עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חוץ מאייסיקיו,יש למישהו משהו?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by tavor21,

אני רוצה לקחת סרט ושתוכנה תפצל לי את הסרט לתפקידים של קולנוע ביתי יעני כל הדיבור שיהיה קובץ אחד , כל האפקטים קוץ שני וכך האלה בתודה אני חושב שאין תוכנה כזאת אבל אני מבקש ממכם עזרה זה מאוד נחוץ לי

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. אייסקיו פלוס עובד רק עם אייסקיו a העם יש משהו לאייסקיו b ?! ??? ???

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by mega1234,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד פלאג אינים לפוטושופ שעושים RENDERING לאש ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. מקור הסרטונים - קבצי AVI ממצלמת פוג'י A203 מטרה: עריכת הסירטונים ושמירה בפורמט איכותי ודחוס. DIVX וכדומה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. שתאפשר לי לראות מתי מישהו צופה ב AWAY שלי יש דבר כזה חבר שלי הוכיח לי אבל הוא לא רוצה לגלות איך קוראים לזה אני רק יודע שזה או תוספת או קליינט שונה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. התקנתי את האופיס הכל הלך יפה אוטלוק עובד מצויין הכל טוב אבל הוא לא מוכן לפתוח קבצי וורד הוא אומר *****.doc לא זמין הכוכביות זה כל פעם שם אחר של המסמך... זה קורה גם עם מסמכים ישנים ששמרתי וגם אם חדשרים שכותבים ושומרים הוא לא מוכן לפתוח מישהו יודע על זה ויכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by miki03,

יש לי בעיה כול פעם שאני מתקין את התוכנה היא לא פועלת כול פעם זה לא נותן לי להפעיל אותה זה נותן לי רק את האפשרות של REGISTER אבל מתי שאני לוחץ על זה זה עושה לי בעיה ב-SCRIPT והא לא נותן לי להמשיך אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום כולם !! כידוע לכם (או שלא) אני חובב סימולטורי טיסה, בכל אופן בפסח אני צריך להגיש למוזיאן ח'א מצגת של טיסה בכל אופן אני צריך תוכנה שאפשר לצלם איתה סרטון בלייב כלומר מה שאני עושה יצולם... כרגע אני משתמש ב FRAPS הבעיה עם פראפס היא ששמים מסך מלא רואים 2FPS מישהו מכיר תוכנה טובה יותר? בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by kabirsh,

שלום כנראה וירוס השתלט לי על התיקיות ושינה את השמות שלהם לג'יבריש כל נסיון גישה לתיקיות חסום ומתקבלת הודעת שגיאה גם דרך דוס אין גישה מה עושים? האם יש תוכנה שמשחזרת? רוב החיים שלי שם

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by Shbd,

Norton דפוק. ב- Panda צריכים להירשם עם CD-KEY , כנ"ל עם AVG מישהו יכול לתת לי המלצה למשהו חינמי וטוב????

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. היי חברה, יש ל חשבון בסטים ויש לי שאלה: אם אני מחובר לחשבון שלי, ואח שלי מנסה להתחבר גם ממחשב אחר שברשותי - VALUE עושה משהו בקשר לזה? היא לא תתן באן לחשבון שלי או משהו כזה אם היא תראה ש-2 מתחברים לאותו חשבון (הרי היא אולי תחשוב שהפצתי את פרטי החשבון למרות שזה לא נכון)? תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by seffi,

כשאני מנסה לעשות import ב outlook יש לי לבחור כל מני תוכנות. ניסיתי את כל האפשרויות של netscape כי אין שם מוזילה וכלום לא עובד. יש למישהו מושג איך אני יכול להעביר את ההודעות?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. אודה לכם, אם תענו בהקדם...... ערן.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  15. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

שלום לכולם הורדתי כמה משחקים ואני לא יודע איך לצרוב אותם כי הם fulldvd ו dvdrip משחקים אחרים שנגמרים בbin,cue הצלחתי לצרוב יש לי צורב די וי די וגם צורב רגיל מי שיודע איך לצרוב בבקשה שיעזור לי זה ממש ממש חשוב

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by אביחי,

יש לי Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת חדשה, ובשפה האנגלית) הורדתי את גרסת נסיון של התוכנה Adobe InDesign CS בשפה עברית, מהאתר http://www.karatsoft.co.il (הם הנציגים של חברת Adobe בישראל). הורדתי גם במחשב הנייד השני שלי,שיש בו Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת בגרסה עברית). וכאשר אני מפעיל את התוכנה בשתי המחשבים, מופיעה השגיאה הבאה:

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. עכשיו שהגיעו הימים הקרירים של החורף כבר לא צריך מאוורר והרעש של המאוורר המקומבן ששמתי על הציפסט במקום הרגיל של ABIT עושה קצת רעש (מאורר של AMD אלה של הסטוק) הוא ב4500 RPM בערך ועושה הרבה רעש יחסית לאחד כמוני שאוהב שקט במיוחד בלילה עכשיו שכבר לא צריך מאורר לחדר אז הרעש ניהיה לבלתי נסבל (שוב לאוהב שקט כמוני) רציתי לדעת אם יש דרך להשקיט אותו (תרתי משמע להוריד RPM) ניסיתי בעזרת SPEEDFAN אבל זה לא עושה והמאוורר מחובר ללוח אמ זה לא דרך מולקס עברתי בHELP של התוכנה אבל עדיין לא עזר רציתי לדעת אם יש עוד דרך לעשות את זה... \ הסבר יותר מדיוק ממה שבHELP של התוכנה מדובר על BARTON 2500@3200 1.6V ABIT NF7S וXP נראה לי שזה מספיק... תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by blackbimer,

יש לי 3 אי סי קיו עכשיו 2 מהם מיתחברים ללא בעיה ודווקא המרכזי מבינהם והכי שימושי רק הוא לא מתחבר ? יש לי את ההודעה . FAILD TO CONNECT .PLEASE TRY AGIN LATER INFO NUMBER 0121 מה קרה??? מישהו יודע? 2 המספרים האחרים עובדים כמו גדולים רק החשוב לא..( מחקתי והתקנתי מחדש לא עזר... הגירסה היא לייט 4.1 מישהו יכול לעזור??? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. אני מחפשת ממש דחוף כבר הרבה זמן ממיר שימיר את קבצי הוידאו של ה- MPEG ל- AVI או ל-WAV.. ואני לא מוצאת.. אני מיואשת HELP!!! :

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by 114508534,

אני רוצה ללמוד את התוכנה והייתי רוצה כמה מדריכים מהפשוטים ביותר עד למתקדמים כאלה , מומלץ ביותר בעיברית אבל אנגלית גם יהיה בסדר

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by ofer_shm,

הורדתי את הסרט הבא: Troy.DVDRip.XviD-DoNE.01.avi עכשיו....שום נגן לא מנגן את הקובץ הזה רק הנגן של nero show time אני רואה את התמונה אבל בלי קול והרדתי כל המקודדים ואת כל נגני ה- XVID למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  23. ו-PLEASE לא windows media center ניסיתי ולא הלך לי ממש... תודה!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by blanco,

אשמח ללינק

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

כאשר אני נכנס לבדוק את האי-מייל שלי יש לי מלא אי-מילים של מקומות שקניתי מהם באינטרנט כגון: P100 ,אולסייל וכדומה. וכמבון spam קבוע שנשלח לך אליי כל שבוע. עכשיו שאלתי היא האם יש תוכנה שאני מזין בה כתובת אי-מייל מסוימת ואז היא חוסמת את שליחת האי-מייל אליי מהכתובת שהזנתי אותה בתוכנה? כל תוכנה אחרת שתמנע את שליחת האי-מיילים האלה תתאים גם

• 2 תגובות
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.