אני מקבל הודעה לפתוח אותם בסייפמוד. מה לעשות כדי לחזור למצב הרגיל??

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by toska,

יש לכם המלצות לתוכנות טובות בכדי לעשות תפריט אינטרקטיבי לדיוידי בקלות? תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  5. היי, העברתי בטעות באפליקציה מייל לארכיון ואני לא יודע באיזה מייל מדובר, איך אני יכול לאחזר את המייל הנ"ל או כל מייל אחר שהעברתי בעבר הרחוק לארכיון? אני לא רואה תיקייה של ארכיון ב GMAIL. בחיפוש בגוגל ראיתי שאפשר להיכנס לתיקייה שמרכזת את כל הדואר מכל התיבות ושם לעבור על המיילים ולשחזר אבל זאת עבודה נמלים רצינית בעיקר שאני לא יודע באיזה מייל מדובר וסביר להניח שמדובר במייל לא חדש. אשמח לעצות, תודה.

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 8k צפיות
  6. רק אם אני נכנס לאיזה אתר שיש לו הרבה וירוסים אז אותו רגע הוא נותן הודעה כזאת שמצא.אבל סתם ככה שהוא סורק את המחשב אוטומטי הוא לא מוצא כלום. אז יש לי כאן תמונה אולי צריך להגדיר משהו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  7. Started by nice-1,

התוכנה צריכה לדעת לכתוב בעברית (כמובן שהתפריטים והתוכנה עצמה לא צריכים להיות בעברית) והרמת תחכום לא מסובכת, צריכים שהחובבן שבונה את האתר יוכל בדיי ידידותיות לצרף תמונות, לעשות איזה פריים או שניים לינקים, ומין חלון שאפשר להקליד בו, שכל מה שמוקלד נשלח באימייל לכתובת מסוימת קבועה מראש. תודה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  8. וכמובן כזו שתיתן תוצאות טובות אין לי כוח להתחיל כל הזמן לעשות את זה בשלבים(קודם לקודד עם הכתוביות ואח"כ להמיר לSVCD) לא איכפת לי אם זה יקח יותר זמן(בשביל זה המציאו את הלילה)

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by You,

אהלן, יש לי Word 2007 ואני רוצה להדפיס מסמך שעשיתי. איפה הבעיה ? אוקיי אז עשיתי פס ירוק לצורך העניין לרוחב כל הדף בחלק הכי עליון ובתוכנה עצמה רואים שזה מכסה את כל הדף אבל כאשר אני מדפיס אותו יש רווחים והפס הירוק שעשיתי לא צמוד לקצוות הדף אלא יש רווח. השאלה איך ניתן לשנות ולעשות כך שהפס הזה יגיע ממש לקצה העליון של הדף אותו אני מדיף וגם לקצה ימין ושמאל. יש לי מדפסת Lexmark C510 והלכתי לאתר הבית שלהם וקראתי שיש רווח אותו המדפסת מייצרת באופן אוטומטי ואי אפשר לשנותו דרך הגדרות מדפסת אלא רק בהגדרות התוכנה עצמה שעליה אני עובד, כלומר Word 2007. אשמח לתשובה מועילה. תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by YoTaMi,

יש לי סאב שהוא גם מגבר של 5.1 ערוצים וגם במחשב יש לי חיבור של 5.1.. שאני מחברא את כולם ובודק את הרמקולים מנהל זה משבימע את כולם בבדיקה.. אבל שאני משמיע שיר זה מפעיל רק את השני קידמיים ... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  11. שלום אני חן ואני מחפש נגן מוסיקה (פורמטים בסיסיים בד"כ), שקיימות בו התכונות הבאות: סימון מקטע מסוים בשיר וחזרת הניגון בלופ רק בקטע הזה, העלאת הקצב (tempo) ולעתים גם שינוי הטון (pitch). אלו קיימים בAmplitube - סימולטור מגברים לגיטרה במחשב, והנגן שבא יחד איתו בגרסאת הstanalone של התוכנה. אך מה הבעיה - בגלל הדמיית המגברים התוכנה צורכתבIDLE בסביבות ה100MB פלוס של זכרון (כשהיא רצה, בתהליך...) בנוסף ניסיתי להסתדר עם פלאגינים לwinamp ודומותיה - אך מכיוון שאין את תכונת סימון קטע וניגונו בלופ - זה לא ממש עוזר לי... אשמח לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה דומה / יכול להמליצ אולי על נגן עם תכונות אלו. המון תודה! חן כהן.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. היה לי במחשב 256MB וקיבלתי הודעה " זיכרון וירטואלי נמוך " וגם ראיתי ב EVEREST שהזיכרון הפיזי ממש נמוך בערב 20 MB פנוי אז מה עשיתי ? הוספתי הוספתי סטיק 256 MB סה"כ 512MB ואותו דבר הזיכרון התחיל מ 300 MB פנוי ואחרי שעה ירד ל 20 MB למרות שהוספתי עוד סטיק אז חשבתי על פיתרון מקורי לעלות ב 4 גיגה את הזיכרון הוירטואלי כדי לפנות את הזיכרון הפיזי או להקל עליו זה עזר ממש קצת זה תחליף עלוב לזיכרון פיזי ההודעה של זיכרון " וירטואלי נמוך " נעלמה אבל הפיתרון עלוב השאלה למה המערכת הפעלה משתמשת ב 512 MB כמו ב 256 MB הוספתי סטיק והגדלתי את הזיכרון פי 2 וזה נראה כאילו לא הוספתי כלום .

13. Started by Lol10k,

אני רוצה למחוק כל זכר של התוכנה מהמחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שאחרי שאני מוחק ומתקין כל ההגדרות חוזרות,ז"א שהן לא נמחקו איך אפשר למחוק אותן?

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by shaithebest,

הי עשיתי גיבוי של מחחשב שלם שהיה בו וירוס קטלני שמחק כמעט הכל עם mini xp של HIRENS מצאתי את כל החומר וגיביתי לפני פירמוט בסוף, על המחשב החדש יש את התיקייה של הגיבוי אבל ריקה מתוכן. התיקייה שוקלת 50 גיגה אבל התוכן נסתר הבנתי שיש פקודה שמשחזרת את החומר והופכת אותו לגלוי ניסיתי לעדות גוגל על ATTRIB אבל כל אחד טוען שם אחרת ואין תשובה מדויקת. אולי למישהו יש נסיון על דבר דומה יכול לומר לי מה לרשום בפקודת CMD תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום וחג שמח בכל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על אחד מהדיסקים הקשיחים "במחשב שלי" הוא לא נותן לי להיכנס ורושם לי שגיאה יש תמונה למטהה תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי כולם אני בעל כרטיס לכידה של חברת פינקל (MIRO לשעבר והיום בבעלות AVID ) התקנתי את התוכנת עריכה שלי והיא ישר אחרי התקנה והפעלה מודיעה לי "אין תגובה" אבל אם אני בודק את זה "במצב בטוח" היא עובדת לי בלי בעיות. האם יש איזו תוכנה שחסרה או מפריעה?? DX 9 מותקן על המחשב. והמערכת היא XP עם חבילת שירות 3 עם כל העידכונים האפשריים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by HD,

http://planet.nana.co.il/cp3/Untitled-1%20copy.jpg מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yan_ymar,

שלום רב, האם קיימת עוד תוכנה כגון AVISUBTITLER להצמדת כתוביות לסרט? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. התקנתי ויסטה 64ביט ואאוטלוק 2007 כאשר באתי לבחור ערכת נושא/נייר מכתבים גיליתי להפתעתי כי אאוטלוק מראה כי לא מותקנות ערכות נושא. תציצו בקובץ המצורף ותראו שיש ערכות נושא בספרייה. Common Files\Microsoft Shared\Stationery מה הבעיה? ניסיתי התקנה חוזרת על מנת לבחור ערכות נושא אבל לא מצאתי. כיצד אני גורם לאאוטלוק לראות את ערכות הנושא או כיצד אני מאפשר בחירת ערכת נושא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by ofir38,

יש ברשותי אימיול גירסא 7.1 איזה שרתים טובים יש שההורדות יירדו לי במהירות? והאם יש דרך כלשהי להגביר את מהירות ההורדה באימיול?

21. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה באינטרנט יש לי בעייה, טוב אז ככה נגיד שאני ניכנס לאיזה שהוא אתר אז החלון של אינטרנט שלי באופן אוטומטי יוצאי משהו :-\ יכול לעזר לי בקשר לזה ? תודה מראש לעוזרים..!

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by contA-,

שלום לכולם, התקנתי את התוכנה ונתנתי לה לעשות אופטימיזציה עבור ביצועי מערכת -System Performance. אבל,כשאני מפעיל את המחשב (נותן לפרופיל עם האופטימיזציה לעלות עם הפעלת המחשב) הווינדוס עולה כרגיל אבל כשמתחילים לראות סמלים לוקח לו די הרבה זמן (למחשב) לטעון את האנטי וירוס והפרופיל.. תוכלו לעזור לי? (לתת לי דרך כדי שהטוויקים פשוט יישמרו ברג'יסטרי במקום לטעון אותם בכל פעם מחדש,או משהו בסגנון..) תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  23. שלום, האם תוכלו להמליץ לי על התוכנה הטובה ביותר, לפי דעתכם האישית כמובן , אשר תהפוך לי מוסיקה מדיסק רגיל אשר נרכש בחנות לתצורת MP3 ובאיכות הגבוהה ביותר, כמו כן, תוכנה אשר יהיה באפשרותי לרכוש דרך הינטרנט. אין למחיר פונקציה של משחק, חשובה לי האיכות הגבוהה שתפיק התוכנה. מאוד אודה!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by noambaum,

כל השמות של התיקיות של התמונות שלי כתובות הפוך..דוגמא: ליאם - םאיל לג בעומר - רמועב גל אני רק אציין שהתפריטים שלי מוגדרים לעבוד בעברית למרות שהם באנגלית...תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.