תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלא רב! בAVG החדש שלי, ישנה סריקה אוטמוטית שמוגדרת. הבעיה היא שהיא מעולם לא מסתיימת. היא רצה ימים רצופים אם לא מפסיקים אותה. למה ? אין דבר כזה יותר סריקה שמתחילה ונגמרת ? Oo
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים יש לי בעיה מאוד מעצבנת לכול אתר שאני נכנס (כולל הפורום החזק הזה).. אחרה כמה זמן (לא קבוע) או אם אני פותח כמה חלונות הוא מודיע לי שצריך לסגור את אקספלורר ולפעמיים הוא פשוט יוצא מהדפדפן לבד עשיתי סריקות של הכול (וירוסים תוכנות ריגול) ככה שזה לא זה חשבתי אולי למחוק את האקספלורר ולהתקין אותו מחדש רק שאני לא מוצא איך למחוק אותו..(זה לא צריך להיות מסובך אבל..).. צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי ויסטה ומאז לא עובד המסנג'ר. כרגע מותקן ל י מסנג'ר גירסאת 2008 (מהאתר של מייקרו$ופס) והוא פשוט לא מתחבר (עם כל שם משתמש וסיסמא.) בהתחלה חשבתי שזה אוליי התאריך והשעה אז שיניתי וסידרתי ועדיין לא מתחבר. מספר התקלה 81000306 . התקלה עצמה אומרת שמדובר בבעיות ברשת בעוד שבכל המחשבים בבית עובד המסנג'ר (אולם בכולם יש XP ). מישהו נתקל בזה? תודה רבה מראש! עריכה- אפשרות לתקלה היא התקנה של service pack 1 ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! שי לי בעיה ב גי-מייל החלפתי היום סיסמה דרך האתר אך משום מה באוטלוק 03 זה מבקש את הסיסמה שוב ושוב למרות שאני משנה אותה הוא טוען כאילו הסיסמה לא תקינה!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שזוכרת תזוזות ולחיצות של העכבר ושומרת אותם לקובץ ואפשר להפעיל את הקובץ והעכבר יזוז כמו שעשיתי.. היתה לי פעם תוכנה כזאת.. מישהו מכיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לניהול ולכידת מצלמות במעגל סגור. לא מחפש יותר מידי אפשרויות, לכידת וידאו\קול הקלטה בתזוזה תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הוא עושה לי בעיות עם האימיול... זה כל הזמן עושה לי LOW_ID כנראה שהוא לא הוגדר טוב בפירוואל... איך אני יכול לשנות את החוקים שם?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, תוכלו לתת לי בקשה לינק לדרייברים הכי חדשים של וודו לווינדוס 98 ו אקס פי והאם כדי להתקין ווינדוס אקס פי אצל במחשב ? תיאור המחשב : Pentium 2 400 mghz 192 ram voodoo 3 motorola modem crearive vibra 128 ...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סופש טוב, אני משתמש לי להנאתי במחשב ופתאום בום באם בים בוםםםםם ! ת-ק--ל-ה- !!!! אני לא מצליח להבין עד כמה בינה מלאכותית יש בתוכנות שהן מחליטות יום אחד נאה בזמן שאמורים לעבור לשעון חורף להתקלקל ולהתחיל לתרץ תירוצים להלן תמונה הממחישה: איך מטפלים בזה ובכלל מה זה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
אני פוחד שמושתלים לי במחשב תוכנות ריגול וסוסים טרויאנים על המחשב... על איזה תוכנה שמוצאת ומסירה אותם אתם ממליצים?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבודקת את מצב הדיסק הקשיח (טמפרטורה וכל זה...). אני זוחר שיש איזה תוכנה אם דוקטור משהו ולא מצליח למצוא אותה ולהיזחר איך קוראים לה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי את הכוננים C D E F ורציתי לאחד אותם רק ל C D בעזרת התונה PartitionMagic Pro 7.0 כל מי שיודע איך עושים את זה שישאיר פה הודעה בתודה מראש יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה צריך להוריד V על מנת שזה לא ימחק לי סיסמאות? -מצורפת תמונה להמחשה או שבכלל הסיסמאות נשמרות במקום אחר ואין לי מה לדאוג בקשר לזה שהם ימחקו לאחר שאני מריץ פעולות תחזוקה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לאחרונה הוספתי 1G זיכרון פנימי (512*4 קינגסטון DDR2 533 ) והשאלה שלי עם אני יכול לשנות משהו בזיכרון הוירטואלי כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר? ומזה ביכלל זכרון וירטואלי? (סליחה על הנוביות ) תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי רשת עם מודם אלקטל שמשמש כנתב. יש אפשרות לקבל קבצים באיסיקיו (מדובר על גירסאת PRO 2003B)? תודה מיקי!
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום .. יש לי את המכשיר nokia 6230 וקיבלתי את הכבל usb למיתחבר למכשיר הנ"ל ! עכשיו הבעיה שאני מחבר את המכשיר למחשב הוא מוצא אותו אבל טוען שההתקן לא פעיל , ואני חושב שצריך דרייבר מסויים בשביל שהוא יזהה את החומרה החדשה ! ניסיתי לחפש בכל מיני מקומות עזרה או דרייברים אבל ללא הצלחה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי .. שיהיה שבת שלום ! ותודה ....
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני משחק משחקים אז צריך לסגור את Firewall? עם אני לא הימחוק יהיה לי אותו פינג? אני צריך קישור להורדה ישירה של התוכנה Ad-Aware אבל הכי חדשה :-\
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחפש אחד טוב...הייתי משתמש ב Download accelerator plus הידוע גם כ DAP. והוא עושה לי בעיות,אני מחפש משהו אחר..יש המלצה למישהו?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הורדתי איזה 7 פרקים של הסדרה ALIAS(עונה 5 ) הם היו באיכות HDTV וראיתי שזאת האיכות הכי טובה שראיתי עד עכשיו אז רציתי לקודד סרטים לHDTV מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין ת'מדפסת וזה עושה לי בעיה חוקיות מה כבר לא עשיתי לא עוזר חייב עזרה מה עושים . http://rotter.name/User_files/nor/471aa8b62b09567d.jpg תודה
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לא בדיוק סדר ההעדפה האישי שלי, אבל קרוב Prog.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן שלום, מפרט המחשב: מעבד: E8400 לום אם: Gigabyte 43DSL כרטיס מסך: club3d geforce 9800GT זכרונות: G.skills 2X1GB 800 CL5 הרד דיסק: 320GB WD 16MB קניתי מחדש חדש, אתמול הרכבתי אותו. מעבר לעובדה שיש לי מדי פעם מסך כחול עם ה-ERROR הבא: Error code 1000000a, parameter1 8b26d008, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 80522bd9. ( נילקח מה ה-EVENT LOG ) שמתי לב, כאשר אני מתקין דברים בסיסים או אפילו סתם פותח לפעמים TASK MANAGER, ה-CPU USAFE עולה ל-50 אחוז. אין לי בעיית טמפרטורה, היא תמיד על 32. מבחינת חומרה אני חושב שהרכבתי הכל נכון, האם יש למישהו רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדי פעם... לפעמים זה לא מופיע....אפילו אם אני סוגרת את החלון...רק אם אני מאתחלת זה נפתר... ממה זה נובע? ואיך פותרים? (חוץ מהאיתחול)....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-