תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי מחשב בעל מערכת הפעלה XP ולאחרונה הIE הפסיק להגיב לשינוי שפה כול המחשב עובר בסדר בין עברית לאנגלית ורק שם זה מסרב חשבתי שאולי הבעיה נובעת מהגדרה שנהרסה אז עברתי לIE8 אבל זה עדין ממשיך אשמח אם משהוא נתקל בזה ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב קובץ טקסט שיצרתי. סתם קובץ רגיל. רשמתי בו משהו. לחצתי על מקש ימיני של העכבר ובatrribute שלו בחרתי בadvance ןסימנתי V בשורה של encyption. עכשיו, התקנתתי מחדש את המערכת הפעלה על אותו מחשב שוב אחרי מילחמה עיקשת עם וירוס קשה, ואני כמובן לא מצליח לפתוח את הקובץ. אני מקבל access deny כל פעם מחדש. שיניתי את שם המחשב והשם משתמש להיות בדיוק כמו קודם אאבל זה לא הועיל. למישהו אולי יש פתרון לזה???
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי HD חדש, חיברתי הכל עובד יופי, אתמול חיברו לי את ה HD הישן בתור סלייב, שמתי לב שאני לא יכול להיכנס לכל מיני תיקיות ורשום שהכונן צריך איתחול משהו כזה,ולא רציתי לפרמט כי יש שם קבצים חשובים (תמונות) היום בבוקר הדלקתי את המחשב נתתי לווינדווס לעשות תסריקה הזאת של המסך הכחול לפני שהוינדווס עולה, אחרי הסריקה נכנסתי לכונן לראות אם אפשר להגיע לתמונות ובום-אין תמונות. יש אפשרות לשחזר את התמונות?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות תמונות ששמים בפורומים ובכלל. לדוגמא הדיון על ה CRYSIS אני לא יכול לראות את התמונות כאילו הן לא קימות. אבל ב EXPLORER אני כן רואה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רציני יצא פוטושופ 9 ?? או שזה סתם זיוף? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי קובץ PDF עם התמונה הזאת: כמו שאתם רואים יש כמו ריבועים כאלו ליד כל עיגול, זה כנראה layer של צל או משהו, אבל גם כשאני מעתיק את זה לפוטושופ זה נראה כשכבה אחת ואי אפשר למחוק את זה. איך אני יכול למחוק את הריבועים האלו? תודה :]
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד איך להשתמש בתוכנה ואני לא יודע איך לעבוד איתה, לכן אני צריך מדריך מקיף.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא שהן כאלה משנות, אבל ממש מעצבן אותי לקבל את ההודעות המיותרות מכל מיני משתמשים, כך שאם ישנה דרך לבטל/לחסום באופן כללי, ולא לפי שם, אודה מאוד על המידע הזה!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברים שלי צילמו סרטון בפלאפון אבל במחשב הוא לא עובד בשום תוכנה. ניסינו תוכנה שנקראת MP4PLAYER, הוא הוריד קודק באופן אוטומטי אבל רואים רק סרטון ובלי קול. אם הקובץ היה קטן יותר הייתי שם אותו כאן, אבל אולי יש איזה קודקים מומלצים שיכולים לעזור?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי לכולם, מישהו יודע\עובד ביצירת הדמיות + עריכת סרטונים להדמיות אדריכליות ויודע להעריך בערך אומדן מחירים (לפי שעות,תוכנות,רמת פירוט-חומרים,תאורה,רנדור,בלוקים וכו...) תודה
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר למודם הבא: Terayon tj715x ניסיתי לחפש את הדרייבר בגוגל אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור לי במציאתו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
-
היי, האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מנווט לעמוד חדש המעבד קופץ ל100% מאמץ (אפילו אם בסה"כ מדובר בעמוד טקסט). המחשב הוא לפטופ מדגם Fujitsu Siemens V6535. מערכת הפעלה WIN 7 64-BIT. כרום מעודכן לגירסה האחרונה. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדי פעם קופצת לי הודעה מציקה ב-Explorer ורשום בה: "this page provides potentially unsafe information to an AvtiveX control. your current security settings prohibit running controls in this manner. As a result, this page may not display correctly" מה אני עושה כדי להפסיק את זה? זה משגע... תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקיי יש לי סיגייט פרו ומשום מה הוא כברלא עולה בסטרטאפ עם כל התוכנות וגם שאני מפעיל אותו הוא לא עולה... בנוסף לכך... התקנתי ראוטר שמעבר לכך שהוא עושה בעיות ואין אנטרנט בכל המחשבים גם הוא חושסם לי את האימיול כלומר "כיסוי" כזה על עיניי החמור... איך אני מתמודד עם השיט הזה ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי סורק חדש של HP (3500c) שבא עם חבילת תוכנות מאוד מאכזבת. למישהו יש המלצות לתוכנות סריקה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים !!!! אני מחפש תוכנה טובה וקלה לשימוש לעריכת סרטים והעברה ל-DVD ... אני מדבר על סרטים כמו בר-מצוות וחתונות (אני מעביר את הקלטות שלי לדיסקים של DVD ורוצה להוסיף כל מיני תפריטים ותתי תפריטים) אני מחפש תוכנה שתהיה עם כל מיני אופציות נחמודת ותוספות , לא כבדה מדי כמו premiere , אלא משהו פשוט וטוב! תודה !!
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי ת'אימיול שנה וחצי ולא היו שום בעיות של LOW ID וכו' הבעיה התחילה לפני כמה ימים לא מבין מה קרה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי סרטון אך אני יכול לשפר את האיכות שלו? בינתיים כל תוכנה שמצאתי שיפרה את הרזולוציה אבל האיכות ירדה מישהו יודע מה אפשר לעשות? מכיר תוכנה טובה אולי?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
יש לי אנטי וירוס 2008 נגמר לו ה15 יום השתמשות ניסיונית אז מחקתי אותו והתקנתי מחדש ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי אזרה שיש לי תוכנה לא מורשת במחשב בנוסף הוא מציע לי מידי פעם לשפר את הוינדוס...
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי! כיצד אני יוצר "חתימה" בעזרת התוכנה פוטושופ 7.0? תודה מראש! (אם אפשר לפרט בבקשה מדריך בעברית בעניין תוכנת פוטושופ יסייע המון) תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי קובץ DLL ישן שכתבתי והקוד מקור שלו אבד השאלה אם מישהו מכיר תוכנה שמנסה להפוך את הקובץ חזרה לשפת C
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-