עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by I7210I,

שלום שאני נכנס לתיקייה שיש בה כמה סרטים המחשב אומר ש EXPLORER.EXE צריך להסגר..ואם אני רוצה לדווח...בלה בלה בלה... למה זה נגרם ואיך מטפלים בזה? תודה

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by the king2006,

שלום .. מה המצב ?? תראו יש לי בעיה בוורד הוא מתקן לי את המילים באנגלית אבל בעברית הוא לא מתקן איך אני יכול לסדר את זה ?? תודהה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  3. האם יש תוכנה שיכולה לערוך את הEXIF של מספר קבצי JPEG במקביל, אני רוצה למחוק\לאפס לכולם את השדה "date modified". יש עצות?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by iakovl,

חברה, מה הדרך הכי נוחה/מהירה בשביל ליצור עותק מקומי של כל המיילים שלי בGMAIL? אני רוצה לייצר גיבוי למקרה חרום ובשביל גישה מקומית מהירה לדברים הישנים שלי עכשיו הנה הטריק היותר דפוק בבקשה שלי אני צריך ליצא הכל בתור קובץ פשוט, שיהיה נגיש דרך אמצעים שהם לא תוכנה יעודית לזה... כלומר ליצא הכל כקובת DOC, HTML, וכו'...

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. עזרה...[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 18:56:57 ביינתים הצלחתי להתחברבכל זאת אני עדיין רוצה לדעת למה לא יכולתי להתחבר...אני מבין שהבעיה לא הייתה בראוטר כך שצריך להעביר את ההודעה לפורום תוכנה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. אהלן http://img399.imageshack.us/img399/9707/64650277qc4.gif מצורף צילום מסך של הודעות שגיאה שמופיעות לאחר שאני מנסה להתקין משהו [לא משהו ספציפי, כבר קרה כמה פעמים] נסיתי להריץ עם הרשאת אדמיניסטרטור, להריץ במצב תאימות של XP SP2 אבל כלום לא עוזר. יש משהו שניתן לעשות? תודה נ.ב. יש לי Vista Ultimate SP1 64bit

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  7. כפי שאומרת הכותרת אני רוצה תוכנה טובה לעריכת וידאו כגון MP4 /AVI וכ''ו דרישות? רק שיהיה יותר טוב מWINDOS MOVIE MAKER נמאס לי מהתוכנה הזאת היא סבבה וכל זה לסירטונים קטנים כזה מגיע ליסרטונים גדולים (שעה /40 דקות +/-) זה בילתי אפשרי (לפחות בשבילי) זה פשוט מתסכל לעבוד איתה אם אפשר תוכנה שאפשר לשלוט בעוצמה של הוליום בקטע מסוים (נגיד לשלוש שניות שהוליום יהיה 50 וכל השאר 30) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by LeftRight,

יש לי בעיית טירינג ואני לא יודע איך להגדיר את הMPC בצורה הטובה ביותר כדי לקבל תמונה טובה אם אפשר הוראות איך להפעיל את הטירינג אני אשמח מאוד.. והאם יש קשר בין הדרייברים בכרטיס מסך לבין מה שרואים בLCD? האם אפשר לשפר את איכות הצפיה דרך הגדרות הדרייברים? **יש לי ויסטה אם זה חשוב**

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. האם אפשר לקודד סרט עם תרגום שיהיה מובנה בנרו מבלי להשתמש בVD?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by ktbnus,

התקנתי את התוסף הנל לפני כמה זמן והוא ממש נוח ( חח על ההשקעה). אבל, אם העיצוב החדש של האתר ( הבנאר הזה בצד שמאל ) הוא פוגע בעיצוב של האתר. כאשר התוסף פועל, האתר מוצג על כל הדף והבנאר הזה גולש על הטקסט של הודעות. רציתי לדעת אם יש גירסה חדשה ומעודכנת לתוסף הנל. תודה. ( FF 2.0.0.6 )

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. חברה אני צריך עזרה יש לי מיקרוסופט אאוטלוק 2002 ואחרי הפירמוט של המחשב גיליתי ששכחתי לגבות את הדואר נכנס והאנשי קשר זה חשוב לי מאוד!! אני משתמש בתוכנה -r-studio לשחזור קבצים שנמחקו אבל מישהו יכול לומר לי איזה קבצים אני אמור לשחזר או למצוא? תודה לכל מי שמנסה לעזור

12. אני רוצה שהמחשב שלי יתחיל לנגן רשימת הפעלה מסויימת ביום ובשעה שאני אבחר, בWindows Media Player 11 שלי. מישהו פה מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? ניסיתי לעשות את זה בTask Manager המובנה בווינדוס, אבל לא הצלחתי. משום מה הוא מבקש ממני ססמא ואז אומר לי שהגישה נחסמה. יש אולי פלאגין למדיה פלייר שיכול לעשות את זה? אני משתגע....

13. יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 עם כרטיס מסך של ATI MOBILITY X300 אני לא מצליח לעדכן אותו מהאתר של LG הדרייבר במחשב הנייד מסוף שנת 2004, כל פעם שאני מנסה להתקין הוא רושם לי שאינו מסוגל לעדכן ושאלי לפנות לספק, והספק לא מוצא שום בעיה במחשב, מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by BURTON,

יש לי DVD קורא כתוביות בעברית, מה שאומר שאני לא צריך לעשות קידוד של הסרט בייחד עם הכתוביות אלא מספיק לשים אותם כמו שהם בדיסק. השאלה היא האם צריך לשים אותם בתקייה מסויימת או לקרוא להם בשם מסויים או להעביר אותם לפורמט מסויים כדי שה-DVD יוכל לקרוא אותם? הדגם הוא TOSHIBA SD-350E

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. שלום אני מחפש דרייבר למצלמה בשביל חבר טוב שלי אני לא ממש מבין במצלמות אבל כתוב על הקופסא שלה: pc camera 100 k בחיבור usb וזהו זה מה שרשום אז כל מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מראש תודה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  16. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. Started by shaul,

מה שאני צריך בעיקר, זה תוכנה(אם יש כזאת כמובן) שמסוגלת להפוך סטריאו לסראונד 5.1 ולהעלות איכות הקובץ מוזיקה ל96 KHZ (לא יזיק גם שהיא תדע לפצל ולאחד קבצי מוזיקה)

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by yanushka,

הסיפור הוא כזה: * ניסיתי להרחיב גודל של מחיצה בעזרת Partition Magic7. * באמצע התהליך, כשראיתי ששום דבר לא מתקדם מבחינת אחוזים, לחצתי ריסט (כן..אני יודע שאני אידיוט). * לאחר שמערכת הקבצים קרסה כתוצאה מהריסט, הגעתי להחלטה שאני מוותר על ניסיונות שחזור המידע ומחקתי את הקבצים. [glow=red,2,300]עכשיו הבעיה-[/glow] המקום של הקבצים שנמחקו נשאר תפוס. איך אפשר להוריד/למחוק אותו? יש תוכנות לשם כך?? מקווה שתעזרו לי בהקדם, בתודה יניב.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by ali_baba,

איך אני מסיר את windows media player באופן סופי ומוחלט ?? (ואל תשלחו אותי ל start,setting ,control panel,add or remove program) זה לא באמת מסיר את התוכנה הספציפית הזאת

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. Started by idan1836,

התקנתי את התוכנה של הבלותות' שלי, ועכשיו הוא אומר לי שהוא לא מזהה את הדונגל של היואסבי למרות שהוא מחובר. התקנתי גם דרייברים והכל, ובמחשב אחר הוא מזהה אותו. פתאום המחשב מבקש ממני גם רשיון לתוכנה, ואף פעם הוא לא ביקש. פתאום אחרי ההתקנה ה30 אולי (בגלל פרמוטים) הוא מבקש רשיון תוכנה. אז מה לעשות בקשר לזיהוי הדונגל ובקשר לרשיון תוכנה ? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by tulicooli,

אוקי אז ככה אני משחק קואנטר סטרייק ואני עושה על עצמי סרטון יענו מצלם את השחקן שלי עם התוכנה fraps האיכות סבבה אבל הבעיה שזה שוקל הרבה מאוד!! 20 שניות 250 מגה אז אני חיפשת ולא מצאתי תוכנה שיכולה לקבץ את זה במשקל אבל תשמור על האיכות.. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

איך אני מריץ ב winamp קובץ NSV?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. יש לי תיקיה שמכילה קבצים מ-01 עד 50 וקובץ SFV. הבעיה היא שאני לא יכול לאחד את כל הקבצים עם WINRAR כי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שקובץ היעד גדול מדי - ורק מערכת עם NTFS תומכת בקבצים שגדולים מ-4GB. ניסיתי ישר לצרוב את הקובצים ע"י הנרו - כאשר התיחסתי לקובץ ה-SFV כ-IMG אבל אז הנרו שאל אותי לגבי גודל הבלוק וההדר ועוד כל מני דברים שאין לי מושג איך למלא. יש למשהו פתרון עבורי ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by JUNGLE,

תוכנה מעצבנת שמהבהבת לך בסרגל התוכנות הפעילות[איפה שאיי סי וכו] ומתריאה שהמחשב שלך יכול להיות נגוע בספייוור +לפעמים שהוא נגוע וזה מהבהב באדום. סרקתי אד אוור הכל וזה נעלם נדמה לי,עכשיו בבוקר אני קם ואני רואה תוכנה\אתר פתוח[ה] של הפיאס גארד הזה. אולי אחים שלי פתחו אין לי מושג,הם טיפשים. קיצר מישהו רואה לי אותה בלוג חוץ מזה שברור מאליו שזה לא עוזר... ? C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\Soun…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים