תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עד היום צרבתי בwinoncd אני מעניין לעבור לנרו בעקבות המלצה. 1 יש הפניה להסבר מפורט על התוכנה בעברית? 2 והאם היא אכן יותר טובה מ-winoncd?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לצרוב קבצי FLAC וזאת עם הנרו 8 ואחרי שהורדתי את ה nero mega plugin pack . שאני מנסה להוסיף קבצים אלו הוא נותן לי הודעה כי הקבצים הם לא אודיו ומסרב להוסיף אותם.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא של האייס ואני זוכר שהייתה תוכנה שמפעילים אותה והיא הייתה מראה לך את הסיסמא
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. כל הכבוד לגולש rafid1, המלצתו לתוכנה Gmail Backup הינה מצויינת, התוכנה גיבתה כמעט 3 ג'יגה של מיילים מחשבון Gmail מסויים, לשחזרה את הנ"ל לחשבון Gmail אחר, כאשר החלק החשוב ביותר הוא שמירה על ה Lables כחלק מהשחזור. הבעיה היחידה הינה ששחזור ה Lables לא שמר על ההררכיה המקורית המלאה, אלא הפך את רק ההררכיות לבעלות שתי רמות בלבד בתצורה, תוך שרשור הרמות הנמוכות יותר, אז זהו בהחלט חסרון לא קריטי ששווה את התועלת שבתוכנה שעבדה ללא דופי. 2. שאלה נוסף בתחום Gmail, כיצד אני מריץ חיפוש בתוך התיבה, כך שהתוצאות יציגו לי את כל המיילים שאין להם Label? גיגלתי וראיתי שאין פתרון מובנה לנושא, אלא רק נסיונות התחכמות ותוספים כלשהם, שלא באמת עובדים. הבעיה היא שיש מאות Lables מקונ…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לערוך את הEXIF של מספר קבצי JPEG במקביל, אני רוצה למחוק\לאפס לכולם את השדה "date modified". יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Power DVD Ripper כדי להפוך את ה DVD שהקלטנו של המשפחה לקבצים שאני אוכל לערוך על המחשב. אני מעתיק את כל תקיית TS_VIDEO למחשב ואז הופך אותם לקובץ AVI. הבעיה היא שברגע שהקובץ מגיע ל 4 ג'יגה ההמרה נתקעת ועוצרת ואני לא מצליח לסיים. 1. מישהו מכיר תוכנה חלופית שאני יכול להשתמש בו או יש רעיון למה התוכנה נתקעת לי ככה? 2. לאיזה פורמט כדאי להמיר כדי להגיע לאיכות הטובה ביותר? AVI או MPEG?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם... טוב אז ככה, אני משתמש בתוכנה virtual dj לצורך מיקסוסים וכאלה. החלטתי להתקין עוד כרטיס קול ואת שני הכרטיסים שיש לי חיברתי למיקסר (ל-2 ערוצים נפרדים מן הסתם) אך שאני מנסה לשמוע כל ערוץ על פאנל אחר של התוכנה אני לא מצליח ובעצם יכול לשמוע הכל רק על ערוץ אחד. כיוונתי בתוכנה 2 כרטיסי קול ומיקסר כדי שידע שאני עובד על שני כרטיסי קול שונים העוברים דרך מיקסר אך לא התבצע שום שינוי ועדיין אני לא מצליח להפריד בין הערוצים לפאנל (desk) מסוים ושומעים הכל על אותו ערוץ. אם מישהו השתמש איי פעם בתוכנה (שהיא מעולה למי שחובב מוזיקה) ויודע על מה אני מדבר בבקשה את עזרתכם. אני כבר מזיע מול המחשב (והמיקסר) ולא מוצא סיבה הגיונית למה אחרי ההגדרות הנכונות עדיין זה אינו פועל. תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני נכנס לאתר של השוואת מחירים (כמו זאפ), כשאני מנסה לפתוח את המוצר הרצוי ולראות את רשימת החנויות, החלון נפתח לשניה ומייד נמחק (החלון נשאר ריק). לעומת זאת, אין לי שום בעיה כשאני גולש בפיירפוקס. האם בעייה אצלי או באתר?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות יצור חד עין וכשזז העכבר ימין ושמאל למטה למעלה אז הוא יזוז יחד איתו כמו כאן: http://www.albinoblacksheep.com/flash/movingeyes עכשיו אם לוחצים על BEGIN אז יש מדריך שמסביר לך איך לעשות את זה המדריך די ברור אבל לא עובד לי טוב , יש מדריך וידאו גם ביוטיוב אבל שם זה קצת שונה ממש שאני רוצה . אני לא מספיק מבין אבל יש לי ידע די בסיסי,מישהו טוב לב יכול לעזור לי , לצורך שדרוג ההודעה אני אכתוב מה הבנתי ואתם תגידו לי איפה הטעות שלי: 1.ליצור את העיגול שמסביב לעין לעשות אותו movie clip ולתת לו שם (eye) 2.בתוך הmovie clip של העין(eye) ליצור אישון =עיגול קטן שחור,לעשות ממנו movie clip פעמיים לתת שם לראשון eyeball ולשני eyeball 2 <<<<<<<<<<…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, התקנתי עוד הרדיסק במחשב,אבל אני לא זוכר איך להעביר אותו לשימוש,כי כרגע הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי.." אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי בזה..
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא סגור אם זה הפורום הנכון אם לא תעבירו לאן שצריך... הבעיה מופיעה רק בניגון סרטים בדפדן לדוגמאביוטיוב בעת ניגון קליפים מופיעות לי כמו נקודות לבנות בהירות על חלק מהמסך. כשבדקתי דרך קובץ מהמחשב גם סיומת avi וגם סיומת mkv הכל היה בסדר... עדכנתי את כל הadobe התקנתי Java קודקים הכי חדשים של klite... מה עוד אפשר לעשות???
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי , דוד שלי רוצה להקים קו פירסומי לעסק שלו , יש לכם מוסג אולי על איזו תוכנה שיכולה לחייג באופן אוטומטי למספרים ממאגר טלפונים דרך מודם ? תודה מראש , נדב
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סרטון מהאינטרנט והחלטתי שברצוני למחוק אותו אבל להפתעתי הרבה איני יכול למחוק את הקובץ בגלל הודעת שגיאה שאומרת שאדם אחר או תוכנית אחרת משתמשים הקובץ. ניסיתי לצאת מכל התוכנות הפועלות והבעיה ממשיכה עם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת אודה לו מאוד
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אחרי שאני מתנתק ממחשב מרוחק הוא מבצע LOG OFF ליוזר, יש אפשרות פשוט לבצע התנתקות מה- RDP ושהמחשב המרוחק ישאר במצב של לפני ההשתלטות?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מכיר את התוכנה כבר שנתיים בערך ואני לא מתקדם איתה לשום מקום לכן אני רוצה לקנות ספר טוב שיעזור לי לעבור מהשלב של הבסיס לשלב יותר מתקדם.. אני מכיר את MAYA פחות או יותר ולכן אני כבר יודע איך לעבוד איתה בצורה טובה (-). אני מזמין מאמזון כך שאם יש לכם המלצות השמח לשמוע.. דרך אגב מה אתם אומרים על זה? http://www.amazon.com/Introducing-Maya-3D-Beginners-%2BCD/dp/0470051353/ref=sr_1_5/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192784368&sr=1-5 עריכה: האמת אולי אני יקנה את הספר הזה: http://www.amazon.com/Art-Maya-Introduction-Computer-Graphics/dp/1894893824/ref=pd_sim_b_shvl_img_6/103-9843162-3923846 הוא נראה לי מתאים ביותר מבחינת הדרישות שלי... מה אתם אומרים הוא…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים שאני מנסה לבצע פעילות במיייל ולא מצליח כול פעם שאני מנסה לכתוב מייל או כמעט כול אופציה המייל זורק אותי מהתיבה ולא נותן לי ורושם לי שיצאתי מהתיבה וללחוץ אל הכנס....מה עושים במצב כזה?? המייל הוא של נענע תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום היום גליתי שמותקן לי במחשב קובץ שניקרא hotorgy_il.exe שמופעל ע"י המחשב ב STARTUP. זה תוכנת SPYWARE... היא הותקנה לי מבלי ידיעתי אני מעריך שזה היה שבוע במחשב שלי כיוון שתאריך יצירת הקובץ היה 23/3/03, כמובן שהעפתי אותה במהירות מהמחשב! למה זה יכל לגרום בכל השבוע הזה ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
התקנתי את התוסף הנל לפני כמה זמן והוא ממש נוח ( חח על ההשקעה). אבל, אם העיצוב החדש של האתר ( הבנאר הזה בצד שמאל ) הוא פוגע בעיצוב של האתר. כאשר התוסף פועל, האתר מוצג על כל הדף והבנאר הזה גולש על הטקסט של הודעות. רציתי לדעת אם יש גירסה חדשה ומעודכנת לתוסף הנל. תודה. ( FF 2.0.0.6 )
