עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://img300.imageshack.us/img300/1720/18ud.jpg נכון ב-desktop יש אייקונים ! אני מעוניין שהם יהיו שקופים (כמו פעם) ולא עם הילה בצבע אפור (או כל צבע אחר) מסביבם/בתוכם. אם תוכלו לעזור זה יהיה נחמד. תדוה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kobibo,

יש לי את הגירסה 7 של המסינג'ר ורציתי לדעת איך מקטינים את חלון ההתכתבות כך שלא תתפוס לי מקום רב בשולחן העבודה ( כמו בגירסה הישנה יותר נפתחה חלונית קטנה לצורך התכתבות).

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. יש לי תתוכנה Ad-Aware משנת 04 אני יכול ליצור התקנה שלה עם כל העדכונים של עד היום? הכוונה כמו בווינדוס XP במקום להתקין ווינדוס XP ואז להתקין SP2 יוצרים דיסק אחד של XP SP2 כדי לחסוך בזמן ובנוחות

4. Started by dror_gh,

שלום. אני מוריד קבצים מהאימיול, הגדרתי לו תיקייה שבה ישמור את השירים שאני מוריד וזה מסיים להוריד את הקובץ אבל לא שומר את הקובץ בתיקייה. אני נכנס לתיקייה והיא פשוט ריקה(ניסיתי גם לשנות יעד שמירה). שאני לוחץ לחצן ימני על השיר דרך האימיול ועושה "open file" הוא משמיע לי את השיר אבל פשוט לא שומר אותו. אני לוחץ דרך האימיול: tools > open incoming folder והוא פותח לי את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה ניסיתי גם דרך המדיה פלייר ללחוץ open containing folder וגם שם הוא פותח את התיקייה שהגדרתי והיא ריקה מה עושים? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by deathil93,

שלום, יש לי בעיה שמחרפנת אותי כבר יומיים. הורדתי דרייבר חדש לכרטיס שלי (ATI HD2400PRO עם חיבור AGP) אבל אחרי שהוא מחלץ את הקבצים ההתקנה פשוט רצה ברקע ולא עושה כלום, לא מעדכנת, שום דבר. ניסיתי את הדרייבר עם ה-AGP HOTFIX וגם זה לא עזר וגם ניסיתי להתקין דרך SAFEMODE אבל זה גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? זה דחוף מאוד כי אני עכשיו בלי דרייבר והלאגים האלו מחרפנים אותי. תודה מראש :-\

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. Started by torangadojo,

בזמן שיש לי כתוביות בסרטים , הם מופיעות בג'יבריש. כאשר אני פותח את הקובץ בNOTEPAD הכל מופיע בג'יבריש. מה צריך לעשות כדי לתקן את הענין ואיך תודה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by eladbu,

תקשיבו חרב עלי עולמי פתאום מחיצות E?F פשוט לא מתיר לי כניסה ACCESS IS DENIED ניסית לראות ב SHARING ונכנסתי לפולד אופשיין וכו ופשוט אין כניסה מה עושים טני חייב עזרה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  8. אתמול התקנתי את התוכנה הזאת והיסתבכתי. כל אתר שאני נכנס הוא מקפיץ הודעה שאני צריך לאשר לו להיכנס לאתר,אפילו לאתרים דוגמאת ynet,walla,tapuz... ובכלל איך מגדירים את הפיירוול בצורה האופטימלית ביותר. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר להוריד את הפאטש (PATCH), של אופיס אקס פי שיהיה בעברית.. תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. יש ברשותי אופיס 2007

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by Make_Party,

שבת שלום לכולם יש לי בעייה באתר revolutiontt אני מחובר אלהם כבר שנה ועכשיו בגלל הצבא לא הייתי חודש בבית ושאני מנסה להיכנס או אומר לי This account has been disabled. בבקשה עם מישהו יודע איך אני מחזיר אותו או מה אני יכול לעשות זה היה ממש ממש נחמד תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. אני חייב את זה דחוף, בבקשה תעזרו! אני צריך פקודה לכפתור שבה כשאני שם את העכבר מעליו הוא מדליק את הסאונד בכל הסרטון, וכשאני מוריד את העכבר הוא משתיק את הסאונד בכל הסרטון! זה לא אמור להיות קשה, אני פשוט לא מכיר את הפקודה! תודה!

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by esaly,

היי! הבנתי שיש היום אפשרות לעבוד עם הכרום במידה פונקציונאלית מקסימלית, כמו פיירפוקס. אני מתכוון מבחינת תוספים... האם הדבר נכון? אני מעוניין להתחיל לעבוד איתו בגלל שהוא מהיר משמעותית אך אני לא מעוניין לוותר על הפונקציונאליות של השועל המון תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ככה קניתי את ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 עכשיו אני משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis עכשיו עשיתי גיבוי ושמתי אותו על הדיסק החיצוני והכנתי דרך התוכנה דיסק אתחול. *שאלתי היא אם תהיה לי תקלה במערכת ההפעלה (vista) והכל נמחק ואני יירצה להשתמש בגיבוי שקיים על הדיסק הנייד לא תהיה בעיה? כלומר המחשב יזהה אותו גם אם לא תהייה מע' הפעלה או שתהייה איזה בעייה? תודה רן

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום ראיתי את התוכנה הזאת בתוך התוכנות המומלצות כאן בפורום , מישהו יכול להביא לי מדריך בעברית לשימוש בתוכנה ? אם אין מדריך , אז לפחות הסבר בסיסי. תודה

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by vinipyx,

יש לי בעיה בימיול,הוא רושם לי כזה דבר: Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.met. מה זה אומר, ואם זה קשור למהירות?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. איך הופכים תיקיה רגילה לקובץ ISO עם התוכנה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eranratzon,

שלום למומחים כשאני נכנס לכל התוכניות-עזרים-בידור-רשמקול ומנסה להקליט , אחרי 1 דקה הפעולה נפסקת עם הודעה: "אין די זיכרון זמין להשלמת פעולה זאת, סגור ישומים אחרים כדי לפנות זיכרון" זה קורה גם אם ההקלטה נמשכת 10 שניות, עצירה ונסיון לחדש את ההקלטה. אני עובד עם XP יש 4 ג'יגה זיכרון ראם מעבד 4 ליבות Q6600 מה הסיפור? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  19. אני חושב שהכותרת אומרת הכל ... אבל בכל זאת מי שלא הבין ;D יש כל מיני קבצים עם כל מיני סיומות למשל "FILE.RAR" אז אני צריך תוכנה שיוצרת סיומת CAB ... את הקבצים עם הסיומת הזאת ניתן לפתוח עם WINRAR אבל לא מצאתי את האופציה שם איך יוצרים כזה קיבוץ מקווה שהבנתם מה שאני רוצה .... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by Pease Brother,

מחפש דרייברים לכרטיס מסך nvidia הדרייברים הכי חדשים

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  21. איך עושים bookmarks בתוכנה windows media player 12?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by alias,

נכון כשמדליקים תמחשב אז הוא עושה בדיקה אם הכל מחובר והכל בסדר(נגיד הכרטיס מסך מחובר וכד') אז איך קוראים לזה??

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. מאיפו אוכל להוריד את KASPERSKY 6.0 כי לא מצתי באתר של החברה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  24. Started by artyom,

כל פעם שאני מנסה לראות סרטון ביוטיוב, הוא לא נותן לי. מופיע "an error has occurred, please try again later" וכלום ניסיתי להתקין פלאש מחדש, FIREFOX מחדש, ג'אווה... כלום לא עזר.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

שלום אני מחפש תוכנה שתקליט לי כל מה שמשודר במסך ותהפוך את זה לסרט AVI או MPEG תודה מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.