תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל אותו על הדיוידי הוא תמיד מקרטע ויש כל מיני שיבושים ( נסיסי כמעט את כל מהירויות הצריבה אבל עדיין אותה בעיה מה לעסות???
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך לערוך את הקול בדיסק DVD שיצא קצת פגום (שומעים בחלק רק בצד אחד) ולכן אני מחפש תוכנה שיודעת לשמור לי את הקול מתוך קבצי הסרטים ושאני אערוך אותו ואחרי זה שאוכל לשמור שוב את הקול לתוך קבצי הסרטים. אם יש תוכנה כזו אשמח לשמוע עלייה. ועדיף תוכנה שיודעת לחלץ ולהחזיר את האודיו מבלי לקודד מחדש את הווידאו.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב, הטכנאי עשה לו פרמוט ולא התקין דרייברים ולכן הוא כעת לא יכול לשמוע מוסיקה שאלתי אותו על הלוח שלו, הוא אמר שיש לו של GIGABYTE איזה דגם? הוא לא יודע, הוא גם לא יודע אנגלית (אפילו לקרוא). איך אני יכול לעזור לו למצוא את הדרייבר לכרטיס קול בלי EVEREST וכאלה. אלא משהו פשוט, שאני ישלח לו את הדרייבר והוא יתקין. יש איזשהו דרייבר שמתאים להכול או משהו כזה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
-
הבעיה היא כזאת עד עכשיו היה לי איסיקיו 6 רגיל לפני יומים הורדתי את הגירסה לאיסיקיו 6 של וואלה עכשיו האיסי מתנתק לי אחרי פרק זמן והקובץ exe שלו נמחק ומופיע לי שהקיצור דדך לא תקף מדובר בויסטה 64 אבל הייתה לחבר שלי בעיה דומה בויסטה 32 משהו יודע מה הבעיה פה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מחפש תוכנה בסיגנון של ה PcAnywhere ןה VNC שיודעת להשתלט על תחנה אבל הכי חשוב שתדע להתמודד עם Firewall . מכיוון שהמחשב שלי נמצא מאחורי Firewall (חומרתי) ואני מעוניין להשתלט על התחנה שלי ממקום אחר .
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אותה? אני רוצה לעבוד על אח שלי עם התוכנה הזאת! זאת התוכנה המגניבה ביותר שראיתי בחיים שלי! בקקשה אחים שלי תעזרו לי למצוא אותה, מי שיודע איפה שיתן לינק!!!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה/אתר לבידקת מהירות האינטרנט.. שתיהיה טובה ושלא "תשקר" במה שהיא כותבת חח תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעייה.נימאס כבר http://img191.imageshack.us/img191/1325/p1010212ht1.jpg
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העיצוב הזה? כנסו : http://www.free-t.be ------------------------------ Free-ToP - תחרות אתרים!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לימקלדת עם כל הלחצנים של האינטרנט(7 לחצנים:BACK MAIL וכ"ו) ויש לה גם שלוש לחצנים בצד שמאל : SLEEP,CALC MY COMPUTER מאיפה אני יכול להוריד את הדריברי האלה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
קניתי היום נטבו- וכאמור לנטבוקים אין כוננים אופטיים. וחשבתי על כך - שאם נגיד יש לי דיסק כלשהו שני צריך להריץ אותו על הנטבוק, אז אפשר לעשות ממנו קובץ אימאג' ואז להעביר בעזרת DOK למחשב הנייד, ושם להריץ את האימג' דרך DAEMON לדוגמא. עכשיו השאלה היא - בעזרת איזו תוכנה אני יכול ליצור קובץ אימאג'? תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי סריקה של ad were שהוא מוצא רוגלות ושטויות שקשורות בקבצים שבמחשב אתם יודעים משחקים וכאלה יקרה משהו אם אני אומר לו תקן ותמחק קבצים אלו
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ב-Panda Platinum Internet Security - מאז שהתקנתי את ה-SP2, כל פעם שאני מוחק אותו מערכת ההפעלה פשוט נדפקת! אי אפשר לגלוש באינטרנט (אפשר להתחבר אבל כל פעם שאני מנסה לגלוש מדווח לי שחסר קובץ), אי אפשר להפעיל את האימיול, ובכלל אי אפשר להפעיל כל משהו שקשור לאינטרנט. כשאני מתקין בחזרה את פנדה - הכל עובד כשורה. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים במחשב שכל פעם שאני מנסה למחוק רשום שאי אפשר כי אדם או תוכנה אחר משתמשים בהם. עכשיו הקבצים לא פתוחים בשום תוכנה (חלק זה קבצי וורד חלק קבצי תמונה), וגם עשיתי ריסט למקרה ש.. וזה לא עוזר. אין לי מושג איך אני יכול למחוק אותם. תודה מראש למי שעוזר וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איך אני מעביר הורדות של BitComet ל Azarues(או איך שכותבים את זה) זה דחוף אני כבר באמצא פשוט הBitComet בקושי זז לי קש ה Azarues מוריד לי על 80!
