תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום... נתקלתי עם בעיה שאני מנסה להתקין את התוכנה של הסינון אתרים שקיבלתי מנטוויזין.. ואני לא מצליח להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הזאת? מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק בדחיפות לתוכנת שיחזור לWIN XP או לחילופין לתוכנת CLONING שאני פשוט יוכל לגבות את הHDD שלי ולהתקין WIN 7 סוף כל סוף. מה שקרה זה שביום בהיר אחד הפעלתי את הנייד והוא רוצה שאני יכניס אותו לRECOVERY..טוען שחסר לו קובץ WINDOWS/SYSTEM32.CONFIG/SYSTEM.לאחר שכל נסיונותיי לשיחזור המערכת נכשלו הורדתי תוכנה בשם ULTIMATE BOOT בגירסתה האחרונה..ויש שם המון דברים נחמדים אך שום תוכנה מספריית הCLONING לא עובדת. מה עליי לעשות ואיך אפשרי לשחזר את המערכת רק לגיבוי קבצים חשובים על HDD נייד עם חיבור USB ואז הסרת המערכת והתקנת WIN7??
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
1GB ניצול 80% . איך ? *הפרסום הוסר ע"י מנהל הפורום*
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי לראשונה AVG . אני לא מצליח לעדכן את ה-anti-virus ו-anti-spyware. מצויין לידם שהdatabase is outdated וכשאני מפעיל עדכן הוא כותב שהעדכון נכשל בשל בעית חיבור לסרבר. פעלתי ע"פ הנחיות ה-FAQ אך ללא הצלחה. אודה לכם אם תסייעו.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם יש אפשרות בדפדפן Mozilla Firefox לעשות מסך מלא(F11) ושהשורת משימות לא תסתתר?(איפה שההתחל שעון ושאר..) תודה רבה לכל העוזרים תבורכו
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך את הדפדפן והאנטי וירוס הכי קלים שאפשר ככה שכמעט ולא יעמיסו ויהיו הכי פשוטים שאפשר למחשב של אמא שלי שהוא נורא ישן P-3 866 ASUS TUV4X 256 SDRAM GF 4MX חשבתי על FF 1.5 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, אני מדבר על פורמט כמו שצריך לא הפורמט של PARTITION MAGIC שנגמר תוך דקה . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן! יש לי לוח של גיגה בייט ומאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס הקול המובנה בתוכו. הכרטיס הוא VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI עפי AIDA32 וכל ההתקנות שביצעתי כאשר וינדוס מצא את הדרייבר הוא תמיד הראה שגיאה וסימן קריאה על ההתקן. ניסיתי לסרוק את גוגל והתקנתי הרבה סוגי דרייברים שמצאתי אך אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. היה דרייבר יחידי של VINY שבו הצלחתי לשמוע מוזיקה אך אחרי זמן מה הוא נתקע וישנה שגיאה שמראה על בעיה בדרייבר. מקווה שבעזרתכם אצליח למצוא את הדרייבר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העיצוב הזה? כנסו : http://www.free-t.be ------------------------------ Free-ToP - תחרות אתרים!
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד סרטים לHD DVIX, בעיקר MPEG2 אבל גם WMV. תודה רבה!!!.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
-
האתר שאני רוצה להוריד הוא ממש פשוט אולי 20 עמודים בלחץ של html פשוט ככה שלא צריך משהו מסובך
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
? עריכה-אה,ומאיזה עד איזה מספר אני יכול לרשום את מספר הפורט?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שזה המקום בשביל זה כי פשוט אף פורום אחר לא מתאים.... יש ברשותי office 2003 hebrew. הבעיה שלי היא לא באופיס ממש, אלא בהעתקת מסמך מהאינטרנט אל האופיס. יש דף אינטרנט מסויים שהוא בקידוד "עברית(iso-visual)" - אני מקווה מאוד שאני לא טועה בקשר לקידוד של הדף... הבעיה היא שכאשר אני מנסה להעתיק את הטקסט מדף האינטרנט, הוא מועתק הפוך.... דוגמא: כאשר אני מנסה להעתיק את המשפט "......סוגי המזונות, מתוך ההיצע שעומד בפנינו, שיהיו טעימים לנו ויספקו לנו הנאה, ועם זאת יתרמו לבריאותנו." באופיס אני רואה אותו בצורה הזאת "ונתואירבל ומרתי תאז םעו ,האנה ונל וקפסיו ונל םימיעט ויהיש ,ונינפב דמועש עציהה ךותמ ,תונוזמה יגוס.... " אני יודע שאין בעיה באופיס ושיש פתרון, אני פשוט מקווה שמישה…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך תוכנה שתיהיה פשוט שאני יוכל לסמן קטע מסויים של אודיאו מתוך הסרט ולהסיר\להשתיק אותו (פשוט לסמן קטע קול מסויים ולהשתיק אותו) שיהיה אפשרות להשים מוזיקת רקע לסרט וכמו כן שיהיה אפשר לחתוך קטע וידיאו מסויים ע"י סימון שלו ומחיקה...
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתכוון לאיקסים המוקפים בירוק, רציתי לדעת אם אפשר להעלים אותם פשוט שלא יהיו שם: http://forums.ort.org.il/files/175/2357232/8333478.PNG ובנוסף: האם יש אפשרות שאני רושם בשורת כתובת: "תחזית" וזה אוטומטית נכנס לי ללינק של אתר התחזית שאני בוחר מראש.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת P2P שתצרוך מעט משאבי מערכת (יש לי מחשב די ישן וחלש),שלא תתקין לי תוכנות מעקב,רוגלות ושאר מיקרובים ושבאופן כללי תעשה עבודה טובה. מה מומלץ? אה כן ,היא צריכה להיות חינמית ותואמת ל-WIN98SE. ומה שמעניין אותי זה בעיקר מוסיקה,לא סרטים ועניינים אחרים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס למסנג'ר אני לוחץ על תיקון בעיות וזה אומר לי שהבעיה היא בשער ברירת המחדל זה קרה לי כבר מליון פעמים ונמאס לי כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב (עקב עומס תוכנות) והתקנתי פנדה טיטניום 2006. ברגע שאני מפעיל FW של התוכנה כל החיבור נחסם. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז שמתי את זה פה יש לי את המצלמה GPT DC 4110 ואיבדתי את הדיסק התקנה... הסתדרתי עם דרייבים ... אבל אני רוצה להפעיל אותה ולצם סתם ככה .. ולא רק במסנגר... אם משהו יכול לארגן לי תוכנה זה יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ה-firewall משום מה היה במצב כבוי אז ניסיתי להפעיל אותו וקיבלתי את ההודעה הבאה.. עשיתי סריקה לוירוסים הכל נראה נקי,מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקי אז התקנתי תוכנה דיי מוכרת שמשנה את הסקינים ביינדוס ונעלם לי הסל מיחזור....יש דרך להכנס אליו לא דרך שולחן עבודה או להחזיר אותו איכשהוו? זאת התכונה שהשתקנתי...http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5638
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה טובה לשליחת פינגים. תוכנה שעובדת אם מישהוא מכיר שמות של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד...! אם מישהוא יכול להביא קישורים להורדה יעזור עוד יותר. תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-