עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Cyron,

יש לי 2 כוננים, 80, 40, כשאני מעביר דרך כבל DV מהמצלמה למחשב, אני נתקל בהודעת שגיאה שקוראת רק באחד הכוננים, ה-80 GB וכשאני מנסה להעביר לכונן ה-40 GB אין שום בעייה והכול הולך פיקס. הודעת שגיאה מצורפת, בתודה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by בלוסטון,

יש כמה שאלות בנוגע לתוכנה הזאת...\ אז ככה: קניתי מחשב חדש אבא שלי התקין לי תתוכנה וטס לחו"ל.. מה עושה התוכנה? יש בזה אנטי וירוס??? ז"א אני יכול להיות רגוע בקשר לוירוסים?? כי אני רוצה להוריד באימיול משחקים.. ועכשיו הורדתי אימיול... והרי יש בתוך התוכנה גם פיירול ... אז צריכים לחבות את הפיירול אז לחבות את כל התוכנה.? כי אז לא יהיה לי אנטי וירוס.. תודה לעונים...

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by aviran_n,

נמאס לי מכל האוספי מקודדים שיש לי.. אני כבר לא יודע במה להשתמש ומבולבל לגמרי.. רציתי לקבל המלצה לסט מקודדים שיסדר אותי לרוב הפורמטים הקיימים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zini1,

המחשב שלי הוא פנטיום 3 500Mhz וכרטיס קול קריאטיב לייב. התקנתי חלונות אקס.פי הוא מזהה את הכרטיס קול וגם מתקין את הדרייברים דרך התקנת הויינדוס אבל לא שומעים קול, הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כשהוא בא להתקין הוא מודיע לי שלא מצא כרטיס קול בחומרה. בווינדוס 98 על אותו הסלוט הוא עובד מצוין. ניסיתי להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול אבל עם עלית הויינדוס הוא מתקין אותו מחדש באותם הדייבירים של הוינדוס.

5. יוצא לי לראות בכל מני סרטים למשל כששוטרים מחפשים פרט מסויים בתמונה הם עוברים על התמונה ואז יש חלק ממש מטושטש בתמונה. הם עושים זום ובגלל שהתמונה מטושטשת יוצאת תמונה ממש מפוקסלת... ואז תמיד את את השוטר המתכחכם הזה שלוחץ על כפתור שמתקן את הפיקסלים ופתאום רואים את התמונה מקרוב בבירור...( ברך כלל זה פנים של מישהו) בקיצור אני בטוח שיצא לכם לראות על מה אני מדבר. השאלה שלי היא האם באמת יש תוכנה כזו? ואם כן איך קוראים לה?

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by creek,

ניסיתי לשנות theme, התקנתי ieview, tabsrmm ואז שיניתי ב-templates אל ה-theme החדש, אבל חוץ משינויים קלים בחלון ההודעה לא ראיתי הרבה. ב-screenshot של ה-theme זה היה נראה הרבה יותר יפה זה בטוח מה עושים? ועוד משהו, הרגל של שנים, איך אני עושה שב-ctrl+enter תשלח ההודעה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות במחשב יש לי את התוכנה הזאת MEMTEST אני מחפש תוכנה יותר טובה מזאת השאלה האם קיימת תוכנה כזאת אשמח לתוכנה טובה יותר לבדיקת הזכרונות במחשב תודה אופיר

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by webber44,

שלום, נשלח אליי מייל בoutlook ממחשב MAC (כנראה), לי יש win7. הבעיה היא שכנראה הקידוד של המייל לא מוכר אצלי. ניסתי לשמור את המייל כקובץ HTML ולהמיר את הקידוד בדפדפן אבל זה עדיין ג'יבריש. מי שיודע איך ניתן להמיר את הכתב למשהו קריא אני אשמח לעזרה. זה התוכן של המייל: ��堤庠쪠젧 ᩷帠�� ���ᩧ頣ᯠ58 젧 CVA 堡簤 젱诠졬ᠢ帺頤 벺 ᮧ췺頬�� 鷥�o:p> ॣ䠬꠬䣸骠ॺnbsp;᷹ 졩��ᣩ��pan class="Apple-converted-space"> BRC : 䠭 鹠�� ᠩ帠᩠, 젯 칬姠ຠ䮡簤 室 쩧䠿 ᰥ렡魠ᠦ帠䠢�Ჩ䠤麠벺, 䥧젨鴥젠崩਩ 塼span class="Apple-converted-space"> LYRICA ઠ䫠ᩭ . 죡饠ᯠ䧥줠젠亸鲤 쩨麠ἳpan class="Apple-converted-space"> CT ( 령 ᣥ砹젤CT ᨯ ��㡸魠 쩨頰硩 . 䠭 鹠�� ᮩ�� ॼspan class="Apple-converted-space"> CT 寠 룩 칷嬠᤮ꠤ�� బ⨩ ? 壤  塤

9. Started by Zadu,

מה הOnline backup החינמי עם הכי הרבה נפח איכסון? לא ידעתי איפה לפרסם פה זה נראה לי הגיוני. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  10. שלום רב, אני מנסה לשחזר שיחות עיסקיות שביצעתי בוואטסאפ. העניין הוא שאלו שיחות מלפני שנתיים שאינן מופיעות בשחזור שלי. האם מישהו כאן מכיר, יודע האם אפשר ואיך אפשר לשחזר נתונים שלא נשמרו בגיבוי. לצורך העניין אני גם עם פלאפון חדש לכן לא יהיה עליו שאריות דאטא לשחזור קלאסי. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. אני ממיר סרטים מAVI ל MPEG ב super dvd creator 8.5 אולם התוכנה מנצלת רק ליבה אחת מתוך ה4 האם יש תוכנה שכן תנצל יותר ליבות ככה שההמרה תלך יותר מהר ? 2. עם איזה תוכנה אני יכול לקחת את הסרטים שקידדתי לMPEG ולהפוך אותם לפורמט DVD עם חלוקה בתפריט לכל סרט ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by smootskin,

הי, ניסיתי כבר כמה תוכנות להקלטת מסך (גיימינג) והיו כאלה שעבדו טוב וכאלה שעבדו פחות טוב. עד לפני שנה היה לי כרטיס AMD וההקלטה עם Radeon gaming evolve הייתה מעולה, עכשיו אני כרטיס עם nVidia וההקלטה עם Geforce Experience גם מעולה - רק שהתכנה לא עולה יותר (מתקבלת שגיאה). ניסיתי עם OBS Studio אבל יש לאג נוראי בהקלטה למרות שלא רואים את זה בזמן המשחק. הפעם ניסיתי עם MSI Afterburner, היו במשחק לאגים קטנים וכמעט בלתי מורגשים, אבל וידאו של 25 דקות שוקל 85 ג'יגה והוידאו קופא לכמה שניות ארוכות. המלצות לתכנה שתעבוד כמו שצריך וגודל הוידאו לא יהיה מזעזע? או אם אתם יודעים לפתור את הבעיות של שלושת התכנות האחרונות?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by rgm7,

מישהו יודע איך אני בוחר את צבע המילוי של האובייקט שהכנתי ב- 3ds max?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  14. אני רוצה לבדוק טמפרטורות של מעבד של לוח אם זיכרונות ועוד כמה חלקים איך אני עושה את זה בתוכנה הזאת תמונות יעזרו לי מאוד

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by TMRider,

יש לי כונן נייד בנפח 250 ג'יגה של HITACHI שעבד מצויין עד שלפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב אחר ומאז הוא לא עובד לי במחשב שעליו אני עובד, ואני חייב לעשות גיבויים(!). המחשב דרך אגב לא מחובר לאינטרנט והכונן עבד עליו עד אותו מקרה. כל פעם שאני מפעיל את הכונן המחשב מראה לי אותו ב'מחשב שלי', אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עולה ההודעה: " cl.bat נתקל בבעיה ולכן עליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות [ההודעה הרגילה]... שלח דו"ח שגיאות/אל תשלח" :s05:. אני מניח שהבעיה קשורה ל- cl.bat הזה, רק שאין לי מושג מה זה. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהגדרות חומרה המחשב מזהה את הכונן כ- HDT722525DLAT80 USB Device. אני ממש חייב לסדר את זה ולגבות את העבודות שלי תודה מראש לכל העוזרים: TMRider

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  16. שלום רב, קראתי באחד המדריכים שבמקרים בהם המערכת מבצעת ריסטרטים, חשוב מאוד לבדוק את הטמפ' של כל רכיבי החומרה, ולצורך כך מומלץ להתקין תוכנה של היצרן. רק לא הבנתי מה בעצם היעילות של תוכנה כזו לצורך של מניעת הריסטרטים??? נניח והתוכנה מראה שטמפרטורת המעבד ( או הדיסק הקשיח) חורגת מהערכים התקינים. נו, אז מה זה תורם בעצם? שאני צריך לפנות לטכנאי? כמו כן, איך אוכל לדעת בדיוק איזה סוג של לוח אם מותקן אצלי במחשב, ומהי התוכנה שמתאימה ביותר עבורו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  17. יש לי NOD32 שהיא על הכיפאק מול וירוסים. יש לי ראוטר שמשמש גם כחומת אש. עכשיו אני צריך המלצה על תוכנות חזקות נגד תולעים, רוגלות וטרויאנים תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  18. Started by EAD,

ממש מעצבן!! כשאני מעלה גרסת IE או FIREFOX או כל דפדפן אחר שפועלים ב64 ביט (כלומר נניח אתם בחלונות VISTA, אל תעלו את הגרסה הרגילה, אלא הגרסה שרשום בפירוש עליה 64 ביט). אי אפשר להתקין את הPLUGIN הזה, ולכן הרבה אתרים עושים בעיות, כי אין גרסת 64 ביט למישהו יש פתרון לנושא??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pak82,

יש לי במחשב כל מיני מקודדים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל המקודדים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by ibo,

אהלן ובכן אני בד"כ גולש דרך גוגל כרום. יש לי בעיה שהתחילה האמת לפני כמה שבועות שיש סירטונים ביוטיוב שהוא פשוט לא טוען אותם - אך דרך אקספלורר הוא כן! הנה תמונת מצב: הוא כל הזמן משאיר על תמונת הטעינה ולא מראה. מה אפשר לעשות? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ophirlevi,

שלום, יש לי מלא תוכנות שעולות כשאני מדליק את המחשב וזה מאט את המחשב, עכשיו ניכנסתי לMSCONFIG ובטלתי כמה תוכנות והמחשב עדיים איטי, עכשיו נשאר עוד הרבה תוכנות ואני לא יודע איזה תוכנות למחוק, כדי לא לפגוע במערכת הפעלה או משהו כזה. צלמתי את התוכנות שמופעלות במחשב כמדליקים אותו, תגידו לי מה לימחוק כי אני לא מבין בזה כלום, הנה: חלק 1: http://img488.imageshack.us/img488/9595/startup5ha6.jpg חלק 2: http://img146.imageshack.us/img146/2988/startup6rx6.jpg תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by rotman,

שלום , ה IE7 שלי לא מראה פלאש , התקנתי את התוכנה מחדש מהאתר של adobe ולמרות זאת , עדיין הוא לא מראה פלאש. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by davidz85,

היי, יש לי 8800GT, ועד עכשיו השתמשתי בתוכנה RIVA TUNER כדי לשלוט על המאוורר שלו. העניין הוא שאני מחפש תוכנה חלופית שתתן לי את האופצייה של השליטה במאוורר, בגלל שגיליתי שהRIVA גורמת למספר בעיות בכמה משחקים... יש תוכנה כזו קלילה או איזה תוסף ללוח הבקרה של NVIDIA שיהיה אפשר לשלוט על מהירות המאוורר? תודה..

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. אני צריך תוכנה לחסימת אתרים ואפשרויות במחשב, כמו windows steady state רק שתעבוד גם על ווינדווס 7 בתודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by coorva,

אני משתמש בתוכנה DBPOWERAMP להמיר קבצי mp3 או ogg ל- wav. לאחר מכן נרו צורבת לי את השירים ומשנה הסיומת ל- CDA. האם נרו עושה המרה נוספת של הקובץ מ- wav ל- cda או שפשוט רק משנה את סיומת הקובץ? אם היא אכן עושה המרה נוספת, מדוע התוכנה dbpoweramp לא מאפשרת לי לעשות המרה ישירה מ-mp3 ל-cda ולדלג על ההמרה ל- wav?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.