תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי חתימה ב GMAIL אבל היא מופיעה רק כאשר אני שולח הודעה חדשה. איך ניתן לעשות שהחתימה תהייה גם כאשר אני משיב להודעה? כמו שיש ב outlook כלומר שאני לוחץ "השב" אז החתימה שלי גם מופיעה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אוף. הייתי נשבע שלא עשיתי כלום (אבל בטח עשיתי ופשוט לא הרגשתי) אבל לפתע פתאום נעלם לי ה-toolbar למעלה ושורת המשימות למטה. חשבתי לבדוק את ה-options בלחצן הכתום (זה שכתוב עליו Firefox שנמצא בצד שמאל למעלה של המסך) אבל גם הוא נעלם. איך אני מחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להוריד את הסרטון הזה? http://atlantic.ctv.ca/servlet/an/local/CTVNews/20111221/illegal_workers_111221/20111221/?hub=AtlanticHome תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה עידכנתי את הפלאש בפיירפוקס 13.0.1 , ומאז הפלאש קורס לעיתים תכופות , ולעיתים הדפדפן נתקע . עידכנתי שוב את הפלאש ועדיין יש אותם בעיות . מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר של המתנס שלי ושחכתי תסיסמא של החשבון אדמין והשחזור דרך המייל לא עובד כי המייל שנרשמתי איתו לא קיים עוד אני זוכר תיוזר ניים אבל אין לי מושג מה הייתה הסיסמא יש תוכנה שאולי תוכל לגלות תסיסמא של החשבון אולי? שמעתי על משהו כמו ברוט פורס אבל אני ממש חסר ידע בדברים האלה אז אני מאוד יודה למי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כאשר אני פותח קבצים ב Word מופיעה לי הודעה "לא היתה אפשרות ליצור את קובץ העבודה. בדוק את משתנה הסביבה הזמני ל Word" הבעיה התחילה לאחר שהתקנתי מחדש את המערכת הפעלה על ה SSD ושיניתי את המיקומים של קבצי ה TEMP לכונן המכני, בדקתי ב Environment Variables ב Windows שהקבצים הזמניים מנותבים כראוי לתקייה קיימת וגם בדקתי שאכן יש הרשאות אדמין לאותה תקיה, הגדלתי לעשות ובדקתי בכלל על כל הכונן הזה, הכונן וגם התקיה נמצאת תחת הרשאה של Full Control. כמו כן בדקתי גם ב Registri שהכל בסדר (לפי מדריך בנושא דומה כשחיפשתי על הבעיה הזאת בגוגל), ואכן, הכל תקין גם שם... יש למישהו עוד רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? או אולי יש פה מישהו שאין לו רעיון אלא יודע בוודאות איך פ…
-
- 4 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין ללכוד (capture) ווידאו שמועבר בצורה stream מהתאר הבא: http://www.sscnet.ucla.edu/college/CollegeCommencement.php כיצד אפשר לבצע זאת? (מאוד חשוב לי) מודה לכם מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עשיתי גיבוי לכונן קשיח חיצוני בוינדוס 7 באמצעות התוכנה "backup and restore" חשבתי שזה מגבה "תמונה" של מערכת הפעלה. האם טעיתי? ואם לא, אז איך אני משחזר את המערכת הפעלה לנקודה שבה שיחזרתי? כי זה נותן לי אופציה רק לשחזור קבצים תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום רב, היום התחלתי לכתוב עבודת רפרט בספרייה של המכללה, שם מותקן אופיס 2007. שמרתי את מה שהספקתי על התקן נייד, והעלתי את זה בבית שפה יש לי אופיס 2003. הקובץ עלה, והמשכתי לכתוב. כשסיימתי שמרתי את הקובץ במסמכים שלי וסגרתי אותו. כשרציתי להיכנס אליו שוב, אני רואה סימן קריאה על האייקון וכשאני מנסה להיכנס מתקבלת הודעה "אירעה שגיאה בפתיחת הקובץ" (מצ"ב). הקובץ כפי שמופיע בפירוט הוא: "מסמך של וורד 2007 המותאם לשימוש בפקודות מאקרו" מסוג docm. האם מישהו יודע איך ניתן לפתוח את הקובץ? העיניין חשוב מאוד... תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתר http://www.rocketjump.com/videos הסרטונים עובדים בצורה חלקה - רק במסך מלא, אם אני מנסה לנגן את הסרטון בחלון המקורי שלו, זה עובד לאט (אפילו בהגדרת איכות הכי נמוכה). רק באתר הזה זה קורה לי, ביוטיוב, Dailymotion, יורוספורט וכל אתר אחר בעצם עם סרטונים עובד בצורה חלקה. בשועל ובאקספלורר זה עובד חלק. יש דרך לשפר את זה? באתר http://warsongclan.enjin.com/forum (צריך להרשם כדי להכנס לפורום) הגלילה איטית מאוד, לוקח יותר משניה לגלול בכל פעם וזה ממש לא רציף, כמובן שלא קורה בשועל או באקספלורר. ניסיתי לשנות כמה הגדרות ב about://flags אבל שום דבר לא עזר: * Override software rendering list * GPU composition on all pages * Threaded composition - enabled, disabled * Disable acce…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+האם הן יכולות לפעול באופן תקין,כשמאשרים את שתיהן כהרחבות זמינות בIE9,כשהעדיפות על פלאש? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התקנתי בגוגל כרום תוסף לחסימת פרסומות הנקרא AdBlock. העניין הוא שאני לא יודע עד כמה הוא עובד, כי עדיין קופצות לי פרסומות באתרים שונים. כיצד ניתן לטפל בעניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, האם ניתן ליצור קו מפריד בין המועדפים בגוגל כרום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ (אני חושב שמסוג ICS) המכיל מספר אירועים ב-outlook כדי שאוכל להעביר אותו למספר רב של משתמשים. משהו בסגנון "add to calander" רק למספר אירועים, ולא לאירוע בודד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני משתמש בנגן VLC. ברצוני לגרום לכך שכל פעם שאני פותח קובץ דרך הנגן, הוא ייפתח בחלון חדש והחלון הקודם של VLC יישאר פתוח. בהגדרות, ביטלתי את "אילוץ הרצת מופע אחד בלבד" אבל עדיין זה לא עוזר, כל פעם שאני פותח קובץ מדיה זה סוגר את הקובץ הקודם שהיה פתוח. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת + בIE9,זאת למרות,שהוא כבר מותקן ונמצא ברשימת "תוכניות ותכונות" - יכול להיות,שזה קשור לכרטיס מסך? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי נטבוק שהגיע עם ווינדוס סטרטר ואופיס סטרטר מובנה. הבעיה של אותו אופיס סטרטר שהוא מציג לי כל הזמן תמונות של פרסומות באמצע העבודה וזה מאוד מפריע. אני מבין שזה הרווח של מייקרוסופט מהתוכנה ולכן הם נותנים אותה בחינם, וזה מקובל עלי. השאלה היא ביחס לזמן שבו אני לא מחובר לרשת שאז אין להם פרסומות ממילא, והם רק מציגים כל הזמן תמונות מבלבלות שלהם. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן המיקום של התמונות האלו בתוך התיקיות כדי שאוכל למחוק אותם ואז יהיה לי ריבוע סטטי, חיפשתי אותם ואני לא מוצא. או לחילופין איך אפשר בכלל להעיף את הריבוע הזה של הפרסומות. תודה רבה לכל המגיב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור כונן USB שמורכב מכמה קבצי ISO ושאוכל לאתחל אותו מה-BOOT . ניסיתי כבר כמה וכמה תוכנות ובכולם נתקלתי בקשיים ובעיות שונות. אבקש ממישהו תוכנה מומלצת / מדריך שיעזור לי בעניין. תודה.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו בכותרת. נכנסתי לתיקייה של NVIDIA וראיתי שיש שם בנוסף לגרסת הדרייבר הנוכחית את שתי הגרסאות הקודמות שהיו מותקנות על המחשב. השאלה שלי היא ,האם אני יכול למחוק אותם בלי בעיה, או שלא מומלץ למחוק אותם (תמונה מצורפת)? זה יפנה לי יותר מ-400MB ( אני מדבר על שתי הראשונות, השלישית היא הנוכחית). אשמח לעזרה ותודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס יותר טוב ומומלץ לשימוש: Avira החינמית, או Avast החינמית?
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ויתרתי על צפייה עם הדונגל בתוכנה הזאת, הסתדרתי עם זה בwmc. (זה עושה לי מסך ירוק) משום מה כל התוספים עובדים לי טוב אבל בפלאגין של יס כשאני מנסה לראות משהו אז יש לי מסך ירוק. עריכה: המסך הירוק קורה גם בLIVESTREAMS וגם בקבצי HD שאני מנסה להריץ מהמחשב. כאילו התוכנה לא יודעת לקשר עם הקודקים. HD שאני מריץ עם נגנים אחרים עובדים מעולה (BSPLAYER).
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המחשב של אמי מחובר לאל פסק Advice PRV 700 Pro, ומותקנת בו הגרסה האחרונה של תוכנת Viewpower (גרסה חדשה יותר מזו שהגיעה עם התקליטור). עד עכשיו היא עבדה מצויין. עכשיו פתאום היא מסרבת לעבוד ולבצע Monitoring. לא בהפעלה עם הפעלת המחשב, וגם כמה שאני מנסה ללחוץ על Start monitoring, זה לא עוזר. ה-Web service port שמוגדר, הוא 15177. איך לפתור את הבעייה? (ראו תמונה מצורפת) עדכון: הבעייה נפתרה ע"י קובץ הסבר לתיקון באג אפשרי לאחר התקנת התוכנה באתר אדוויס. זאת למרות שהתיקון בוצע בעבר. יש מצב שעדכון ה-JRE לגרסה האחרונה נטרל את התוכנה, והייתי צריך לחזור על מה שכתוב שם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-