עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך תוכנה שמוצאת כפילויות של קבצים שנמצאים פעמיים אצלי על המחשב. בעיקר שירים. אם תוכלו לתת לי לינק לתוכנה שעושה את זה הכי טוב אני הודה לכם מאוד.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. Started by w1p,

שלום.. יש לי כמה וכמה תוכנות במחשב שלא מזהות אינטרנט. למשל שאני רוצה להכנס למסנג'ר אז מופיע לי ERROR שאומר בעצם "דרוש חיבור אינטרנט". זה לא רק במסנג'ר זה גם במשחק שנקרא dekaron ובGTA.(בdekaron הוא מנסה להתחבר שעות על גבי שעות) מה שניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה זה להריץ SCAN בעזרת הNOD32 ולראות אם יש וירוס כלשהו.. אבל לא מצאתי כלום. אשמח לתשובה מועילה תודה

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by eladbu,

מחפש תוכנה מומלצת ל OC לכרטיסי ATI 4870 כי ATI TOOL 0.26 תוקע לי את המחשב עם ויסטה אחרי ההתקנה...

4. שלום פורום תוכנות! יש לי בעייה די מוזרה בפיירפוקס. הבעיה שלי היא שלא משנה איזה שינויים אני עושה בדפדפן (בין אם זה לשים לחצנים חדשים בסרגל כלים ועד לשנות הגדרות של אדאונס) ברגע שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש זה לא נשמר לי. שום שינוי שביצעתי לא נשמר. ניסתי למחוק (כולל התיקיה) ולהתקין מחדש (הגירסה הכי חדשה) אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה עשיתי DISABLE לכל ה-ADD ONS ועדיין הבעיה נמשכה... אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח תודה!!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. אני רוצה תוכנה להמרת סרטים באופן כזה שאם אני יקח סרט DVD וירצה להמיר אותו לדיסק אחד לפורמט מסויים התוכנה תמיר אותו לבד ותקבע לבד את הרזולוצייה לסרט המסוים על מנת שיכנס בדיוק בדיסק(שנשיג את האיכות המרבית). אני מבקש תוכנה ידידותית ולא מסובכת.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by yoniby,

פעם קראתי איפשו שאפשר לחסום אותם בדרך כלשהי אני מדבר על הפרסומות הקופצות (למשל בwww.one.co.il ) ולא על החלונות החדשים שנפתחים... תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. אני מעדיף בעברית אם יש.... ;D תודה מראש slim_shady

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by morel ezra,

תודה

9. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אוקי אני רוצה פתוח בהתנצלות אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה כי הפורום הזה הוא יותר לחומרה אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים ואני יודע שכאן גולשים אנשים מבינים מאוד יש לי כמה בעיות במחשב -> מערכת ההפעלה האינטרנט שלי לא מתחבר לשום שרת FTP לאחרונה וזה לא קרה לי מעולם הוא עובד איתי מאוד ממש לא זז כמעט וזה די מתסכל אותי העיניין שיש לי חומת אש של יונדוס SP2 וכנראה שעדיין אפשר להכנס עלי למחשב ולפרוץ לי תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by gkman,

שלום יש לי את windows media player 11 אבל כשאני פותח איתו סרטים הוא לא מציג את הסרט אלא רק משמיע אותו והמסך נשאר שחור אני יודע שזה אומר שאני צריך להתקין CODEC אבל יש כלכך הרבה ואני נשארתי מבולבל איזה חבילה להתקין? אין אחד שמיקרוסופט הוציאה? (הרי אחרי הכל זה הנגן שלה) תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. קניתי היום כבל S-VIDEO וכבל אודיו .. אני מצליח לראות בטלויזיה הכל חוץ מסרטים (וגם בחלק מהפעמים לשמוע) אבל כתוביות רואים.. ורואים גם די מטושטש (אני ברזולוציה של 1 MPixel)

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by wow,

אני מנסה לצרוב על סרט את התרגום שלו ומשתמש במדריך הזה: http://planet.nana.co.il/zbengnet/2.htm עכשיו כשאני מוריד את התוכנה VURTUALDUB ופותח אותה עם WINZIP (אני לוחץ על USE EVLUATION VURSION) אז אני לא רואה את התיקיה plugins שבה אני צריך להתקין איזה פילטר. וחוץ מזה גם איך אני מתקין את התוכנה השנייה (הפילטר) בתוך ה-VURTUALDUB?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by shaul,

מה שאני צריך בעיקר, זה תוכנה(אם יש כזאת כמובן) שמסוגלת להפוך סטריאו לסראונד 5.1 ולהעלות איכות הקובץ מוזיקה ל96 KHZ (לא יזיק גם שהיא תדע לפצל ולאחד קבצי מוזיקה)

