אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי אם אפשר במקום לקנות איזה קירור עצבני (ביג טייפון זלמן אקספי120) לקנות מאוורר חזק לשים אותו על ההיטסינק הקיים? אם יש ואפשרי איזה מאוורר אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני חושב לקנות למחשב החדש שלי... רציתי לדעת איך הם בכללי? ומה מהם הכי מומלץ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי fx 5900xt של אלבטרון ודרך אגב מי שרוצה כזה גם הוא זמין במלאי בחנות בשם נעה מחשבים אני רוצה לדעת כמה אני יכול להגיע איתו באובר קלוקינג תודה לכול מי שיענה לי מקווה שעזרתי לכול אלה שמחפשים את הכרטיס הזה ;D http://www.noacomp.co.il/
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מבוסס קונרו 6400 ולוח GIGABAYT DS3 עם ביג טייפון על המעבד הטמפרטורות משתנות מתוכנה לתוכנה - באוורסט המעבד מראה 50 מעלות במנוחה ו64 במאמץ בתוכנה של GIGABAYT מראה 43 ו55 ויש עוד כמה דוגמאות. הרצתי כמה תוכנות מאמץ- S&M אוורסט וכמובן ORTHOS את כולם המחשב עובר חלק ויציב ביותר {לא נתקע או קרס אפילו פעם אחת} האם זה בסדר או שעלי להיות מודאג?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי מעבד Pentium 4 3.0 GHz Prescotte על פי מה שאני יודע, מעבדי פרסקוט נוטים להתחמם, אז אני שואל אם כדי לי לנסות לעשות לו אוברקלוקינג? כרגע, כשהוא פועל על סרק הוא על 35 מעלות, בעומס מלא הוא מגיע עד 60 מעלות
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יום אחד אני נכנס לתומי לbios ובודק שם את הטמפרטורה, סתם בשביל הקטע, חשבתי שזו תהיה אותה טמפרטורה כמו בASUS PROBE ובMBM אבל התברר לי שלא, זו היתה טמפרטורה גבוהה ב10 מעלות! כל התוכנות אומרות לי שיש לי 35-45 אבל בביוס זה מגייע ל55! אני לא יודע מה הטמפרוטורה האמיתית של המחשב שלי . נ.ב הפרשי הטמפרטורה הם רק של המעבד ולא של הלוח.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את הכרטיס sapphire x1950gt 256m הוא הגיעה עם קירור מקורי של החברה.. הוא נורא מרעיש...יותר מרעיש מ 3 מאווררים 12סמ שיש במארז... מה אפשר לעשות כדי להוריד את רמת הרעש? או שזה אבוד..ככה הכרטיס הזה עובד ולא ניתן לעשות שום דבר בנידון... תודה..
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל לכן אני יודע שאני לא יכול לעשות אוברקלוק אבל יש לי מעבד 1.7GHZ וב-WCPUID כתוב לי: internal clock: 1694.84 system clock: 99.70 האם אני יכול לעשות OC למחשב?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני עם כרטיס NVIDIA וה- ATI TOOL לא מוכן לעבוד לי (כנראה בגלל הויסטה ולא בגלל הכרטיס)... מה כן עובד? עריכה: הבטא האחרון של ATI TOOL עובד יופי.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד אינטל כפול 3 ג'יגה וגם גוף קירור TT bigtyphoon והשאלה שלי מה התדירות המקסימלית שאני יכול להגיע?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איזה מהם בעל עוצמה יותר גדולה איזה בעל Heat sinks יותר טובים, בקיצור איזה בעל ביצועים יותר טובים?
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
פירסמתי הודעה דומה בפורום מארזים , אבל הניסוח הנוכחי יותר רלוונטי לפורום קירור. המחשב הוא core i5 עם לוח של gigabyte ud3r . כרטיס מסך חזק וחם (כנראה): HD5850 המארז הוא antec 300. השאלות: 1. האם המארז יצליח להחזיק את המחשב מספיק קר? מה יקרה אם לא? ממה אני צריך לחשוש? 2. רעש , למישהו יש את המארז ויוכל להצביע על בעיות רעש? (חשוב לי משהו שקט) 3. למארז יש שלושה עוצמות למאוררים שאפשר לכוון, אבל אפשר לכוון רק אם פותחים את המארז... האם זה יכול להיות בעייה? (אחריות וכל זה) איך אני יודע לאיזה עוצמה לכוון ?(מבחינתי שיהיה על LOW ולא יעשה רעש.. כל עוד זה לא פוגע במחשב) תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
למה למעבדים מסוימים יש X9 ולחלקים X26 מי קובע את זה איך זה נקבע האם אפשר לשנות אתזה ? למה עוןד שאלה שעלתה לי במקלחת מה הבדל בין מחשב שרצ על 400 עם כפולה של 6 לבין מחשב שרצ על 600 בכפולה של 4 ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
תראו אינ רוצה לקנות 8800 GT למחשב החדש החלטתי שכן ואני רוצה לדעת איזו חברה עושה לכרטיסים שלה את הקירור הכי טוב מבין החברות המוכרות:LEADTEK או GIGABYE?ואם יש עוד חברות מוכרות שעושות קירורים טובים תביאו לי הכל חוץ מאסוס כי הם נורא יקרים
