עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xtract1,

לפני שעברתי לFF היתי עם avant browser ושם היתה לי אפשרות לבחור שאני רוצה שהעמוד שבו אני נמצא יעשה ריפרש כל דקה/שתיים/חמש וכו'... יש אפשרות כזו בFF? אם לא..אז האם יש תוסף שמאפשר לי לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

WHAT IS THIS FILE? :-[

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  4. נורטון מודיע לי כי התגלה אצלי סוס טרויאני ב- windows/system32/winBJT32.dll כמובן שהנורטון נכשל בהסרתו גם במצב בטוח הורדתי את קספרסקי אנטי וירוס אבל הוא לא מזהה אותו בכלל איך אני יכול להסיר את הנגע פרט לפירמוט שבת שלום!

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by אנונימוסי,

עבודה חדשה. שם העבודה הוא "בוני", בוני היא דמות שנוצרה בPhotoshop http://www.overclock.co.il/boni/latest

6. חיפשתי ברשת ולא ניתן להשיג אותה,אולי מישהו התקין אותה כחלק מהתקנת כרטיס הקול שלו?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. האם יש מדריך בעברית המסביר כיצד להשתמש בתוכנת הביטורנט והביקומט כולל הסבר לכל המושגים ,ליצים, סידרים וכד'. שאלתי כבר את השאלה ( לגבי המושגים) בפורום שלשום, אבל משום מה אף אחד לא נתן מענה, תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by Green,

היי אני מחפש תוכנת מפות עולמית או לפי מדינות שיעבוד על מחשב נייד בצורה טובה וחלקה והכי חשוב שלא צריך אינטרנט זמין בשביל לעבוד עם התוכנה מה שעוד יכול להיות נחמד זה שיהיה לו זכרון שאני יוכל לשמור נקודות מיקומים ודרכים על גבי המפה תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  9. שלום. בזמן האחרון, בימים האחרונים , המסנג'ר עושה לי תופעה מוזרה. כל כמה שעות בערך, כל המחשב נתקע ביחד איתה, כלומר ככל שהיא מתנפחת לאט לאט בזיכרון, (לוקחת יותר זיכרון), ופתאום לוקחת 50% CPU מאמץ קבוע או יותר, בלי שעשיתי כלום בה. (לא העמסתי עלייה, לא כלום. פשוט סתם, מכתב רגיל, אתם יודעים.) צירפתי תמונה לבעיה, אולי מישהו יודע מה הבעייה? מה זה באג? ווירוס? איך פותרים את זה? ולמי שלא רואה את התמונה: http://img470.imageshack.us/img470/7506/fdsfdyq7.jpg [כמו שאתם רואים , פה למשל היא לוקחת 530MB ויותר, ו50% CPU] תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by kip,

כל הזמן חלונות נפתחים, כל הזמן ווירוסים למרות המקאפי(החוקי והמעודכן), אד-אווייר, ספייבוט... מה לעשות? המחשב במצב נורא ואני לא מצליח לעשות כלום... בנוסף לשאריות נורטון מחורבן שאני לא מצליח להפתר ממנו... לפרמט? מעולם לא עשיתי לבד... מישהו?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by __MIKO__,

איזה תוכנת DVD RIP טובה מומלצת? קניתי דיסק ואני רוצה לגבות אותו במחשב ולצפות בו משם.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  12. יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. אני מעוניין ליצור גישה למספר משתמשים שונים ב-OUTLOOK. מוגדרות לי שני תיבות מייל, ואני רוצה שכל אחד שיפתח את ה-outlook יקבל את המייל שלו. כרגע אין לי שמות משתמשים שונים בכניסה לווינדוס, ואני גם מעדיף שזה ישאר ככה. האם זה אפשרי? או שאני חייב להגדיר שמות משתמש שונים בכניסה לווינדוס ואז יהיה אפשר איכשהו להגדיר גם ב-OUTLOOK?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. זה לא בדיוק בעיה זה פשוט מציק זה קשור למסנג'ר איך שהוא..אם אני לא עושה alt ctrl del ומוריד את זה אני לא יכול להכנס למסנג'ר. כמובן שזה לא מופיע ב msconfig בהפעלה של המחשב... וגם כל מני חיפושים ב regedit לא עזרו. זה ממש מציק כל פעם לפתוח תמחשב ולהסיר את זהה... ד"א נראה לי זה הופיע מאז שהתקנתי ואח"כ הסרתי את התוספת של ה SWEETIM של המסנג'ר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  15. אז ככה, הצורב שלי תומך ב-OverBurn, הדיסק שהכנסתי הוא 800 מגה, הסתכלתי על המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/2364.html וזה עדיין לא עובד לי, שאני בא לצרוב הוא רושם שהדיסק רק 702 מגה והקובץ שאני רוצה לצרוב הוא 704. יש למישהו מושג למה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by T-Flash,

שלום חברים! מצאתי אתר שעוסק בגראפיקה ממוחשבת, ושם יש מאגרי עבודות. מתוכם יש מאגרי עבודות 3D!! לאתר. 310 עמודים של 20 עבודות כל אחד, וכל העבודות מדהימות!! אי אפשר להאמין שהם ממוחשבות! יש שם גם עבודות 2D (פוטושופ בעיקר) מדהימות לא פחות. כמה תמונות מהעמוד הראישון. ועוד אלפים!!! וזה רק עבודות אדריכלות, יש שם באתר עבודות בעוד מלא נושאים, כך שמי שיודע לקרוא רוסית מרוויח ;D מומלץ מאוד! יצא לי כבר כל הריר. :hi:

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Boomerang,

כדי שלא יהיו אי הבנות: מעובד - עבר איזשהו פילטר לא מעובד - הגיע ישר מהמצלמה ומקסימום נעשה crop כדי להתאים את הגודל. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Bose,

שלום לכולם! הורדתי אתמול דפדפן של AVANT, באמת דפדפן מעולה ולי באופן אישי הרבה יותר נוח מפיירפוקס ואני חושב שהוא גם יותר מהיר ואין לו בעיית התאמות. אבל יש לי רק בעיה אחת איתו, אני רגיל ללחוץ ctrl+enter ולקבל http://www..co.il/ רק שעכשיו אני מקבל http://www..com מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל לקבל http://www..co.il/ ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by itsik2525,

מישהו מכיר את האמיול הזה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום איזה תוכנה יותר בטוחה מבחינת האקרים/פריצות/זיהוי ID וכו'? תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  21. יש לי xp home , שיניתי כמה שאפשר את השולחן עבודה אבל עדיין נראה מאוד משעמם , יש איזושהיא תוכנה טובה לעיצוב שולחן העבודה?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by Green,

היי התקנתי פוטושופ CS2 כונן D אחרי כמה עידכונים הוא לבד התקין לי אותם ב C ושאני עובד על תמונה הוא עושה הכל דרך C הבעיה שאין לי בכלל מקום שם ואני רוצה שהכל יעבוד דרך D יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  23. הקאזאה שלי מסרבת להיתחבר כבר חודשיים (גם אחרי פירמוט גם אחרי 1000 גירסאות שונות והוצאות שונות של קאזאה ) ואני מחפש תוכנת P2P עם קבצים וחיפוש בעיברית ... (בינגוד לביטורנט למשל ) יש המלצות ?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. בעבר כבר כתבתי על הבעיה הזו - כשהאימיול עובד, אחרי כמה שעות החיבור של האינטרנט נופל לי. יש לי מודם ADSL, ואחרי כמה שעות אני רואה שהחיבור "מת" - יש עליו סימן תקלה. מרגע זה - אני צריך לעשות RESET למחשב כדי לפתור את הבעיה. פעולות שעשיתי: - החלפתי מודם - עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת - בדקתי FTP TRAFFIC עם סקריפט - העלאה והורדה של קבצים גדולים בקצב גבוה - אין בעיה. מה שגיליתי עכשיו - זה שבאימיול הMAX CONNECTIONS שלי היה 400. הורדתי אותו לצורך הבדיקה ל-10 - והבעיה נפתרה! אבל זה לא בסדר. אני אמור להשתמש ב400 בלי שום בעיה. מה הסיבה לכך? האם 400 זה באמת יותר מדי? איזה ערך צריך לשים? מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הפרט הזה אומר על הסיבה לתקלה? האם יש סיכוי שזו בעיה …

• 0 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים