תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום רב, לפני שעה חוברתי לאינטרנט, והורדתי את e-mule גרסה 10 , אך שהתוכנה מחפשת שרתים, היא מוצאת רק 4 שרתים וגם הם לא עובדים, בכלל. מה אוכל לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, - יש אפשרות להגדיר את ה HOST של PCANYWHERE כך שאפשר יהיה להיכנס אליו דרך רשת האינטרנט, ולא דרך LAN. כלומר, למשל להגדיר HOST בבית, ולהיכנס אליו דרך האינטרנט במקום העבודה? - האם יש באגים או יותר נכון vulnerabilities ידועים בגירסה האחרונה ביותר של PCANYWHERE (10 נדמה לי), שיגרמו לכך שאם אני אתקין את התוכנה כ HOST במחשב שלי, תהיה אפשרות לפרוץ אלי? - מופעל אצלי פיירוול BLACKICE ברמה בסיסית, בלי application protection. האם אפשר להפעיל את ה PCANYWHERE במקביל לפיירוול? - כמה רוחב פס צורך חיבור פעיל ל PCANYWHERE, ז"א האם אפשר לנהל את המחשב בצורה סבירה דרך חיבור ADSL רגיך (מרחוק)? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את ה- DEAOMON TOOLS על מנת לפתוח קבצי ISO \BIN אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעיית התקן 39 ואחרי שאני מאשר אני מקבל את ההודעת שגיאה באנגלית. http://img201.imageshack.us/img201/215/25357389em2.jpg מזה יכול להיות? איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת? אני עובד על וינדוס XP עם SP3 , הבעיה החלה לאחרונה לפני זה לא הייתה קיימת והתוכנה הייתה עובדת רגיל, ניסיתי תוכנה דומה אלכוהול 120% וגם שם יש בעייה דומה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
כלומר, מה רמת השיתוף שלי, כמה מהר אני יכול להוריד וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לבצע קריעת תרגום מסרט עם תרגום מובנה? (קובץ AVI עם תרגום מובנה)... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מנסה להוריד כתבה כקובץ PDF או WORD אבל זה נשמר כדף אינטרנט - למה זה ? (צריך את הכתבה למצגת powerpoint) תודה !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לראות תמונה של המצלמה שלי בתוכנה NETMEETING ובתוכנה המצורפת למצלמה אני כן מצליח לראות
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
צצה לי פתאום משום מקום בעיה שכל הסרטים לא עובדים בנגנים שלי, רק עוד איכשהו בVLC וזהו. הבעיה היא שאני רוצה להשתמש באופציית הכתוביות של הנגנים ובVLC היא על הפנים. נסיתי להחליף נגנים שונים + קודקים והבעיה נמשכת- כל סרט שאני שם פשוט תוקע את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ftp://ftp.us.nero.com/Nero551035.exe ftp://ftp.us.nero.com/NVE1046e.exe
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב שני ארדיסקים וצורב אחד אני מנסה לחבר הקטע הוא שאי אפשר לנתק ארדיסק 1 כי אז המחשב פשוט לא יעלה אז אני עובד עם 2 למרות שאני רוצה לנתק 1 ולהביא לאחותי מה עושים כדי שאני יוכל לנתק ארדיסק אחד והצורב יעבוד? אני גם שם את הארדיסק הראשון על מסטר הוא אידי השני זה סטה אז אני גם רוצה בבקשה לדעת מה לשים בצורב ינטו איזה גימפור מה הכוונה יש חיבורים רייד? אולי אני צריך לשנות משהו בביוס חברים יקרים עם מישהו יוכל לתת לי מענה בבקשה זה חשוב לי מי שאין לו מה להגיד בבקשה שלא יגיב תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט וכשאני מדברת שיחת וידאו עם קול לא שומעים אותי ולא רואים אותי המקרופון מכוון לפול עוצמה, אני רואה את עצמי במצלמה ואת מי שאני מדברת איתו אבל לא אותי מה לעשות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מפעיל את האימיול ושתי דקות אח"כ , המחשב עושה ריסט! הוא נכנס ללופ של ריסטים ואני חייב לכבות אותו דרך הסוויץ' , כדי שהוא יצא מהלופ הזה מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי CD מוזיקה שיש מלא רעשים והפרעות בניגונו. הבעיות הם בדיסק עצמו. האם יש תוכנה שמורידה את המוזיקה למחשב מהדיסק וגם מתקנת אותה, מוחקת הפרעות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
