עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sunny Jim,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס המסך שלי, והוא הגיע לתוצאות די יפות, והוא יציב בATI TOOL בלי ארטיפקטים, אבל הטמפ' שלו בעייתיות... זה מגיע לי ל80 מעלות במאמץ של ATI TOOL. אני יודע שתאחלס 80 מעלות זה לא סוף העולם לכרטיס מסך, והTHERMAL THRESHOLD שלו הוא בכלל 130 מעלות לפני שהוא יעשה shutdown עצמוני, אבל אני מעוניין שכרטיס המסך שלי יחיה זמן רב(5 שנים פלוס) אז אני רוצה להשאיר אותו קריר יחסית(גג 70 מעלות במאמץ...) ניסיתי למצוא מידע בXS על פתרונות חוץ מלהחליף לקירור אחר(אין לי אפשרות כרגע ואני לא כל כך מעוניין), אבל הם המליצו להפנות עליו מאוורר 120 מילימטר לאנשים עם קירור סטוק. השאלה, האם מנסיון של מישהו זה באמת יעזור להוריד את הטמפ? ושאלה שניה, איך אני בדיוק אעשה את זה? (ראו מפרט)... איך…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. יש לי לוח אם של אינטל לכן אני יודע שאני לא יכול לעשות אוברקלוק אבל יש לי מעבד 1.7GHZ וב-WCPUID כתוב לי: internal clock: 1694.84 system clock: 99.70 האם אני יכול לעשות OC למחשב?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  3. קניתי Radeon 9550 בפברואר והוא היה מצויין לOC. הגעתי איתו ל380-400MHZ ליבה, ו250-260 זכרון. לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש ארטיפקטים במשחקים, החזרתי גרסאות אחורה של דרייברים, עזר קצת אבל לא ממש. יכולות הOC של הכרטיס ירדו משמעותית. פרוט הבעיה אפשר לראות פה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151314.0 לפני כמה ימים החלפתי את המארז וגם את הספק הג'נרי שלי לFSP 300W. אחרי שכבר ויתרתי על הOC לכרטיס, רציתי היום לצלם את הבעיה דרך הצייר (בOC) ולראות מה אפשר לעשות, אולי להחליף. העלתי למהירות 400/250, וציפיתי שיהיה ארטיפקטים, אבל להפתעתי לא היה כלום. בדקתי גם בATITOOL וגם שום ארטיפקטים, לעומת פעם שעברה שהיה המון המון ארטיפקטים. יכול להיות שבאמת הספק הישן היה דפוק וגרם ל…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

מה אתם אומרים עליו? האם זה מספיק לכם כל המאוררים על מינימום של 6.5V או שזה יותר מידי? השליטה נוחה? כמה מאוררים חיברתם על כל ערוץ? האם חיבור מספר מאוררים על ערוץ מתבצע בקלות? עד כמה החוטים ארוכים? האם לבעלי מארז עם פאנל קדמי נסגר היה בעיה עם הכפתורים? היה צריך להכניס את הפאנל יותר פנימה או שהכל בסדר? (אתם מוזמנים להוסיף כמובן עוד כמה מילים התרשמות אישית פלוסים מינוסים לפני קניה, אני לא רוצה לקנות אותו ולהתאכזב שלא קניתי אחד אחר..) תודה רבה (:

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  5. שקניתי את המחשב לפני איזהחודשיים שלוש הטמפ' של המעבד ללא מאמץ היו 23-28 ובמאמץ הם הגיעו ל 40 גג טמפ' הכרטיס היו 40 ללא מאמץ ו עד 60 גג במאמץ מאז הוצאתי את המעבד מהתושבת אינפור פעמים כולל את הקירור ואז המעבד הגיע ל35 ללא מאמץ ובסביבות ה 50 במאמץ (אחרי או.סי קטן בלי להעלות מתחים) יש לציין שהחלפתי משחה פעמיים! פעם אחת מרחתי שכבה דקה על כל המעבד ופעם שמתי באמצע ומרחתי את זה קצת עם הקירור (סטוק) המעלות של המעבד ירדו לכיוון ה28-29 ללא מאמץ והכרטיס ל 43-45 ללא מאמץ אבל משום מה עם הזמן הטמפרטורות עולות יותר יותר יש למישהו איזה רעיון ממה זה נגרם ? שתי סוגים של מריחות שונות והאם זה אמור כל כך להשפיע לעבר הכרטיס מסך ? הטמפ' מעבד ללא מאמץ כרגע הם 35 והכרטיס ללא מאמץ 50-51 אז למ…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  6. אני מבין שבמרכז זה הסוקט ששם אני מכניס את המעבד... אבל מה זה: ???

