עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך לעשות משהו מסויים כל שעה מהצהריים עד הערב, ומכיוון שאני על המחשב כל הזמן רציתי לדעת אם יש כזאת תוכנה למחשב שיכולה להזכיר לי כל שעה (בעזרת צילצול או הודעה או משהו אחר) להכין את המטלה המסויימת?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by Kenny,

היי , יש לי כאן כמה סרטים , ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותם , הם פועלים ללא סאונד. בתוכנת Divx player החדשה זה כותב שהתוכנה לא יכולה להפעיל סרטים כאלו. ושאני מנסה להפעיל דרך Windows media player 9 & 8 זה כותב לי למטה connecting ואז הוא מנסה להוריד את ה codec והוא רושם שהוא לא הצליח , ואז הוא מפעיל את הסרט בלי סאונד. אחד הסרטים למשל , הוא בסיומת avi זה שם הקובץ : xpd-hysterical.blindness-ac3-divx.avi ניסיתי גם בתוכנת BSplayer אותו דבר... התקנתי גם את המקודד xvid למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  3. יש לי כרטיס קול creative x-fi xtreme audio. עד לא מזמן עבדתי עם וינדוס XP והכל היה סבבה. כעת החלפתי לוינדוס 7 ויש לי בעיית סאונד...כאשר המחשב טיפה מתאמץ (אינטרנט, פתיחה וסגירה של דברים) הסאונד נהיה איטי ולאגי כזה... התקנתי את הדרייברים המקוריים עם הדיסקת ניסיתי לעדכן לגירסא האחרונה לא עוזר....

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by shai82,

נמחק. אצלי עובד, תהנו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

יש לי קובץ PDF צבעוני שאני רוצה שיהיה בגווני אפור בלבד כלומר להוריד את הרוויה ל-100 הבעיה היא שיש לי רק תוכנות שעושות את הפונקציה הזאת לקבצי JPEG TIFF וכד' יש דרך לעשות את זה לקובץ PDF?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  6. Started by SUBX2,

שבת שלום וצוהורים טובים ... ברשותי קובץ MPG 2 סאונד הוא ב AC3 כשצרבתי אותו ל DVD לא שומעים כלום , שאלתי היא איך אני צורב סרט בפורמט DVD ? תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. אני מקצר בגלל השעה... Sony vegas 9.0e על ווינדוס 64 ביט פשוט מקבלת קבצי AVI כאילו הם רק סאונד. התקנתי כמה חבילות קודקים וזה לא ממש עזר. קראתי ברשת לא מצאתי תשובה טובה לזה חוץ מלהמיר וזה לא הכי פרקטי. מישהו מצא פתרון שעובד?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by arik_bulldog,

אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות, משהו בסגנון פוטושופ, רק יותר פשוט ונוח. אם יש בעברית אז עוד יותר טב. מישהו יכול להמליץ?

10. Started by shisho8,

אהלן אנשים , כבר המון זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ואני לא יכול לפרמט את המחשב . זה התקלה שהאנטי וירוס מציג לי . riskware: mass-mailer software running procces (pid 1084) c:\windows\explorer.exe אם מישהו יודע מה לעשות , אני ממש אודה לו .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך nvidia 8600gt על xp . אני רוצה להגדיר את המחשב כך שבלחיצת כפתור (או שניים) יעבור מרזולוציות של 1280\1024 ל - 800\600 , ובלחיצת כפתור אחרת יעבור ממצב של single dosplay ל - clone. הגדרתי ב - nview פרופילים שעונים על הדרישות שלי, ובאופציה של hotkeys בחרתי בשילוב של מקשים אשר יעבור מפרופיל אחד לשני. לצערי ה - hotkeys לא נשמרים וגם לא ממש עושים מה שהגדרתי. האם יש דרך לבצע מה שאני רוצה בלי לפתוח את מסך האופציות של הדריבר ולשנות מה שצריך, אלא לעשות זאת בשילוב של כמה מקשים על המקלדת? לא אכפת לי לעשות זאת גם עם יישום חיצוני ולאו דווקא עם הממשק של nvidia תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by BandiT,

שלום. יש לי במחשב כרטיס מודם פקס. הגדרתי אותו כך שכאשר אני עושה הדפסה לא משנה מאיזה תוכנה אז במקום שבוחרים מדפסת אני בוחר פקס ואז זה שולח את המסמך למספר פקס. הבעיה היא כזאת, בהתחלה זה שלח הכל מצויין, ולאחרונה זה חותך את המסמך קצת למטה וקצת שמאלה. יש דרך להחזיר את שזה יצא נורמלי על דף A4?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  13. Started by frankish,

