עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DXT,

יש לי outlook express (וזה זה לא מה שמשנה) וכאשר אני לוחץ על send/recieve אז זה עושה לי את הודעת השגיאה הבאה: The connection to the server has failed. Account: 'Aquanet', Server: 'localhost', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10061, Error Number: 0x800CCC0E עשיתי חיפוש על ה error number במאגר של מיקרוסופט וגיליתי שזה אומר שהפורט של שליחת האימייל הוא או חסום או סגור. וממש לא הבנתי משם מה לעשות. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q191687 תנסו לעזור לי, זה ממש מעצבן, למזלי יש את האימייל הזה גם בממשק web ואני עוד יכול לגשת אליו אבל זה ממש לא נוח.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. אחרי שאני מפעיל אותה ומקיש סיסמה, התוכנה נתקעת (מנצלת 99% CPU), ולא מגיבה. סימן הפרח לא "מסובב" (לפני התחברות בד"כ מסתובב עד שמתחבר). הסרתי/התקנתי פעמיים. לא עוזר, אותו דבר. עשיתי SYSTEM RESTORE - לא עזר. : עוד רעיונות?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  3. לא דף בפורום הזה אלא בפראש... אני מנסה להיכנס לאיזה אשכול ואני מקבל את זה : השס­??|}?6?R¨4?¢SQ²q?כ? ¥A.¬wyA ,?ח(ב?c?8£hכ8}LK¼c?r k²בDנG¦9ז»Mןfps?5n'®6Z,(Nt&F b4r^ם;Y`'£¼L?×9E?3ך?ק6q/hLg³¢g?)L¢¨·6Rן1®?+1?½י~מX»¶?ע(ב9qח²¹·¦ר*sB4?¼©\£ס?IiGi?¼­w}-´??WiJA3>כן[ן?§גa‾?\0¼l.fe?³?א?²m(b)זasXsL?k?x?¾Li?@"+·‾??07 ז©|>®0{I"?s°:¹x¦°rge6?C¤%Jf?פ17ן T?³? ¦Z?ry7A±K l||µb¶D?¸?9cL‾b?`3["´‾ 8ה?L?D¦uכ² ­ ¼ע?-?´2?ןFyמ76מע»P¢ב?×?Q?"z?ע'¬???"?C¬³geN;­¦]?<רB0??`H?°b+oב?aדS-n??z??5רןחO,?~qח«´VCץת2¶??§¼¥~!GY?}½&_?TSQ!x ?"°?lb L?ב?d1?X)q;??M- b-&?e?%_¢£?עU©?÷~ךUםS ?µ?? ¼©?yUk z¥Q?+נ??¨טW*ת½v§7?נBTT)jח_V‗?<90e????Xח??ס¾sע?כ·\??¸Zפ?ר4??Z??5?ןB1?$*¶ט ??d\g ??ו?´¾¶p???C`?nlA?n…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by e-r-a-n,

יש לי בעיה מוזרה ב winfax שאני מסוגל לשלוח פקסים לאחרים, אבל שאני מנסה לקבל פקס, ששולחים אלי, אז לא מקבל כלום מישהו יכול לעזור בזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מסיבות של מהירות מיותרת מחקתי דיסק קשיח שלם, חלונות XP עובד לי כרגיל כי זה ב-C וכל ה-D שזה דיסק קשיח בפני עצמו נמחק. כרגע אני מנסה לשחזר עם EASYRECOVERY , השאלה שלי האם קיימת תוכנה טובה יותר? ??? :-[

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by BONO,

תמיד שאני מנסה להדביק כתוביות לסרט 4 דקות לפני סיום פחות או יותר זה נתקע רושם תקלה אני לוחץ OK ואז זה רושם שגיאה כלשהי וסוגר תתוכנה מה הבעיה ? יש לי מערכת הפעלה חלונות 98

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. יש לי סרט בפורמט avi איך אני יכול לעדות אותו שהוא יעבוד בdvd איזה תוכנת ותוכנת צריבה אני צריך

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by ebrami,

הורדתי כמה סרטים וכאשר אני פותח אותם למשל עם התוכנה divx subtite displayer או עם bsplayer יש כל מיני בעיות בצפייה ורואים צבע ירוק חזק על המסך ויש הרבה הפרעות חשוב לציין שזה רק בסרטים מסויימים ולא בכולם ! חסר מקודד או משהו? מישהו יכול לפרט לי מה בדיוק הבעיה?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. אהלן אני מחפש תוכנה שקוראת את הקבצים של QUICKTIME ויכול לפרוש אותם לכל הסך או לפחות לשים פסים שחורים למטה ולמעלה מה שבעצם המדיה פלייר עושה. כי אם אני רואה סרט בQUICKTIME ופורש אותו אל הטלוויזיה זה ממש לא כייף לראות את הDESKTOP שלי ברקע של הסרט(למרות שהוא יפה ) תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by tomer_et,