בניתי את החיישן, יש לי שלט... עבדתי עם כמה תונות IR_Asisstence WinIR uICE אבל אני מחפש תוכנה טובה וחינמנית (או אחת שקל למצוא לה קראק ) תודה מראש, נדב
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לום לכולם, דף הבית שלי, כפי שאתם מנחשים הוא hwzone. היום נכנסתי לכמה אתרים והורדתי כמה בצים שבספק אם פוגעים או לא. כנראה שאחד מהם היה נגוע באיזה וירוס או באג מעצבן. מה שעכשיו קורה זה שהHOMEPAGE שלי מכוון אוטומטית לabout:blank וכשאני משנה את זה לכל דבר אחר, זה פשוט חוזר להיות about:blank. כשאני פותח דף אינטרנט זה נכנס לכתובת about:blank אבל מגיע לhttp://www.topsecuritysite.net. אין לי מושג איך לפתור את הבעייה, אבל סרקתי את המחשב וניקיתי את הוירוסים שהיו לי. אבל הייתי נותן הכל למי שעוזר לי לפתור את הבעייה המעצבנת הזאת, שאולי לא קריטית לחיי המחשב, אבל זה הדבר שהכי מפריע לי כרגע. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
עקב מקרים רבים של הדבקות בוירוסים על הדיסק און קי, רציתי לשאול אם קיים אנטי וירוס חינמי לזכרון פלאש שיזהה מידית וירוס ברגע שמוכנס למחשב נגוע. כרגע לא מותקן U3 וגם לא הייתי רוצה להתקין.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent. פתחתי פורט בראוטר וה-uTorrent הראה לי V. שזה אומר שהפורט בסדר והכל מכוון. הבעיה היא שההורדה איטית להחריד. העלאה לפעמים בסדר, יש לי 4 מגה מהירות, אמור להעלות לי על 50 ק"ב / שניה ולהוריד 520 ק"ב / שניה יש לי משתמש בטורנטליץ', ככה שאני אמור להוריד לפחות על חצי מרוחב הפס, אני מוריד על 30 ק"ב עד 50 ק"ב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס המומלץ ביותר כעת ? קספרסקי או נוד? ואיזה גרסה ? למשל בקספרסקי יש גירסת האנטי וירוס וגירסת האינטרנט סקיריטי.. כמו כן מבקש המלצה לפיירוול והאם כדאי פיירוול ייעודי או פיירול הכלול בתוכנת ההגנה שכוללת פיירול ואנטי וירוס??
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי כמה פעמים כשלא הייתי צריך תוכנות כאלה אפשר בבקשה אחת (לאינטרנט אקספלורר או מקסטורן) שתעבוד על האתר הזה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4189,00.html או זה http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/v/index.html תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שעובדת עם קבצי ZIP. עכשיו אם התוכנה מזהה קובץ תמונה עם שם זהה לזה של הקובץ ZIP היא מציגה את התמונה כאשר לוחצים על הקובץ ZIP. הבעיה היא שיש לי בסביבות 2000 תמונות שמתוכן יש 300 עם שם זהה ל300 קבצי ZIP. מה שאני מנסה לעשות זה למחוק את התמונות המיותרות, שאין קובץ ZIP עם אותו שם, בלי לעבור קובץ קובץ. תודה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין ווינדוס 7 חדש. עשיתי גיבויי לכל התוכן שלי אבל יש לי המון מועדפים בכרום של גוגל ואני לא רוצה לאבד אותם. האם יש אפשרות לשמור אותם בצורה כלשהי ואז להשתמש בהם מחדש בדפדפן חדש? תודה מראש, נדב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך חינמית להתחבר ל-mIRC מאחורי פרוקסי או משהו בסגנון, כך שאני אתחבר עם IP של הפרוקסי וכך אוכל להתחבר לשרתים בהם יש לספק שלי Ban. כמו כן, על מנת שסורקי פורטים למיניהם, לא יוכלו לעלות על ה-IP שלי. תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יודע כיצד ניתן להמיר קובץ PDF ל-PPT? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-