עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה פשוטה וכמה שיותר קטנה לחסימת כתובת ה IP שלי!יש המלצות! ועוד שאלה האם תוכנה כזו תאיט את הגלישה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אהלן אני צריך משהו פשוט... קיצור דרך שיושב על השולחן עבודה ובלחיצה כפולה עליו המחשב מתכבה WINXP תודה יניב

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by ZeeD,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת שילוב נוסף של העתקה והדבקה (כמו ה ctrl+c, ctrl+v) מישהו מכיר ? תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. אז ככה... יש בעיה לחבר שלי... הוא אומר שהוא הוריד את התוכנה אלכוהול 120% (היה לו גם דיאמון אם זה עוזר) הוא מחק אותה הלך לישון קם בבוקר והופ אין לו את הכוננים של הסידירום..(צורב,צורב DVD,וסידרום רגיל ) מה עושים?! תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by Vladgi,

אני מחפש אנטיוירוס טוב וקל מkaspersky,כשהוא פועל יש לי 745 מגה ram פנוי מתוך 1024 וכשהוא כבוי זה בסביבות 800. יש למישהו המלצה לאנטיוירוס לא פחות טוב ממנו וקל יותר?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. על המחשב הישן שלי, עוד בתקופת ה- SP1, קאזא רצה מצוין ומצאה אלפי תוצאות רלוונטיות לדברים הפופולריים שחיפשתי... עכשיו, אחרי שיש לי מחשב חדש עם sp2 וה- kazaafix זה בקושי מוצא לי תוצאות.. אפילו של הקבצים הנפוצים ביותר! אני משתמש ב- kazaa lite תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by modgod,

התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי כמובן את התוכנות הנדרשות, שזה כולל בתוכן K-lite mega codec pack. אחרי התקנת חבילת הקודקים התחילה להופיע על מספר דקות הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). ההודעה נורא מרגיזה, במיוחד כשאני משחק במשחקים והמשחק יורד לסיסטמטריי בגלל ההודעה... איך אני אמור לתקן אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by hatzhaik,

הכוונה לסרטים שיש לי במחשב ואני רוצה לצרוב אותם לדיסק DVD אז עם תוכנה אני אצור לסרט menu

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by omrij,

בשעות האחרונות העדכון לא עובד לי רציתי לדעת אם הבעיה אצלי או בשרתים שלהם תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by kotel,

אני מחפש אתרים מוכנים ומעוצבים לפרונט פייג' מאיפה אני יכול להוריד?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by Mamimo,

שלום, יש לי מסמך בגודל 18MB, אני התבקשתי בעבודה להקטין את הגודל. יש בו הרבה תמונות, אני מניח שזה שכתב אותו שם את כולם כ BMP, כך שאני משער שצריך להפוך אותם ל JPG. משהו יודע כיצד?

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב אחרי שהורדתי וקיווצתי את הסרט עם DVD SHRINK איך אני צורב אותו אם התוכנה או בלי כל עזרה תתקבל ההרכה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. אני מנסה להפעיל סרט די וי די בעזרת ה POWER DVD וזה אומר לי הודעה מוזרה (תמונה מצורפת). תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  15. אני מחפש מקודד שיכול להמיר קבצי MOV לקבצי AVI או MPG תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by DXT,

לאחרונה התחלתי להשתמש במירנדה (miranda) והיא נורא מצאה חן בעיניי, הפשטות שלה והתמיכה במספר פרוטוקולים בו זמנית. הבעיה שלי, היא שכל פעם שאני שולח עברית אנשים אומרים שהם מקבלים ג'יבריש. עברית אני יכול לראות, אבל לשלוח לא מסוגל. מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by creek,

יש איזשהי דרך שכל פעם שאמור להיפתח חלון חדש, או יפתח בטאב חדש?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. מה זה קובץ בסיומת rm.* ואיך פותחים אותו?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by SHAY951,

שני דברים שמפריעים לי ואני לא יודע איך לשנות אותם: 1) השירים לא מתנגנים לפי הסדר שאני שם אותם, הוינאמפ מנגן אותם לפי סדר אקראי....ואני רוצה שיתנגנו לפי הסדר. 2) בערך 5 שניות לפני סוף השיר שמתנגן כבר מתחיל השיר השני....אני רוצה שהשיר יסתיים לגמרי ואז זה ינגן את השיר הבא אחריו. איך אני עושה את זה? חיפשתי באפשרויות וכל מה ששיניתי לא השפיע...תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Shadowman,

שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by nirgilad1,

ניסתי להתקין deamoon tools במהלך ההתקתנה המחשב נכבה מאז כל פעם שהדלקתי את המחשב הוא נכבה ישר שהווינדוס עלה לפי הוראת טכנאי מחשבים נכנסתי ל SAFE MOOD והוא אמר לי למחוק את התוכנה אך היא לא הסתיימה להתקין אז היא לא הופיע ברשימת תוכנות להסרה בלוח הבקרה וגם בתקייה עצמה של דימון טולס לא היה ניתן להסיר אז מחקתי את הקבצים של התוכנה המחשב חזר לתפקד אבל עכשיו כשאני מנסה להתקין אופיס או נורטון אינטרנט סקיוריטי אני מקבל את ההודעה שבתמונה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  22. לדוגמא תוכנה שתפתח לי שרת HTTP קטן, ותריץ קבצי WAP, שנגיד דרך הקלדת הIP שלי בסלולרי אני אוכל לדעת כל מיני פרטים בזמן אמת? ( לא אכפת לי מה, החל ממצב ההורדות באימיול, עד לסתם אם המחשב מתגעגע אלי או לא ;] ) תודה.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  23. הפיירוול לא נותן לעשות את השיתוף. איך אני מגדיר לו שיתן? יש לי שניים, אחד BitDefender ואחד ZA. איך אני מגדיר להם?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by overload,

יש לי קובץ וידאו עם סיומת IMG במחשב שאני לא מצליח להפעיל טוב. אם אני פותח אותו בWINAMP הוא לא נפתח אם אני פותח אותו בWMP10 אין סאונד אבל יש תמונה. אם אני פותח אותו בMV2P PLUS הוא לא נפתח מה יכולה להיות הבעיה.? ד"א: וכשאני בודק את המאפינים של הקובץ בWMP הוא רושם וידאו Elecard MPEG2 Video Decoder CODEC סאונד CODEC -

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by *NightMare,

טוב אז אני משתמש בה כבר הרבה זמן.. וממש ממש אוהב אותה.. היא ממש נוחה ויש בה הרבה פונקציות שממש עוזרות, חוסמת פופאפים, ולפי דעתי גם יותר מהירה (אבל לא בטוח) היא מקבילה לאקספלורר ההיסטורי המועדפים וכו' משותפים... מה אתם חושבים עליה? ואולי יש לכם המלצה אחרת יותר טובה ממנה..

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.