תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה בבקשה המלצה ואם אפשר קישור לתוכנה שחוסמת פרסומות (בעיקר פלאש), פרסומות בתכלס לא מפריע לי, אבל המחשב שלי במאמץ שיש פרסומות פלאש וזה סתם מעיק. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם. דבר ראשון, קיבלתי לכן לינק מ"אקט מוזיקלי" ואני כבר יומיים קורא כאן בלי הפסקה. ישר כוח. דבר שני - יש לי חשש שלוח האם שלי פגע\פוגע\יפגע בHD שלי. האם יש תוכנה (כמו אלה הבודקות את הHD, והזכרון) הבודקת בקרי IDE בפרט ולוחות אם בכלל? דבר שלישי - חיפשתי, הרבה. (אני כבר מספיק שנים ב"אקט") אם כבר נכתב בפורם, אשמח לקבל לינק ולמחוק את ההודעה. (לא מצאתי בדביק של הת'רד הזה, בעמוד ההורדות של HZzone, ובחיפוש כללי). תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני חם על איזה לוח גרפי בשביל ציור... ישדבר כזה אבל בטווח של עד 550-600 ש''ח? מצאתי את זה והוא נראה לי מתאים אבל ממש קטן.. ועוד משהו.. זה נוח לעבוד עם משטח שאתה בעצם לא רואה מה את מצייר, אלה צריך כל הזמן להסכל על המסך? http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3297
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה איכשהו כי ראיתי את זה הכי מתאים לכאן אבל פתאום נהיו לי פונטים גדולים באקפלורר ...לא בכל אתר ..אלא בגוגל...בכל האתרים הקידוד הוא על Hebrew (windows) ורק בגוגל הקידוד נהיה על UTF-8 משהו כזה...ואם אני משנה את זה לקידוד Hebrew (windows) אז אני רואה ג'יבריש .... הפונטים גדולים מידי ולא נוח לעבוד עם גוגל ככה...למישהו יש פתרום לזה ?? תודה רבה...יום טוב
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הי, כשאני מנסה להוציא הודעה מחשבוני בג'ימייל דרך האאוטלוק היא לא מגיעה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אסף
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
זאת לא שגיאת כתיב (בי אחת) זאת חברה לגיבויי לענן יש לחברה הזאת את rabit6 ו-rabit pro רציתי לשאול מה ההבדל בינן לבין עצמן ונגיד ואני לא רוצה להיות מחובר לליבת הכבל התת ימי האם זה משתלם לי (bezeq Cloud)?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מקווה שתהיה לי פה תמיכה...זה המקום היחיד (האתר הישראלי) שאני יכול לחשוב עליו שיתן לי תשובות לדברים הבאים: 1. איך עושים שאופרה יפתח אוטומטית טאב אחד, ולא רק כפתור של new page? 2. איך עושים בלחיצה כפולה על טאב שנפתח יסגר הטאב (כמו באפשריות שנותן אחד התוספים של פיירפוקס)? 3. איך עושים שתהיה אפשרות לשורה (bar) של אתרים קבועים שאני אגדיר ידנית (כמו בפיירפוקס)? 4. איך חוסמים פרסומות (ADS) באופרה? 5. איך מייבאים מועדפים מהפיירפוקס/אקספלורר באופרה? 6. מדוע באתר הזה אין אפשרות לכתיבה נוראמלית בפורומים עם אופרה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי בעיה באייסיקיו 6, כל פעם כשאני פותח אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה ולמרות שמחקתי והתקנתי מחדש את התוכנה הוא עדיין מציג לי את זה. אם למישהו יש מושג איך או מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מזה, אני אשמח אם תעזרו לי בזה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:59:26, on 13/01/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Program Files\Winamp\winamp.exe C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQL…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
לדוגמא כאן : http://img77.imageshack.us/img77/6808/ynetrssjp2.jpg הישור הוא שמאלה (כמו כל ה Bookmarks) ולא ימינה כמתבקש בעברית, האם ניתן להגדיר ש RSS מסויימים יהיה ישור לימין ובאחרים ישור לשמאל ? זה דיי לא נוח שתחילת הידיעה מוסתרת.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-Agnitum Outpost, הוא מגן עלי בצורה טובה אבל אני לא יודע עד כמה. יש פיירוולים אחרים שאתם ממליצים עליהם? אל תמליצו לי על ZoneAlarm כי הוא מסובך ומסורבל נורא ולקנפג אותו זה סיוט.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל עידכונים מהאתר TORRENTLEECH אבל אני לא יכול כי האתר חסום ע"י פילטר (מחשב בעבודה). יש איזשהי אפשרות להתחבר ממקום אחר ולקבל את אותם העידכונים ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע בערך, התקנתי חבילת מקודדים חדשה (VISTA CODEC PACK) שבעצם כוללת את כל המקודדים הכי מוכרים. הבעיה היא, שפתאום סרטי ה-HD שלי התחילו לקרטע באופן מפתיע. התופעה היא חדשה אצלי, ולא הופיעה בעבר. יש הצעות אולי למקודדים אחרים? שינוי הגדרות? מאוד חשוב לי שהם יעבדו מכיוון שיש לי כמה סרטי HD על המחשב שאני לא יכול לראות בגלל שהם מקרטעים. אני לא מאמין שזה החומרה של המחשב כי היא בסדר גמור. אם זה משנה, בימים האחרונים היה לי בעיות איתו והוא לא עלה לי, לאחר חיבור ההרדיסק למחשב אחר, המחשב כן עלה ועכשיו הוא בסדר (המחשב לא עבר את הבוטסקרין). תודה גדולה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הסמל של המחשבים ליד השעון עובד אבל שאני מנסה להיכנס לאתרים אז עולה הדף הלא זמין גם באימיול אף שרת לא מתחבר סגרתי את האנטי וירוס (Kaspersky ) והכל עובד מה יכולה להיות הבעיה זה קורה לפעמים
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל אנסה את מזלי... אני צריכה לצלם באמצעות מצלמת הלפטופ שלי מה הולך בבית בזמן העדרותי. אני צריכה להקליט את הצילום הזה. בעבר השתמשתי בyoucam שהיה מעולה אבל פג לו זמן הניסיון. מחפשת תוכנה חלופית שעושה פעולה זהה והאם לדעתכם שווה לרכוש את ה- youcam בגרסתו המלאה בעלות של 35$? אשמח לתשובה מהירה. בתודה, טלי
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
עכשיו הסרתי את התוכנה הזו והוא כן מזהה, איך פותרים אזה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של ASUS שאני בודק איתה תמהירות של המעבד תחום שלו השם של התוכנה Ai Booster יש לי בעיה שהיא תותנת לי הודעת שגיה כזאת 0048DCBC in module OverCLK . exe . Read of address 00000010
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לאחר שנים של שימוש ב-eMule, החלטתי לעבור לביטורנט והורדתי את uTorrent. עכשיו, עשיתי את הבדיקה של הפורט וזה מה שכתוב לי: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 30104 on 84.108.118.144... Error! Port 30104 does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this t…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי אופיס 2000 ורציתי להדפיס פוסטר (4 דפים של A4 מודבקים ביחד) עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה... מישהו יודע איך להדפיס ככה פוסטר באופיס?? כי אני כבר ממש לא ידוע מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אחד מקבצי המחשב הנייד שלי נדפק בגלל קריסת סוללה פתאומית, וכעת מערכת ההפעלה אינה עולה (נתקע בעליה באחד הרכיבים). חשבתי לבצע תיקון מערכת הפעלה, אולם זה בלתי אפשרי מפני שהותקנה על המחשב תוכנת הגנה של safe-gaurd כך שכל הקבצים בכונן מוצפן. אני יכול לפרמט, אך יש לי קבצים חשובים שברצוני להציל. כיצד אוכל לשלוף אותם? אגב, ניסיתי המון תוכנות recovery, אבל בגלל הצפנת הכונן הן אינן מזהות כלום ע"ג הכונן. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בוקר טוב. כבר יום שלם שהאי סי קיו שלי לא מתחבר לאינטרנט. נשמע הגיוני אולי התוכנה נדפקה אולי קרה משהו בפיירוול עם כל המשחקים שלי. אבל מה שעוד יותר מוזר זה שאני מנסה להתחבר לאתר של ICQ והוא פשוט לא נפתח. האם רק אצלי יש בעיה עם התוכנה או שגם אצלכם? יש לכם רעיונות כיצד לפתור את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זאת הודעה ראשונה שלי ואני מקווה שרשמתי אותה במקום הנכון קניתי אנטי וירוס Nod 32 הבעיה שלי היא כזאת התוכנה הזאת קצט מסובכת לי ואני לא יודע איך מבצעים בה סריקת וירוסים מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה וכיצד מבצעים עידכונים לתוכנה אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יצא Kazaa Lite 2.0.0 מישום מה יש לינק להורדה רק בכתובת הבאה : www.kazaalite.nl ישנם עידכונים רבים כמו סורק וירוסים מובנה ועוד פרטים באתר קאזה הרשמי. צפו לעוד דברים ואם יש בעיה אשמח לעזור ... מישהו ניסה/ בדק ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-