עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני חושש שיש אצלי תוכנות ריגול שמגלות סיסמאות על איזה תוכנו אתם ממליצים כדי לסרוק ולמחוק אותם?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by IlanF,

עכשיו גם כאן אין עברית רק התקנה מחדש פותרת את זה... אבל כל פעם שאני מכבה אותו, הוא איכשהו "מאבד" את היכולת להציג עברית... אני לא מתכוון להתקין מחדש את ICQ כל פעם שאני רוצה להתחבר, אז יש דרך לפתור את זה? ד"א ההודעה הקודמת, שהICQ לא עולה, זה אצל חבר... הוא ביקש שאני ישאל כאן במקומו... אין לו משתמש כאן...

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by EagleX,

היי, איזו תוכנה יכולה להמיר MOV/AVI לWMV? כל מה שמצאתי היה באתרים חשודים למדי

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום לכולם. לאחרונה שמעתי על הפילטר Tzan בכמה פורמים שונים. הבנתי שהפילטר הזה זה מין מקודד של סרטי XVID שהם מוקלטים ב-25 FPS או29 FPS ויכול לכוון אותם עד 75 FPS. הדבר נותן תמונה יותר חלקה, צבעים יותר טובים ויותר פרטים בתמונה. לפי מה שהבנתי הפילטר נמצא בנגן CyberLink PowerDVD 8. לשם כך השגתי את הנגן וניסיתי לחפש שם את האפשרות להפעיל את הפילטר המדובר, אך לא מצאתי משהו בנוגע לפילטר. השאלה שלי היא איך אני מפעיל את הפילטר הזה? האם זה מקודד שצריכים להוריד בנוסף לנגן PowerDVD 8? אם כן, אשמח לקישור. אשמח אם מישהו שמבין בנושא הפילטר Tzan ויכול להסביר לי עליו יותר ולהגיד לי איך אני מפעיל אותו. תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. היי, יש לי AVG וכל יום הוא מוצא לי את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR כל ניסיונות המחיקה לא עוזרים. יש הצעות? תודה רבה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by sigma,

אני מעונין לחלק קובץ וידאו לשניים או שלושה חלקים. הקבצים נמצאים בפורמט FLV ו MP4 . איזה תוכנה מומלצת לביצוע חלוקת קבצי וידאו?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by QQQ,

מותקן אצלי VB 6.0 (יש לציין שמדובר ב"מחשב וירטואלי" - XP MODE בWINDOWS 7). התקנתי עברית ומשום מה העברית נראית ככה (בתוך התוכנה, לא במ"ה באופן כללי) - ùí ôøèé. עם אנגלית כמובן אין בעיה. איך אפשר לסדר את זה? חיפשתי ENCODING בתוכנה אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה חיצונית או תוסף לפיירפוקס (עדיף) שעובר על דף מסוים ופשוט נותן רשימה של כל הלינקים המצויים בו, כך שניתן יהיה לשמור אותה כקובץ טקסט. האם מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by beli,

ברשותי ויסטה לא מצליח לראות סרטים עם windows media player

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by aavichai,

שלום לכולם ברגע שאני מכניס את הדיסק און קי ומנסה לפתוח את הכונן שלו המחשב אומר שהוא לא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אני יודע שבמקרים כאלה בדר"כ אומרים לעשות בדיקת דיסק אבל פה ברגע שאני לוחץ על start בשביל להתחיל את הבדיקה הוא לא עושה כלום והחלון פשוט נעלם וחוזר לחלון הקודם של ה Tools מה אני יכול עוד לעשות בשביל להציל את החומר שיש לי שם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. זה קרה אם אני לא טועה אחרי ריסט שעשיתי למחשב, מישהו יודע לאיפה בדיוק נעלמו כל הגיגות ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by meirtz4,

מישהו יודע אולי איך אני קובע את הפרש זמן המעבר בין השירים בתוכנה? או איך אני מוסיף FADE IN\OUT ושולט באורך שלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by DJPOWER,

שלום, איך אפשר להחזיר את הסיסמא או לפרוץ בחזרה? (זה כותב שהאימייל לא נכון שאני מנסה דרך האתר של ICQ) תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by lanliran29,

הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון??

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Wingedbull,

אפשר מדריך על התוכנה? אני מעוניין, אך לא הבנתי איך לתפעל אותה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Oranili,

שלום לכם ... יש לי בעיה אני מגדיל את הגודל כתב עם הגלגלת והוא לא נשמר לי ... לא יודע למה אחרי שאני יוצא מהEXPLORER הוא חוזר לכתב הרגיל... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by elior021,

שלום לכולם אז ככה בן דוד שלי הקטן רוצה להיכנס לצאט של נענע אבל משום מה מקבל את ה3 שגיאות הבאות אחת אחרי השניה couldnt create directory c progrem files nana even though it does not exist error5 couldnt copy c:\users\7cff 1\appdata\local\temp\low\chat.dll c:progrem files\nana\chet.dll from the following reson3 get temp file name failed with error267. parameters c: progrem files \nana אלו שלושת השגיאות הוא משתמש בוינדוס ויסטה מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Iko89,

יש לי בעיה עם Apple Safari כשאני גולש באינטרנט הרבה פעמים קורה לי שאני מקבל הודעה שהתוכנה כבייכול לא מגיבה ועליה להיסגר, אני לוחץ אישור והתוכנה ניסגרת .. זה קורה הרבה פעמים כל כמה דקות .. גלשתי חזרה באקספלורר וקיבלתי הודעה שגיאה שיש בעיה עם האדובי פלאש פלייר .. הורדתי חדש והבעיה ניפטרה באקספלורר אבל עדיין יש בעיה בספארי .. מה עושים ??

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by achiya1,

שלום כולם עשיתי ריסט לראוטר כפי שהתבקשתי ע"י בזק אחרי שבדיקת מהירות הראתה שאני גולש ממש לאט ועכשיו הביטורנט מסומן עם המשולש הצהוב הזה למטה והסימן קריאה מה שאומר שהפורט לא טוב מהירות ההורדה ירדה מ400+ ל200 ופחות והעלאה בכלל על כמה קילובייטים בודדים אשמח לקבל עזרה תודה מראש ..

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  21. למה צריך רישיון ל-Antivir הזה? אם מישהו יודע לפתור את הבעיה שייעזור.... ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by kobibo,

אני יודע שניתן להשתמש ב Powerpoint אבל הייתי רוצה המלצה לתוכנה פשוטה וטובה ליצירת מצגת של תמונות בשילוב מוזיקה ואפקטים, משהו שיהיה ניתן להציג במסיבת הפתעה. תומכת בעברית. תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by BlackBird71,

כותרת אבל לא מהאתר הראשי כי ההורדה לא מתחילה ותודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שלום, איזה מהגרסאות הרבות של BSPLAYER מומלצת כך שתהיה: - מותאמת לכל סוגי הסרטים, וגם לפורמטים של HD. - שלא תהיה ממש כבדה על המחשב - ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. שלום, ברשותי אאוטלוק 2003. קובץ הכתובות (Address Book), או Contacts לחילופין הועתק מגרסא קודמת של אאוטלוק (XP או 2000). הבעיה היא שהשמות העבריים בספר כתובות רשומים בג'יבריש. השמות באנגלית הם ללא כל בעיה. יש לציין כי דוא"ל בעברית נקרא ללא בעיה וללא ג'יבריש, אבל כל נסיונותי לבטל את הג'יבריש בספר כתובות עלו בתוהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים