עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eyal.vl,

אני מנסה לעשות יצור חד עין וכשזז העכבר ימין ושמאל למטה למעלה אז הוא יזוז יחד איתו כמו כאן: http://www.albinoblacksheep.com/flash/movingeyes עכשיו אם לוחצים על BEGIN אז יש מדריך שמסביר לך איך לעשות את זה המדריך די ברור אבל לא עובד לי טוב , יש מדריך וידאו גם ביוטיוב אבל שם זה קצת שונה ממש שאני רוצה . אני לא מספיק מבין אבל יש לי ידע די בסיסי,מישהו טוב לב יכול לעזור לי , לצורך שדרוג ההודעה אני אכתוב מה הבנתי ואתם תגידו לי איפה הטעות שלי: 1.ליצור את העיגול שמסביב לעין לעשות אותו movie clip ולתת לו שם (eye) 2.בתוך הmovie clip של העין(eye) ליצור אישון =עיגול קטן שחור,לעשות ממנו movie clip פעמיים לתת שם לראשון eyeball ולשני eyeball 2 <<<<<<<<<&lt…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  2. מה אני צריך לעשות כדי שלא תופיע השגיאה הזאת תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by maji3,

שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה עם תוכנת האנטי וירוס AVAST. אני משתמש בתוכנה כשנה ולאחרונה היא הפסיקה להתעדכן... כאשר התוכנה מנסה להתעדכן היא מנסה להתחבר לשרת כ5-10 דקות ולאחר מכן מקפיצה לי הודעה כי ניסיון חיבור לשרת העידכון ניכשל... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by amiamir,

יש לי בעיה עם האימיול שכל הזמן יש לי lowid .. כבר פתחתי פורטים וזה לא עזר.. ואפילו ניסתי לעבוד באימיול שהfirewall סגור. ועדיין היה לי lowid. יש פה מישהו שמבין באימיול ויכול להגיד לי איזה עעוד דברים יכולים לגרום לבעיה..!?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by Leo101,

אני מאוד מקווה שזה המקום בשביל זה כי פשוט אף פורום אחר לא מתאים.... יש ברשותי office 2003 hebrew. הבעיה שלי היא לא באופיס ממש, אלא בהעתקת מסמך מהאינטרנט אל האופיס. יש דף אינטרנט מסויים שהוא בקידוד "עברית(iso-visual)" - אני מקווה מאוד שאני לא טועה בקשר לקידוד של הדף... הבעיה היא שכאשר אני מנסה להעתיק את הטקסט מדף האינטרנט, הוא מועתק הפוך.... דוגמא: כאשר אני מנסה להעתיק את המשפט "......סוגי המזונות, מתוך ההיצע שעומד בפנינו, שיהיו טעימים לנו ויספקו לנו הנאה, ועם זאת יתרמו לבריאותנו." באופיס אני רואה אותו בצורה הזאת "ונתואירבל ומרתי תאז םעו ,האנה ונל וקפסיו ונל םימיעט ויהיש ,ונינפב דמועש עציהה ךותמ ,תונוזמה יגוס.... " אני יודע שאין בעיה באופיס ושיש פתרון, אני פשוט מקווה שמישה…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by assaf972,

שלום לכולם כבר כמה ימים שאני מנסה לבצע פעילות במיייל ולא מצליח כול פעם שאני מנסה לכתוב מייל או כמעט כול אופציה המייל זורק אותי מהתיבה ולא נותן לי ורושם לי שיצאתי מהתיבה וללחוץ אל הכנס....מה עושים במצב כזה?? המייל הוא של נענע תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. מצ"ב הודעת השגיאה המתקבלת בעת ניסיון להעברת מייל אל תיקיות אישיות. הבעיה מוכרת למישהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  8. Started by Cyron,

רציתי לדעת אם אפשר לשהתמש באפשרות ה-Multisession בנרו כדי לצרוב סרטים, כלומר האם גם כשהדיסק עדיין פתוח אני יוכל לראות אותם ב-DVD בייתי ? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. הכוונה לקטע מסויים מתוך שיר ושזה כל פעם יחזור על עצמו? ואיזו תוכנה צאפשרת לי לחתוך את אותו קטע הכי בקלות?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  10. Started by gil5,

כאשר מחברים מצלמה וידיאו כל שהיא למחשב בחיבור FireWire עם איזו תוכנה מבצעים את קליטת החומר מהמצלמה?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by ggioragg,

מחפש הורדה חופשית לתוכנה הנ"ל

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by yotamavi,

אז ככה למחשב שלי מחוברים 2 מסכים: מסך מחשב 19 אינצ' ASUS PW191 מסך טלוויזיה 32 אינצ' של פיליפס הם מוגדרים בdualview כך שבמסך מחשב יש שולחן עבודה והמסך טלוויזיה ריק בלי שום דבר רק רקע שולחן עבודה וכך אני יכול לגרור אליו דברים כמו סרטים וכו'.. מה שאני רוצה זה בעצם שבמסך טלוויזיה אוכל לשחק משחקי מחשב ובמסך הקטן אמשיך לראות את השולחן עבודה כך שאוכל להתכתב למשל. יש למישהו פתרון כלשהו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. האם אפשר לדחוס קובץ divx יותר ממה שהוא ? אני לוקח בחשבון שהרזולוציה תפגע איך עושים את זה אם כן

