עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי אוברקלוק ,וכאשר אני משחק עם התיזמונים משנה ל 4-4-4-12, מה שרשום על הכרטיסים המחשב לא עושה POST כאשר אני משאיר על AUTO האוברקלוק יציב העלתי תמונות המפרט רשום בצד

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by SharonSx,

אני חושב לקנות למחשב החדש שלי... רציתי לדעת איך הם בכללי? ומה מהם הכי מומלץ? תודה,

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  3. מצאו כבר דרך כלשהי? תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by dorratz,

כולכם בוודאי מכירים את ה-Aero 7 של COOLERMASTER נכון?היטסינק מעולה בשביל מעבדי AMD, שעושה את העבודה שלו כראוי. COOLERMASTER החליטו להוציא עכשיו גרסא חדשה ל-Aero 7, והיא נקראת Aero 7 Lite. היא נבדלת מאחיה הגדול בגודל ובמשקל, היא עשויה מאלומיניום וה-+ מנחושת, אבל השאלה היא מה הביצועים שלה ביחס לאחיה הגדול? את זה תגלו פה: http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/coolermaster_aero_7_lite_1.html כפי שאפשר לראות בביקורת, התוצאות הם ממש אירוניה אחת גדולה! ה-Lite פשוט מנצח את ה-+! כנראה ש-Coolermaster יצרה היטסינק ממש מעולה וזול בטירוף! מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Aqualung,

ניסרתי היטסינק של פנטיום ישן ל8 חתיכות ואני רוצה להדביק אותן על הזכרונות של הכרטיס מסך. הדבק הטרמי היחיד שמצאתי הוא Adhesive של TT שעולה 100 שקל וזה סכום שאני לא מתכוון להוציא על זה. אתם יודעים אם אפשר להשיג דבק טרמי זול יותר או מדבקות טרמיות?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. Started by chen31,

ברשותי מסך LCD 2X20 וקניתי אותו עם תאורה עכשיו השאלה שלי היא: אחרי שחיברתי הכול כמו במדריך שיש כאן התאורה תפעל או שאני צריך לחבר גם חוטים לאיפה שרשום במעגל LED+ וLED- ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by JSK,

שלום, יש לי את הכרטיס Sapphire X1950PRO 256. הביקורות קטלו אותו בOC אבל אני מעוניין לדעת כמה דברים: 1. מה זה בעצם העלאת מתחים? מה זה עושה? כשמעלים מתחים אפשר לעשות OC רחוק יותר? 2. אי אפשר עדיין להעלות מתחים נכון? הגרסא של ATI TOOL שתומכת בכרטיס עדיין לא יצאה נכון? מתי היא תצא? 3. איך בדיוק לעשות אוברקלוקינג? עם איזו תוכנה? 4. להעלות קצת קצת או הכל במכה? כלומר איזה 5MHZ בזיכרון ו3 בליבה כל פעם? 5. איך בודקים שהOC יציב חוץ מבדיקת טמפ'? יש משהו בדיקת ארטיפקטים לא? איך בודקים? 6. כמה ארטיפקטים צריכים להיות? 7. איך לבדוק טמפ' במאמץ? כלומר, איך להביא את הכרטיס למאמץ גבוהה? תודה רבה למי שיענה, אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אני לא רוצה לטעות. (יהיה נחמד אם תענו על כל שאלה…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  8. אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. אני רוצה להחליף מאוורר למעבד. אני יודע פחות או יותר(יותר פחות) איך עושים את זה אבל לא רוצה לעשות טעויות ואחר כך לשבור את הראש כשהמחשב מפורק ואין לי איך לשאול אותכם. אז מישהו מוכן להשיג לי איזה מדריך להחלפת המאוור (אם זה מוסרט אז בכלל מצויין) או מישהו מוכן להסביר בפירוט רב את התהליך.. יום נעים מרותם.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  10. שקניתי את המחשב לפני איזהחודשיים שלוש הטמפ' של המעבד ללא מאמץ היו 23-28 ובמאמץ הם הגיעו ל 40 גג טמפ' הכרטיס היו 40 ללא מאמץ ו עד 60 גג במאמץ מאז הוצאתי את המעבד מהתושבת אינפור פעמים כולל את הקירור ואז המעבד הגיע ל35 ללא מאמץ ובסביבות ה 50 במאמץ (אחרי או.סי קטן בלי להעלות מתחים) יש לציין שהחלפתי משחה פעמיים! פעם אחת מרחתי שכבה דקה על כל המעבד ופעם שמתי באמצע ומרחתי את זה קצת עם הקירור (סטוק) המעלות של המעבד ירדו לכיוון ה28-29 ללא מאמץ והכרטיס ל 43-45 ללא מאמץ אבל משום מה עם הזמן הטמפרטורות עולות יותר יותר יש למישהו איזה רעיון ממה זה נגרם ? שתי סוגים של מריחות שונות והאם זה אמור כל כך להשפיע לעבר הכרטיס מסך ? הטמפ' מעבד ללא מאמץ כרגע הם 35 והכרטיס ללא מאמץ 50-51 אז למ…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  11. שלום לכולם המפרט: מעבד Intel E8500 לוח MSI P45 NEO-F זכרונות 2X2GB 800MHZ KINGSTON קירור AC FREEZER 7 PRO מארז עם סירקולציה די סבבה (מאוורר גדול בצד, 240MM אני חושב) עשיתי היום OC ראשון. הגעתי למצב של 3610MHZ 380X9.5 לא נגעתי במתח של המעבד הזכרונות: DRAM FREQ. 456.1 MHZ FSB:DRAM 5:6 מתחים נשארו אותו דבר, בכלל לא נגעתי בזכרונות כל פעם שהעלתי FSB גם בזכרונות זה עלה, והיו שם יחסית כמו 1:1 25 או 1:1 50 שבעצם העלו את המהירות של הזכרונות עוד יותר אז השארתי על AUTO ע"פ CORETEMP הטמפ' במאמץ של 100% (נבדק תוך כדי S&M) זה באיזור ה48 לפני זה ב3.5GHZ למעבד זה עמד על איזור ה50 אבל שיחקתי קצת עם ההגדרות של הקירור בביוס אז הטמפ' ירדו. מישהו יכול לתת לי טיפים לשיפור הטמפ' בלי להתעסק …

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. איזה מהם בעל עוצמה יותר גדולה איזה בעל Heat sinks יותר טובים, בקיצור איזה בעל ביצועים יותר טובים?

