עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by orlupo,

מצאתי טיפ מאוד חביב ושימושי ל-Thunderbird. ניתן לסמן מייל או קבוצה של מיילים, קליק ימני, תוית ואז ניתן לבחור מספר וכך אימייל זה או קבוצה של אימיילים זו יצבע/תצבע. דרך חילופית היא ללחוץ על המספרים בין 1 ל-5. המספר 0 יבטל את הצביעה. מקווה שתעשו בטיפ זה שימוש יעיל ומהנה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by יואל,

ברשותי מערכת הפעלה XP, משתמש ב OPENOFFICE וכן ב GMAIL. כשמקבל קובץ תמונות במייל התמונות לא נפתחות, מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  3. אהלן חב'רה, תקשיבו אני מחפש תוכנה להזזת הכתוביות.. אני יסביר למה אני מתכוון: למשל הורדתי סרט והתרגום אליו לא מתאים כי הוא מתחיל מוקדם מדיי או מאוחר מדיי... אז אני מחפש תוכנה שמאפשרת להזיז את התרגום למספר הדקות שאתה רוצה וככה התרגום ישב טוב על הסרט ותוכל לראות אותו עם תרגום בסבבה =] אני מכיר תוכנות שמזיזות אבל רק על המחשב, אני מחפש אחת שמזיזה לצמיתות וכך אני יוכל לצרוב את הסרט ולראות ישירות ב DVD מחכה לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, היום התקנתי את הפיירוואל : ZoneAlarm Pro version:6.0.667.000 ומאז ההתקנה אני מרגיש שמהירות הגלישה והגישה לדפים קטנה בהרבה. מה אני יכול לעשות על-מנת לזרז מעט את זמני הגישה לאתרים ואת מהירות הגלישה בכלל? האם זה אמור להיות ככה? זו הפעם הראשונה שאני משתמש בפיירוואל הזה ולכן אין לי ניסיון בו. אם למישהו יש עצות, מדריכים לקינפוג או כל דבר שיוכל לעזור לי , אני אודה לו מאוד. בתודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by kobibo,

יש לי שני דיסקים ,אחד בנפח של 30GB והשני בנפח של 40GB ( שני הדיסקים מפורמטים ב NTFS ) . אני מנסה ליצור Image לדיסק של ה 30GB (מע' ההפעלה ) לדיסק של ה 40GB , אני עולה עם דיסקט איתחול ( win98 ) ו Ghost 7 אני רואה את שני הדיסקים בתחילת ה Ghost אך שאני מבצע את התהליך של from Disk to Image אני לא רואה את הדיסק השני ( 40GB ) כך שאין לי בעצם לאן להעביר את ה Image . אנא עזרתכם ,למה זה קורה ? עם איזה גירסת Ghost עלי לעבוד ?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  6. פיירפוקס עובד יותר טוב באקספלורר בסרטוני וידיאו באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. לא מצליח להכנס לדפדפן בגלל TEHME סורר שנותן שגיאה. הדפדפן לא מגיב ולא נפתח מלבד השגיאה שמופיעה. כיצד אפשר למחוק ידנית שאת הTHEME ולפתור למעשה את הבעיה שנוצרה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. שלום חברים, זקוק בדחיפות לתוכנת שיחזור לWIN XP או לחילופין לתוכנת CLONING שאני פשוט יוכל לגבות את הHDD שלי ולהתקין WIN 7 סוף כל סוף. מה שקרה זה שביום בהיר אחד הפעלתי את הנייד והוא רוצה שאני יכניס אותו לRECOVERY..טוען שחסר לו קובץ WINDOWS/SYSTEM32.CONFIG/SYSTEM.לאחר שכל נסיונותיי לשיחזור המערכת נכשלו הורדתי תוכנה בשם ULTIMATE BOOT בגירסתה האחרונה..ויש שם המון דברים נחמדים אך שום תוכנה מספריית הCLONING לא עובדת. מה עליי לעשות ואיך אפשרי לשחזר את המערכת רק לגיבוי קבצים חשובים על HDD נייד עם חיבור USB ואז הסרת המערכת והתקנת WIN7??