14. Started by EnterOC,

Hi everbody i have this motherboard: http://www.scimex.com/mb/M935.htm And i need a driver for the on board sound card can someone help me ? i search alot and i didnt find it Thanks Alot ( i dont have in this pc hebrew so i write in english )

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by iakovl,

אני צריך לסרטט כמה דברים דו מימדיים מחפש תוכנה קלה שמיועדת לכך תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by tofi45,

שלום רב, קניתי לבני משחק מחשב farcry ישלי ווינדוס 7 ובשלב ההתקנה הגעתי להודע של אקרובט 7 שיש לה בעיות תאימות ידועה עם גרסה זו של ווינדוס וניתן לקבל עדכון באיטנרט. מי יכול לעזור לי. תודה חני

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

שלום, היתה לי בעיה עם עדכון הטראקרים שחשבתי שהיא אצלי - מסתבר שהיא היתה אצל הספק.. לפני שידעתי זאת במטרה למצוא פתרון שדרגתי את גרסאת התוכנה שלי מ2.0.2 ל3 ובינתיים אני לא כ"כ מסתדר איתה. בגרסא הישנה אף פעם לא היה לי עומס על הגלישה או משהו כזה.. עכשיו אחרי כמה שעות האינטרנט ממש זוחל. בנוסף יש קטע שהתוכנה רושמת העלאה והורדה בפועל הרבה יותר ממה שקיים באמת. לדוגמא הלילה היו לי רק טורנטים בסיד, כשבדקתי בתוכנה בבוקר אולי היו 3 מהם שכל אחד מהם העלה על 3KBS התוכנה רושמת בכולל 25KBS העלאה ו25KBS הורדה - הזוי ביותר שכל הטורנטים בתוכנה בסיד ובמהלך הלילה הורדתי יותר ממה שהעלתי.. יש גם בLOGGER הודעה שאני לא יודע אם היא משפיעה: HAVENT HEARD FROM THE RAPTOR FOR A WHILE או משהו בסגנון.. א…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. שלום, אני מחפש תוכנה שתבצע: גיבוי, מעקב שינוי קבצים, וניהול גרסאות של קבצים מסוגים שונים בכונני רשת. יש תוכנות חופשיות אשר מבצעות את זה במחשב מקומי (כמו למשל: AutoVer או ArjArchive) אך הם אינם פועלות באופן תקין בכונני רשת. תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. ואם אפשר אז גם הסבר על איך עושים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  20. יש לי פיירוול של McAfee. הוא אחלה אב כבר נמאס לי ממנו כי הוא אוכל CPU. יש לי הרבה התקפות על המחשב וזה מאט אותו בגלל שה CPU של הפיירוול כל הזמן נע בין 2-10 ואחרי שאני משתמש באימיול, ואז יש עדיין הרבה חיבורים שמנסים להתחבר למחשב שלי, הוא חוסם את כולם ואז ה CPU בכלל קופץ ל 20. ה ROUTER שלי לא עוזר בלסנן את ההתקפות ממש וכבר נמאס לי. אי אפשר לעושת כלום כי יש תקיעות קטנות כאלה של המחשב וזה מעצבן במיוחד כששומעים מוסיקה. לפעמים שאני כבר נמאס לי ואני כולה רוצה לשמוע קצת מוסיקה/לשחק אני פשוט מנתק את הכבל רשת מהמחשב וזה פותר הכל יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by e.s,

??

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. Started by tiktoka,

איך התוכנה הזאת?? יש עוד תוכנות מומלצות שיכולות להילחם ב SPYWARE? בנוסף .. לאחר השימוש ב SPYWARE DOCTROR זה מצא לי 67 "טרואינים" וזה לא מצליח למחוק? יש לכם מה המושב?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by AmitMa,

אז ככה... קניתי שלט למחשב שאמור לשלוט במדיה פלייר ובשאר התוכנות של הסרטים... הבעיה היא שהייתי לחוץ עליו וקניתי אותו לפני שבררתי עליו. מסתבר שהוא סובל ממספר חסרונות. בין הדברים שממש מפריעים לי זה: 1. שהוא יכול לשלוט על התוכנה רק שהיא מוצגת, אם היא עובדת ברקע אי-אפשר לשלוט עליה, זאת אומרת שבשביל להעביר שירים במדייה פלייר (לדוגמא) אני חייב שהתוכנה תופיע ושאר התוכנות יעבדו ברקע. 2. זה שהשלט שולט על הווליום של התוכנה ולא על הווליום של המחשב וזה מעצבן! 3. וזה ממש משגע אותי! שהתוכנה של השלט חייבת לעבוד אבל הייתי מסתדר אם לא היו מרגישים אותה, הבעיה היא שהיא מוצגת בשורת המשימות וסתם תופסת מקום! יש אפשרות לפתוח אותה ב-IconTray? אולי הוספה של איזה פקודה לקיצור דרך של התוכנה? עכשיו ב…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  25. היי אני גולש עם פיירפוקס ו No squint ובזמן האחרון חלק מהאתרים נראים מאוד מוזר...הטקסט בהם פשוט ענקי אם אני מנסה להקטין את הזום ב No squint אז חלק מהטקסט (בד"כ על לחצנים וכד') נהיה מאוד קטן כמה דוגמאות :

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים