תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לפני כחודש התקנתי את האימיול של LH ולאחר יומיים של בעיקר Upload הוא התחיל לרוץ ב Download והכל היה אחלה. אבל לפני שבועיים בערך הכל השתנה! הוא לא מוריד בכלל... הוא כל הזמן מתנתק מהשרתים! ובנוסף אני מקבל LOWID יש לציין שאני משתמש ברשת ביתית דרך ראוטר, אך כל הפורטים של האימיול פתוחים! אני ממש לא מבין מה קרה לו פתאום.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או לחלופין להציע לי קליינט אימיול אחר, אשר לא יעשה לי בעיות כמו זה. (אני מעדיף קודם לנסות לפתור את הבעיה, ולהוריד אחד אחר רק אם לא ימצא פתרון לבעיה) בתודה ניר
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
היי חברים חיפשתי ולא מצאתי, איפה אני יכול להוריד DX10 64BIT יש לי כרטיס רדיון 4870 תודה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי סרט ביתי.. ובכוונתי לצרוב אותו על DVD האם יש משהו שיודע איך ניתן לחלק אותו לחלקים כך שה DVD הביתי יכיר אותו וניתן יהיה לעבור בן קטעים.. תודה על הסיוע
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2816786,00.html
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מוריד איזה משחק ואני מחלץ אותו מהRAR מופיע לי את השגיאה הזאת : ! :" ספירת סכום הנתונים נכשלה ב-xxx.iso. הכרך מקולקל". וזה קורה לי כמעט עם כל משחק או קובץ גדול שאני מוריד או מעביר ממחשב אחר ע"י דיסק און קי,בדקתי חלק מהקבצים ובמחשבים של חברים שלי הם עובדים בלי בעיה ואין שום שגיאה. מה הפתרון?! **דרך אגב : עשיתי בדיקת תקינות לדיסק קשיח והכל היה תקין. **
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יכול להיות שהתוכנה הזאת עוד לא יודעת מה זה DUAL DDR? אני מקבל בה תוצאות מוזרות ולא נראה לי שהיא יודעת מה זה DUALL DDR...
-
"זיהוי מאובטח הופסק - CRYPTOKEYS נכשל באיתחול." ואחר כך עולה הדף של אימיול אבל אני לא מצליח להוריד כלום. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
קודם כל הטפרטורה של הכונן קשיח היא 55 מעלות, האם זה חם? שנית, הדגם של הזיכרון הוא: Samsung M3 68L3223DTL-CB3 4F05067E 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 upto 167MHz) (CL2 upto 133MHz שימו לב כי זה כתב CL2 רק עד 133 ולא עד 166.... מה גם מוזר, שבדקתי מבחן השוואתי של המעבד בינו לבין מערכת Pentium 4 1.8 Willamete ה-p4 לקח ובגדול....גם את ה-AXP 2000 הוא ניצח... ולא רק זה, גם המבחן memory & cache הראה שהמחשב שלי מאוד חלש...יחסית ל-P4X333 ואפילו ל-SIS645!!! עוד דבר מוזר - כשבדקתי את המבחנים של המעבד (multimedia וכו') הביצועים של ה-AXP 1800 Reference לעומת ה-AXP 1800 שלי היו יותר טובים!!!! האם ניתן להסתמך על התוצאות של התוכנה הזו??? עריכה: בבקשה מ…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ערב טוב כולם :saint: מכיוון שיש לי בעיה בלתי ידועה לגבי צריבת קבצי BIN או יצירת דיסק מוזיקה, אני זקוק לתוכנה ללינוקס שתמיר קבצי BIN ל ISO וגם לתוכנה שיכולה ליצור ISO שהוא בעצם דיסק מוזיקה. בנפרד או משהו משולב.. לא משנה מה, העיקר שיוכל לעשות את הפעולות הללו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב עם 2 מערכות הפעלה בדואל-בוט (windows XP ו-Ubuntu8.10). ב-windows אני משתמש ב-ICQ ומסנג'ר ובאובונטו אני משתמש ב-pidgin (שקשור לחשבונות ICQ ומסנג'ר שלי). לענייננו, בעת גלישה באינטרנט תחת אובונטו קיבלתי הודעה מ-pidgin שמישהו מנסה להוסיף את חשבון ה-ICQ שלי לרשימה שלו ואני צריך לאשר/לבטל את הבקשה. כיביתי את המחשב לפני שהספקתי לאשר או לבטל את הבקשה כי תכננתי לברר את הפרטים של מספר ה-ICQ של מי שניסה להוסיף אותי במועד מאוחר יותר. כשהדלקתי את pidgin פעם שנייה לבדוק את הפרטים באמת, לא היה לי שום רישום של מי שניסה להוסיף אותי. אין לי שום מספר, שום פרט, שום דרך לדעת מי זה היה. ניסיתי לחפש אולי איפשהו בתוכנה יש רשימה כזאת של אנשים שמחכים לאישור אבל כלום, נאדה. ניסית…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היום הפעלתי את התוכנה והיא העלתה לי הודעה שצריך למחוק ולהתקין אותה מחדש... תופעה שכבר נתקלתי בה בעבר... עשיתי את זה היום ובניגוד לפעם שעברה כאשר אני מתקין היא אומרת לי עוד פעם למחוק ולהתקין.. ניסיתי זאת 5 פעמים היום ולא הצלחתי... מיש'ו יודע על מה אני מדבר ?! למיש'ו יש תוכנה אנטיוירוס טובה יותר ?! אם תוכלו לענות באייסי אני יודה לכם מאוד !!!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
