תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אוזניות שקניתי לא מזמן ב60 שקל, אוזניות סבבה שעובדות וגם בחר שלי קנה והכול טוב ויפה. שאני משחק או שומע שירים הכול סבבה עובד חלק ורגיל, אבל שאני נכנס לונט אחרי מספר שניות פתאו אני שומע מין קטיעה כזאת ומאותו הרגע לא שומע יותר כלום, המשחקים גם לא עובדים, ושירים רק נטענים ולא רצים.. שמתי לב שהבעיה קוראת רק שנאי מפעיל את הונטרילו אבל הונטרילו הורד מהאתר המקורי שלהם www.ventrilo.com מה גם שאני מריץ את זה על ויסטה 64BIT, יכול להיות שהבעיה היא בויסטה עם הונט? ורק לאחר שאני מתחיל את המחשב מחדש הכול עובד יפה עד שאני פותח את הונט ואז הכול שוב נדפק.. אני כבר משתגע, תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
shalom lekulam (sry only english installed on my win) i wanted to know if its posible that i will be able to play games like F.E.A.R. & BF2 with geforce4 mx 440 by using the program 3danalyzer or somthing els...if its posible plz tell me how to make it work thx in advance
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל תכונה שכזאת? חיפשתי בכל הפורומים ולא מצאתי כלום... ושהתוכנה תצרוב עם כתוביות... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
פתאום קפצה לי הודעה של כל המשתמשים שם וניסיתי להשתמש במשתמש ברירת המחדל אבל הוא לא נתן לי ועכשיו הייתי צריך לעשות משתמש חדש ושום דבר מהתוספות, לינקים לא מופיע לי, איך להחליף את המשתמש בחזרה לברירת מחדל? לא יכול להראות תמונה כי לא מוצא את החלון הזה יותר....
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה להוריד מאינספור לינקים את daemon tool ולא מתקין לי על ויסטה בהתקנה נתקע ואומר שטויות שלcompability למישהו יש אולי לינק שיודע שזה עובד על ויסטה?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאינטרנט מופיע לי איזשהוא אתר אחר, שהוא לא אתר הבית שלי... הקיצר...כאשר אני מעלה את ה- Explorer המחשב נכנס לאתר שהוא לו מה שרציתי... למרות שאני משנה את אתר הבית, זה ממשיך להשתנות...????!!!! עוד בעיה...: כאשר אני מריץ חיפוש ב- Google לדוגמא ולאחר מכן לוחץ על התוצאות, אני ניכנס שוב לאתר המעצבן במקום ללינק הרצוי... האתר שמופיע לי שם הוא אתר קבוע (בנוגע ל- 2 הבעיות)... מה אני עושה כדי להיפטר מהבעיה????
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קודם כל הטפרטורה של הכונן קשיח היא 55 מעלות, האם זה חם? שנית, הדגם של הזיכרון הוא: Samsung M3 68L3223DTL-CB3 4F05067E 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 upto 167MHz) (CL2 upto 133MHz שימו לב כי זה כתב CL2 רק עד 133 ולא עד 166.... מה גם מוזר, שבדקתי מבחן השוואתי של המעבד בינו לבין מערכת Pentium 4 1.8 Willamete ה-p4 לקח ובגדול....גם את ה-AXP 2000 הוא ניצח... ולא רק זה, גם המבחן memory & cache הראה שהמחשב שלי מאוד חלש...יחסית ל-P4X333 ואפילו ל-SIS645!!! עוד דבר מוזר - כשבדקתי את המבחנים של המעבד (multimedia וכו') הביצועים של ה-AXP 1800 Reference לעומת ה-AXP 1800 שלי היו יותר טובים!!!! האם ניתן להסתמך על התוצאות של התוכנה הזו??? עריכה: בבקשה מ…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום,יש לי בעיה אם האייקונים-הרקעים לא שקופים (ראו תמונה)http://picasaweb.google.com/ArielGug/XeLVnI?authkey=Gv1sRgCITBgr-N2Ju6GQ#5441135970953939650 אני מתכוון לזה שלכל אייקון יש בעיה עם השקיפות. מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 20:28:54 אם לא הובנתי,אני מדבר על זה שמסביב לאייקון והכיתוב מוקף בצבע קרוב לכחול-דהוי
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום התקנתי לאחרונה תוכנת AVAST אבל הוא היא מונעת גלישה לאינטרנט. רק כשמנטרלים אותה האינטרנט עובד. מה צריך לעשות כדי שהכל יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