9. Started by Internal,

מישהו יודע איך אפשר לראות צפיה ישירה של DIVX לא מצאתי תוכנה חילופית ובינתיים אין תמיכה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by tsvika,

שלום! יש לי קצת בעיות עם התוכנה. אני לא מצליח להתחבר.. בחלון שבו אני אמור להכניס שם משתמש וסיסמה אני לוחץ OK והתוכנה לא מצליחה להתחבר הסבר: לאחר כמה שניות של נסיון התחברות מופיעה ההודעה הבאה: ולאחר שאני לוחץ OK מופיעה ההודעה הבאה: וכן, ווידאתי שאני מחובר לאינטרנט ויש לי חשבון ג'ימייל למישהו יש נסיון עם התוכנה ויכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by roeesnir,

אני יוצר DVDים גדולים. יותר מ7GB. כשאני מסיים - אני עושה Image שלהם. אני מחפש תוכנה שתחליף לי את ה-CloneDVD, שתדע לדחוס את ה-DVD לDVD רגיל. ה-CloneDVDנתקעת לי לפעמים באמצע, בכל מיני תירוצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. יש לי תיקיה של שירים והייתי שמח אם הייתי יכול להעביר לטקסט פשוט את רשימת השירים בסידור הנוכחי של התיקיות. איזה תוכנה יכולה לעזור לי? תודה! (:

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! לפני שבוע בערך הורדתי משחק שמורכב משלושה קבצים : mds , mdf , md0 . בקיצור פתחתי את הקבצים בעזרת deamon tools , ואחרי זה שפתחתי את הסי.די הוירטואלי יש לי קובץ שנפתח באמצעות הוכנה winimage . ניסיתי לראות מה הולך שם אבל לא הבנתי כלום . (ניסיתי לפתוח גם את הקובץ בעזרת win iso וגם cdspace אבל זה לא נותן) . רציתי לשאול אם משהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור לי ולכתוב איך משתמשים בה . תודה רבה לכולם !

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by iakovl,

אני צריך לסרטט כמה דברים דו מימדיים מחפש תוכנה קלה שמיועדת לכך תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אחרי שאני מסיים לעבוד עם המחשב נייד אני סוגר אותו והוא מכניס אותו למצב שינה כל יום אני עושה את זה במקום לכבות את המחשב זה בסדר לעשות ככה?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. אם אני מדבר עם מישהו בתוכנת נטמיטינג... האם יש אפשרות כלשהי שהוא נישמר ואני יוכל להתקשר אליו שוב... אני מצליח להגיע להסטוריה של ההתקשרוית ולשמות שאיתם דברתי אבל אי אפשר להתקשר אליהם.. האם יש דרך אחרת..? תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by snop,

שלום יש לי שאלה.. אני צורב כמעט כל שבוע סרט/סדרה.. אני משתמש בנירו 7 פרימיום. אני לפעמים בוחר בצריבת SVCD ואז זה מקודד את הסדרה לבד וצורב... ולפעמים אני מקודד בעזרת תוכנה ל-SVCD ואז פשוט צורב כ-DATA CD. בשתי האפשרויות האלה הצריבה יוצאת על הפנים.. האודיו לא תואם לוידאו.. מה עושים ? אני צורב על מהירות הכי נמוכה כל פעם וכל פעם זה על הפנים... במחשב זה תואם ורואים מצויין מה הבעיה...?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  18. שלום, אני מחפש תוכנה שתבצע: גיבוי, מעקב שינוי קבצים, וניהול גרסאות של קבצים מסוגים שונים בכונני רשת. יש תוכנות חופשיות אשר מבצעות את זה במחשב מקומי (כמו למשל: AutoVer או ArjArchive) אך הם אינם פועלות באופן תקין בכונני רשת. תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. Started by sha1823,

התקנתי את הדפדפן החדש של מיקרוסופט אבל השורת פקודת שלי תמיד מופיעה בשחור כשאני מסמן אותה תראו : עזרו בבקשה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by nisim_y,

יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לשפר את ביצועי המאוורר שברשותי אנא עיזרוי לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. נמצאו אצלי סוסים טרויאנים בקבצים SMSS.EXE ובקובץ SERVICES.EXE הנוד32 לא מצליח לפתוח את הקבצים כדי לנקות אותם כי הם קבצים פעילים מה עושים?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by verynoti,

איזה תוכנה טובה יש לעריכת תרגומים? יש את זאת subtitleworkshop אבל משום מה היא נתקעת אצלי

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by dbzu,

שלום רציתי לשאול עם איזו תוכנה אפשר להמיר קבצי avi ל קבצי amv

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. אני לא רוצה לחסום את כל התיקייה לגמריי רק שאת הקבצים בה יהיה אפשר "לקרוא" אבל בלי אפשרות לשנותם. מישהו יודע אם אפשר? כאילו לעשות את כל הקבצים read-only וגם את התיקייה (בזמן שאני באינטרנט נכנסים לתיקייה עוד קבצים שאני לא מעוניין שיכנסו). בקיצור: שתיהיה אפשרות "לקרוא" מהקבצים (אלה לא מסמכי וורד או כתבן) ומהתיקיה, שלא תיהיה אפשרות לתוכנה או משחק לשנות משהו בתייקיה או בקבצים האלה..... מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by dddd01,

שלום, אני מעוניין בהמלצות לתוכנת defrag טובה לXP . תודה.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.