תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תופס 20K ולוקח את מירבעבודת המעבד . מה זה ??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני די בטוח שידעתי את זה פעם אבל שכחתי. אני רוצה פשוט,שכל ריסטרט המחשב יתחבר לאינטרנט.אני אגדיר את החיבור כפעולה בSTARTUP,אבל איך לגרום לחיבור להתחבר בלי שיהיה עלי ללחוץ על "CONNECT"?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP בעברית. יש לי 2 דיסק קשיח אחד חלונות XP. והשני גיבויי חומר חשובים. בהתחלה גיביתי חומר ghost לדיסק הראשון לעביר לדיסק השני. והתקנתי מחדש חלונות XP בדיסק הראשון. וגמרתי הכל. ונישאר לי להחזיר גיבויי דיסק השני לדיסק ראשון. עליתי בחלונות XP וניגשתי לדיסק השני ועשיתי "עתק" ו- "הדבק" לדיסק ראשון. ופתאום ניעצר באמצע וחלון הודעה שאומרתף: "לא ניתן לעתיק קובץ שצויין בתיקייה...." ניסיתי לאתר תיקייה ולעתיק חלק קבצים. והתיקייה שבה שלא ניתן לעתיק זה לא עזר. והיה לי עוד כמה תיקיות שלא ניתן לעתיק. האם יש תוכנה חזקה טובה מאוד שיכולה לעתיק קבצים כמו "העתק" + "הדבק".ובלי לתת הודעה שגיאה שאומרת לא ניתן לעתיק? קיים דבר כזה תוכנה שעובדת 100%? בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש בכדי להפוך את כל קבצי התמונות ל JPEG ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מוזרה. כשאני רואה סירטון (אתרים כמו YOUTUBE) לסרטון לוקח הרבה הרבה זמן לעלות בכלל להתחיל לפעול. אם בד"כ הסירטון עלה תוך 15 שניות גג עכשיו יותר מדקה. מחתי קוקיז,קבצים שמורים, הפעלתי CCLEANER, התקנתי flash 10 מחדש.... Help/// :-\
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי סרט לצפייה. נסיתי הפעיל אותו באמצעות Mv2player וגם quick time player. ובעיה... קובץ הסאונד + הכתוביות בעברית מקדים את התמונה ב15 שניות בערך. מי הגאון שיודע לפתור אסון כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני פותח אתר אזהוא מופיע בצורה מבולגנת.... שום דבר לא במקום.... העברית כתובה הפוך.... מה זה יכול להיות.?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כן כן, השירות הופיע במגזין הכלכלה מספר אחת בארץ.. ב- TheMarker.. http://www.themarker.com/tmc/archive/arc.j...20060818_751572 קוראים לשירות SMSER, השירות עומד להתחיל עוד משהו כמו חודשיים, או חודש וחצי, וההרשמה בעיצומה. הרעיון הכללי, הוא קבלת פירסומות, ועליהן אתם מקבלים את הכסף. אתם בוחרים את מספר ההודעות ביום שאתם מקבלים לפלאפון. המקסימום זה 10 (מה שכולם בוחרים), כל הודעה זאת אגורה. כל יום אתם מקבלים 10 הודעות, בשעות שאתם תרצו, (נגיד בין 2 בצהריים ל- 6 בערב כמו שאני עשיתי). רוב ההודעות לפלאפון, וחלק לאימייל. הפירסומות הן בנושאים שאתם רוצים, למשל הייטק, אתם תקבלו פירסומות על הייטק, ישנם מגוון נושאים לבחירה. עכשיו, אתם בטח שואלים את עצמכם איך אתם יכולים לקבל כסף טו…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
הורדתי עונה שלמה של וואיג'ר ... מסתבר שזה בפורמט של MPEG4 עכשיו יש לי BSPLAYER pro עם K-lite codec pack full... ואני לא מצליח לשמוע אף אחד מהקבצים .... הוידאו די סבבה מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרייברים עבור הלוח אם MSI MS-6318, לא הצלחתי למצוא שום דבר עליו באתר של MSI. בתודה מראש, מייק.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להפעיל משחק והוא לא עובד.. כי אני צריך נראה לי להתקין משהו..סתכלו:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מורכבת עם אתר sport5.co.il לפני כחודש התחילו לי ניתוקים ואיטיות בחלק זעיר מאוד מהאתרים(שכבר לא קיימת כמעט), בעיקר מאתר ערוץ הספורט(עד אז האתר עבד לי מצוין!)..........דיברתי עם בזק התשתית שלי, אמרו לי שההתנתקיות יכולות להיות בגלל המודם הישן שלי, התברר שזה לא עזר, אחרי זה היו כמה בדיקות, עד שלפני יומיים התברר שבאינטרנט זהב רשום שיש לי 8 מגה, למרות שהתשתית שלי בבזק היא 4, דבר הגיוני מאוד שיכול לגרום לבעיות. הבעיה היא שהאתר עולה לסירוגין(לא קורה כל הזמן), פעם הוא מעלה ופעם הוא נתקע וחושב שעה, לרוב הוא נתקע וחושב, גם שנכנסים לכתבות..........בנתיים עד שזה יטופל הם הביאו לי יוזר זמני ואמרו לי לחכות 24 שעות עד שזה יעודכן, בנתיים ראיתי שיפור בגלישה, בצהריים שגלשתי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי חלון הבעיה, הבעיה היא בקובץ PNCRT.DLL שבסיסטם32 חשוב לציין שקבצי RAM פועלים במחשב רגיל אבל הבעיה קוראת (קורה בנקבה) שאני פותח קבצי RAM באינטרנט אקספלורר אין לי מושג למה זה קורה :'( יש לי XP ואני מתוסכל - ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ריל אלטרנטיב 1.28 לא עזר ניסיתי 1.27 גם לא עזר - אותה תקלה מה עושים :s05:
