עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ran8,

שלום המחשב שלי ניהיה בזמן האחרון איטי מאוד אין לי מושג למה אבל התקנתי כמה תוכנות לניקוי הרגיסטרי וכאלה... יש תוכנות ואנטי וירוסים שאני מנסה להתקין זה מתקין הכול טוב ויפה אבל לא נפתח החלון אני לוחץ מלא ולא נפתח וזה קורה בהרבה תוכנות שאני מתקין.... זה באגים מוזרים כאלה... יש למשהו פיתרון?? תודה,רן

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by The-Fox,

אז ככה יש לי כונן פיזי אחד (מתוך שתיים) שפעם עשיתי בו פרטיטיציה של EXt3 של לינוקס עכשיו אני רוצה למחוק אותה ולחבר את המקום הנותר עם המחיצה של ה Fat 32.... אבל זה לא מצליח לי, נותן לי איזה EROR, מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. מחפשת טכנאי שמגיע הביתה לפעולות בהקלטות בנייד.השבחת הקול משקט לגבוהה וברור יותר osher1967@gmail.com

4. היי כולם - ביומיים האחרונים בכל פעם שאני מנסה להיכנס לפייסבוק במחשב השולחני שלי אני מקבל את ההודע הבאה בפיירפוקס: login.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate will not be valid until 7/23/2009 3:03 PM. (Error code: sec_error_expired_certificate) אני מקבל הודעה די דומה באקספלורר. כשאני מנסה מהמחשב הנייד שמחובר לאותה רשת הכל עובד. מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BIR,

שלום וערב טוב פורום תמיכה יש לי office 2003 באנגלית ואני לא ממש מבין את התוכניות באנגלית אני רגיל לעברית האם יש אפשרות להפוך האופיס לעברית אם איזה פאץ' או איזה קובץ או איזה משו שעושים מבפנים אם כן אשמח לקבל או לישמוע..=] תודה מראש לכול מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. אחרי שעזבתי את הפיירוול של סיגייט, והשתמשתי בכמה לנסיון אישי, מצאתי שהפיירוול של מקאפי הוא הכי נורמלי וגורם להכי פחות תיסכול. הבעיה היחידה איתו, שהוא ממשיך להעלות הודעה על ווירוס או מתקפת ווירוסים כל כמה דקות, ואני לא יודע מה לעשות לגבייה. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל, הבנתי שמדובר בווירוס ברמת סיכון נמוכה, אבל לא מוצא דרך להיפטר ממנו! יש לי אנטי ווירוס של NOD32, ופיירוול Mcafee Desktop Firewall 8.5. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by kritikal,

קניתי מחשב חדש, ב-CPU Z הוא לא מזהה חלקים, האם למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. הרבה סרטים פשוט לא עובדים!! והתעצבנתי עכשיו בגלל שסרט טרוך מאוד לא עובד אז עזרה!!! עלי ג'י שולטטטטטטטט ריספקט

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by royije,

שלום. יש לי בעיה שאני בא להתקין את הכרטיס קול אז הודעה מופיע שאני צריך לפחות SP1 וכנראה שהגרסה שלי של הווידאוס ישנה מאוד שזה אפילו לא SP 1 או שצריך לעדכן את זה אז בבקשה חברה אם אתם יכולים להגיד לי מאיפה להוריד ולהביא לי לינקים ישירים להורדה של SP1 תבורכו תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. שלום לכולם כאשר אני מקרין סרטי DVD (פורמט DVD )דרך הWIN MEDIA PLAYER התצוגה אינה על מסך שלם. כאשר משנים את גודל המסך (16/9) למסך שלם בPLAYER עדיין התצוגה אינה מוצגת בגודל מלאה אלה משהו בערך של 50% . בפורמטים אחרים אין בעיה (DVIX -MKV ) האם למשהו יש רעיון? גל

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by NightElf,

שלום לכולם. יש לי בעיה קצת משונה. המחשב עבד לי כמו שצריך ולפתע הופיעו בעיות. crystal Player משתגע כשהו מציג סרטים, המסך נהיה אפור והסאונד לא קשור לכלום (שומעים דברים מוזרים שלא קשורים לסרט). זה קורה עם קידודים: hdtv.xvid-xor ,hdtv.proper.xvid.notv ב-hdtv-lol הכל בסדר.... לפני יום הכל עבד (אפילו דברים שראיתי אתמול לא עובדים היום) תקלה שניה: Acrobat Reader, כמה שניות לאחר ההלעת קובץ, הישום נסגר ללא הודעה... תקלה שלישית: אינטרנט אקספלורר, לא נפתח, אלא אם אם אני נותן דאבל קליק על קישור או שאני פותח דרך ה-Explorer של הקבצים. כל התקלות הופיעו ביחד כך שהן קשורות אחת לשניה... ניסתי לעשות recovery מאתמול, לא עזר... קצת רקע על המחשב: AMD x2 4200 ABIT KN9S 1GB MEM Radeon x1900 2500 …

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. יש עוד תוכנה חוץ מMedia Center שאפשר לצפות איתה בשידוריי טלויזיה דרך ממיר שמחובר לכרטיס טלויזיה?רצוי חינמית...

