עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nisim_y,

יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לשפר את ביצועי המאוורר שברשותי אנא עיזרוי לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by TopGhost,

למה לעזאזל הקצב באימיול כל כך איטי ? אפשר להוריד במקסימום 3 קילובייט לשנייה... אני משתמש באימיול גרסה v2.2

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש תוכנה שממירה קבצים ל jpg בדגש על קבצי פוטושופ כמו כן , חשוב שהיא תכלול plug in לחלונות שאני אוכל לעשות convert מתוך התפריט שנפתח שאני מקליק על הקובץ בעזרת הכפתור הימני של העכבר

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by רומן גרוס,

1GB ניצול 80% . איך ? *הפרסום הוסר ע"י מנהל הפורום*

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html עפ"י מוזילה גרסה זו כוללת את רכיב החלפת הערוצים, שיפורי ביצועים ויציבות, ותמיכה בתקן אנימציות CSS החדש המאפשר למפתחים לבנות חווית משתמש מרשימה יותר. התרשמות ראשונית שלי: - נראה שאין הבדלים מהותיים בממשק בהשוואה ל-FF4. - באג: העלמות לא עקבית של הסמן בעת כתיבה בפורומים שונים - חזרה ל-FF4.0 פתרה הבאג. - לא נפתרה בעיית היישור לימין בשורת הכתובת - הפתרון של FF4.0 עדיין עובד. - לא נפתרה בעיית הלשוניות הגולשות מחוץ למסך - TMP לא עוזרת (משפרת במעט). - האפשרות למעבר קל בין ערוצי העדכון מייתר את ההרחבה Update Channel Selector. - בינתיים נתקלתי רק בהרחבה אחת שעבדה ב-FF4 ולא היה ניתן לכפות התאמה שלה ל-FF5. לסיכום: נראה שניתן להשתמש…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by dddd01,

שלום, אני מעוניין בהמלצות לתוכנת defrag טובה לXP . תודה.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by omri_ro,

משום מה הGETRIGHT השתגע אצלי וכל פעם שאני פותח את הDOWNLOAD STATUS אז התוכנה מיד סוגרת את עצמה וגם סוגרת את הSERVICE שלה שרץ ברקע. המשונה הוא שזה קרה פתאום בלי שעשיתי משהו מיוחד, ניסיתי להתקין מחדש ואפילו עיגכנתי לגרסה האחרונה (היה לי 5.2 הורדתי 5.2B) אבל שום דבר לא עוזר למישהו יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by itay-ab11,

על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by gshhar,

איך אני משנה את הגודל של התרגום בתוכנה מיקרו דיוידי?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by a-gold,

יש לי סרט vcd על דיסק ואני לא מצליח לראות אותו באף תוכנת סרטים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  11. Started by mega1234,

*מנהלים, לא יודע אם זה מתאים יותר לפה או לפורום לינוקס - לשיקולכם. ולענייננו - האם קיים סוג של קומפיילר (עדיף לWINDOWS) שאפשר לכתוב בו קוד של BASH - לקמפל אותו ולהריץ ? זה מתיש,מעצבן, ומגעיל לערוך SCRIPT של BASH דרך pico או VI בלינוקס (אני עובד על לינוקס מרוחק בעזרת telnet) - לראות שהוא לא טוב לערוך מחדש וחוזר חלילה. אני יודע שהבקשה הזו היא LONGSHOT אבל WHAT THE HACK : תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by ely2001,

כול קובץ שאני פותח ויש שם תווים לא סטנדרטים למשל מוכל ב וכו נראים אצלי ממש מוזר. איך אני יכול לסדר את זה? מצרף קובץ עם דוגמא איך זה פותח לי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. להעביר את תיקיית הפרופיל יספיק או שצריך לגבות באיזשהי תוכנה את הפרופיל כדי שיהיה אפשר לשחזר את כל המועדפים/ססמאות/תוספים שיש לי עכשיו בXP?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by ri0s,

אני בא להתקין ActiveX Plugin בפיירפוקס player.xpi והוא נותן לי שגיאה מוזרה שלא נתקעתה בה עד היום: Installation Of npmozax.dll Faeild. Error Code - 202 מה הבעיה שלו עם ה DLL הזה ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by QQQ,