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by חן מ,

תראו אינ רוצה לקנות 8800 GT למחשב החדש החלטתי שכן ואני רוצה לדעת איזו חברה עושה לכרטיסים שלה את הקירור הכי טוב מבין החברות המוכרות:LEADTEK או GIGABYE?ואם יש עוד חברות מוכרות שעושות קירורים טובים תביאו לי הכל חוץ מאסוס כי הם נורא יקרים

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by IlanF,

יש לי כרטיס מסך עם קירור פסיבי (GAINWARD 8500GT) ובמנוחה הטמפ' עומדת על 64 מעלות. הטמפ' הזאת בסדר? הגיונית? נראה לי שהוא מתחמם קצת... מה שעוד יותר מוזר זה שEVEREST לא מראה שינויים בטמפ'. היא תמיד עומדת על 64 מעלות (ואין שינוי אפילו במעלת פרנהייט אחת - תקוע על 147 מעלות F [שזה כמו שאמרתי, 64 מעלות C] בעוד שנגיד במעבד, הטמפ' תמיד משתנה) אם הטמפ' הזאת בסדר בשביל קירור פסיבי, מאיזה טמפ' אני כבר יכול להלחץ שהכרטיס מתחיל להתחמם יותר מידי? נראה לי שגם חשוב להוסיף, שכשהכרטיס הגיע לבערך 67-68 מעלות התחילו ארטיפקטים מוזרים באמצע משחק ואפילו בווינדוס עצמו אחרי שכיביתי את המשחק

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by ביצה,

בטעות נתתי בעיטה פיצית למחשב ופתאום הטמפ' קפצו באיזה 10 מעלות והמחשב התחיל לתת אזהרות(יש לי תוכנה) פתחתי את המארז ולפי מה שראתי בעין כל המאווררים עובדים, מה יכול להיות כבר ממכה כ"כ קטנה? למשהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by BENNY66,

CoolerMaster Aerogate I ALD-V01 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158_169&products_id=1872 או ZALMAN ZM-MFC1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663&advertisor=zap הם פחות או יותר אותו מחיכ עם המשלוח של פנדה

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  11. מישה יכול להביא לי לינק לתוכנות מסוג זה? יש לי לוח MSI

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by e_perera,

my water cooling system is looking for a new worm and loveing house see information in the following URL. http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=615

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. Started by shloosh,

ב-OC כמובן, ועם איזה קירור?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by -CosmicFire-,

אנשים :}} טוב בעקרון סיימתי את הGLOWPAD שלי (את המעגל והכל) נשאר לי רק לחבר לדים כחולים ולחבר USB :[] עכשיו יש לי שאלה.. ראיתי מדריך לגבי זה: עכשיו אני לא מבין בידיוק הם אומרים לחבר לקליפס הזה: את הפלוס ואת המינוס לא משנה איפה... עכשיו לא בידיוק הבנתצי לאן להלחים את הפלוס לחלק הפנימי איפה בידיוק ולאן את המינוס במדוייק.. האם זה יתן לי בידיוק 5V ואיך אני יחבר את זה למחשב יש לי 2יציאות בכבל מלחים לשמאלי והימני למחשב?!?!?

