תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
נמצאו אצלי סוסים טרויאנים בקבצים SMSS.EXE ובקובץ SERVICES.EXE הנוד32 לא מצליח לפתוח את הקבצים כדי לנקות אותם כי הם קבצים פעילים מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שממירה קבצים ל jpg בדגש על קבצי פוטושופ כמו כן , חשוב שהיא תכלול plug in לחלונות שאני אוכל לעשות convert מתוך התפריט שנפתח שאני מקליק על הקובץ בעזרת הכפתור הימני של העכבר
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WINDOWS XP SP1, כאשר מתקינים אותו הוא בא עם MP8, אז רציתי את 9, והייתה לי בעיה עם ה WINDOWS UPDATE, אז חיפשתי לינק להורדה ישירה, והורדתי והתקנתי, הבעיה היא שהMP עכשיו בעברית (גרסא 9), איך אני הופך אותה לאנגלית ? או אם מישהו יודע איך מסירים את מה שיש לי עכשיו, ויש לו לינק למדיה פלייר 9 באנגלית. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן בעיה שאני לא מוצא שום דרך לפתור אותה. במהלך גלישה בדפדפן, או בשמיעת מוזיקה לפעמים המחשב נכנס למצב שהוא נתקע בצורה מקוטעת. זה בא לידי בטוי למשל מתי שאני שומע מוזיקה השיר נתקע לשניה, וממשיך, נתקע וממשיך. וגם כשאני מזיז את העכבר הוא קופא לשניה וחוזר, קופא וחוזר.... בבדיקת וירוסים וספיוורים הכל בסדר גמור. יש מספיק מקום פנוי בהארד דיסק, והרכיבים בטמפ' נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות לתוכנת defrag טובה לXP . תודה.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמלית חדשה מסוג מינולטה Z3 והי מצלמת ווידאו בפורמט MOV ואני מחפש תוכנה שתמיר אותו לפורמט MPEG יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3618140,00.html כן ירבו. ככל שיותר אנשים יגלשו בדפדפן הזה יהיה למפתחי האתרים יותר אינטרס ליצור אתרים תקניים.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה, ודף הבית שלי הוא האתר של HP. כשאני נכנס לאינטרנט נפתחות לי תמיד 2 לשוניות של האתר הזה. איך אני מחזיר את זה שתיפתח לי רק לשונית אחת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. אני עורך כרגע סרט, אך בעיה אחת עוצרת אותי. כאשר אני מפעיל את הSlow Motion, הקול נעלם! (כנ"ל גם להגברת מהירות). בעבר מישהו אמר לי שזה נוצר בכדי למנוע "צליל ארוך ומיגע". למרות זאת - אני זקוק לצליל ה"ארוך ומיגע" זה! מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני יודע שניתן להשתמש ב Powerpoint אבל הייתי רוצה המלצה לתוכנה פשוטה וטובה ליצירת מצגת של תמונות בשילוב מוזיקה ואפקטים, משהו שיהיה ניתן להציג במסיבת הפתעה. תומכת בעברית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני משתמש באנטי-ווירוס קספרסקיי אז השאלה מופנת לאלו שמשתמשים גם באנטי-ווירוס הזה ב Additional Settings יש אפשרות של Program protection שצריך להקיש סיסמא ולא הבנתי למה [http://img68.exs.cx/img68/6876/1021.jpg
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כשנה (לערך) שאני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ומאז ומתמיד השתמשתי בתוספת הנקראת webmail notifier באמצעותה אני בודק מיליים בחשבונות ה gmail השונים שברשותי. מזה כשלושה - ארבעה ימים שה webmail notifier לא בודק את המיילים שלי. כלומר, כשאני מציב את סמן העכבר על סימן המעטפה אני רואה ש webmail notifier לא הצליח להיכנס לתיבות המייל שלי ולבדוק האם יש או אין מיילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זקוק לעזרתכם האדיבה, יגאל מאחר ולא זכיתי לתגובה בנוגע לשאלתי, אנסה לשאול שאלה אחרת שאולי תסייע לי: האם יש מי שמשתמש בתוספת webmail notifier דרך פיירפוקס וכן יש לו משתמשים ב gmail ולא סובל מהתקלה המפורטת למעלה?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני מחבר למחשב מכשיר חדש, האשף מזהה אותו, אני נותן לו להתקין את כל התקני הUSB שהוא מבקש להתקין והכל עובד כשורה, הבעיה היא שכל פעם שאני מנתק ומחבר את המכשיר מחדש הוא נותן לי שוב להתקין את אותן התוכנות למרות שכבר התקנתי אותן. מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
התקנתי 3 גרסאות שונות של אימיול בויסטה ובכולם יש הודעת שגיאה שאני מפעיל את התוכנה ואחת הגרסאות היא אותה גרסה בדיוק שהייתה לי על ה - XP אחרי ההודעות שגיאה האימיול עולה והחיפוש גם עובד , אבל שאני לוחץ להוריד זה לא עובר לטאב של "העברות" רשמתי את ההודעה בפורום הזה ולא בפורום תוכנות כי לדעתי זה משהו שקשור לויסטה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי הודעת שגיעה שאני מנסה להמיר AVI ל- SVCD. ההודעה מופיע שאני מנסה גם להמיר לVCD.. צירפתי תמונה.. בנוסף לפני שהוא נותן לי את ההודעה הוא אומר לי שכדי להמיר ל-SVCD אני חיב מותקן במחשב נגן דיוידי.. על איזה נגן הוא מדבר? כעיקרון יש לי צורב דיוידי שיכול גם לנגן סרטים (מן הסתם..).. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי את הבלאסט ואת הוולקיה מה לעזאזל אני עושה?? שלחו לי איזה מקום שאני יכול להוריד הגנה...
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל תוצאה לCPU בתוכנה לזיכרון ול-HD אני מקבל הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב סרטים לVCD כדי לראות את זה בDVD שלי ואני צריך מדריך בעברית שמסביר איך עושים את זה עם תרגום ועם הכל ותפריט ושלא יהיה קשה מידי.... וגם לא ארוך מידי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפצל לי קובץ mp3 שכולל בתוכו אלבום שלם... קובץ אחד ששוקל 150 MB בערך ויש בו מספר שירים. תמונה להמחשת התיקייה מצורפת.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנת נירו גרסה 6 כשאני מנסה לצרוב דיסק של SVCD הוא מציג לי שיש מקודד חסר והוא MPEG 2 מאיפה אני יכול להוריד תמונה מצורפת ... סליחה אם הכותרת לא היתה מספיק טובה אבל פשוט הבעיה ב NERO לא מצאתי כותרת יותר טובה מקווה שעכשיו יותר טוב !! סליחה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש למישהו מדריך לתוכנה vegas 6.0 כי אני לא מוצא פה בפורום...תודה מראשש
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אפשר מדריך על התוכנה? אני מעוניין, אך לא הבנתי איך לתפעל אותה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
משום מה התמונות ב ADOBE לא נראות כמו שהם באמת. כלומר יש הטיה לכיוון מסוים של הצבעים ואז אני לא יכול לשפץ כלום בגלל שאין לי מושג איך זה נראה אח"כ! למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-