-
שלום יש לי ברשת 3 מחשבים ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני אוכל לראות את המסך של מחשב אחר ברשת וגם אוכל לכתוב דרך command line. ניסיתי את radmin אך זה לא עובד (את הIP של המחשב האחר לקחתי מ whatismyip.com) יש תוכנה טובה יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם Satellite A200 14E, הכולל כרטיס מסך מדגם 7300GO. לאחרונה נאלצתי לפרמט אותו, וכעת אני לא מוצא דרייברים מתאימים לכרטיס המסך. באתר NVIDIA אין את הכרטיס הנ"ל ברשימה של הדרייברים להורדה, ואילו האופציה של חיפוש אוטומטי בהתאם לחומרה שלי מפנה אותי לאתר טושיבה, בטענה שכל יצרן מחשבים ניידים מתקין גרסאות משלו לכרטיסי המסך. אבל, האתר של טושיבה מאוד מבולגן, ואין שם רשימת דרייברים מסודרת. ניסיתי להוריד מספר חבילות (VISTA 32BIT, GEFORCE GO) הכוללות את הכרטיס שלי ברשימת הכרטיסים התומכים, אך כשניסיתי להתקין אותן קיבלתי הודעת שגיאה בנוסח "לא נמצאו דרייברים התואמים את החומרה שברשותך". כנ"ל עם אתרי דרייברים למיניהם - די והותר חבילות שאמורות להתאים למערכת שלי, א…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי לראשונה AVG . אני לא מצליח לעדכן את ה-anti-virus ו-anti-spyware. מצויין לידם שהdatabase is outdated וכשאני מפעיל עדכן הוא כותב שהעדכון נכשל בשל בעית חיבור לסרבר. פעלתי ע"פ הנחיות ה-FAQ אך ללא הצלחה. אודה לכם אם תסייעו.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ככה..... מחקתי ת'פיפא 11 כי רק ככה יכולתי להתקין את הדמו של פיפא 12 התקנתי קובץ REG שיסדר את זה, אבל הוא לא נתן להתקין ת'פיפא הישן לאחר שמחקתי את קובץ ההתקנה של הדמו, הבנתי שאני צריך אותו כדי למחוק את המשחק עצמו איך אני מוחק את הדמו מה"הוספה/הסרה"???
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אינטרנט אקספלורר מסריח ! הקליקים האלה מעצבנים ולא מצאתי בהגדרות איך אני מבטל אותם קורה בעיקר שלוחצים על לינקים נגיד אם אני לוחץ בעמוד הפורומים הראשי של HWZONE על פורום תוכנה זה עושה קליק אתם בטח מבינים אותי.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לעשות גיבוי למחשב נייד acer לכונן חיצוני של wd my book essential 1.5TB, אולם בתהליך הטענת התוכנה מהבוטסידי המסך משחיר והמחשב לא מגיב. אם בוחרים את מצב safe mode אז הוא עולה כי הוא לא מנסה להתקין דרייבר של דיסק קשיח שמחובר בUSB. מישהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדר"כ בטימספיק אבל לאחרונה, אין לי מושג למה, הוא לא עובד. במסנגר יש DELAY עצום את סקייפ אני לא אוהב. יש המלצות? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-