15. Started by BigO,

שלום כרגע גיליתי, (בעזרת תוכנת HWinfo), שה- Auxiliray במחשב שלי ב- 60 מעלות. מה זה Auxiliray, ואיכן ניתן למצא אותו על מנת לקרר אותו.. עודד

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. שלום לכולכם! דבר ראשון - אני יודע שיש מ-ל-א אנשים שעשו אובר למעבד כמו שלי..... אז לפני שצועקים פה "תעשה חיפוש בפורום", הסיבה לתרד הזה היא הזכרונות.... והכ.מסך, שאני לא יודע עד איזו נק יחזיקו אז אני מבקש טיפים ממקצוענים. אוקי, המפרט: לוח ABIT AV8 מעבד 3000 סוקט 939 (לא ווניס) עם מאורר של TT פשוט זכרון: Kingston 512MB DDR400 CL3 - x2 כ.מסך: XFX 6600 256MB AGP עם מאוורר Zalman 700CU בנוסף מול המאוורר של המעבד יש עוד מאוורר שמושך אוויר קר מבחוץ, אז אני לא חושש מהתחממות יתר של המעבד כל המארז מקורר ע"י מיטב מאווררי TT - אז מבחינת קירור אני בסדר ;D יש דיסק SATA ודיסק ATA הספק הוא 400W אמיתי המטרה היא לעלות מ-1800 של המעבד לסביבות 2100. אם אפשר ובטוח יותר - יותר טוב! …

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by Bashash,

יצא לי CRASH CODE 1... מה זה אומר? תודה רבה!! :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by predator_008,

הספק מופיע בקישור: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm תודה מראש. predator_008

• 14 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by ClubCaliber,

ראשית כל אני רוצה להגיד שאני לא בא ושואל מתוך עצלנות אני קראתי וקורא כל מדריך בHW ומנסה לקרוא דיונים הקשורים בנושא ועדיין יש לי איזה ארור במוח שאני מנסה להבין את זה נגיד עכשיו קניתי Q9300 (FSB 1333) סטרייקר 2 פורמולה 1333 וזכרונות DDR2 1066? אז איפה בדיוק אני מוגבל? או איך אני צריך לעשות את האוברקלוק עצמו? הרי הזכרונות יגבילו אותי לא? ויש גם מחלקים שGod knows what לא הבנתי איך זה עובד 1:1 זה רגיל בdefault של הביוס או משהו וזה שמהירות הזכרון האמיתית נגיד 533 שווה למהירות הFsb של המעבד והלוח ויש עוד מחלקים שמעלים רמת המהירות או משהו.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בבלאגן זה מאוד יקל עליי את האוברקלוקינגס העתידיים לבוא ועוד משהו.. זה נכון שאם יש לי לוח של אינטל אני…

• 10 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by gil_k,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי ומתי שאני עושה ריסטרט למחשב הוא חוזר להגדרות רגילות. רציתי לנסות לסמן את זה: http://www.up2.co.il/pics1/1/qfja8xm7k.jpg זה נראה הכי הגיוני, אבל לא סימנתי :-\ דיי פחדתי זה מה שצריך לסמן או לעשות משהו אחר? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by alexbmw,

האם משחה טרמית של ה Thermalright Ultra 120 eXtreme מתאימה גם בתור משחה טרמית לכרטיס מסך ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by contA-,

שלום לכם תומכים חביבים כפי שבטח הבנתם,אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6800GT מתוצרת לידטק ויש לי כמובן כמה שאלות.. 1.האם יש הבדל משמעותי בביצועי הכרטיס בעל גרסת הPCI EXPRESS לעומת הכרטיס בגרסת הAGP? 2.האם ניתן להגיע עם הכרטיס הזה למהירויות של הULTRA בקלות? 3.מהן דרישות המערכת המומלצות של הGT ומהן של הULTRA? תודה רבה רבה לעוזרים! Luv ya!

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by lipa,

http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_DuOrb/index.html חבל שהבדיקה לא נעשתה על כרטיס מסך מהסדרה 8800

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 GTS 64DDR קניתי את החלקים הבאים CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות ואין לי מושג איך אני מתקין את הקרור לצלעות... מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  25. הברגים הלכו לי לאיבוד חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ואין להם יש לי רק 2 ברגים האם ניתן להתקין את הקירור ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.