I listen, i installed windows xp gladiator sp3 . now, i did the things in the Regional and Language Options, i did the V's and i still cant choose hebrew to be my secondry type option. what can i do now?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ברצוני לעשות גיבוי למועדפים שלי ואיני מוצא את התיקייה שלה...?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום.. מכיוון שלא הצלחתי לראות את משחק ה all-tar של האן בי איי שבוע שעבר החלטתי להוריד אותו מ bitcomet והבעיה היא שהקובץ דורש סיסמא על מנת לפתוח אותו ב winrar... קיבלתי קובץ מצורף שמסביר איך לקבל את הסיסמא אבל אני לא מצליח לעשות מה שכתוב... זה פשוט לא עובד.. מישהו יודע איך אפשר להשיג את הסיסמא בכל זאת? אולי אפשר לפרוץ את זה איך שהוא? או שמישהו הוריד את הקובץ ויודע את הסיסמא?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי 3 אי סי קיו עכשיו 2 מהם מיתחברים ללא בעיה ודווקא המרכזי מבינהם והכי שימושי רק הוא לא מתחבר ? יש לי את ההודעה . FAILD TO CONNECT .PLEASE TRY AGIN LATER INFO NUMBER 0121 מה קרה??? מישהו יודע? 2 המספרים האחרים עובדים כמו גדולים רק החשוב לא..( מחקתי והתקנתי מחדש לא עזר... הגירסה היא לייט 4.1 מישהו יכול לעזור??? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה כלשהי ב ICQ, כאשר אני מתחבר על המספר שלי (92943823) אז הוא מקבל כנראה כמות דיי גדולה של הודעות ואז האיסיקיו לא מגיב, או במילים אחרות, הצפה > אי יכולת להשתמש ביוזר שלי. ניסיתי להתחבר על יוזר אחר שיצרתי והכל עובד טוב ויפה.. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה ? יש איזה לינק לאתר ICQ שמאפשר למחוק את כל ההודעות שקיבלתי ולא קראתי או משהו שיאפשר לי גם לראות מה ששלחו..? כאשר באתי להתחבר ליוזר הספציפי דרך הווינדוס 98 אז קיבלתי ישר כמות של איזה 10-20הודעות בכלל לא מהיום, מלפני כמה ימים\שעות..... מה אפשר לעשות כדי לגרום לבעיה להעלם..? שאני אוכל להשתמש ביוזר שלי שוב? תודה מראש! נ.ב מדובר באיסיקיו 2003 #3800
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רצוי לינקים לתוכנות... אבל כול עזרה שהיא גם טוב... תודה...
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה דרייבר ללוח אם הנ"ל אני אשמח מאוד.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
למשל שאני נכנס ל HWZONE השפה תשתנה אוטומטית ל HEB ושאני (למשל) בGOOGLE שהשפה תהיה ENG, האם הדבר אפשרי? לפעמים אני שוכח להחליף שפה (ALT+SHIFT) ומתחיל להפגיז על המקלדת מבלי להסתכל ולראות שהשפה עדיין נמצאת על ENG, אני צריך למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה, ממש מעצבן.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
התוכנה באנגלית שאינה שגורה בפי, אני זקוק לתרגום הוראות הפעלת הגיבוי והשיחזור,בתודה מראש אבי אמיר
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום היום גליתי שמותקן לי במחשב קובץ שניקרא hotorgy_il.exe שמופעל ע"י המחשב ב STARTUP. זה תוכנת SPYWARE... היא הותקנה לי מבלי ידיעתי אני מעריך שזה היה שבוע במחשב שלי כיוון שתאריך יצירת הקובץ היה 23/3/03, כמובן שהעפתי אותה במהירות מהמחשב! למה זה יכל לגרום בכל השבוע הזה ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים מוכנים ומעוצבים לפרונט פייג' מאיפה אני יכול להוריד?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט VCD ואני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי MV2 PLAYER ועוד תוכנות וזה לא עובד .
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-