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות לכרטיס שלי oc ולא יודע איך אבל אני רוצה משהו שיהיה למתחילים ולא מסובך מידי וגם אם אפשר מישהו שידריך אותי כי אני קצת מפחד להרוס את הכרטיס שלי
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
אתמול התקנתי ביג טייפון יד שניה שקניתי מtaotao המאוורר עושה את העבודה שלו אבל שמתי לב שהמאוורר שלו מסתובב במהירות מקסימלית של 1300 סל"ד יש אפשרות להגביר את המאוורר הקיים או להחליף למאוורר חזק יותר? איזה אופציות יש לי? נ.ב. לא כל כך מעניין אותי הרעש אבל שיהיה בלי לדים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור ששני קפיצים מחזיקים באלכסון אחד מול השני איך אני יכול להוציא אותו? (אני רוצה לנקות את הגוף קירור והמאורר)
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך של חברת ASUS דגם: EN7600GS SILENT / HTD 512MB והבעיה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מיד מראה לי על חום של 74 מעלות על הכרטיס. דבר זה "תוקע" כל כמה זמן את המחשב ומאלץ אותי לבצע הפעלה מחדש. אשמח מאוד לקבל הצעות למערכת קירור עבור כרטיס זה ללא תלות במחיר. הערות: 1. בכרטיס זה אין אפשרות להסיר את הקירור הפסיבי שלו. 2. מערכת הקירור צריכה להיות פנימית ולא חיצונית. 3. רצוי מערכת קירור עם תושבת PCI. בתודה מראש WALLY13
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולכם! דבר ראשון - אני יודע שיש מ-ל-א אנשים שעשו אובר למעבד כמו שלי..... אז לפני שצועקים פה "תעשה חיפוש בפורום", הסיבה לתרד הזה היא הזכרונות.... והכ.מסך, שאני לא יודע עד איזו נק יחזיקו אז אני מבקש טיפים ממקצוענים. אוקי, המפרט: לוח ABIT AV8 מעבד 3000 סוקט 939 (לא ווניס) עם מאורר של TT פשוט זכרון: Kingston 512MB DDR400 CL3 - x2 כ.מסך: XFX 6600 256MB AGP עם מאוורר Zalman 700CU בנוסף מול המאוורר של המעבד יש עוד מאוורר שמושך אוויר קר מבחוץ, אז אני לא חושש מהתחממות יתר של המעבד כל המארז מקורר ע"י מיטב מאווררי TT - אז מבחינת קירור אני בסדר ;D יש דיסק SATA ודיסק ATA הספק הוא 400W אמיתי המטרה היא לעלות מ-1800 של המעבד לסביבות 2100. אם אפשר ובטוח יותר - יותר טוב! …
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המחשב לא עולה פשוט מסך שחור לאחר oc של 200 mhz המחשב הוא 2180 msi 945gcm7-f זיכרון 1gb פעמים מהירות 677 ספק גנארי 300w ezcool המחשב פשוט לא עולה בכלל אחרי 200 mhz
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי את הוי ג'י איי סילנסר וקיבלתי איתו חומר טרמי אני לא מצליח לעבור באובר קלוק את ה 430 בלי לראות נקודות לבנות על המסך אתם אומרים שכדאי לי להחליף לארקטיק סילבר? או משהו ברמה.....?
-
הייתי רוצה לדעת איזה מארז נחשב טוב לאוברקלוק מבחינת קירור וסירקולציה של אוויר מבין הבאים (או אם יש לכם הצעה אחרת): Supertalent Antec Super Lanboy Thermaltake Lanfire או שיש מארזים אחרים עדיפים? בכל מקרה לא הייתי רוצה שיעברו את ה700 ש"ח פלוס מינוס. יש לי ספק HEC 300W אני מאמין שהוא מספיק. עכשיו המארזים באים עם מאווררים... האנטק אם אני לא טועה עם 2 (לצערי) הלאן פייר עם 4 (אני חושב)והסופרטלנט עם 5. המאווררים הם ג'נרים (במקרה של אנטק ות'רמלטייק אני מאמין שלא) או שהם טובים? יש כל צורך להחליף אותם למאווררים אחרים? לגבי קירור למעבד, מה מומלץ? ממה שאני מכיר יש את הSLK אבל איזה דגם מומלץ? ויש את הספרק 7+ של ת'רמלטייק, איך הוא? לגבי מתחים, עם איזה מתחים אני אמור להתעסק? אני יודע ש…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek Geforce 6600GT הטמפ' שלו במנוחה הן: GPU Ambient - 38c GPU Diode - 70c GPU- 45c Aux- 31c (עפ"י EVERST). עכשיו, הטמפרטורות קצת מדאיגות אותי, זה נראה לי חם מדי! הטמפ'של שאר החלקים מעולה: 30 מעבד, 30 הארד דיסק 1, 26 הארד דיסק 2 , 30 לוח אם. חוצמזה, המאורר של הכרטויס מסך לפעמים עושה רעשים נוראים - התקשרתי לSKYPC והוא אמר לי הטמפ' שלי הן בסדר גמור (מה שלא נראה לי) ושקירור יעלה לי בסביבות 150 ש"ח + הוא אמר שלא ניתן להשיג את הגוף קירור שמגיע עם הכרטיס מסך אלא יש לקנות של חברות אחרות. מה לעשות? לקנות גוף קירור אחר? אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-