עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אבל זה לא עולה לי.מה אני עוששה חברה?

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by -LosNir-,

אוקיי הפעם הכנתי תוכנת מסרים פשוטה הורדה: www.shellrock.info/shellim/ShellIM.exe תמונה: בניתי בשעה אחת ואני לומד C# סה"כ שבוע אז תגובות בונות

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה חיצונית או תוסף לפיירפוקס (עדיף) שעובר על דף מסוים ופשוט נותן רשימה של כל הלינקים המצויים בו, כך שניתן יהיה לשמור אותה כקובץ טקסט. האם מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. חלונות XP לא עולה לי.אני שכחתי לירשום פרטים שלי כתובת IP וגם חשבון דואר outlook 2003. אני הורדתי תוכנה HIREN ver.14 עליתי מ - CD BOOT HIREN ver.14 ובחרתי לעלות חלונות XP. וחיפשתי תוכנה שמראה לי מה כתובת IP מוגדבר בחלונות שלי שלא עולה. וגם עוד תוכנה ליראות מה כתובת דואר חשבון וסיסמא שלי. ולא מצאתי תוכנה הזאת.יש כאן HIREN ver.14 הרבה תוכנות. אני לא יודע איזה מיהם.מישהו יכול לעזור לימצוא בתוכנה HIREN ver.14 איזה תוכנה מראה לי כתובת IP וגם חשבון דואר? זה חשוב לי. תעזרו לי בבקשה. מיכאל

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. שלום לכולם..! אני צריך תוכנת התקנת למדפסת hp 640c מי שיכול לעלות לכאן קישור או משהו בכיף..! תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לשנות את הקטע האדום להוסיף לשם יומן איך עושים את זה מותקן לי אופיס בעיברית ואני רוצה להסיר את החלק שת התצוגה הירוק

7. Started by Lumber Jack,

היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל. אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. מסיבה כלשהיא אני לא יחול להתקין NERO אז אני שואל: איזו תוכנה אדיפה לי להתקין מכל האחרות? יש לי PLEXTOR 24X10X40 (אני לא חושב שזה משנה). אז אני אבחר בתוכנה שתיבחרו אתם, במקרה וזה NERO אני הולך אל מקום שני

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by 3pac,

יש לי בעיה בזמן האחרון ,אני נכנס לYOUTUBE ולכל האתרים האלו עם הסרטונים ,והסירטונים נתקעים לי אחרי 2 שניות ,וגם במשך שני השניות האלו לא שומעים כלום . זה קורה לי לרוב בFIREFOX ובIE זה בקושי קורה. יש למישהו מושג מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by hagayben,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 4870 חיברתי אותו דרך כבל s-video לבננה צהובה. בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרתי לו שיש שני צגים ואני רואה בשני צגים (DualView). עכשיו הבעיה היא כזאת אני רואה בטלוויזה בשחור לבן.. למישהו יש פיתרון לבעיה זו? תודה מראש חגי.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

חבר'ה, פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב ומאז אני מנסה להתקין ויזואל סטודיו אך הווינדוס לא נותן לי. אני מוריד למשל visual c++ 2005 במהלך ההתקנה הוא מוריד קבצים מהאינטרנט ואיך שהוא מתחיל להתקין ההתקנה נפסקת ואני מקבל Error כפי שמצורף. ומצורפת גם תמונה של תוצאה ההתקנה, לפי שאמרתי לו אם לשלוח דו"ח או לא לשלוח. זה קורה גם כשאני מתקין 2008. למה זה קורה? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. איזה תוכנה הכי פופלארית לתיקון שגיאות ברג'סטרי?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by Mighty,

שלום אנשים...דבר ראשון חג שמח... :] דבר שני אז ככה: פנטיום 3 - 500 מגה הרצ - מעבד של אינטל הלוח אם של: Aristo Motherboard - chip set: SiS 5600 ואנשים נכבדים... לאחר שבניתי והרכבתי והפעלתי את המערכת קירור מים אני מאוד רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המעבד שלי ומכיוון שלוח האם שלי ישן מידי... מאוד קשה למצוא מודד טמפרטורות אמתי... השתמשי ב CPUCOOL / MOTHER BOARD MONITOR וששניהם מבקשים ממני את סוג הלוח אם, הלוח אם שלי לא נמצא ברשימה.... בקיצור שניהם מראים לי שהמעלות של המעבד זה55 צלזיוס.. ואני בספק רב מאוד! . . .ותאמינו לי שזה מסתכל אחרי שאתה עובד קשה על המערכת מים אתה לא רואה תוצאות... אה כן ושאני בודק בביוס הדבר היחידי שרשום לי על מעלות זה: System Temp - 55 (אותם מעלות כמו בתוכנ…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by BladeRunnerSting,

מישהו הצליח להתקין או יודע כיצד אני גורם להתקנה של הויסטה (Build 5231) לזהות את בקר הSATA של VIA?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. Started by אין עוד מלבדו,

שלום,יש לי בעיה אם האייקונים-הרקעים לא שקופים (ראו תמונה)http://picasaweb.google.com/ArielGug/XeLVnI?authkey=Gv1sRgCITBgr-N2Ju6GQ#5441135970953939650 אני מתכוון לזה שלכל אייקון יש בעיה עם השקיפות. מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 20:28:54 אם לא הובנתי,אני מדבר על זה שמסביב לאייקון והכיתוב מוקף בצבע קרוב לכחול-דהוי

16. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  17. יש במחשב הישן ישן שלי כונן קשיח של 8 ג'יגה ואבא שלי משתמש בו בעסק והבאנו עוד כונן קשיח של 80 ג'יגה והרי צריך הכל מקורי בעסק ואני רוצה להעתיק את כל ה8 ג'יגה כמו שהוא בלי לפרמט את הווינדוס וזה פשוט להעתיק הכל כולל הכל לכונן של ה80 והכל ישאר רגיל כי יש שמה כל מיני תוכנות וכאלה אפשרי דבר כזה? יש לו תוכנה שעובדת רק בווינדוס 98 ויש לו את הדיסק המקורי וניסיתי להתקין את הווינדוס היום על הכונן החדש אבל יש בעיות עם ההתקנה בגלל שהדיסק כבר שרוט בכל מקום זה לא מזהה חצי מהקבצים אז אני רוצה פשוט לקחת את הכל כמו שזה ולהעתיק (לא להעביר) לכונן של ה80 וזהו פשוט שהוא יפתח והכל יהיה רגיל רק יהיה עוד איזה 70 ג'יגה בלי להתקין ווינדוס מחדש וכאלה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by Cyron,

כאשר אני מנסה לחבר סרט ב-2 חלקים לפעמים אני מקבל הודעת שגיאה: "the audio streams have diffrent sampling rate" איך אני מסדר את זה שאני יוכל לחבר את שתי הקבצים ?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה! אתמול ביצעתי רכישה נוספת של המשחק, רק הפעם בסטים.. קניתי לבן דוד שלי עותק אחד במתנה... הוא הוריד, התקין ,אבל כלום לא עבד, כנראה בגלל שהוא ניסה קודם את הפרוץ אז זה התנגש.....השאלה שלי היא כזו.... עכשיו הוא מוריד מחדש.. הסיר והתקין את סטים מחדש, ומחק כל קובץ אפשרי של הפרוץ. האם אני יכול לדעת מה ה CD-KEY שלו דרך סטים ? אם כן אני אתקין לו את הדיסקים שלי עם הסידי קי שלו..... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. אני חושב שמה שאני הולך לבקש קצת מסובך אבל בטוח שיש פתרון לזה , יש לי 6 מקומות בהם מותקן מצלמות במעגל סגור עם חיבור איטנטרנט וגישה מרחוק לכל אחד מהמערכות דרך LOGMEIN או טים ווייור . אני רוצה לשים מחשב אחד בתוך חדר בקרה שיוכל להציג לי את כל התמונות מכל המחשבים וברגע שאחד מהמחשבים יש בו אזהרה ( קול או משהו שמגדירים ב DVR ) יציג אותו על המסך כאילו שיש תרחיש או משהו כזה . אחרת אצטרך לשים 6 מחשבים שכל אחד יהיה מחובר לכל אחת מהמערכות ובנוסף מישהו עם 12 עיניים . אם הבהרתי את עצמי טוב מקווה שמישהו יעזור אם לא אני אנסה להסביר יותר.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by thebenjamin,

ויתרתי על צפייה עם הדונגל בתוכנה הזאת, הסתדרתי עם זה בwmc. (זה עושה לי מסך ירוק) משום מה כל התוספים עובדים לי טוב אבל בפלאגין של יס כשאני מנסה לראות משהו אז יש לי מסך ירוק. עריכה: המסך הירוק קורה גם בLIVESTREAMS וגם בקבצי HD שאני מנסה להריץ מהמחשב. כאילו התוכנה לא יודעת לקשר עם הקודקים. HD שאני מריץ עם נגנים אחרים עובדים מעולה (BSPLAYER).

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 עם כרטיס מסך של ATI MOBILITY X300 אני לא מצליח לעדכן אותו מהאתר של LG הדרייבר במחשב הנייד מסוף שנת 2004, כל פעם שאני מנסה להתקין הוא רושם לי שאינו מסוגל לעדכן ושאלי לפנות לספק, והספק לא מוצא שום בעיה במחשב, מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. כשה-Popup Block של NIS 2003 פועל אז קורה הדבר הבא: החלונות הקופצים האלו - Javascript:Popup לא פועלים (פשוט לא קורה כלום כשלוחצים עליהם) הדברים האלו זה כמו הצג מפרט מחשב כאן ב-HWzone זה, או הורדה של קבצים מאתרים מסויימים שמשתמשים בדבר הזה. העניין הוא שאני צריך את הדבר הזה כי אין הרבה תוכנות אחרות שעושות את הדבר הזה בצורה כל כך טובה כמו NIS 2003... ולא הצלחתי לבטל את זה באפשרויות את החלונות הקופצים מהסוג הזה אז מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by IG,

מה הגירסה הכי מומלצת ואם אפשר (וחוקי), אז תצרפו בבקשה לינק להורדה... תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  25. Started by sigma,

אני מעונין לחלק קובץ וידאו לשניים או שלושה חלקים. הקבצים נמצאים בפורמט FLV ו MP4 . איזה תוכנה מומלצת לביצוע חלוקת קבצי וידאו?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים