תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לסדר סרטונים לפי קריטריונים לדוגמא אורך הסרטון. הקבצים הם כל מיני (לא אותם סיומות) ונראה שווינדוס פשוט לא מצליחה לעשות את זה כמו שצריך גם בטוטאל קומנדר זה לא עובד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת כמה יעלה עיצוב אתר ,כמה זמן בערך זה לוקח לעצב אתר תודה מראש צריך המלצות לחברות או לאנשים שעושים את זה .
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נגיד יש לי מספר תיקיות ואני רוצה לקבץ כל אחת בנפרד יש דרך לעשות את זה בפעולה אחת ? כלומר להגדיר לו שיקבץ את תיקייה מס 1 ואחרי שהוא מסיים שיעבור ל2 וככה הלאה ? במקום להיות צמוד למחשב ולחכות שהוא יסיים ואז להפעיל אותו על תיקייה חדשה...?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי צורב של PHILIPS 48X16X48 דגם PCRW4816K איפה אני יכול להוריד את התוכנה? שתזהה את הצורב שלי יש לי את הקוד או שיש איזה תוספת אז איפה אפשר להוריד תודה לכל העוזר
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר שמאפשר לחבר שלט SIXAXIS של PS3 ל WINDOWS VISTA 64 מישהו שמע על זה ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי אוזניות BT ואני משתמש בהן עם המחשב (לפלאפון שלי אין BT) http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2362684,00.asp כמובן שיש להן כפתור TALK שאני לא מצילח להשתמש בו במחשב (הכפתור הגדול הבולט) בעיקרון אם אני משתמש באוזניות עם הפלאפון הוא מאור לענות לשיחה או לחייג למספר הראשון ברשימת שיחות לעבור משיחה אחת לשניה וכו'... אבל שהאוזניות מתקשרות עם המחשב לא גילתי מה הכפתור הזה עושה - מישהו יודע האם ניתן להוריד תוכנה/ לכתוב סקריפט שיעשה איתו משהו? יש את זה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540 האם אחד מאלו אולי הוא הכפתור המדובר? (אין לי בעיה לכתוב סקריפט ש"יתפוס" את הכפתור הזה) האם מישהו מכם מכיר תוכנות שמתקשרות עם כפתור כזה? (נניח בסקייפ או משהו דומה?) תודה רבה, אריה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אבל זה לא עולה לי.מה אני עוששה חברה?
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי אתר בגיאוסיטיז, והתוכנות שניסיתי רק מאפשרות להעלות תמונות בFTP, ואין לי אפשרות כזו באתר חינם.. מה שקורה זה, שאני יוצר את האלבום ואז צריך לעבור על קבצי הHTML ולשנות מיקומים ידנית.. סתם עבודה מפרכת. למישהו יש רעיון לקצר או לוותר על התהליך? איזושהי תוכנה שמאפשרת מראש את ההגדרה הזו, ולפיה את כל ההפניות הדרושות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות... התקנתי אמיול במחשב פנטיום 4 3.2 כפול ליבה חדש דנדש שקניתי עם זכרונות של סמסונג 1 גיגה. המחשב עף לחלל...והשקעתי בערך 7K היה לי לפני זה מחשב משופצר פנטיום 3 עם מאווררים ומארז שהכנתי בעצמי והיה מותקן עליו אמיול והוא עבד נקי בערך הוריד 60-90 ק.. על המחשב הזה התקנתי את אותו האמיול של WAREZ-FAW ולאחר שעה או שעה וחצי שאני מוריד ואפילו לא נוגע במחשב או שמשחק משחק זה לא משנה הוא "נופל" ולאחר מכן כותב הודעת שגיאה "ווינדוס שחזר את המערכת לאחר שגיאה חמורה".. מה יכולה להיות הבעיה???? אני משתמש בפלטפורמת WINXP SP2 חדשה ומקורית. ורק באמיול זה נתקע לי,לאחר שעה + של עבודה ונופל.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנת המסנג'ר לייב 8 ויש לי בעיה מוזרה. כל הזמן אני מופיע לאנשים במצב לא מחובר ללא קשר למצב האמיתי שלי. מישהו יודע מה אפשר לעשות? (הבעיה מופיעה בשני מחשבים שונים)
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחקתי את האימיול הישן [בדרך חוקית] וכשהתקנתי את החדש של ליונטוורק אז ברגע שאני מוריד הוא כותב שגיאה באימיול ושעלי לסגור אותו אז אני לוחץ על אישור והוא יוצא האימיול עובד לי בסדר רק אם אין בו שום הורדות אם אני שם הורדות הוא עושה לי את השגיאה הזאת מה לעשות כדי שיפעל לי טוב
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לוקח ממש הרבה זמן לטעון סרטונים הפועלים על נגני FLASH, מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שזו בעיה ידועה והקבצים עדיין בתיקיית הTEMP של EMULE האם מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לשחזר את ההורדות
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל. אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת? למי שמעוניין יש לי את הדיסק המעולה של החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה ובשיר "על קו הזינוק" יש משפטים שמושרים הפוך ומסבירים את משמעות השיר. אני רוצה להפוך אותו ל MP3 או WAV ואז לנגן אותו הפוך בתור קובץ כי המערכת שלי לא תומכת בפונקציה כזאת.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר שבו אני מציג סרטונים קצרים לגולשים. כרגע הסרטונים מוצגים באתר באמצעות תגי HTML פשוטים. שמתי לב בזמן האחרון שהרבה אתרים עוברים להצגת סרטונים באתר בעזרת פלאש. הסרטון מופיע בתוך נגן פלאש שרץ בתוך האתר. חיפשתי מידע איך ניתן ליצור כזה דבר והכי רחוק שהגעתי זה שמדובר בקבצי FLV (אני מקווה שאני לא טועה) ובפלאש 8. האם יש למישהו TUTORIAL טוב לבניית נגן פלאש כזה? אולי תוכלו לכוון אותי למידע טוב בנושא הזה? אם אני רוצה ליצור כזה נגן באתר אז אני צריך להמיר את כל הסרטונים שלי (AVI,MPEG) לקבצי FLV? אני צריך למעשה להחזיק לאותו סרטון שני קבצים? FLV להצגה באתר ואת הקובץ המקורי כדי לאפשר הורדה של הקובץ? תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי DVD של טושיבה ואני מעוניין להפעיל סרט, אני חייב תוכנה מסויימת או שאפשר גם דרך מדייה פלייר? תודה רבה לכל העוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת מהי התוכנה הכי מומלצת לניקוי קבצים כפולים זמניים ושאר הזבל שנאגר במחשב אני יודע שיש את system mechanic ובגדול היא טובה רק רציתי לדעת האם היא הכי טובה או שיש תוכנה יותר מומלצת ממנה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האימיול של דלוק 24 שעות לא שזה מפריע לי אבל אני מוריד טונות של דברים והיום בבוקר הופיע לי הודעת שגיאה של אימיול ולכן הוא יסגר, ברגע שעמדתי לפתוח אותו כל הקבצים שהיו לי הורדות נעלמו ולפעמיים יש לי הודעות כאלה שהקרידיט שלי פגום ולכן הוא ימחק.. מה עושים? emule v0.46c תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בעת הכנסת הסיריאל מופיע ההודעה: Activation error. Key creation or activation date is invalid אציין כי המספר חוקי ונירכש לפני כשבוע.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, איך אני מעביר תיקיות של MAIL מ-OUTLOOK EXPRESS כגון DRAFTS, INBOX, ADDRESS BOOK וכו' מ-OUTLOOK EXPRESS ל-OUTLOOK 2003 עשיתי EXPORT ולא מצאתי את קובץ, היכן הקובץ ואיך אני עושה IMPORT ל-OUTLOOK 2003 כי אני רואה שהוא מחפש איזשהו קובץ אך באיזו ספרייה? תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי לאחר תקופה ארוכה של שנה שנתיים שלא השתמשתי בICQ אני מעוניין לחזור ולהשתמש בתוכנת המסרים הזאת. אני מניח שיצאו גרסאות חדשות, והייתי מעוניין לקבל המלצה לגירסה של התוכנה, שתהיה: 1. ללא פרסומות. 2. מאובטחת - אני זוכר שאז היו גירסאות לא בטוחות. 3. שליחת SMS (בחינם כמובן ) 4. תאימות לשאר גירסאות. אני מניח שאחת מגירסאות הLITE יתאימו לי, רק שאני לא יודע בדיוק איזו גירסה יצאה אחרונה(או לחילופין איזו גירסה טובה יותר).
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לחבר סרט ב-2 חלקים לפעמים אני מקבל הודעת שגיאה: "the audio streams have diffrent sampling rate" איך אני מסדר את זה שאני יוכל לחבר את שתי הקבצים ?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אתמול בבוקר פתחתי את ה-Outlook והופתעתי לגלות שאין מייל אחד בתיבה.לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי אף מייל חשוב לציין כי כאשר מגיע מייל חדש רואים אותו בתיבת הדואר הנכנס למספר שניות ואז הוא נעלם,בדקתי שאין כללים מוגדרים ועדיין כל מייל שמתקבל נעלם! אני עובד מול Exchange ונאלצתי לשלוח בקשה לשחזור כל המיילים של אתמול.הדבר המוזר הוא שלאחר שביטלתי את סנן דואר הזבל,המיילים אכן מתקבלים ונשארים בתיבת דואר הנכנס זאת אומרת שהמסקנה היא שסנן הדואר הוא שעשה את הבעיות. היום בבוקר שפתחתי את התיבה שוב אין מיילים...!! למישהו יש פתרון??
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-