תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוסף VERTIGO , מחקתי אותו אח"כ ומאז אין לי כפתור (X) סגירה לTABS !!
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אתמול בבוקר פתחתי את ה-Outlook והופתעתי לגלות שאין מייל אחד בתיבה.לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי אף מייל חשוב לציין כי כאשר מגיע מייל חדש רואים אותו בתיבת הדואר הנכנס למספר שניות ואז הוא נעלם,בדקתי שאין כללים מוגדרים ועדיין כל מייל שמתקבל נעלם! אני עובד מול Exchange ונאלצתי לשלוח בקשה לשחזור כל המיילים של אתמול.הדבר המוזר הוא שלאחר שביטלתי את סנן דואר הזבל,המיילים אכן מתקבלים ונשארים בתיבת דואר הנכנס זאת אומרת שהמסקנה היא שסנן הדואר הוא שעשה את הבעיות. היום בבוקר שפתחתי את התיבה שוב אין מיילים...!! למישהו יש פתרון??
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם כשמישהו שולח לי קובץ בדוא"ל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ(זה מראה צבע אפור), מישהו יודע למה??? (יש לי אאוטלוק אקספרס 6).
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
לאחר שביצעתי שיחזור עם GHOST לכונן C, נזכרתי שיש קובץ שהיה לי בשולחן עבודה לפני השחזור. יש אפשרות להגיע אליו בדרך כלשהי? ניסיתי תוכנות שיחזור וזה לא הלך משהו... יש לכם המלצה על תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אחרי שאני מתנתק ממחשב מרוחק הוא מבצע LOG OFF ליוזר, יש אפשרות פשוט לבצע התנתקות מה- RDP ושהמחשב המרוחק ישאר במצב של לפני ההשתלטות?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחובר ישירות למסך 32 אינץ' וחלק מהמשחקים לא תומכים ברזולוציה המיוחדת של המסך שהיא 1366X768... יש איזשהי דרך לכפות על משחק או על יישום מסך מלא רזולוציה שאני בוחר?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן, כשהקלקתי על כתובת מייל, GMAIL, שמוגדר אצלי בתור ברירת המחדל לשליחת מייל היה פותח דף חדש כשכתובת המייל המבוקשת כבר הייתה מוכנסת בנמען. לא שיניתי כלום בהגדרות, אך היום לא קורה כלום בעת הקלקה. מישהו נתקל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
על איזה פיירוואלים הייתם ממליצים לשימוש אישי? (אין לי רשת ביתית)
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר קשר אם מצלמה אחרת דרך net meeting ןאם יש למשהו מצלמה מחוברת תנו לי כתובת בשביל לבדוק עם הדבר הזה עובד בכלל אני מתחיל להיות עובד עצות help help help
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כל פעם שאני צופה בסרט דוקא בחלק הכי דרמטי פתאום שומעים "קליק" של לחיצת עכבר על לינק או רענון של דף אינטרנט... אמרו לי לבטל את כל הצלילים של ווינדווז וזה פשוט לא עוזר זה רק מבטל את הצליל כניסה מהמערכת ויציאה ממנה. אני לא יודע מאיפה הצליל מגיע אולי מתוכנה שרצה חשבתי אולי זה NOD32 כי אין דבר אחר ברקע מלבדה... מה אני יכול לעשות זה מחרפן אותי ברמות !! ? אולי עוד מישו שיש לו NOD מכיר את הבעיה .? או בכלל את הצליל המציק.. תודה מראש למשיח שיגאל אותי!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני אתרים בהיסטוריה שלא נמחקים גם לאחר שאני עושה מחיקת היסטוריה וזה מציק לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התקנתי את התוסף הנל לפני כמה זמן והוא ממש נוח ( חח על ההשקעה). אבל, אם העיצוב החדש של האתר ( הבנאר הזה בצד שמאל ) הוא פוגע בעיצוב של האתר. כאשר התוסף פועל, האתר מוצג על כל הדף והבנאר הזה גולש על הטקסט של הודעות. רציתי לדעת אם יש גירסה חדשה ומעודכנת לתוסף הנל. תודה. ( FF 2.0.0.6 )
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
לא יודע מה זה אבל פתאום יש לי.. ונכון לעכשיו אין לי שום אנטיוירוס.. בבקשה תעזרו לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום אנשים. לצערי הצליח איזשהו EXPLORER HIJACKER בשם Open Search Web לשתול את עצמו ב IE. החלאה התקין סרגל כלים לא רצוי ומקפיץ לי מודעות ללא הפסקה. חיפשתי בגוגל שיטה להסירו ללא הצלחה. יש לציין כי הרצתי כל תוכנה ייעודית שמוכרת לי כגון Microsoft AntiSpyware, cwshredder.exe, Trend Micro Anti-Spyware, AdAware, SpyBot ועוד - אך אף אחת מהן לא הצליח להסירו (יש לציין שתוכנות הורצו גם במצב בטוח). אני אישית התייאשתי, מקווה שמישהו אי שם נתקל בזה ואולי שמע על פיתרון יעיל. נ.ב. - לרב אני משתמש במוזילה, אבל לעיתים יש אתרים שלא עולים במוזילה ולכן עדיין יש לי צורך ב IE. אני מצרף תמונות מסך של המזיק ופירוט של ה HijackThis. הנה פירוט של ה HijackThis : [align=left]Logfile of HijackT…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום! אינ מוריד את משחק ?והאימיול פשוט זוועתי מוריד לי על 3-4 קילובייט כל הלילה הוא הוריד לי רק 250 מגה. קודם כל אין לי lowid ... פתחתי פורטים ויש לי high id ....אני גם יודע שיש לו מלא מקורות אז זה לא הבעיה... מה שאני כן יכול להגיד שעשיתי זה הכנסתי שרתים חדשים אתמול ומחקתי את האחרים (בהמתחצה של חבר ) וזה דפק אותו יותר ..לפני זה הוא הוריד על 10-15 (עדיין לא משו ) עככשיו הוא לא זז! מקווה שתוכלו לעזור לי ... נ.ב. אם אני מחליף אימיול ..ההורדות נשארות ?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום מחקתי תוכנת PLUGIN שהייתה לי על האוטלוק (UNINSTALL מסודר) ועכשיו כל פעם שאני פותח את האוטלוק הוא נותן לי הודעת שגיאה שנוא לא יכול לפתוח קובץ פלאג-אין (את זה שמחקתי). מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ואז להעביר לשם את הקבצים כל אחד לסיפריה המתאימה לו.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמאפשרת שמירת תמונות מאתרים לא לחצן ימיני -שמירת תמונה בשם אלא כמה ביחד גלרייה שלמה יש כזה דבר ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה אני צריך לעשות איזה עבודה מסוימת הבעיה היא שאני ללא ממש יודע איך לבצע זאת ... אני צריך ליצור לוח כפל של 10 X 10 שניתן לכוונון. בפינה השמאלית העליונה צריך לרשום אחוז גידול של ערכי העמודות והשורות. לדוגמא, אם בתא יהיה רשום הערך 30% אזי השורה הראשונה תציג ערכים כדלקמן: 1, 1.3, 1.69 וכן הלאה. אותם ערכים יופיעו בעמודה הראשונה. עכשיו מותר לי להשתמש רק בנוסחא אחת $ שתיהיה בכל התאים כך שיווצר לוח כפל... כמו כן יש להמחיש זאת בצורה כזו שהגליון יציג ערכים עד 10 באדום ,11 עד 20 בצהוב ומעל 20 בירוק :s05: רוצים ממני גם ליצור סוג של תא מחוץ ללוח שמראה סכום כל התאים בלוח... ואת האמת שניסיתי כמה פעמים לבצע זאת אבל זה פשוט לא יוצא :\ ... למי יש נסיון עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
חברה רציתי לשאול כמה זמן לוקח לתוכנת של בדיקת הזיכרון לבדוק את המחשב (ל Memtest) היא בדקה לי כבר 22 שעות ולא עוצרת יש 512 ראם.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנות שעוזרות לאנשים בעלי ליקויי ראייה להשתמש במחשב. החיפוש שלי מתפרש על פני שני תחומים של תוכנות: א. תוכנת "זכוכית-מגדלת" (מעין התוכנה שמובנית ב- Windows ב'עזרים->נגישות->זכוכית מגדלת', אבל עם יותר פונקציות ומקשי קיצור שאפשר להשתמש בהם). ב. תוכנת "דיבור". כלומר תוכנה שאפשר לסמן לה טקסט, והיא מקריאה אותו במילים. אני יודע שיש תוכנות כאלו באנגלית, אבל אני צריך אחת כזאת בעברית. יש לציין שעדיפות תוכנות שאפשר להקצות לפונקציות שלהן מקשי קיצור קלים, כך שגם אדם שלא רואה כ"כ טוב - יוכל להשתמש בהן. כל מידע יתקבל בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה להמרת סרטים באופן כזה שאם אני יקח סרט DVD וירצה להמיר אותו לדיסק אחד לפורמט מסויים התוכנה תמיר אותו לבד ותקבע לבד את הרזולוצייה לסרט המסוים על מנת שיכנס בדיוק בדיסק(שנשיג את האיכות המרבית). אני מבקש תוכנה ידידותית ולא מסובכת.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי בעיית טירינג ואני לא יודע איך להגדיר את הMPC בצורה הטובה ביותר כדי לקבל תמונה טובה אם אפשר הוראות איך להפעיל את הטירינג אני אשמח מאוד.. והאם יש קשר בין הדרייברים בכרטיס מסך לבין מה שרואים בLCD? האם אפשר לשפר את איכות הצפיה דרך הגדרות הדרייברים? **יש לי ויסטה אם זה חשוב**
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה הדבר הזה, אבל כל פעם אני מקבל הודות שגיאה בקשר לזה, ואז גיליתי דרך ה-task manager שהדבר הזה תופס לי כמות ענקית מהזיכרון וכל דבר במחשב שלי עובד לאט. ועכשיו פתאום גם ה-task manager לא עובד לי.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-