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. אם ברצוני לשמור בפוטושופ תמונה הכי איכותי שאפשר אז: צריך פשוט לבחור בנתונים הכי גבוהים שאפשר? quality:12 format options: progressive scans: אין לי מושג מה זה אומר אבל גם בזה צריך לבחור 5? (הכי גבוה כאילו..) size: כנ"ל.. אז מה שצריך לעשות בקיצור? הגורם שהכי משפיע שאפשר להבחין בו מיד זה הנתון של הquality רק לא שמתי לב בהבדל אם מתעסקים עם שאר הנתונים.. =\

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by overload,

יש לי קובץ וידאו עם סיומת IMG במחשב שאני לא מצליח להפעיל טוב. אם אני פותח אותו בWINAMP הוא לא נפתח אם אני פותח אותו בWMP10 אין סאונד אבל יש תמונה. אם אני פותח אותו בMV2P PLUS הוא לא נפתח מה יכולה להיות הבעיה.? ד"א: וכשאני בודק את המאפינים של הקובץ בWMP הוא רושם וידאו Elecard MPEG2 Video Decoder CODEC סאונד CODEC -

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי את הלוח הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=xp#anchor_os הבעיה היא שאני לא מוצא את הדריברים לכרטיס המסך...(הדיסק שהגיע עם הלוח לא ברשותי) מה אני צריך להתקין כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ? תודה נתי

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by kobi_af,

שלום מחפש תוכנת PDF שכוללת תמיכה בעברית חוץ מ Adobe כי אני מעוניין לבצע כמה שינויים בטקסט בעברית

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by sigma,

כאשר מסירים תוכנות , האם יש משמעות אם המחשב מחובר לאינטרנט ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by לילושאק,

אני מורידה סרטים מהאי מיול ורוב הסרטים יש איתם בעייה הם עולים ורואים תמונה עם המון נקודות שהופכים לחצים קטנים ניסיתי לעלות את הסרט בתוכנה בי סי פלייר ובמדייה פלייר בשניהם יש את הבעיה האם אני צריכה להתקין תוכנה מסויימת בשביל לראות טוב יותר ובלי הנקודות ואם כן אז אתם יכולים להגיד לי את שם התוכנה וקישור מסויים אני אודה לכם מאוד

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by nir8e,

הטקסט מאוד לא חד בכרום ביחס לIE9 ואפילו ביחס לFF התקנתי את התוסף IE TAB שאמור לשפר את המראה אך עדיין כרום נראה ממש זוועה. מישהו יודע אם יש משהו לעשות ?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. אני צריך לדבר עם מישהו שיש לו מכשיר אורנג'. אני צריך תוכנה או משהו לשליחת SMS בחינם או תוכנה שבעזרתה אני אוכל להתקשר בחינם לפלאפון של אורנג'. אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by kobbyc,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אוליי אפילו GHOST) שאני אוכל לעשות איתה IMAGE להרדיסק שלי כולל כל הPARTITION ולפתוח אותו על מחשב זהה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by warezon,

רושם שיש עוד אנטי וירוס שמותקן במערכת חיפשתי ולא מצאתי כלום.... אני מכיר את הבעיה הזאת שלפעמים נשארים שרידים ברג'יסטרי הבעיה שאין לי מושג איזה אנטי וירוס היה מותקן לפני המחשב לא שלי...... יש למישהו הצעה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. שלום אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7. ברצוני לשאול האם ישנה אפשרות למקם את המועדפים בספריות שונות. כלומר, אם יש נושא מסויים (אלקטרוניקה, למשל) שיצרתי עבורו ספריה ואני מאחסן שם קבצים שונים. אם אני נתקל באתר מסויים הקשור לנושא ואני רוצה לנתב אותו שיהיה באותה ספריה ולא במקום הרגיל של המועדפים. האם ניתן לעשות את זה ואם כן, איך. ממתין לתשובותיכם.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  25. ^ אשמח אם מישהו יוכל למצוא לי, מפני שאני כבר הרמתי ידיים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.