תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם שמעתי שיש תוכנה כזאת לי יש כרטיס מסך של גיפורס 9800GTX והטמפרטורה שלו הוא 65 הטכנאי אמר לי שזה מאוד גבולי אז הוא הציע לי להוריד תוכנה שמסדרת תסיבובים אשמח לתוכנה ולמדריך
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתקודד מ-avi\mpeg ל-xvid. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
הכוונה לקטע מסויים מתוך שיר ושזה כל פעם יחזור על עצמו? ואיזו תוכנה צאפשרת לי לחתוך את אותו קטע הכי בקלות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שמתי גופנים חדשים במחשב וכשנכנסתי ל YNET ולעוד אתרים הכותרת הראשית התשנתה לגופן שאני מממש לא אוהב ניסיתי בהגדרות לשנות את הגופן שמתי ב 3 האפשרויות של הגופנים את אותו גופן שאני רוצה וכלום לא עזר עדיין הגופן המעצבן הזה נשאר בכל האתרים. ניסיתי גם להחזיר את הדפדפן למצבו ההתחלתי וגם זה לא עזר מה אפשר לעשות כדי לקבוע את הגופן שיוצג לי? תודה מראשן רן
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מקבל שגיעת 9999.171 באמצע ההתקנה מישהו יכול לעזור לי בבקשה? וכן אני יודע לא שווה נורטון אבל עדיין תעזרו. בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מצאתי בגוגל איזה פתרון שאצלי לא עבד (החלפת הקובך XPTHEME.DLL). עזרה נוספת תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן משהו מוזר קורה, אני מתקין את התוכנה הנ"ל ואת חברותיה הדומות והאינטרנט מפסיק לעבוד, אני מחובר בחיבור ישיר ורץ עך חלונות ויסטה אשמח לשמוע מה יכול להיות הסיבה והאם זה קשור לתוכנות הנ"ל או שזו איזשהי מקריות תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
nero וב Office ובעוד כמה תוכנות יש גירסת Enterprise מה ההבדל בנה לבין הגירסה הרגילה והאם היא יותר טובה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
בעקבות זה שתוספי מירנדה לא מעודכנים, ובשביל לפתוח צא'ט, אני צריך להוריד תוסף ייעודי, אשר לא מעודכן כבר הרבה שנים, ובעקבות זה שאומרים ש-Pidgin היא תוכנה מצויינת למסרים מידיים, ומירנדה היא לא תוכנה טובה, הורדתי את Pidgin. אבל, אינני יכול לשנות את כיוון הטקסט בחלון ההודעות ב-Pidgin, גם לא ע"י Alt + Shift. וכמו כן, אין אפשרות בתפריטים לבצע זאת. איך אני פותר את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה לתפעול, שאני יוכל לחתוך בה קטעים מסרטון ולהשאיר רק את הקטע אותו אני רוצה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
למה האברטס לא מראה לי את כל הסמלים טמפ' וRPM כמו למשל מאוררי מארז,מאורר ספק ? תמונה איך מסדרים את זה? והאם יש עוד תוכנה טובה ופשוטה כמו האברסט ? ושנותנת אפשרות לשים את הטמפ' בסרגל ליד השעון ?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב, ולוקח לו איזה שלוש שעות, ואחר כך אני מגלה שהוא לא צרב כלום! מה זה? יש לציין כי נרו צורב מצויין, אז זה לא בעיה בצורב
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא יודע מה בדיוק הבעיה חומרה או תוכנה אני די בטוח שזאת התוכנה כי היה לי את זה פעם ... בגלל שהצלחתי להפעיל את זה פעם אבל שיחקתי GTA SAN ANDRES ונפל המחשב , ועשיו כשאני מנסה להפעיל כל אפליקצית שדורשת קול זה עושה , אין OUTPUT איך מתקנים שלב אחר שלב עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP 1 ל XP שלי ואני מקבל יש לי XP PRO יכול להיות זה בגלל שלא עשיתי ריסט ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את רשימת המועדפים של פייפוקס וכיצד אני מגבה את כל המיילים באווטלוק אקספרס ? באווטלוק אקספרס כשאני מנסה לגבות הוא עושה EXPORT אבל אין לי מושג איפה הוא שומר את זה, הוא לא מבקש שאני אציין מיקום...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני קצת משתגע בנושא מסויים ולא יודע איך לפתור ת'בעיה אשמח מאוד אם מישהו כאן סופסופסופסופסוף יפתור לי אותה. יש לי ספריה בגודל 1.3 GB(עם כל מיני סוגים של קבצים) הבעיה שלי- איך לדמות אותה(כולה כמו שהיא) לקובץ bin או iso למרות גודלה, ואח"כ לדמות אותה ככונן בעזרת Deamon. אני יודע שזה אולי לא קשור ממש לחומרה אבל ראיתי שזה הפורום הכי עדכני מבחינת כניסה של אנשים תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה רבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה אם המחשב.... אבא שלי קנה לי מצלמה למחשב של LOGITECH התקנתי אותה ועל הדיסק אומרים לי כדי לעבוד איתה אני צריך MSN MESSENGER 6 טוב... לי על המחשב יש את גרסה #5 הורדתי את התוכנה ופתאום המחשב לא מתקין לי אותה... הוא מביא לי את ההודעה שמצורפת בתמונה. מה לעשות??? מישהו יכול לעזור לי????? ??? :'( תודה מראש Some Thing...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אקי אחרי שאמרתם לי איך להוסיף תרגום לסרט ,חברים שלי נתנו לי רעיון להוסיף תרגום של DVDRIP לדיסק DVD שלי עעכשיו הכנסתי את הדיסק ובדקתי את הקבצים שיש שהם זה בא בקבצים שלVob שאין לי מושג מה זה אבל אני כן יכול לראות את זה עם Nero ShowTime אז יש למשהו מושג איך אני יכול לעשות שהכותביות יתפזרו על כל ה-Vob או שיש אפשרות לעשות קובץ Vob אחד גדול ולהכנייס את התרגום (יסתכלתי באתרים שנתתם לי ,אולי אפשר עם התוכנה- IfoEdit ?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בשביל להתפטר מההודעות האלו שמודיעות שתוכנה מנסה לגשת לתוכנה אחרת? (ראו תמונה) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, היתה לי בעיה עם עדכון הטראקרים שחשבתי שהיא אצלי - מסתבר שהיא היתה אצל הספק.. לפני שידעתי זאת במטרה למצוא פתרון שדרגתי את גרסאת התוכנה שלי מ2.0.2 ל3 ובינתיים אני לא כ"כ מסתדר איתה. בגרסא הישנה אף פעם לא היה לי עומס על הגלישה או משהו כזה.. עכשיו אחרי כמה שעות האינטרנט ממש זוחל. בנוסף יש קטע שהתוכנה רושמת העלאה והורדה בפועל הרבה יותר ממה שקיים באמת. לדוגמא הלילה היו לי רק טורנטים בסיד, כשבדקתי בתוכנה בבוקר אולי היו 3 מהם שכל אחד מהם העלה על 3KBS התוכנה רושמת בכולל 25KBS העלאה ו25KBS הורדה - הזוי ביותר שכל הטורנטים בתוכנה בסיד ובמהלך הלילה הורדתי יותר ממה שהעלתי.. יש גם בLOGGER הודעה שאני לא יודע אם היא משפיעה: HAVENT HEARD FROM THE RAPTOR FOR A WHILE או משהו בסגנון.. א…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה הקורייה DSC_100 יש לי אותה אבל של ווינדוס 98 בלבד מי שיוכל למצוא לי כזאת רק לווינדוס מילניום ומעלה לפחות זה ייהיה טוב אפילו השם יכול להיות שונה הדגם של המצלמה הוא KLH DCL-450 ממש דחוף מי שעוזר לי אני מעריך את זה...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה פשוטה של שעון מעורר שאת הצלצול אפשר לבחור בקובץ MP3 (אפשרות של FLAC יהיה טוב) חפשתי בFilehippo ובSoftpedia ולא מצאתי משהו חינמי ובעל הורדות רבות (מדד לאמינות). אשמח להמלצה לתוכנה שתעשה את העבודה. לא מוזר שקשה למצוא תוכנה שעושה דבר מאוד פשוט?! תודה רבה, עומר
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
<blockquote> שלום אני התקנתי את התוכנה בלנדר ב 2 מחשבים אחד פעל מצוין ואחד הוא ניפתח אבל לא מראה כתב וברגע שמנסים לעשות משהוא הוא נתקע ויוצא אם למישהו יש פתרון אני ישמח יש לציין שניסיתי 2 גרסאות להתקין אחת הכי חדשה ואחת 2.62 מערכת הפעלה WIN7 32BIT וזה שפועל בו הוא WIN XP בנוסף היה מחשב עם אותה מערכת שפעל בו טוב, חשבתי אולי זה בעיה שהתוכנה מנסה להפעיל את עצמה בשפה שWIN לא קורה (אולי) יש לציין שניסיתי להפעיל בהתאמה לWIN קודמים וכמנהל. תודה ויום טוב </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-