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
התחילו בעיות מלא בעיות מחשב איטי,באינטרנט לא רואים תמונות (למרות שכל פעם אני מחזיר את show picture) תמונת רקע של השולחן עבודה לא מופיעה פופאפ של איזה אתר של שומר מסך קופץ מדיי פעם.עשיתי כבר מלא סריקות עם קאספרסקי ועידכונים ולא עוזר ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור לתאריך של לפני שבועיים וזה לא נותן בטענה ששום דבר לא השתנה במחשב. רצוי לציין שקאספרסקי מוצא מלא מלא וירוסים ותקלות עד כה כבר 1000 כאשר לפני שהתחילו הצרות האלה לא הייתה לי בעיה אחת.הוא כביכול מתקן או מוחק את כולם אבל תמיד חוזרים עוד ועוד וזה לא מפסיק,כבר נואש נורא.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח ובו המון המון קבצים! שאני עושה מאפיינים על הקובץ הוא כותב לי את תאריך השינוי האחרון או תאריך פתיחה אני רוצה לשנות את כל התאריכים לשנים אחורה! אז שיניתי את התאריך ב windows ל2005 ואז כל קובצ שאני עושה שינוי שם או פתיחה אז זה משנה אותו, אבל יש לי 100,000 קבצים אז זה לא הגיוני שאני יצליח! יש לכם עצה איך אני משנה את התאריכים? האם יש תוכנה או קומבינה אחרת לשנות את תאריך פתיחתו האחרונה של הקובץ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום! אינ מוריד את משחק ?והאימיול פשוט זוועתי מוריד לי על 3-4 קילובייט כל הלילה הוא הוריד לי רק 250 מגה. קודם כל אין לי lowid ... פתחתי פורטים ויש לי high id ....אני גם יודע שיש לו מלא מקורות אז זה לא הבעיה... מה שאני כן יכול להגיד שעשיתי זה הכנסתי שרתים חדשים אתמול ומחקתי את האחרים (בהמתחצה של חבר ) וזה דפק אותו יותר ..לפני זה הוא הוריד על 10-15 (עדיין לא משו ) עככשיו הוא לא זז! מקווה שתוכלו לעזור לי ... נ.ב. אם אני מחליף אימיול ..ההורדות נשארות ?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום מחקתי תוכנת PLUGIN שהייתה לי על האוטלוק (UNINSTALL מסודר) ועכשיו כל פעם שאני פותח את האוטלוק הוא נותן לי הודעת שגיאה שנוא לא יכול לפתוח קובץ פלאג-אין (את זה שמחקתי). מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה של צפייה בקובץ וידאו מקודד DIVX בתוכנת DivX Player וב VIRTUALDUB אני רואה מסך מרצד עם ההודעה של BROKEN B-FRAME , ואחרי מספר שניות התוכנה עפה אם זאת בעייה בקובץ, האם אפשר לתקן זאת?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהתפרסמה באתר הזה לפני זמן רב כלומר מישהו דיבר עליה פה אבל אני לא יודע איפה ואפילו חיפשתי פה ובגוגל אבל לא מצאתי תוכנה ששולחת SMS אוטומטים לטלפון בקשר לעידכוני חדשות אימייל RSS והכי חשוב הוא אמר שהיא מדוחת לו על הודעות חדשות ב GMAIL אומנם אפשר לגלוש מהפלאפון לGMAIL אבל מה עושה מישהו עם עוד חשבונות דואר במקומות אחרים אנא עיזרו לי אם ראיתם אותה :-\ המוצא הישר מתבקש לדווח לתחנת המשטרה הקרובה תודה !!!!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-