עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

יש לי קובץ IMEG של DVD שאני מפעיל דרך כונן וירטואלי (אלכוהול 120%). אני פותח את הקובץ עם MV2 או עם WMP10 והוא פועל בקצב איטי מאוד של 11-10FPS. הקובץ אמרו להיות 30FPS והוא ברזולוציה של 1024X576 בפורמט MPEG2 (לפי MV2) למישהו יש רעיון מה לא בסדר?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. אם איזה תוכנה אני יכול להמיר את הקובץ ולמה אני צריך להמיר אותו . אודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by infer73,

אח שלי התקין פיירפוקס ועכשיו הקיצורים שהיו לי על המקלדת שהפנו לאתרי אינטרנט לא עובדים כבר אז נמאס לי מזה ולכן מחקתי את פיירפוקס, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל קיצור לאתר אינטרנט/ כותב כתובת של אתר במקום כמו Run (בstart menu ואז run) אז הוא נותן לי הודעת שגיאה: www.***.com The specified path does not exist. Check the path, and then try again. [/left ואז אני לוחץ על OK ולא קורה עוד שום דבר עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לתקן את זה כך שזה יפעיל כבררת מחדל את IE האמת אני רוצה להתקין פיירפוקס ואז לעשות שIE יהיה ברירת מחדל, אז איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. שלום קניתי דיסק (מקורי) של משינה ואני רוצה להעביר לי את הקבצים מהדיסק למחשב (קבצי MP3) , האם מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על תוכנה שתמיר את הקבצים מהדיסק לMP3? תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by Kodi,

משום מה הוא מזהה את המירק כווירוס או משהו כזה, וכל פעם שאני נכנס למירק הוא נותן לי את הצליל הזה של החזיר בשחיטה, המירק נפתח ואפשר לעשות דברים אבל כל פעם שאני נוגע במירק או נכנס לערוץ או כל פעולה אני מקבל את החזיר השחוט :\ מישהו יודע אני עושה שהאנטי וירוס יתן לי לפעול בשקט במירק? או לפחות איך אני מבטל את הצליל הזה?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by B-man,

אני צריך תוכנה שמוסיפה כתוביות לסרט

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DrowNz,

אהלן ויום טוב. רציתי קצת לשמוע תגובות ממשתמשים בנוגע ל 2 האנטיווירוסים המעולים הללו, איזה מהם אתם חושבים\יודים שטוב יותר? אני השתמשתי ב Kaspersky עד אתמול, כרגע החלפתי ל NOD32 ואני חייב להגיד שהוא קל מאוד, המחשב שלי עובד בצורה חלקה כאשר אני מריץ סריקה, לא בדומה לקאספרסקי. אם הביצועים ביניהים זהים פחות או יותר, עדיף לי להשאר עם NOD32 היות והוא לא משתמש בהרבה משאבי מערכת כאמור, אבל יש איזה פרטים כדי שאני אדע לגביהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הודעה זו נמחקה ע"י dddd01 סיבה: לא ידעתי שאסור סליחה...בבקשה תמחקו הודעה זו

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by MasterGal,

המליצו לי בפורום זה על אתר בעברית שמלמד אקסס צעד אחר צעד, הבעיה שאני חוזר לבסיס ולא רוצה לחכות לעוד שבועיים בכדי להמשיך וללמוד השאלה שלי היא אם ניתן להוריד את כל האתר למחשב בכדי שאני יקח את הקבצים לצבא ואלמד שם. בטוח שחשבו על תוכנה כזו מעוניין להכיר אותה תודה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by haybd,

טוב שלום לכולם. יש לי בעיה באייסיקיו (לא משנה באיזה גירסה ניסיתי ב4 וב5) כשאני מנסה להעלות תמונה אני לוחץ על my photo--> open --> apply ואז מופיעה לי הודעת שגיאה... אין לי מושג מה זה אומר, אני לא חושב שזאת בעיה בתוכנה, כי הסרתי את התוכנה והתקנתי מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. ועוד בעיה שקשורה להעלאת תמונה, אני לא מצליח לראות תמונות של אנשים באייסי (תמונות שהם העלו בעצמם, תמונות של האייסי אני מסוגל לראות). טוב זה הכל בעצם תודה לכל מי שיכול לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. במקביל בווינודס XP ? תודה

12. Started by Pc-Master,

WIN XP תומך עברית או בעברית גירסה מלאה?

13. Started by Component,

כשאני מנסה לחייג לספק (נטוויז'ן 08 - 6408444) המחשב מגיע למספר אחר של בית פרטי. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג אבל כלום לא עזר. כשאני מחייג למספר מטלפון רגיל אני כן מגיע לשרת. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

I need WCPUID pleeeeeeees :-/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TNT,

מישהו יכול להגיד לי או להביא לי גם לינק לתוכנה טובה שעושה CAPTURE מוידאו? עם תמיכה בהרבה פורמטים. אני מתכוון לעשות וידאו אין, ולהקליט מהוידאו למחשב. בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הבעיה הזאת ידועה בווינדוס2000 שהקצב ריענון מתחלף ל60hertz כאשר מחליפים רזולוציה... יש תיקון לבעיה של nvidia אבל משום מה הוא לא עובד על XP. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להפעיל את התיקון. אגב אני משתמש בdet21.81 xp. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Sman,

עידכנתי את הגירסא החדשה של נרו 5.5.5.1 ועכשיו הוא לא מזהה לי ת הצורב :'(, יש לי צורב ריקו MP9120 וחלונות XP מישהוא ניתקל בתופעה כזו ???, אשמח לקבל יעוץ

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני לא יודע מאיפה ההודעה הזאת בדיוק צצה אבל היא הופיע בדיוק אחרי ששלחתי מייל. אני לא יודע אם זה קשור אבל האייפי 213.57 שמופיע בהודעה הוא בטוח קשור למתב אינטנרט שהיא הספקית שלי. מה זה לעזאזל האתר הזה שהוא מפנה אותי עליו? ומאיפה לעזאזל צצה ההודעה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

אז כחה.... 1. אני הולך לפרמט את המחב שלי ואני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה .... שיעבדו הרבה זמן ביחד.(כמה שאפר..) איזה ?????????????????????????????????????? 2. אני רוצה לעשות image שכל פעם שהם יעצבנו אותי אני ידחוף אותו תimage חזרה למחשב.... איך ???? ואם אפשר לעשות את זה עם כל התוכנות כבר מותקנות help!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bah,

לא משנה מה אני מנסה, כל ההגדרות נכונות, הכל במקום אבל אני פשוט לא רואה את החשב השני ואפילו לא את שלי בתיקיית נגישות הרשת. המחשב השני יכול לראות רק את עצמו. המחשב שלי מריץ WIN 98 FE והמחשב השני WIN2K. HELP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

OK 1. איך עושים IMAGE עם הדבר הזה ?? 2. איך דוחפים את הIMAGE חזרה למחשב עם הדבר הזה... תודה... ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shimon23,

שלום מישהו יודע איזו גירסה של anti virus mcafee עובדת על win xp? כי הישנה שלי לא עובדת. (לא להמליץ לי על norton antivirus כי קרה לי מספר מקרים בעבר שחבר שלח לי קבצים לבדיקה שמקפי גילה בהם וירוסים ונורטון לא).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

MSOE.DLL אתם יכולים למצוא אותו בתיקייה של outlook express. תודה.

24. Started by menis,

Determine maximum speed

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  25. האם קיים אתר או תוכנה שמאפשר לי לעקוף את חברת אורנג' ולשלוח לעצמי אייקונים, הודעות, צילצולים חינם מהאינטרנט ? ניסיתי להשתמש בתוכנת SmartSMS אבל למיטב הבנתי אין אפשרות לעבוד עם התוכנה בחיבור ADSL, ז"א חייב מודם. מחכה לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.