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by omri_ro,

משום מה הGETRIGHT השתגע אצלי וכל פעם שאני פותח את הDOWNLOAD STATUS אז התוכנה מיד סוגרת את עצמה וגם סוגרת את הSERVICE שלה שרץ ברקע. המשונה הוא שזה קרה פתאום בלי שעשיתי משהו מיוחד, ניסיתי להתקין מחדש ואפילו עיגכנתי לגרסה האחרונה (היה לי 5.2 הורדתי 5.2B) אבל שום דבר לא עוזר למישהו יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  15. אוקיי התקנתי אתמול כרטיס קול pci שהדגם שלו creative sound blaster live! ועכשיו שאני שומע מוזיקה ולוחץ על מקשים שונים(נגיד שאני באינטרנט)אז השיר מאט לי לפעמים עובר ואם אני לוחץ backscape אז השיר מקרטע ומתעוות.אני כמעט בטוח שזו בעיה בהגדרות ולא בעיה במשהו אחר, השאלה איך אני מגדיר את זה שזה לא יקרה (זה קורה גם שהווינמאפ ממוזער). תודה שניר

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by rosesr,

אני משתמש בKAZAA LITE K++ 2.4.1 ושאני מחפש משהו זה ישר אומר לי לא נימצא כלום, ובהורדות הוא מוצא יוזרים להוריד מהם אבל הוא לא מוריד. מה לעשות כדי לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. הוא עשה לי את זה עוד פעם! רק שהפעם אני יודע איך זה קרה, אני רק צריך עזרה ב- איך לתקן את זה תמיד כשלחצתי על להוריד קובץ zip(יענו לינק לקובץ zip) האקפלורר שאל אם אני רוצה לעשות לזה Save או Open, והייתה גם אפשרות לסמן שם ב"וי"("v") שהוא לא ישאל יותר. עכשיו, בטעות סימנתי את זה ולחצתי Save :-[ ועכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ zip הוא ישר עושה לו Open בלי לשאול אפילו באיזו תקיה אני רוצה ! על קבצי exe הוא עדיין שואל... זה משגע אותי ניסיתי גם לשחזר את כל הגדרות האינטרנט... אך ללא הואיל :'( Help meh please :-\

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. אני עושה פרויקט לבית ספר באקסס ויש לי בעייה בהוספת תמונות לטפססים. זאת הבעייה: אני בניתי טבלאות. בטבלה שקראתי לה טבלת מוצרים אחד מהטורים בטבלה זה תמונה כי אני רוצה שבטופס יראו את התמונה ואני רוצה לבנות טופס שבטופס אני יוכל לראות את הפרטיםת כלומר בשאילתות וכאלה או שרואים טופס אבל אני לא רואה את התמונות...!!! אני עשיתי בניית טופס באמצעות אשף ע"פ טבלה ובחרתי בשדות שם המוצר ובשדה תמונה ולא רואים את התמונה! אני צירפתי לטבלה את התמונה כי רואים שכתוב שם חבילה package מישהו יכול לעזור לי בבקשהההההההה... תודה. מי שעובד או יודע להשתמש באקסס שיכנס אליי לאי סי קיו 160916151 או אי מייל אפילו... cohent1@walla.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by oren500,

קיבלתי את הנייד עם התוכנה הזו וכאשר אני מדליק את הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=im2mgzw5gmmw.jpg מה זו התוכנה הזו ומה זו הודעה שאני מקבל?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. שלום =] יש לי בעיה שטותית אך חיונית מאוד בשבילי אני עשיתי שטורנטים ירדו אוט'.. ומי שמכיר ויודע בTL צריך את הטורנטים האלו עלמנת לזייף, איך אני מבטל את זה שהם ירדו ויפתחו בביטקומט באופן אוט'? תודה =]

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  21. אני מתכוון לאיקסים המוקפים בירוק, רציתי לדעת אם אפשר להעלים אותם פשוט שלא יהיו שם: http://forums.ort.org.il/files/175/2357232/8333478.PNG ובנוסף: האם יש אפשרות שאני רושם בשורת כתובת: "תחזית" וזה אוטומטית נכנס לי ללינק של אתר התחזית שאני בוחר מראש.

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  22. כשמורידים מהמצלמה (ניקון 4100) למחשב את הסרטון ווידאו זה מגיע כקובץ MOVIE ואין אפשרות לפתוח את זה בWINDOW MOVIE MAKER או בWINDOWS MEDIA PLAYER איך אפשר להוריד את זה למחשב? האם צריך תוכנה אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. Started by GaTor120,

עם SOCKET A,הגעתי ללינק הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7&pSOCKET_TYPE=Socket%20A אבל אין שם את כל הדרייוורים כמו למשל כרטיס קול. אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. חוץ מאייסיקיו,יש למישהו משהו?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by lirik,

קניתי ב"תאילנד" צורב וקיבלתי איתו את NERO 5.5 תוכנת צריבה טובה אבל לא תומכת עברית כשאני צורב קבצים או תיקיות בעברית זה נצרב כקווים במקום האותיות העבריות יש למישהו רעיון ? :-\ תודה LIRIK דרך אגב אני עובד עם WINDOWS 2000 pro שאני מאוד אוהב ועם 98

• 4 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים