עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ^ כשרק קובץ מסוג sfv וקבצים עם סיומת ממוספרת מופיעים? תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by sofix4,

אפשר להתקין את התוכנה הזאת על XP, או שזאת מערכת הפעלה בפני עצמה? אם אני מתקין אותה על XP, אני אוכל לחזור מתי שאני רוצה לעבוד עם המחשב ולחילופין - לראות טלוויזיה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by cateye,

שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס ברשת ביתית יש לנו 2 מחשבים אחד אלחוטי ואחד חוטי הייתי רוצה שליטה מהאלחוטי. חיפשתי בתוכנות בנעוץ אבל היה שם רק ניטור רוחב פס של תוכנות - אם הבנתי נכון. או שNetLimiter יכול לעשות את זה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. בזמנו בXP השתמשתי בTCP Optimizer וגם בTune UP. ככל הידוע לי, תוכנות אלו אינן עובדות על וינדוס 7. מישהו יודע על תוכנה כזו?

5. Started by solo53,

למה נינעל הטופיק הנל

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  6. שמתי עליו XP במקום הויסטה שהיה עליו וניכנסתי לאתר של HP לפי הדגם PAVILION 6413EJ וכמעט אין שם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=3545135 למשל אני מחפש דרייוור לכרטיס קול וכרטיס מסך ואין שם יכול להיות שאני צריך לחפש לפי דגם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by crazyben,

שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה

8. Started by shanibh,

היי, אני רוצה לקחת סידרה, ולהכין ממנה דיוידי, יש לי את כל הסרטים ב-AVI, קראתי פה קצת, אבל אני עדיין טובע ועדיין יש לי שאלות, אני אלך לפי הסדר: 1. בהתחלה אני צריך להפוך את ה-AVI ל-SVCD, נכון? איזה תוכנה הכי מקצועית ומומלצת, מה אני צריך לדעת כדי לא להוריד מהאיכות הטובה של ה-AVI? 2. אחרי זה אני צריך?חייב?לא חייב? לאחד הפרקיים לסירטון אחד? איזו תוכנה הכי מקצועית ומומלצת, גם פה יש סיכוי להורדת איכות? (לא חבל?) 3. יצירת תפריט, איך אני יוצר תפריט, אני צריך כמה FEATURES, שאני אוכל לבחור איזה פרק אני רוצה לראות, שאני אוכל לבחור אם אני רוצה עם או בלי כתוביות...איך אני עושה את זה? 4. הוספת אנימציה לדיודי, לתפריט, שיראה מקצועי, קטע פתיחה, אנימציות או סרטונים קצרים בהתחלה או כשאני בוח…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. זה קרה אם אני לא טועה אחרי ריסט שעשיתי למחשב, מישהו יודע לאיפה בדיוק נעלמו כל הגיגות ?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. יש לי מחשב שיועד לסרטים ואמפי3, הוא מחובר ל - TV וכשאני מפעיל איזה שהוא סרט ב BSPLAYER. המסך מתרחב ויוצא מגבולות הטלוויזיה, ואני מחזיר אותו למצב הדיפולט בפאנל של הכרטיס מסך. הכרטיס הוא NVIDIA 5200 - משהו כזה של גיגהביט יש איזה פתרון ? זה באג מוכר? תודה עריכה: הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים מהיום, וה - BSPLAYER הגירסה הכי חדשה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי ווינדוס 7. שחכתי לשמור את כל הסימניות והכל מתוך הפיירפוקס. כל התיקיות הישנות נמצאות ברשותי, לא נמחק שום דבר מהכונן. יש דרך כלשהי שבה אוכל להוציא את הסימניות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי (WIRLESS) למחשב מסוג CLEVO דגם : M540G

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  13. שלום אני משתמש בפוטושופ CS2, פתחתי דף A4 חדש. והוספתי view --> show --> grid ויש באתר במדריך שקראתי הוראות. ואני לא הבנתי שאם קיים דבר כזה שינויי רוזולוציה בתוך פוטושופ. הנה משפט: I then created a transparent layer on Photoshop and (after enabling the ruler view) created a relative sized grid 12 squares across and 9 down. I renamed this to GRID. But as I wanted the resolution of this image to be 640x480, I cropped the full grid down to size. העניין הוא האם קיים שינויי רוזולציה 640X480 בדף שפתחתי A4? איך עושים שינויי רוזולוציה בדף A4 ורוצה לעשות שיהיה רוזולוציה 640X480? בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. בעקבות זה שתוספי מירנדה לא מעודכנים, ובשביל לפתוח צא'ט, אני צריך להוריד תוסף ייעודי, אשר לא מעודכן כבר הרבה שנים, ובעקבות זה שאומרים ש-Pidgin היא תוכנה מצויינת למסרים מידיים, ומירנדה היא לא תוכנה טובה, הורדתי את Pidgin. אבל, אינני יכול לשנות את כיוון הטקסט בחלון ההודעות ב-Pidgin, גם לא ע"י Alt + Shift. וכמו כן, אין אפשרות בתפריטים לבצע זאת. איך אני פותר את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by N0mad,

הבעיה הזאת מטריפה אותי, אין לי מושג ממה היא נובעת, ניסיתי להיכנס עם פיירפוקס,פלוק, אופרה, בכולם יש את הבעיה הזאת, אני מתחיל לחשוד שזה מהווינדוס. בכל מקרה תציצו בתמונה, ותבינו. יש למישהו ניסיון ממה זה יכול להיגרם? לא יכול לשלוח דואר, ואנשים עם עם..טרוג'נים ורוגלות מצליחים להפעיל, ואצלי זה פשוט נאחס. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש את ArcSoft TotalMedia Theatre 3 לצורך צפייה בסרטי בלו-ריי בפורמט מלא. העניין הוא שלתוכנה קיימים שני גרסאות: גולד ופלטניום שיקרה יותר ב-30 דולר. השאלה מה בדיוק ההבדלים בין גרסאות? האם גרסת הגולד תספיק עבורי? ברור שקיים הבדל בין הגרסאות. לא לחינם יש הבדל של 30 דולר ביניהם. השאלה אם מדובר בתוספות קטנות שנותנים עוד כמה אופציות בידי המשתמש? (עניין של נוחות בתפעול) או שמדובר בדבר רציני יותר. כי אם יש ממש הבדל באיכות התמונה, אז שווה לדעתי ללכת על הגרסה היקרה יותר... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  17. שלום לכולם! דוד שלי בעל עסק (פחחות וצבע) והוא ממלא דוחות שמאות כבר הרבה שנים בצורה ידנית ומפקסס דרך פקס רגיל. רציתי לדעת האם אפשר קיימת דרך לייעל את העבודה שלו ע''י סריקה חד פעמית של דו''ח שמאות ומילואו כל פעם דרך המחשב. מישהו מכיר דרך? שאלה נוספת,האם אפשר לאחר המילוי לפקסס את הדו''ח דרך המחשב? אשמח לשמוע ממכם בקרוב :] שלומי.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. כאשר ניסיתי לבצע שיחה קולית במסנג'ר, לא הצלחתי לבצע זאת כמו שאני עושה בסקייפ. שמעתי את מי שניסיתי לדבר איתו ברמקולים, במקום דרך האוזניות כפי שמוגדר, ובנוסף, לא היה ניתן לדבר בו זמנית כמו בטלפון, כפי שקורה בסקייפ. הופיע לחצן PLAY שהייתי צריך ללחוץ על מנת לדבר, אך הוא היה על PAUSE לזמן קצר מדי. האם ניתן לדבר ב-Windows Live Messenger באותה צורה בדיוק כמו בסקייפ? עדכון: אין צורך להגיב, גיליתי את הבעייה בעצמי, אתם יכולים למחוק את הת'רד הזה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by morel ezra,

תודה

20. Started by arkins,

אני מעוניין להוריד קובץ בנפח 4 ג'יגה באמצעות האימיול אך התוכנה לא מאפשרת זאת מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את ההגבלה הזאת?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  21. שלום... איפה אני יכול להוריד את התוכנה הזאת ל-Windows XP ? אם לא אז תוכנה אחרת אבל עדיף שזאת תיהיה זאת...אל תציעו לי להתקין IIS. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  22. הורדתי אח"כ את הגירסה האנגלית וזה התקין ממש מהר כי כנראה הוא זיהה את העברית וגם נשאר עם הגירסה העברית. איך אני משנה?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  23. יש לי חבר שפתאום נעלם לו הINBOX , ככל הנראה הDBX שלו תקול. ניסיתי לגבות את הקובץ , ליצור קובץ חדש ע"י מחיקת הישן והפעלת התוכנה ,לאחר מכן ייבוא של הקובץ התקול. לא ממש עבד. חג שמח ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום. בצורה מוזרה, מיד אחרי פירמוט הווינדוס, הופיעה לי הוירוס ששמו sygate32 (לפחות לפי NOD32 וגוגל..) NOD טוען שהוא הוסר, אך לפי מנהל המשימות הוא עדיין פועל... רציתי לדעת מה ניתן לעשות, תודה...

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  25. 1) חוץ מהתוכנות שאני מכיר spybot ו ad-aware , האם קיימות עוד תוכנות טובות שאתם ממליצים עליהם [חינמיות] שמוצאות ומסירות ע"י סריקה spyware,adware,trojan.warms וכו'...? 2) לאחר סריקה ב spybot הוא מאתר לי כמעט תמיד דבר אחד או שניים שהוא מגדיר כבעייה,והוא כמובן מוחק אותם. אך לאחר restart של המחשב וסריקה חוזרת בspybot הוא מוצא אותם שוב,כנראה שזה לא באמת מחק את זה או שה"בעיות" האלה מפעילות עצמן שוב . מה אני צריך לעשות כדי להסיר אותן? נ.ב הוא נתן שם לבעיות\קבצי ריגול שהוא מצא...וניסיתי לעשות search במחשב עם השמות האלה ולא מצא כלום. 3) בnorton systemwork 2005 premier אני לא יכול לעשות auto live update ,אני לוחץ שיאפשר את זה ,ולא קורה כלום,כאילו לא לחצתי. ניסיתי גם דרך ה"אפ…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים