תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו אולי סרברים טובים לתוכנה flashfxp אולי אפילו כאלה שצריך סיסמא בשבילם..... אבל דברים טובים מלאים בסרטים בעיקר......... אשמח לכמה שיותר תודה!!!!! :hi: :hi:
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
למה כשאני צורב כתוביות לצמיתות על סרט(עם VIRTUALDUB) אז הכתוביות מוצגות במקום קצת גבוה על המסך מה שטיפה מפריע(לי לפחות) לצפות בסרט וכשאני רואה את הסרט במחשב שאני מוסיף לו כתוביות בנפרד אז הכתוביות ממוקמות טוב בחלק יותר תחתון משהם ממוקמות שהתרגום צרוב על הסרט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
nero מסרב להכיר ב-sessions קודמים שצרבתי ,יש לי צורב yamaha 24x8x8 scsi שמחובר לבקר 2940uw של adaptec מערכת הפעלה xp pro sp1 גירסת ה-nero היא 5.5.10.35 בחרתי ב-wizard ביצירת data cd בחרתי ב-multi session צרבתי 500mb על דיסק בנפח 700mb לאחר סיום הצריבה נזכרתי ששכחתי להוסיף עוד כמה קבצים הפעלתי שוב את ה-wizard ובחרתי continue multi session disc ולהפתעתי קפצה הודעה מרגיזה בנוסח this medium is not recordable מדוע זה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כל מה שמסומן בנקודה הייתי מעוניין להסבר והאם כדאי לסגור אותו או להשאיר פתוח תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
פעם כשהייתי לוחץ אנטר (אחרי שהכנסתי לו את האפשרות של מספור אוטומטי) אז הוא היה כותב לבד את המספר שאמור לבוא בתור ( 1, 2, 3...) עכשיו הוא לא עושה לי את זה הוא פשוט לא כותב אז אני צריך כל הזמן ללכת למעלה (למי שמכיר) וללחוץ על הריבוע הזה של המספרים בצד ימין למעלה... מה עושים? אני רוצה שזה יהיה כמו פעם אבל אני לא יודע איך להחזיר את זה וזה לא שעשיתי משהו שהיה אמור לשנות את זה, זה השתנה לבד... מישהו יודע מה הבעיה או ליתר דיוק איך לפתור אותה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש את התוכנה של ההתקנה שבאה עם הדיסק באריזה של של הצורב CRX175A2\C2 או CRX175E2, אם מישהו יכל להשיג לי אז בבקשה תודיעו לי ואני ידבר איתכם. [move] תודה[/move] :smoke:
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב נייד עם יציאת טלוויזיה ויציאת VGA ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה לשם צפייה בסרטים דרך יציאת הVGA. עכשיו, בכל פעם שאני מחבר את הנייד TVל אז זה מצריך הגדרה כדי שהאות ילך ליציאת הVGA של הנייד ולא לLCD של הנייד, מה שמצריך סדרה של לחיצות לשם כניסה לתפריטי הDRIVER ושינוי ההגדרות. תהיתי אם יש איזו תוכנה לעצלנים כמוני שתוכל לצמצם לי את התהליך ללחיצה בודדת במקלדת?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי דיסק 80ג' ניסתי לחלק אותו עם FDISK ואני רואה רק 10ג' מרוב יאוש התקנתי WINXP על כל ה80ג' א. האם FDISK לא תומך בדיסק גדול ? ב. האם אני יכול לפצל את הדיסק עם פרטישן מגיק בלי לפגוע ב XP שמותקן במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי קובץ שהיה ב - RAR וקיבלתי 10 קבצים שאחד מהם עם סיומת SVT וכל השאר ממוספרים (בסיומת) 001 002 וכו' איך פותחים אותם?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אנשים , כבר הרבה זמן אני מחפש תוכנה לכיבוי המחשב בשעה מסויימת ... רצוי שהיא תהיה מאוד קלה ופשוטה , ותעבוד על Windows 98 . נ.ב. השתמשתי בחיפוש , ולא מצאתי כלום שיכול לעזור לי . :-\
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל . ;D כי התוכנה שבאה אם הכרטיס לא ממש טובה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין בתוכנה שאפר לדבר לפחות 4 אנשים במיקרופון ביחד כאילו שיחת ועידה אודה לכם עים תימצאו לי את התוכנה הזאת גיא .
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, כרגע סיימתי לפרמט את המחשב ולהפתעתי גיליתי שאחת מהבעיות המעצבנות מהמערכת הקודמת נותרה. כאשר אני מנסה לראות בקאזה סרט שעדיין לא סיים להוריד היא פשוט נתקעת!!! היא מפסיקה להגיב ואני חייב לסגור אותה. מישהוא מכיר את התופעה? תודה רבה, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הכי פשוטה ויעילה שיכולה להיות.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
במקום להפעיל לי אותו בצבעים נורמלים, הוא מפעיל לי את הסרט בצבע בולט אחד, בצע כחול כזה בכל המסך, אבל עדיין רואים את הסרט, אבל בצבע כחול. תעזרו לי בבקשה לפתור את הבעיה....
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצפות בסרט אני מקבל את ההודעה הבאה" Classfactory cannot supply requested class" ניסיתי לצפות בסרט עם מספר תוכנות, אבזל זה לא עוזר הורדתי קודקים כמו: "Nimo" ,"Xvid", "Divx". מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הורדתי איזה שהו ספר (חוקי) של כ 45 עמודים הקטע הוא שהספר הוא באנגלית ,למרות שהאנגלית שלי מאוד טובה וסימתי לפני זמן קצר את הבגרות שלי (5 יחידות) ,הבעיה היא שבגלל הבגרות שהיתה לפני לא הרבה זמן עדיין יש לי כצת פלאשבקים וכל טקסט באנגלית מעל ל 10 שורות ניראה לי כמו אנסיו אז אם למישהו יש איזה-שהו קישור לתוכנה שיכולה לתרגם טקסטים גדולים בצורה טובה שמאפשר קריאה רצופה ולא כמו 'קלואז' עם מילים חסרות אז הנה שיביא לי לינק או אפילו את השם של התוכנה ואני יסתדר כבר משם
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קראתי ב gamer על התוכנה הזאת והרבה אנשים אמרו שהיא באמת עובדת ושהמחשב עובד להם הרבה יותר מהר אז רציתי לשאול אתכם האם אתם מכירים את התוכנה הזאת והאם אתם יודעים איך היא עובדת ? האם היא יכולה לפגוע המחשב ? וכו' http://www.speederxp.com/en/index.html
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו (TRIMMING, SPLITTINGת CAPTIONS) יש לי את ULEAD VIDEO STUDIO 6, אבל היא כל הזמן מתרסקת לי אני לא מחפש משהו מסובך כמו PREMIER תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבבבקשה תעזרו לי למצוא תוכנה טובה...
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מחשב חדש... פירמוט טרי כמובן... יומיים המערכת רצה, אני ישר אחרי RESET פה, אבל כל פעם שאני בEXPLORER אני לוחץ על קובץ MP3 הוא קורס וה MY COMPUTER נסגר, מדוע ולמה ? איך אני מסדר את זה ? כשאני ב WINAMP ואני לוחץ כפתור ימני או שמאלי על הקובץ הוא לא מעורר בעיות והכל עובד חלק. יש הצעות ? מחשב חדש ופירמוט טרי, אין לי זין לפרמט עוד פעם בחודש הקרוב. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-