תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
את החומת אש של ווינדוס ביטלתי אבל הפיירוול עדיין נשאר כבר יותר משנה אין לי אותו ופתאום הוא הפעיל את עצמו איך זה יכול להיות איך מבטלים
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על ווינדוס 7 64 ביט ואני רוצה להתקין וירטואלי XP 64 ביט וברגע שאני מנסה להתקין הVPC,VMWARE WORKSTION אומר לי שהמעבד לא תומך איך זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי לכם בירצוני לדעת אם דרייבר שמצאתי באתר http://www.tweaksrus.com עבור כרטיס מסך של NVIDIA שם הדרייבר הוא XTREME 84.20 האם הוא יותר טוב מהדרייבר שמורידים מאתר של NVIDIA וגם האם הוא יכול להזיק לכרטיס מסך פיזית ? יש לי6600GT בתודה רוני
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
-
-
אוקי מימיי לא התלהבתי ככה מתוכנית, הכל התחיל בכך שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי ויסטה. הכל עבד יפה ושהגעתי לב"ש לאחר זמן מה התקנתי איזה שטות והמחשב היה פשוט גמור, ואני מתוסכל רק הגעתי לב"ש ואין לי איך לפרמט אותו שוב. בסוף מתוך צעד של ייאוש.. עשיתי דבר מה שמעולם לא ציפיתי שיניב תוצאות כאלה!התקנתי את התוכנית מהסוג שאמור לתקן את המחשב, וראו זה הוא פלא! המחשב פשוט טס, מגיב לכל דבר באופן מיידי כפי שמחשב אמור לעשות. על כל מחשב שטיפה זוחל התקנתי אותו וזה פשוט מחייה אותו שם התוכנה הוא BOOST WINDOWS תנו לה צאנס אתם לא תתחרטו g0vner_t.s.y
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות של אדובי CS2 ME (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פוטושופ, פרימייר, אפטר, אקרובט) שעובדות על XP. אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מבקש לדעת אם הויסטה תתמוך בתוכנת אלה. האם ויסטה תתמוך בפונטים של XP? תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
-
שמתי את הכרטיס הישן שלי במחשב כי אני צריך VIVO וגם חשבתי לבצע איזה בדיקת 3DMARK אז איזה דרייבר הוא הכי מומלץ?? כדי שאני יקל תוצאה גבוה כמה שיותר ובלי איכות בכלל
-
אהלן אני צריך תוכנה שתוכל ליצור לי סרט מאוסף תמונות שיש לי, מעיין סלייד-שואו עם אפקטים וסאונד וטקסט שאני יוכל להוסיף על התמונות. התחלתי להשתמש ב adobe premiere אבל הסתבכתי שם וזה מסובך מדי בשבילי נראה לי... תודה!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לכל אתר זה עובר לי לזה. ניסיתי להיעזר בחבר CCLEANER ניקוי רג'יסטרי לא עזר כלום. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר אנטיוירוס שאני מרוצה ממנו ואני לא רוצה להתקין שום דבר אחר, אבל מכיוון שיש למייקרוסופט גם כלי לאנטי ספייור הייתי רוצה שהם יעברו על המחשב שלי. אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הודעת השגיאה הזו קופצת ללא הרף, מה ניתן לעשות? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ניסיתי להכנס עכשיו לGMAIL וזה הראה לי דף שאומר לי שאני צריך לאשר את קבלת COOKIE וגם למחוק אותם. עשיתי בדיוק מה שכתוב וגם הכנסתי את גוגל וג'ימייל כאתרים שתמיד לקבל מהם דברים כמו שאמרו לעשות במקרה שהגדרת הCOOKIE לא עוזר. זה עדיין לא עובד. אני חושב שזה לא מחק את הCOOKIE כי מתי שנכנסתי לHW זה היה מחובר ולא ביקש שאני אכניס שם משתמש וסיסמא, זה מראה שהCOOKIE לא נמחקו לא? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש תוכנה חינמית, שמאפשרת לי לכתוב את השאלות שאני רוצה ולתת תשובות אמריקאיות, עם כמה שיותר תשובות, ובסוף יתקבל מסד נתונים שמשקלל את כל התוצאות של הסקר בצורת גרפים. איך קוראים לדבר כזה באנגלית? QUIZ POLL?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Norton דפוק. ב- Panda צריכים להירשם עם CD-KEY , כנ"ל עם AVG מישהו יכול לתת לי המלצה למשהו חינמי וטוב????
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הייתי רוצה הפנייה לעדכון כרטיס ASUS GTS8800 640 MB? אני לא יודע אם עדיף מהאתר של NVIDIA או מהאתר של ASUS (או שזה אותו דבר)
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ההראד דיסק שלי התחיל בשבוע האחרון לתקתק ונתקע בשלב העלה של מערכת ההפעלה. לאחר שבדקנו את הנושא הבנתי שכנראה ההראד דיסק גוסס ולא נשאר לו הרבה זמן לפעול. קניתי הראד דיסק חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, וחיברתי במקביל את ההראד דיסק התקול. אני רואה את החומר שעל ההארד דיסק אבל כשאני מנסה להתחיל להעביר את החומר הוא מתחיל להשמיע את הרעשים של התקתוקים ונתקע בשלב העברה של החומר. האם אתם מכירים איזה שהיא תוכנה שתוכל להעביר את הנתונים בצורה הטובה ביותר ונועדה לכך (ויודעת להתמודד עם הראד דיסק תקול בלי להיתקע?) אשמח לעזרתכם תודה מראש וסוף שבוע נעים.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום, ראיתי את הקישור הזה ברשת וממש מעניין אותי לדעת באיזה תוכנות הם השתמשו ליצירת הסרטון http://www.youtube.com/HybridMizrahi?utm_source=youtube&utm_medium=banner&utm_campaign=hybrid_lead&utm_content=masthead אשמח לתשובתכם, תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מתכנן להתקין אובונטו השבוע ואני מעונין לפנות מקום ולהכין כונן בשביל זה מצ"ב תמונה מתוך התוכנה - יצרתי עוד 2 כוננים (צמצמתי אחרים כדי ליצור אחד של 20 ג'יג) אני רוצה לאחד אותם לכונן אחד ו....אין לי מושג איך עושים את זה תודה תוספת: כדי להתקין אובנטו צריך fat32? או אפשר ntfs? חייב לעשות את הכונן primery? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה כאשר אני מסיים לצלם ב מצלמת WEB שלי אני יוכל להריץ את הסרט שצילמתי אחורה בדיוק כמו שאני מפעיל ברגיל זאת אומרת שהסרט ינגן פשוט אחורה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל כמה זמן מומלץ לעשות סריקה במחשב עם ה-AD AWARE? כי כל פעם שאני עושה התוכנה מוצאת איזה 80-100 "NEW OBJECTS"
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי יצאה מאחורה ומקדימה. היציאה מקדימה עובדת מצוין (מחוברות לשם האוזניות), כשאני מנתק אותם, אז הרמקולים פועלים. מאתמול הרמקולים עובדים בווליום חלש מאד עד בלתי נשמע (גם שכל ההגדרות על הכי גבוה). כשאני מחבר את הרמקולים ליציאה הקדמית או למחשב אחר הם פועלים מצוין. הלוח אם הוא A8N-E של אסוס. ניסיתי גם את הדרייברים של נויידיה וגם את הדרייברים של רילטק. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-