שלום, מזה מספר ימים יש לי שגיאה 8004210A בשליחה/קבלה של מיילים, ניסיתי לחפש בגוגל (לא במחשב הזה כי הוא לא מאפשר לי גישה לאתרים מסוימים כמו GMAIL לדוגמא) פתרונות אבל לא מצאתי דבר שנותן לזה פתרון. כמו שציינתי הבעיה מלווה בבעיה בגישה לאתרים מסוימים. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לבעיה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DeadByDawn,

קודם כל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד דוס 6.22 בחינם??? (יש וזה חוקי,אני זוכר שהיה אתר לזה...איפהשהו) ועוד משהו,אין לי פלופי..אפשרי לעשות בוט ולהתקין את זה דרך CD?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  15. למשל יש לי הארד דיסק של 60 גיגה אז 4 ג'יגה מתוכו "שמורים" (space reserved) ובהארד דיסק השני שלי יש 40 גיגה ש3 מתוכו שמורים איך אפשר להוסיף להארד דיסק את המקום השמור? והאם זה יכול להוריד ביצועים או משהו דומה? תודה

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by dude777,

הודעת השגיאה הזאת מופיעה לי כל הזמן. לא יכול להגיע לחלונות רק דרך task manager- run וגם לא תמיד מצליח לא יכול להגיע לסל המחזור לבדוק אם מלא. צריך רשימת פקודות להגיע ל-קונטרול פאנל או לסל מחזור. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tovtov,

שלום, מישהוא יודע איך עושים IMPORT מהFavorites של אקספלורר לתוך הbookmarks של ה MOZILLA. תודה, יוסי

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  18. Started by aXe,

לפני 8 חודשים יצרתי מסמך ושמרתי אותו תחת סיסמא. היום, מצאתי אותו שוב וניסיתי להזכר בסיסמא, אך ללא הועיל. הם ישנה דרך להכנס למסמך בכל אופן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://video.stumbleupon.com/#p=qrgbq6xrjr

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. ההתראה כרגע היא רק על חשבון אחד,על החשבון השני זה לא תופס. מדובר על אאוטלוק 2010 מול אקצינג 2010.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  22. יש לי בעיה קטנה שמעצבנת אותי כשאני מזיז את הסמן עד הסוף לצד שמאל של המסך ואז מנסה לגרור למטה את הדף זה לא הולך אבל כשאני מזיז מילימטר ימינה את הסמן אז זה כן גורר למטה את הדף כאילו שדף האינטנרנט לא מוגדר על כך המסך אני אחרי פירמוט ולפני הפרמוט לא הייתה הבעיה הזאת הייתי מזיז את הסמן עד שהוא נתקע בקצה השמאלי של המסך וישר גורר איך עושים שדף את האיטנרט יתפוס את כל הצג עד המילימטר האחרון ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Sma1,

שלום, אני מנסה להעביר קובץ AVI ל-MPEG על מנת שאוכל לצרוב ל-VCD. אני משתמש בתוכנת TMPGENC. בחלק הראשון של הסרט אין בעיה, אבל כשאני מנסה להעביר את החלק השני, אני מקבל delay בין הקול לתמונה ??? אם למישהו יש הצעות...

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. ובכן, המפרט בצד, קודם כל. למה לעזעזל כשאני מעלה תמחשב לוקח לNOD32 לעלות כ30 שניות!?!? כשבמחשבים אחים זה לוקח 5 שניות? דבר שני, לא יצרתי 2 כוננים קשיחים, ז"א יש לי רק C, איך אני פותח עוד בצורה תקינה ושתעבוד סבבה???? תודה לכל העוזרים!! אם יש לכם עוד טיפים אשמח לשמוע!!!!!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מנסה לייצא נתונים כגון כתובת איי פי, שם מכונה, דומיין, גודל דיסק לקובץ XML. לאחר שטענתי באקסל את הקובץ XML, דרך הטאב של הDEVELOPER, אני מנסה לעשות ייצוא ואני מקבל שגיאה: Denormalized data צירפתי את קובץ הXML כדי שתוכלו לראות את הסכמה, ובנוסף הינה השגיאה שאני מקבל מהאקסל: http://postimage.org/image/qk0edycsj/ אני מניח שהחסרתי קצת מידע מאחר וקצת קשה לי להסביר את הבעיה. אשמח לקצת כיוון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.