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  13. למה למעבדים מסוימים יש X9 ולחלקים X26 מי קובע את זה איך זה נקבע האם אפשר לשנות אתזה ? למה עוןד שאלה שעלתה לי במקלחת מה הבדל בין מחשב שרצ על 400 עם כפולה של 6 לבין מחשב שרצ על 600 בכפולה של 4 ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. Started by IlanF,

יש לי כרטיס מסך עם קירור פסיבי (GAINWARD 8500GT) ובמנוחה הטמפ' עומדת על 64 מעלות. הטמפ' הזאת בסדר? הגיונית? נראה לי שהוא מתחמם קצת... מה שעוד יותר מוזר זה שEVEREST לא מראה שינויים בטמפ'. היא תמיד עומדת על 64 מעלות (ואין שינוי אפילו במעלת פרנהייט אחת - תקוע על 147 מעלות F [שזה כמו שאמרתי, 64 מעלות C] בעוד שנגיד במעבד, הטמפ' תמיד משתנה) אם הטמפ' הזאת בסדר בשביל קירור פסיבי, מאיזה טמפ' אני כבר יכול להלחץ שהכרטיס מתחיל להתחמם יותר מידי? נראה לי שגם חשוב להוסיף, שכשהכרטיס הגיע לבערך 67-68 מעלות התחילו ארטיפקטים מוזרים באמצע משחק ואפילו בווינדוס עצמו אחרי שכיביתי את המשחק

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. Started by MishaK,

מה שאפשר למצוא בפורומים בחו"ל... בלתי יאומן.... מי שלא מבין איך משתמשים/עושים את זה, שלא ישאל פה.

16. מה הכי טוב מבין השלושה :s05: ה Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ה Thermaltake High performance fanless CPU cooler או ה Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזה בבקששה עזרו לי !!! תודה מראש אדם

17. Started by sroolik,

zalman 7700 cu tt big typhoon אל תתייחסו למחירים, רק לאיכות ורעש תודה !

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה קטנה אליכם קניתי כמה חלקים לקירור מים (ממש פשוטים) זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את זה אז אמרתי נתחיל בקטן עכשיו רציתי לדעת איזה נוזל קירור אתם ממליצים ? ואיפה אפשר להשיג את זה (הכוונה איזה חנות) דרך אגב הזמנתי של זלמן zm-g100 שהוא מכיל 500 ואחר כך ראיתי גם שיש zm-g200 מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ועוד שאלה קטנה המיכל שלי מכיל חצי ליטר, כמה כמות נוזל אני צריך ? בדיוק חצי ליטר או שכל הצנרת תהיה מלאה+המיכל ? דרך אגב לא משנה המחיר של הנוזל כל הצעה תתקבל בברכה בתודה ערן

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. אתמול התקנתי ביג טייפון יד שניה שקניתי מtaotao המאוורר עושה את העבודה שלו אבל שמתי לב שהמאוורר שלו מסתובב במהירות מקסימלית של 1300 סל"ד יש אפשרות להגביר את המאוורר הקיים או להחליף למאוורר חזק יותר? איזה אופציות יש לי? נ.ב. לא כל כך מעניין אותי הרעש אבל שיהיה בלי לדים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. Started by mor_anter,

האם הטמפרטורות האלה נורמליות במצב 100% עומס על המחשב למשך 10 דקות ככה??(בבקשה תענו לי זה חשוב) המחשב: מעבד:3גיגה הרץ אינטל פרסטוק לוח אם:asus p4u-800-x הרדיסק:wd120gb תמונה למטה! נ.ב אני לא באובר קלוק בכלל והכול קירורי סטוק! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by yoxo,

יש לי כרטיס מסךGTS 250 ואני מעוניין לדעת עם אוכל להגיע לביצועים של 260GTX ע"י OC . מפרט: Q6600 2GB RAM CORSAIR 520W

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by -CosmicFire-,

אנשים :}} טוב בעקרון סיימתי את הGLOWPAD שלי (את המעגל והכל) נשאר לי רק לחבר לדים כחולים ולחבר USB :[] עכשיו יש לי שאלה.. ראיתי מדריך לגבי זה: עכשיו אני לא מבין בידיוק הם אומרים לחבר לקליפס הזה: את הפלוס ואת המינוס לא משנה איפה... עכשיו לא בידיוק הבנתצי לאן להלחים את הפלוס לחלק הפנימי איפה בידיוק ולאן את המינוס במדוייק.. האם זה יתן לי בידיוק 5V ואיך אני יחבר את זה למחשב יש לי 2יציאות בכבל מלחים לשמאלי והימני למחשב?!?!?

23. כל פעם שאני מנסה לOC הכי קטן או אפילו DOWNCOLCK יש ב COOLBITS את הקטע של ה TEST ולא משנה מה אני עושה הוא כותב שזה לא עובר את המבחן טמחזיר אותי ל 500/1000 מה עושים???

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by predator_008,

הספק מופיע בקישור: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm תודה מראש. predator_008

• 14 תגובות
    • 605 צפיות
  25. מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים