תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים...דבר ראשון חג שמח... :] דבר שני אז ככה: פנטיום 3 - 500 מגה הרצ - מעבד של אינטל הלוח אם של: Aristo Motherboard - chip set: SiS 5600 ואנשים נכבדים... לאחר שבניתי והרכבתי והפעלתי את המערכת קירור מים אני מאוד רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המעבד שלי ומכיוון שלוח האם שלי ישן מידי... מאוד קשה למצוא מודד טמפרטורות אמתי... השתמשי ב CPUCOOL / MOTHER BOARD MONITOR וששניהם מבקשים ממני את סוג הלוח אם, הלוח אם שלי לא נמצא ברשימה.... בקיצור שניהם מראים לי שהמעלות של המעבד זה55 צלזיוס.. ואני בספק רב מאוד! . . .ותאמינו לי שזה מסתכל אחרי שאתה עובד קשה על המערכת מים אתה לא רואה תוצאות... אה כן ושאני בודק בביוס הדבר היחידי שרשום לי על מעלות זה: System Temp - 55 (אותם מעלות כמו בתוכנ…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לא ידעתי אם יש משהו מסוים לאינטרנט אז שמתי את זה פה. יש לי בעיה באקספלורר 8 ששומר את הקוקיס כמו שצריך אבל את הכתובות ב-address bar הוא שומר רק עד שאני מכבה את המחשב ושאני מדליק שוב זה כאילו עכשיו מחקתי הכל-פשוט הכל נעלם מהשורת כתובת,לפעמים הולך איתם גם הקוקיס ואז שאני מכניס כמה אותיות מהאתר זה כאילו הוא מעולם לא נתקל בו. בהשלמה אוטומטית מסומן השורת כתובת וההיסטוריית גלישה אני אשמח לכל עזרה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט באמצעות המקלדת או משהו מהיר על המסך בווליום של הLINE IN בכרטיס קול המובנה של המחשב. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה הזו ויכול להגיד לי אם היא שווה משהו?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש את תיקיית ה Favorites של FireFox, כדי שאני יוכל להעביר את כל תכולת ה Favorites הישנה שלי מהאקספלורר, היות ומשום מה, התוכנה לא העבירה את הכל בעצמה. אני יודע שאפשר דרךImport וכד', אך משום מה לא עובד לי אז אני רוצה לעשות את זה ידנית, תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. יש לי win xp עם netmeeting 3 . אני לא מצליח להתחבר לשרת microsoft internet directory . הוא כותב לי שהשרת לא נימצא. למה ? יש לי גם מצלמת רשת. אני רואה את עצמי , אבל איך עושים שמישהו אחר יראה אותי ? כשאני כותב מספר ip הוא כותב לי שהמחשב לא נמצא. בקיצור ,יש למישהו סבלנות בשבילי להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת ? בתודה מראש. רוני.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את המארז השלם של חברים בסטימצקי.. את כל 10 העונות.. עלה לי 900 שקל וזה מגיע עם כל מיני שפות תרגום בין היתר גם עברית... האם יש תוכנה שיכולה לקחת את הפרק המסויים שאבחר "ולקרוע" אותו מהדיוידי למחשב עם התרגום של העברית ישירות?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי תיקיה שבה אני שם את כל השירים שלי ואין לי כוח כל פעם שאני מוסיף שיר להוסיף אותה לרשימה של הוינאמפ ולשמור רציתי לדעת האם יש דרך(תוכנה או הגדרה בוינאמפ) כדי לגרום לוינאמפ לעדכן את הרשימת שירים מהתיקיה המבוקשת לבד?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI NEO 4 PLATINUM. איך אני מפעיל את הACTIVE ARMOR? מחובר לי המודם כבלים לחיבור רשת של NVIDIA אבל אני לא מוצא שום אפשרות להפעיל את זה..
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום אני חושד שיש לי מזיקים במחשב . בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לבדיקת הרג'יסטרי היא נתקעת ויוצאת מכלל פעולה. אני מדבר על תוכנות כמו AD-AWARE או Ace Utilities. האם אתם יודעים למה זה קורה ? ומה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל את ה VIRTUAL MACHINE 2007 SP1 על הויסטה-ברגע שאני לוחץ START אני שומע את הFLOPPY עושה קרחצ ואז יש קישקושים על המסך והמחשב תקוע, ניסיתי כל מיני קונפיגים. אני מחפש להריץ CUBASE שיעבוד לי על הויסטה 64BIT והבנתי מחיפושים שזו הדרך היחידה אם אין לך גרסא מותאמת. אולי יש VIRTUAL MACHINE אחר שאתם ממליצים אבל שידוע שעובד טוב יחסית?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איפה מאוכסנות כל ההודעות שיורדות לי לאוטלוק? לאיזו ספריה?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחיל להיות לי פס מעצבן באמצע כל סרט שמוקרן בBSPLAYER כשרואים את הסרט בגודל החלון המקורי , אין את פס זה. רק כשמגדילים את החלון יש את הפס. בווינדוס מדיה פלייר זה לא קורה ורואים את הסרט כרגיל. יש לי את הגרסה האחרונה והתקנתי גם את חבילת הקודקים של K-LITE, וגם ניסיתי להסיר אותה ולהשתמש במקודדים של BSPLAYER, אבל זה לא הולך. הלוואי והייתי יכול להביא לכם צילום מסך, אבל משום מה בצילום מסך כל מסך הסרט נהיה שחור.... אשמח מאד לעזרה אביעד
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי 1.5 מגה לפני שבועיים היה לי750KB הבעיה היא שבפיירפוקס זה מוריד לי על אותם מהיריות כמו שהיה לי עם ה-750 שזה מוריד על פחות מ-100 ק"ב לשנייה ובאקספלורר זה מוריד לי על 170 ק"ב אשמח לעזרה זה קורה לי בכל האתרים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו של המשטרה שבונים פרופיל שאני בוחר תצורה של גולגולת ואז את השער עניים ו.... אבל לא משהו משחק משהוא רציני שיוצא לך ממש פנים של מישהו תודה לעזרים
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם, אני משתמש בכרום כבר תקופה ארוכה ואני מאוד אוהב את הדפדפן, אבל מישהו יודע איך אני מגדיל את הקיצורים שלי לאתרים ליותר מ-8 אתרים כמו פה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
זאת בעיה שיש לי מאז שהתקנתי את התוכנה... היא פשוט נסגרת אחרי כמה זמן שהיא פעילה לפעמים זה עוזר שמשאירים אותה פתוחה כשהחלון שלה הוא האקטיבי... אבל לפעמים זה עדיין נסגר יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לתרגום קצבים שלמים משהו כמו התוספת של FIREFOX שמתרגמת דפים שלמים של הדפדפן. תרגום מאנגלית לשפות אחרות
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום שאני מעתיק למשל פסקאות ממהרשת לוורד תמיד וורד מעתיק את הפסקה עם רווח למשל ייייייייייכייחיגכחלי ככככככככככככ ואז אני מסמן את הפסקה ובוחר ללא רווח כי אני לא רוצה רווח בין הפסקאות דבר שני זה שאני מעתיק הפונט בגודל 10 ואני רוצה שאוטומט הפונט יהיה בגודל 16 אז איך מעתיקים ללא רווח? ואיך קובעים גודל פונט ברירת מחדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני קובע את הפרש זמן המעבר בין השירים בתוכנה? או איך אני מוסיף FADE IN\OUT ושולט באורך שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנת הקלטה במחשב,רצוי שהיו בה כמה שיותר ערוצי הקלטה ושתיהיה כמה שיותר קצועית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני יוצר DVDים גדולים. יותר מ7GB. כשאני מסיים - אני עושה Image שלהם. אני מחפש תוכנה שתחליף לי את ה-CloneDVD, שתדע לדחוס את ה-DVD לDVD רגיל. ה-CloneDVDנתקעת לי לפעמים באמצע, בכל מיני תירוצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-