כמו שאתם יודעים WIN XP מגיע עם תוכנת FAX מובנית. יש לי בעיה עם התוכנה הזאת ואני ממש צריך את עזרתכם. ממש פשוט - אני מנסה לשלוח איתה FAX אבל במקום לשלוח אותו התוכנה מעבירה אותו לתיקיית ה - OUTBOX ו... זהו. הוא "יושב" שם ואני לא יודע איך פשוט להגיד לתוכנה לשלוח אותו. עזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by Falcon007,

איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  12. איך מצא סיסמה שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TZuKi,

יש לי microsoft office 2000, וכל פעם שמפעילים את ה WORD בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיאה כזאתי: WORD גרם לשגיאה ב VBE6.DLL . אם הבעיה נמשכת נסה להפעיל את המחשב מהתחלה. לא עוזר. שיחזור מערכת לא עזר. זה די דחוף... יש עצות?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by moskitos,

אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by zzroni,

שלום לכולם. הורדתי סרט וכשאני מנסה להפעיל אותו עם win media player אני מקבל את ההודעה הנ"ל. יש לי win xp הקובץ עם סיומת avi איזה codec אני צריך ומאיפה אפשר להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by naorai,

שלום יש לי בעיה מעצבנת נורא לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ הוא נותן לי את ההודעה הבאה: -x-driver[bot4]- *** You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. (150 seconds remaining until timeout) ואז הזמן יורד בקפיצות של 30 שניות ואז הוא פשוט לא מוריד מה אני אמור לעשות? אני מבקש לפרט תשובות (לא גאון במירק ???)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by amir.o,

יש לי את winamp 2.76 כל פעם שאני רוצה להפעיל שיר התוכנה מראה שהוא מתנגן אבל בלי סאונד רק אם אני הולך לאייקון של ה- volume בשורת משימות ונוגע בעמודה של ה- wave יש סאונד אבל כשעובר שיר שוב אין סאונד וככה זה נמשך עד שאני מתעצבן :AR15: בתוכנות אחרות זה לא קורה אבל אני קשור לווינאמפ. למישהו יש עצה ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by ns,

אני צריך סידיקי לאופיס 2000 פרופשנן !!!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  19. שלום כאשר אני רוצה ליצור מחיצה חדשה בעלת קיבולת של 10 גיגה הכי הרבה שאני יכול ליצור זאת מחיצה בעלת קיבולת של 2 גיגה למרות שקיימים 15 גיגה פנויים בכונן. מה לעשות?ואיך? ראו תמונה: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/3398244.JPG

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by Grim Reaper,

כפי שאתם יודעים מוזילה יצאה עכשיו בגירסה חדשה ואני שומע רק דברים טובים על התוכנה. יש לי עכבר של MS אופטי EXPLORER עם הכפתורים של BACK ו FORWARD שאני כבר ממש רגיל אליהם אבל לצערי הם לא פועלים בדפדפן של מוזילה אז למרות המהירות של הדפדפן אני עדיין מתעצבן כל פעם שאני צריל ללחוץ על ה BACK במקום הכפתור בצד העכבר וזה די מציק לי. השאלה שלי היא: האם יש איזה שהיא דרך לגרום לכפתורים בצד העכבר לעבוד גם במוזילה?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. הבאתי עוד הרדיסק סתם להשואה מול ההרדיסק הנוכחי שלי איזה תוכנה תראה לי מי מהם יותר מהיר ?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by frodo,

כל כמה זמן מומלץ לעשות סריקה במחשב עם ה-AD AWARE? כי כל פעם שאני עושה התוכנה מוצאת איזה 80-100 "NEW OBJECTS"

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. יש לי מספר סרטים שכשאני צופה בהם ה MEDIA PLATER - 9 מבקשת קידוד, הוא מתחבר אותומטית ושולח לבקשה להורדה ואז יש לי EROOR WHILE DOWNLOADINH THE CODEC, הסרט נראה טוב ובלי בעיות, אבל אין קול! שום סאונד, מה זה יכול להיות ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by tomer_et,

הורדתי מהרשת קובץ IMG ואת קובץ ה - CCD המתאים לו (בעלי אותו השם) כשניסיתי לצרוב את הקובץ לדיסק ע"י CloneCD קיבלתי הודעת שגיאה כאשר פתחתי את קובץ ה - CCD. הודעת השגיאה הייתה שהערכת לא יכולה למצוא את הקובץ המבוקש. יש משהו שאני יכול לעשות? האם אני עושה משהו לא נכון?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  25. תקשיבו אני לא מצליח לקבל ולעביר קבצים בתוך האי סי קיו משהו יכול לעזור לי ??? המספר שלי הוא 262572191

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.