סרקתי באתר שמומלץ כאן בסטיקי. קיבלתי תוצאות (מצ"ב) עם הנתיב לקבצים הנגועים אך אצלי במחשב אין בכלל את הנתיב הזה או\וגם את הקבצים האלה מה זה? מה עושים? איך מוחקים את הטוריאנים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זה פשוט קרה פתאום האפשרות נעלמה ואני כעת לא יכול לכווץ את האודיו ל MP3! איך אני מחזיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. רובכם בוודאי מכירים את התוכנה web-shots שמאפשרת להוריד wallpapers מדהימים מאתרה ולנהל את החלפתם ברקע ובשומר מסך. בעקבות זאת שהחברה התחילה לגבות כסף עבור גלריות תמונות והורדת תמונות באיכות גבוהה רציתי לשאול אם מישהו מכיר אלטרנטיבה חופשית ל web-shots. למשל תוכנה שיוצרת מאגרי תמונות על ידי שיתוף התמונות של המשתמשים בה (משהו בסגנון Kazaa). כך שאין צורך לשלם כסף... רק לשתף. מישהו מכיר? ואם לא אני חושב שזה רעיון גדול לתוכנה פופלארית אם מישהו יכול לקחת פרויקט בס"ג הזה...
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל מצגת של Windows Movie Maker שנשמרה בווינדוס ויסטה על Windows Movie Maker בווינדוס XP?? זה ההודעת שגיאה כשאני מנסה להפעיל:
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנת שולחן עבודה מרוחק שלא תשפיע על השימוש במחשב הנשלט, ותעבוד על רשת ביתית דרך ראוטר, רצוי שהתוכנה תהיה חינמית. תודה מראש, אורי
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מעונין להדפיס דפים לאורך....כאילו לא הדפסה רגילה,אלא כמו ההדפסות של "דרוש..." "למכירה..."...וכו. יש לי מדפסת מן הסתם,ואני משתמש ב Word2003 ,אני משאר שזו איזושהי אפשרות בword,מישהו יודע איזו??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב אחד בבית שהWindows Installer לא עובד בו משום מה . לא יודע אם זה ככה הרבה זמן רק אתמול ניסיתי להתקין שם משו ולא הצלחתי . אי אפשר להתקין במחשב הזה דברים בגלל זה . ניסיתי כל מיני דברים לא הצלחתי . אפשר עזרה בבקשה ? תודה מראש , אבי
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ניסיתי להכנס למשחק, והוא רשם שהדרייבר של הכרטיס מסך (physiccs) לא מותקן נכון. הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך, ושמה לחצתי WDM DRIVER , לאחר ההתקנה, התבקשתי לעשות ריסט למחשב. אחרי הריסטרט שום דבר לא מופיע במסך אבל המחשב עצמו עובד , (המסך לא מגיב, כאילו לא מחובר, מסך שחור). אין לי מושג מה לעשות עכשיו , כולה התקנתי דריבר, והמחשב הלך קאפוט.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצים שהסיומת שלהם היא PIC. אשמח לקבל את המלצותיכם לתוכנה שיודעת לפתוח את הקבצים הללו. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני אתרים בהיסטוריה שלא נמחקים גם לאחר שאני עושה מחיקת היסטוריה וזה מציק לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ daa ואני לא יודע איך לחלץ אותו ... אם למישהו יש קישור לתוכנה שמחלצת קבצים מסוג זה אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום בעקבות בעיית אינטרנט כל ההורדות ( 7 ) שהורדתי ושהיו בחלק האחרון , בחלק של העלאה ( אחרי כל ההורדה ) נהפכו לחץ אדום איך אני מחזיר את החץ לירוק ? ההורדות ימשיכו כרגיל או שאני צריך להוריד הכל מהתחלה ?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי בעייה, אני עושה מצגת, ואני רוצה שהמעבר בין השקופיות יראה כמו ספר נפתח - שכשאני אעביר שקופית, השקופית הנוכחית תיעלם כמו שמעבירים עמוד בספר, ואז יראו את השקופית הבאה. האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהוא מכיר תוכנה שמבהירה את המסך אבל שתהיה פעילה גם במשחקים, כי כל התוכנות שמצאתי הם רק להבהרת הדסקטופ?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-