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך מדריך לפוטושופ אבל שיהיה חדש לא מדריך לגרסא 7 אלה ל8 לפחות (רצוי 9C2)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הי יש לי בעיה שאני במסמך מסוים כותב משפט בעברית ואז בסוף המשפט מילה באנגלית אז היא עוברת להתחלת המשפט דוגמא: to school אני היום הולך אני רוצה שיהיה אני הולך to school מסומן לי ב word כיוון טקסט משמאל לימין (במסמכים האחרים זה עובד מימין לשמאל) אם אני עושה כיוון טקסט מימין לשמאל כל המשפט עובר לסוף המסמך איך מסדרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תוכנה חינמית לעריכת סרטים מומלצת : יש למישהו הצעה לגבי תוכנת קוד פתוח או לניסיון של תוכנה קצת יותר טובה מmovie maker שמגיע עם win תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תוך כדי גלישה הבודק דואר של האנטי וירוס הודיע על בדיקת דואר (תוכנת ה mail אכן עבדה ברקע אבל אף אחת מתיבות הדואר שלי לא מוגדרות לכתובת שהוא הציג). אני משתמש ב AVG כאנטי וירוס וב Lavasoft Ad-Aware SE כבודק spy-ware, לפי התמונה המצורפת האם זאת בעיה של spy-ware או וירוס ? או כלל אינה בעיה ? http://img110.imageshack.us/img110/203/mailnc3.jpg
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
היי חברים, אני צריך עזרה קטנה. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך וכשהתקנתי עליו כרום (ממש כשקניתי אותו) גיליתי שהוא כל פעם נתקע ובשביל "לשחרר" אותו אני צריך להקטין ולהגדיל את החלון (דאבל קליק על השורה איפה שהטאבים) בגלל הבעייה הזאת עברתי לפיירפוקס שפעל מצויין עד לפני כמה ימים שהתחיל לעשות את אותה הבעייה (זה התחיל אחרי השדרוג לגרסא האחרונה של הדפדפן.) עוד איזשהי בעיה שיש בפיירפוקס עכשיו (אולי זה יעזור להכווין לכיוון הפתרון) כשאני נכנס לgoogle maps אחרי כמה שניות הוא מתחיל להראות שחור במקום המפה. ועכשיו נוסף עוד משו... המחשב פשוט קורס כמה דקות לאחר הפעל הפיירפקס. (בקטע של מסך כחול וrestar) אני לא מצאתי שום דבר באינטרנט על בעיה כזאת ואין לי מושג מה לעשות.. אם למישו יש פתרון או …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעבוד על שירים מסויימים כגון: המרה,שינוי ווליום ועוד אני מעבד את התגיות של השירים ואני נאלץ שוב לבנותם מחדש. האם יש דרך לשמור על התגיות גם כשעורכים את השירים?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני נכנס לאתר של השוואת מחירים (כמו זאפ), כשאני מנסה לפתוח את המוצר הרצוי ולראות את רשימת החנויות, החלון נפתח לשניה ומייד נמחק (החלון נשאר ריק). לעומת זאת, אין לי שום בעיה כשאני גולש בפיירפוקס. האם בעייה אצלי או באתר?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש אפשרות להסיר DX9 מחלונות ME/98? -ללא FORMAT וללא SYSTEM RESTORE? תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. סירטונים מהאתר youtube עובדים בIE אבל בפיירפוקס לא. הנגן עצמו מופיע אבל באמצע יש מסך שחור והודעת שגיאה: An error occurred, please try again later. ואני רואה אותו סירטון ב IE והכול עובד נפלא. ניסיתי להסיר את נגן הפלאש ולהתקין אותו מחדש, לא עזר. ניסיתי גם את הבטא של פלאש 10.1, גם לא עזר. עידכנתי את פיירפוקס, מחקתי אותו והתקנתי שוב, כלום לא עוזר. ומה שהכי מוזר: הסירטונים מיוטיוב לא עובדים רק כשאני נכנס לדף של הסירטון באתר youtube עצמו. אם לדוגמא מישהו ישים נגן של youtube ישירות בדף של פורום או אתר זה יעבוד טוב! עזרה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-