מותקן אצלי VB 6.0 (יש לציין שמדובר ב"מחשב וירטואלי" - XP MODE בWINDOWS 7). התקנתי עברית ומשום מה העברית נראית ככה (בתוך התוכנה, לא במ"ה באופן כללי) - ùí ôøèé. עם אנגלית כמובן אין בעיה. איך אפשר לסדר את זה? חיפשתי ENCODING בתוכנה אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. כאשר אני מנסה להתקין את עידכון השפה של האופיס לעברית הוא נותן לי 3 אפשרויות להתקין רק שהאפשרות היחידה שהוא נותן לי לגשת(לגעת) בו זה כונן הדיסקים!! ממש ההתקנה של התוכנה הDEFAULT שלה זה הCDROM יש למישהו פתרון למצב ?? אשמח לעזרה!!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by intel suck,

אני לא יכול להיכנס למסנג'ר אני לוחץ על תיקון בעיות וזה אומר לי שהבעיה היא בשער ברירת המחדל זה קרה לי כבר מליון פעמים ונמאס לי כבר מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. היי, בעת פתיחת ה - Live Messenger יש את המקום בו כותבים את שם היוזר שלך, יש לי שם רשימה של אנשים שהתחברו אך אני רוצה למחוק אותם מהרשימה ושרק היוזר שלי יהיה ברשימה זו. איך זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  19. שלום לכולם וחג שמח ! יש לי iCq 5 בעברית ושאני מדבר אם מישהו ואני רוצה לראות אותו במצלמה אני לא מצליח לראות אותה , זאת אומרת הוא מפעיל את המצלמה אני מאשר ואז אני רואה מסך שחור זה אצל כולם זה לא אצל בן אדם אחד.. יכול להיות שזה בגלל הרשת הביתית שהפירוול מופעל?פתחתי את הפורטים 5190 ו 5200 בפרוטוקול UDP ..ועדיין לא מצליח לראות כלום במצלמה...מקווה שמישהו יוכל לעזור לי דרך אגב התקשרתי לבזק ונזק רוצים 300 שקל למשך שנתיים כדי לקבל תמיכה על המוצר שלהם...

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by zolder,

פירמטתי את המחשב שלי (רק כונן C),של השירים ששמרתי בכונן אחר לא עובדים עם ה-WINAMP,אז הורדתי אותו מחדש ושוב הם לא עובדים אלא רק ב-WINDOWS MEDIA PLAYER,גם סרטים לא עובדים לי עם ה-RADLIGHT,התוכנה נפתחת וכשאני לוחץ על הסרט ולוחץ OPEN אז זה לא מגיב,הם כן עובדים ב-WINDOWS MEDIA PLAYER. דרך אגב,ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את התוכנות מחדש-וכלום,וכשאני מביא סרט על דיסק אז הוא כן עובד עם ה-RADLIGHT. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. אז ככה יש לי חבר, שפרמטתי לו את המחשב אז לפני שפרמטתי לו את המחשב אז צרבתי לו את מסמכים חשובים של אבא שלו ברוסית. אז פרמטתי והכל טוב ויפה אבל המסמכים לא מופיעים בשפה הרוסית אלה כתוים חסרי משמעות. מה אני יכול לעשות? או שזה כבר אבוד , התקנתי כבר את השפה הרוסית במחשב. יש משהו לעשות בעניין? הנה דוגמה מהמסמכים http://forums.ort.org.il/files/30/1816254/5419080.zip תודה רבה לכם ולהתראות

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. שלום ה-outlook 2007 שלי מחזיק כ - 6 קבצי PST אשר גודל כל אחד מהם בין 600 מגה ל-1500 מגה בפעם הראשונה שאני מפעיל את התוכנה לוקח ל-outlook לעלות כ-2 עד כ-3 דקות במידה ואני משתמש בקובץ PST אחד - ה-outlook עולה בזמן סביר עזרתכם תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. יש מצב שקניתי דיו חדש למדפסת ואני צריך להתקין לדיו דרייבר? ככה המוכר אמר לי..

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. יש לי כרטיס ללכידת וידאו, אני רוצה להעביר מהוידאו שלי את הסרטים למחשב, אחר כך להפוך אותם ל-xvid ושיהיה במשקל{לכל היותר 700 MB} הכרטיס וידאו של הוא: AVerMedia DVD EZMaker USB2.0 הנה לינק למפרט: http://www.aver.com/products/dvm_AVerDVD_ezMaker_usb.shtml תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.